Tillfixning


Kl. 17:49 |
20120831-174513.jpg

Tillfixning pågår här hemma nu! Snart kommer Tildes mormor & gammelmormor för att passa henne någon timme :-)

Kvällens I-landsproblem : What to wear?





Sover skönt ute...


Kl. 14:02 |
Eftersom regnet öser ner här i sundsvall idag och vi inte har vagnen uppe i lägenheten, bädda jag ner Tilde i hennes babyskydd och vaggade henne till sömns. Hon ligger hur bra som helst i det och sover nästan bättre i skyddet än i vagnen :-) Nu har hon nästan sovit i två timmar och jag hunnit sett film, senaste med Liza Marklund som kom ut i dag att hyra! Nu ska jag städa upp lite här hemma och sen fixa med bloppis-inlägget. Så håll utkik!

Vårat babyskydd är Maxi-cosi & vi är så nöjd med det och Tilde med tror jag :-) Nästa barnstol får nog bli av samma märke.





Bli Larisängel du med♥


Kl. 11:01 |

Bloggvänner!

Jag skulle bli jätteglad om ni tog några minuter till att läsa detta och skänka en liten slant till Laris änglar så han och familjen kan flytta in i deras hus A.S.A.P och "bara" fokusera på att Lari ska bli frisk!

HÄR kan ni se ett reportage som tv4 nyheter gjort!

"Våra nära vänner är i sin värsta mardröm!!! Lari Salminen har den 17/7 2012 insjuknat i Akut Leukemi. Han kämpar på med cellgifterna! Nu tänkte vi göra desamma och börja en insamling till deras hem! Både Lari och Elin Salminen höll på för fullt med renoveringen när allt detta hände. De har fukt och mögelskador i hela källaren som nu saknar väggar, golv, tak och badrum… Det har tillkommit lite mer saker som skulle behövas åtgärdas på deras hem…… HELA HUSET! Med facit i hand verkar det som att huset inte kommer kunna räddas. Det är så mycket som är skadat och fuktskadat så vi måste nog riva huset. Så nu pratar vi inte längre om att sanera och renovera! Nu måste vi höja ribban på denna insamling för att kunna bygga nytt åt familjen Salminen".

"Varken Lari eller Elin får vistas i huset innan allt är fixat! För Lari är huset en livsfara i nuvarande skick…..De har även en liten Ludvig på snart 7 mån som måste skötas och med Lari i sjuksängen och Elin bredvid har de ingen chans i världen att fixa detta själv. Därför ber vi nu er alla att skänka en slant och hjälpa till att få hem Lari, Elin och Ludde till sitt palats och få leva som en Familj igen i denna tragedi. Något vi alla vet är hur viktigt det är att få energi och och ljus emellan cellgiftbehandlingarna.." 

Besök Laris änglar HÄR

Besök facebooksidan HÄR!

Bli Laris ängel du med♥  Det behöver inte alls handla om en stor summa pengar, många bäckar små ni vet!

Privatperson Nordea Clearing nr. 3823 Kontonr. 5122944

Från utlandet Iban SE 4830000000038235122944 Swift/Bic kod. NDEASESS Betalningsmottagare: Mattias Lundberg Adress: Sundsvall

Företag Bankgiro nr. 636-0028 Betalningsmottagare: GMIS Märk inbetalningen med "Laris änglar"





Friday diary


Kl. 09:24 |

Godmorgon finisar! I morse ar vi uppe tidigt då vi skjutsade J till stan då han ska med jobbet åka till Örebro. När vi kom hem lyckades vi somna om en timme i alla fall, bättre än ingenting ;-) I dag har jag vaknat upp mycket piggare, så skönt! Var lite orolig att jag skulle få feber och bli riktigt risig och det vore ju så typiskt att få det då jag har massa roligheter planerade i helgen. Ikväll väntar middag på INVITO med finaste vännen och i morgon packar vi in oss i bilen och åker till Hudiksvall :-) Nog blir det en bra helg trots inte pappan är hemma!

Vad säger ni om en bloppis lite senare med kläder från Oddmolly och Chillnorway ?





Status:


Kl. 16:49 |
20120830-164813.jpg   <a href="http://www.blogglisten.no"><img src="http://www.blogglisten.no/connect/cc5f6d015605dedc9b4cd945ca6518f0" alt="Blogglisten" /></a>




Ester Elenora


Kl. 10:56 |

Igår med en supersnabb leverans från Creative Lounge kom min fina fina sjal som jag inte kunde låta bli att klicka hem :-) L.ä.n.g.t.a.r till jag får inviga den!





S.j.u.k


Kl. 08:47 |


20120830-084409.jpg
Här hemma pågår sjukstuga. Ska bli spännande och se hur denna dag blir då det inte blir lika lätt att sova sig frisk...
Köpte nytt te igår, tropisk frukt med smak av bl.a. Kokos! Mums :-)
Godmorgon :-)




Mysig dag!


Kl. 20:54 |

Godkväll finisar. I dag har det varit lite tyst här inne, vi har haft besök nästan hela dagen och när de åkte hem gick vi och somnade i sängen. Både jag och Tilde var så trötta och när J kom hem så kom han in och somnade med oss. Vi sov i två timmar ;-)

Jag hade fixat kantarellpaj, Elin hade svängt ihop en SUPERGOD Philadelphia cheesecake och Sara en smarrig sallad. Vi åt så mycket till lunch att jag inte har fått i mig middag idag ;-) Jag är så glad att jag funnit dessa fina mammor ♥ Hoppas vi ses snart igen!

Denna underbara tjej som har pappas ögon var lätt att natta ikväll :-) Somnade bums!

Nu ska jag koka min tredje kopp te och krypa ner i soffan tätt bredvid J. Tror ni jag får honom att se kvällens avnsitt av Dallas ? Ser ni det ? Vad tycker ni ? Flipp eller Flopp ? :-)

Tack för att just du kikar in här. Det gör mig SÅ glad ♥





Finbesök!


Kl. 08:59 |
Godmorgon bloggisar! Hoppas ni har sovit gott och vaknat pigg och utvilad. Själv så har jag vaknat upp med lite ont i halsen men är annars pigg som vanligt. Hoppas det bara är något som är och hälsar på över dagen och är borta imorgon och att det inte bryter ut i någon stor förkylning. Det vore ju så typiskt då jag har planerat in roligheter i helgen och dessutom är J bortrest. Om någon timme får jag och Tilde fin besök av Elin, Sarah och deras småttingar! Vi ska äta lunch och bara mysa hela dagen :-) Så nu är det dags att börja göra sig ordning. Men först ska Tilde få lite mat.

Elin & fina fina Charles och Tilde i Sarah´s famn :-)

Önskar er en fin dag så hörs vi mer lite senare ♥





Kantarellpaj


Kl. 20:20 |

Hösten står och knackar på dörren och vad passar inte bättre än en kantarellpaj ? Ikväll svängde jag ihop en efter alla våran Ernsts recept. Det doftar ljuvligt i köket så jag kan inte tro annat än att den kommer smaka helt underbar :-) Pajen ska jag bjuda på imorgon då vi får besök av två underbara mammor från mammagruppen ♥

Till pajdegen behöver du 125 gram smör, 3 dl vetemjöl och 3 msk vatten. Blanda ihop det och låt gärna stå i kylen 2 timmar före. Klä sedan en pajform med degen. Smörstek 400 gram kantareller, salta och peppra. Hacka 1 purjolök och 1 dl soltorkadetomater och stek med svampen då den har fått en gyllenbrun stekyta. Gör en äggstanning på 4 st ägg, 2 dl mjölk och 2 dl grädde. När grönsakerna har stekts färdigt fyll pajskalet, häll över äggstanningen och strö över ca 100 gram västerbottenost. Ställ in i ugnen som är uppvärmd till 200 grader i ca 30-40 minuter :-)

Lycka till!

 




Infektion ?


Kl. 15:58 |

Vi har de senaste dagarna noterat att Tildes blöjor inte luktar gott så fort hon kissar. Det är en konstig doft som vi inte känt förut, sådär stark så det sticker i näsan. Vi har haft våra misstankar på att det är blöjorna (just nu har vi pampers då jag hade rabattkuponger) och när jag googlat på det så är det många som just klagar på pampers. Iaf så tog jag upp det med våran BVC sjuksköterska som tyckte vi skulle ta ett urinprov utifall det är bakterier som orsakar lukten. Så Tilde fick en påse som hon kissade så duktigt i och visst visade det på bakterier. Dock tror vi det är blandflora som är mycket vanligt och eftersom hon är så pigg och inte har någon feber tror vi inte på någon allvarligare urinvägsinfektion som behöver antibiotika.

De skickade för en urinodling och de bör höra av sig innan helgen för svar. Jag är inte ett dugg orolig, kan det vara en arbetsskada ? ;-)

5740 gram tung och  62 cm lång är Tilde nu fyra månader gammal. Huvudomfånget är 41 cm.Vi är föräldrar till en nätt liten tjej som följer sin alldeles egna kurva♥





I farten


Kl. 12:58 |
Hej finisar! Nu är vi påväg till Hemköp för att handla lite ingredienser till något jag ska fixa till i morgon då vi får besök av två mammor från föräldragruppen :-) BVC besöket tog lite längre tid idag än vad jag hade tänkt. Berättar mer sen när vi kommer hem!

20120828-125616.jpg Koffein i farten, helt ok!




En höstfavorit i Tildes garderob


Kl. 10:22 |

En helt underbar tunika med superfina spetsdetaljer fick flytta in i Tildes garderob förra veckan :-) Den liknar många som de jag har i garderoben, sådan mamma sådan dotter ? ;-)

Vet ni vad ? Nu ska vi börja göra oss ordning för BVC! Gissa vem som hade tagit fel på dag ? Skäms på mig!





Kaffet i halsen!


Kl. 09:30 |

I morse när jag höll på att dricka första kaffekoppen höll jag på att sätta den i halsen! Har ni sett vilka supersnygga koftor Creative Lounge fick in i webbshopen igår kväll från Ester Elenora? Jag skulle vilja ha båda två!  Skulle jag välja en skulle det bli den silvriga eftersom jag är en silvertjej.

 

Godmorgon på er förresten :-)





Lilyhammer


Kl. 21:08 |


20120827-210740.jpg Tilde sover skönt för natten och vi har sjunkit ner i soffan & ser på Lilyhammer. Det är ju helt galet! Någon som sett ? :-)




Storkok - Lasagne


Kl. 18:11 |
Oftast gör vi storkok här hemma så det räcker som middag, matlåda till J och lunch till mig dagen efter. Gärna så det räcker till några måltider till också. Ett favoritkok här hemma är Lasagne. Det är supergott, superenkelt och går relativt snabbt att göra :-) Gör du storkok ?

Idag blev basen i köttfärssåsen skogschampinjoner, lök och hackad chili. Sedan tillsatte jag köttfärs, krossade tomater med chilismak, en skvätt mjölk, salt & peppar

Idag smakade lasagnen riktigt bra, en av de godaste jag gjort. Tror det var den hackade chilin som gjorde det. Ett annat tips är att krydda med lite timjan innan den åker in i ugnen!

Nu ska jag ta och väcka J från sin lilla lur så jag får sjunka ner i ett varmt bad :-)





Sjalar!


Kl. 16:13 |
Jag är ingen accessoartjej som piffar till mina outfits med fina armband, örhängen eller halsband.  Vilket är lite synd för det är ju så fint hos andra. Men däremot sjalar trivs jag bra i. Nu när det går mot höst så passar det ju bra att klicka hem en ny sjal.  Man kan ju aldrig ha för många, eller hur ? :-) Här nedan kommer fem favoriter som jag har spanat in hos Creative Lounge!

Superfin sjal från Ester Eleonora Skullsilk - Brown!

En sjal med stjärnor från Beck Söndergaard - C Diva Star

Älskar älskar älskar denna sjal! Från ChillNorway - Silk Scarf pink Skulls!

Två fina sjalar från Ester Eleonora!





Warp!


Kl. 10:44 |

Måstet tipsa er om min nya träningsjacka som fick följa med hem från Stadium igår. Super skön och jag älskar den höga kragen :-) Finns även i lila färg.

Det verkar som om vädret tänker tillåta en promenad efter vägning och mätning av Tilde, så träningskläderna har åkt på!

Ska du eller har du tränat idag ?





Monday diary


Kl. 09:34 |
Hej bloggisar. Måndag och ny vecka har kickat igång. Idag ska vi till BVC för väga och mäta och om vädret tillåter ska vi ta en promenad till Sidsjön för en promenad med Elin och hennes fina Charles. Men just nu ser vädret inte så lovande ut, så vi får se. Nu tar Tilde sin förmiddagsnap men vaknar nog vilken minut som helst, den brukar vara väldigt kort ;-) Så nu måste jag skynda fixa mig.

Ha en fin dag underbara ni, är så himla glad i er som kikar in här varje dag och lämnar spår ♥





Tilde 4 månader


Kl. 21:19 |
Fyra månader och fyra timmar gammal är Tilde just nu när jag skriver :-) Tänk vad tiden går snabbt och hon bara växer och växer. Jag vet inte vad hon väger eller hur lång hon är nu men det får vi veta i morgon då vi ska till BVC för kontroll. Här nedan kommer lite information och tre bilder som är tagen med iphonen (dålig kvalité):

Ögonen blir bruna

♥ Har storlek 3 på blöjor

♥ I kläder är det storlek 56 - 68 som gäller. Ska man köpa något så är det minst storlek 68

Händerna är ju så goda. Tänder på G.

♥ Är världens gladaste tjej och skrattar för det mesta och att se sig själv i spegeln är ju SÅ roligt

♥ Älskar att stå och gör det läääääängen.

♥ Favorit leksaken här hemma är en humla som har vingar som prasslar.

♥ Pratar, pratar och pratar :-)

 





Calou


Kl. 14:10 |


20120826-140756.jpg Just nu springer jag upp och ner till tvättstugan i mina Calou träskor som jag annars jobbar i. Givetvis är de tvättade så inga snuskiga sjukhusbaciller finns ;-) Vad gör ni idag? Kika in lite senare så finns förhoppningsvis ett inlägg om Tilde som blir fyra månader idag :-)




Tjejkväll


Kl. 23:02 |


20120825-224849.jpg
Hemma efter en mysig kväll hos finaste Malin :-) SÅ glad att jag lärt känna denna tjej (har säkert sagt det förut) som ger mig så mycket positiv energi! Vi har surrat, ätit godis (det är ju lördag) och bara mått gott :-) Men nu är det dags att krypa ner i sängen och samla på sig lite sömn!
Godnatt finisar!




Gårdagens middag


Kl. 12:39 |

Jag tänkte bjuda er på ett supersmarrigt och busenkelt recept på fläskfilé som passar lika bra som bjudmiddag som till vardags!

Vi har fem personer igår och använde 2 stycken fläskfilé, 1 kruka färsk basilika, 7.5 dl creme fraiche, 1 citron, 2 vitlöksklyftor och salt och peppar :-) Och såhär gjorde vi;

1. Skär fläskfilén i strimlor och stek i en panna. Salta och peppra

2. Tillsätt creme fraiche, pressad vitlök och skalen av en riven citron + saften från en halv. Låt puttra lite.

3. Några minuter före servering riv i färsk basilika. Servera med pasta och en sallad!

Mums mums mums!





Godmorgon!


Kl. 09:29 |

Hej finisar!

Här hemma pågår frukost och på spotify hos oss hörs just  nu Linnea Henrikssons album, hur bra ? :-) Berörande, fint och trallvänligt. Ja, ett litet musiktips från mig denna lördagmorgon!

Rester från gårdagens dessert passade perfekt på morgonfilen :-)

 





Galen natt


Kl. 09:15 |
20120824-091307.jpg

Denna bild får beskriva våran natt, TOK!





En sen dagens


Kl. 20:34 |

Hemma för någon timme sedan och Tilde ligger nattad och sover så gott :-) Det gick bra på föräldrautbildningen idag och vi fick nyttig information om smakportioner och introducering av annan mat. Rekommendationerna är från 6 månader och tidigast från fyra månader. Vi får se när det blir Tildes första gång, känner ingen stress för det än ;-)

När träffen var över så tog jag och Tilde bussen in till stan för att träffa Jennie på Tant Anki och fröken Sara. Tänk vad två timmar bara kan rusa iväg, hoppas vi ses snart igen♥

Som vanligt en obäddad säng och en kräkis på golvet men vad gör det ;-) Här döljs det ingenting.





En Sara blus


Kl. 12:35 |

Här har ni en blus som det står Sara på :-) Klockrent med stjärnan bak på ryggen som även finns i svart. Denna goding är en nyhet hos ChillNorway som snart kommer ut i butik :-)

Nu ska jag äta lite lunch och ska vi bege oss ut i solen. En lite promenad innan föräldraträffen!





Ny header


Kl. 10:48 |

Som ni kanske har sett har jag testat lite här inne nu på förmiddagen. Jag håller på att fixa ihop en ny header själv, men får inte riktigt ordning på storleken. Jag vill ha samma storlek på headern som jag har nu, men får inte till det. Jag kommer fortsätta testa lite så ni får ursäkta röran som kan vara här inne när ni kikar in ;-)

 




Thursday diary


Kl. 09:56 |

Godmorgon vänner! Här hemma har vi precis fått i oss lite frukost och snart är det dags för Tilde att ta en kort nap. Klockan 14.00 är det dags för föräldrautbildning och jag tror vi ska få information om smakportioner.  När började ni ge det och vad började ni med ? :-)

Fram till dess blir det bara lugnt här hemma, kanske se gårdagens avsnitt av Dallas ? Efter föräldrautbildningen ska jag träffa en vän som jag inte träffat på väldigt längen!

Tror detta kan bli en bra torsdag :-)





it´s all about being friendly


Kl. 20:34 |

Jag har äntligen fått ordning på mitt medlemsskap hos Kappahl och väntar nu bara på att mitt kort ska komma hem. Känns tråkigt att gå miste om erbjudanden och rabattcheckar när jag ändå shoppar ganska mycket där. Nu när jag var in och klickade mig runt såg att de kommer med en ny kollektion nu 3 september hos webbshopen, 10 september ut i butik. Kläder som består av material som organisk bomull och återvunnen ull. Den grå tröjan och bodyn tänkte jag spana närmare på när de kommer ut i butik. Om jag hinner med vill säga ;-)

 

Nu blir det kvällsfika här hemma!





Stretchar du?


Kl. 13:22 |
20120822-132029.jpg

Nu är vi hemma på gården efter en timmes PW! Passade även på att göra dagens planka på en bänk på vägen, perfekt och skönt att ha det gjort :-)

Nu kommer det smaka gott med lite lunch.





Gårdagens Outfit


Kl. 12:29 |

Jeans leggings - Vero moda ,Tröja - VILA, Skor - Converse

Den vita tröjan från Vila, FINOLA har jag klickat hem hos Zalando. Igår i kön hos Wayne´s fick jag en kommentar av en tjej att hon tyckte den var fin och likaså när jag besökte jobbet. Sånt blir man glad av :-) Eftersom det är svårt att ta bild bak så kan ni inte se rosetten som man får skapa själv med knytband. Bild finns hos Zalando!

Tröjan får bli dagens shoppingtips till er. Den finns även i blått och jag ser att alla storlekar finns kvar :-)





En bra kväll igår..


Kl. 10:28 |
Hej vänner! Ååå vilken trevlig kväll vi hade igår. Supergod mat och bästa sällskapet :-) Vi hade sån tur att kvällssolen kikade fram så vi satt ute och åt. Men det var nog sista gången för denna sommar som aldrig kom. Johan åkte hem lite tidigare än min och hämtade hem Tilde och nattade henne, riktig lyx att få stanna kvar en timme till. När jag sen kom hem ville jag bara väcka Tilde och gosa, men fick såklart hålla mig. Jag fick nöja mig med några långa djupa andetag i hennes hår och sen somna jag som en prinsessa :-)

Oscars grillmeny

Lammrostbiff, sötpotatisgratäng, tomatsallad och rödvinssås. MUMS!

Flera av dessa kvällar tack :-)





Kvällens


Kl. 18:21 |
Nu har vi lämnat av Tilde hos farmor och farfar. Måste erkänna att det gör lite ont i hjärtat, men oj så nyttigt det är!

20120821-181854.jpg Kvällens är min favorit tunika från Odd Molly som jag inte haft sen jag blev gravid :-) Kul att kunna ha den igen!




Hemma och vänder!


Kl. 17:13 |
Hej finisar! Phuuuuuu, nu är vi hemma efter en dag som bara har sprungit iväg! :-)  Efter varje gång jag träffat Malin och Jolie får jag så himla mycket energi, vad vi tycker om er! Vi pratade lite om allt möjligt, bl.a bloggning, mammalivet och framtiden :-) Jag skulle kunna sitta och prata hur längen som helst, synd att tiden bara springer iväg när vi ses.  Efter våran lunch så åkte jag upp på jobbet och sen vidare på IcaMaxi. Nu är jag äntligen hemma men nu ska vi göra oss ordning för en spontan trippeldejt på Oscars! Tilde ska få busa med farmor och farfar under tiden :-)

Mina favorittjejer ♥

Kika in hos Malin, hon har två bilder från dagens date (där även jag fastnade på en) tagen med kamera. Min kamera var slut på batteri som vanligt ;-)

Nej, nu måste jag spana in i garderoben!





I bilen


Kl. 10:47 |


20120821-104430.jpg Idag åkte jackan på... Hej i farten! Vi är på väg in till stan nu jag & Tilde. Lite ärenden ska uträttas som hämta paket & sen ska vi träffa två av våra favorit tjejer för en snabb lunch innan vi ska upp till mitt jobb! Hälsa på alla goa arbetskamrater och ett medarbetar- och lönesamtal väntar ;-)




Overall elleråkpåse ?


Kl. 07:34 |

En tjock overall eller en åkpåse t.ex Voksipåse med en tunnare fleeceoverall? Det är frågan som jag ställer mig just nu. Jag är rädd för att mycket kommer vara slut när jag har bestämt mig! ;-)

 

Supersöt overall från Mini Rodini. Finns att klicka hem hos babyshop!

Här är en åkpåse som kan förvandlas till en overall, Mini Rodini.  Hur bra är inte det ? Även den finns hos babyshop!

Hur tänker ni ? 

 




Tv kväll


Kl. 20:19 |

Tilde ligger för natten och vi har myst ner oss i soffan :-) Trevlig måndagkväll önskar jag er.





LA:BRUKET


Kl. 18:29 |
  Jag har aldrig behövt smörja in mina händer pga torrhet utan gjort mest för att krämen doftar gott. Men efter att Tilde kom så har jag blivit torr om händerna. Vet inte om det har något samband med graviditeten ? Iaf så såg jag dessa snygga handkrämstuber hos Creative Lounge. Förresten, har ni sett deras snygga banner? :-)

" Handcréme med Sheasmör för torra händer och narig hud. Sheasmör skyddar, vårdar och är fuktbevarande. De eteriska oljorna från Salvia/Rosmarin/Lavendel doftar fantastiskt, stimulerar, är sammandragande och svagt antiseptiska. Ingredienserna vi använder i vår handcréme är certifierade av ECOCERT och är av högsta kvalitet".

Vilken handkräm tycker du är bäst ? Den ska gå lätt in i huden och får inte kännas "blöt"!





Phuuu!


Kl. 15:58 |

Nu har vi tränat klart! Ben, rygg, bröst, kissande hunden och plankan!

20120820-155623.jpg

20120820-155648.jpg

Har du tränat idag?





35 dagar kvar..


Kl. 12:21 |
 

till kollektionen släpps hos Lindex. Jag hoppas få tag på kläder till Tilde eftersom hon passar så fint i just lila och mycket färg. Till mig själv ? Njaaaeee!

Nu äter jag lite lunch och Tilde sover lite. Om det inte regnar sen ska vi ta en promenad till HOV annars har vi sådan lyx att bli hämtad :-) Ett TRX-pass, fika och massa surr väntar! Kan inte få så mycket bättre start på denna vecka tror jag.

Förresten, ni missar väl inte Robinson och Dallas ikväll ;-)





Godmorgon vardag


Kl. 08:48 |


20120820-084506.jpg Här pågår morgonmys med Tildes favorit, Humlan. Snart är det dags för förmiddagsluren och då ska även mamman sova. Tilde har nämligen ätit varannan timme inatt så några av dagens planer är inställda. Juste, vardag igen = Pappa J på jobbet. Som för många andra. Men vilken lyx det har varit :-) Nu får vi längta till helgerna igen...




Bästa pizzerian i stan?


Kl. 16:53 |


20120819-165100.jpg Ja enligt oss! Jag äter dock inte pizza men kebabrullarna är inte så pjåkiga :-) Detta fick bli dagens lunch och middag. Nu blir det film och mys i soffan. En riktigt lat söndag med andra ord :-) I morgon börjar J jobba igen, välkommen vardagsliv!




Drömmer mig bort..


Kl. 14:11 |
Hej finisar! Söndag och det är grått och väldigt trist väder ute. Men jag är glad över de två fina soliga dagarna vi fick som vi spenderade på himlabadet :-) Men nu sitter jag här och drömmer mig bort till värmen. Fritidsresor och Ving har besökts mycket! Men jag tror allt vi får vänta, kanske till våren ? Men egentligen skulle det vara smidigt att åka nu innan Tilde börjar krypa och gå, nu sitter och ligger hon där hon befinner sig = enkelt för oss!

Har du erfarenhet att resa med små barn ?

 De två besöken vi fick på himlabadet i år, blir nog de enda...





Campadre


Kl. 08:38 |

Just nu har Campadre SUPER SALE ! Har du fyndat något ? :-)

   

Inte medlem hos campadre ? Du blir det enkelt HÄR!





Linas matkasse


Kl. 22:52 |

Vill du testa Linas matkasse till ett bättre pris (prova-på-pris) plus få en fruktpåse (4.5 kg) med på köpet ? Mejla mig så får du koden du ska registrera vid beställning :-)

[email protected]

   




Ettår sedan


Kl. 22:07 |

Idag för ett år sedan fick vi veta att vi skulle bli tre. Vi fick vänta i 39 veckor och tre dagar innan Tilde bestämde sig för att komma, alltså några dagar innan BF. Jag gjorde graviditetstestet för att bevisa för Johan att jag inte var gravid. Men tänk vad rätt han hade ;-)

Jag minns denna dag då vi gjorde testet alldeles innan vi skulle få besök av vänner för middagsbjudning. Och i år blev det en repris, grillat till middag med samma vänner + några till :-D

Som ni ser fick vi veta ganska tidigt att vi var gravida

RUL där vi inte tog reda på om det var en tjej eller kille

Vecka 37

Tilde tre månader och 22 dagar gammal

Det finns inga ord som kan beskriva hur mycket vi ä.l.s.k.a.r denna tjej!

TACK för att just jag får vara din mamma. Jag ska och kommer göra allt jag kan för att du ska ha det bäst ♥





N.J.U.T.E.R


Kl. 13:39 |


20120818-133551.jpg Lite mer moln idag än igår men vad gör det? Vi njuter och Tilde verkar stortrivas. Liksom igår kör hon en långsovning :-)




Mot badet


Kl. 11:03 |


20120818-110317.jpg Idag gör vi himlabadet igen :-)




En varm dag !


Kl. 19:27 |

Viktigt att dricka mycket vatten en varm dag som denna

Idag har vi verkligen chillat

   

och badat

 

för min del fick bara fossingarna doppas ;-)

I morgon hoppas vi på en dag i repris! Nu beger vi oss mot selångersmarknaden :-)





@himlabadet


Kl. 12:02 |


20120817-120035.jpg Tilde och Kerstins första besök på himlabadet :-) Vi njuuuuuter!




Filmtips!


Kl. 10:02 |
 

Denna gav oss riktigt många skratt igår kväll :-)





Våran dag


Kl. 20:24 |

Godkväll! Nu ligger Tilde i sin säng och håller på att somna. Vi tog en långt bad ikväll och hon älskar verkligen att bada :-) Idag har vi haft en skön dag med Sara och Kerstin ute i Hov och i solen. Vi mammor har surrat medans barnen har varit nöjda på en filt i skuggan eller sovit. Tilde tog till med en långsovning och det kändes lyxigt att kunna läsa en hel tidning utan att bli störd ;-)

I morgon ska det också bli fint väder här i Sundsvall så då ska lilla familjen checka in på himlabadet för första gången i år! Det ska bli mys :-)





Njuter


Kl. 15:57 |


20120816-155529.jpg
Tilde kör en långsovning och jag njuter solen! Snart ska brudarna ta fram TRX men jag kör nog endast plankan idag...




Väntar ute


Kl. 11:44 |


20120816-114145.jpg En liten otålig tjej hade jag nyss inne som inte ville vänta. Snart kommer Sara och hämtar oss och då får jag gå in och packa det sista. Tänk att en sån liten tjej har övertaget...




Äntligen Emma


Kl. 10:34 |
När jag var gravid med Tilde vann jag en tävling på facebook, helkroppsmassage hos Äntligen Emma! Det må ju vara den perfekta vinsten för en gravid att se framemot :-) I går tog jag tag i saken och utnyttjade min vinst och oj vad skönt det var. Det var Massage och friskvårdsterapeuten Terese Andersson som gav mig den sköna massagen. Jag kan verkligen rekomendera er att göra ett besök hos Äntligen Emma som förutom massage även har kangal fiskspa, taueringsstudio, skönhetsvård och frisörsalong. Äntligen hemma håller till i Bergsåker.

 Nu under selångermarknaden har de många bra erbjudanden, spana in hemsidan för att se alla erbjudanden





Fler från igår..


Kl. 10:19 |
Hej bloggisar! Här har ni en trött bloggerska som aldrig blir pigg verkar det som. Antar att det har att göra med att man har en liten Tilde som suger ur all energi ;-) Inte för att jag har trott något annat innan, men har aldrig känt  denna trötthet tidigare. Nu sover Tilde sin förmiddagslur och jag har gått igenom lite bilder som vi tog igår. Någon bild ska ni få se då det är dags för fyra-månaders-inlägget här på bloggen :-) Men tills vidare delar jag med mig av dessa sommarbilder:

Det känns roligare att blogga med bilder från kameran

Våran plan för dagen är att bege oss till Sara & lille Kerstin uppe i Hov för att njuta solen och köra ett TRX-pass. Johan jobbar denna underbara soliga dag vilket är lite synd, jag hade verkligen velat checka in på himlabadet. Men kanske i morgon ?





En sommardag


Kl. 18:26 |

Idag har vi haft en underbar dag som började med hotellfrukost med vännerna, lite häng på stan, mys ute på gräsmattan med gott kaffe och tidningar. Nu har jag precis kommit hem från en HELKROPPSMASSAGE som jag ska berätta lite mer om senare. Nu ska vi åka till Vännerna ute i HOV och fortsätta njuta denna fina sommarkväll...

Älskade älskade unge♥





Ute på gräsmattan


Kl. 12:24 |


20120815-122132.jpg Efter god hotellfrukost har vi nu intagit gräsmattan ute på gården. I eftermiddag ska jag äntligen få utnyttja en vinst som jag vann när Tilde låg i magen :-) Vad gör ni idag?




Lyx!


Kl. 08:52 |


20120815-085110.jpg Nu är vi påväg att möta upp några vänner för att tillsammans börja denna dag på bästa sätt :-)




H&M HOME


Kl. 21:23 |

Jag tror det får bli ett (eller några) klick från H&M HOME! Jisses så mycket fint det finns :-)

Klart lilltjejen ska ha en stjärnfilt/pläd att träna nacken på!





Sista måltiden


Kl. 18:05 |
20120814-180245.jpg

Från Linas matkasse är Räkpasta! Lite "lamt" för min smak, men helt ok :-)

Nu har vi kommit hem från en eftermiddag i Hov. Tilde sover lite sen middag och jag njuter några lugna minuter i kökssoffan...





TRX


Kl. 09:00 |


20120814-085919.jpg Olga förespråkar TRX och plankan såklart :-)




Våran dag!


Kl. 20:37 |
Hej bloggisar! Vi väntar på att en ny serie på svt ska börja, Lillehammer. Passar på att blogga lite nu när Tilde somnat för natten och lite tid finns över. Måste säga att det är skönt att våran lilla tjej väljer att lägga sig för natten nu mellan kl 19.00 och 20.00. Timmarna jag/vi får på kvällen ensam är välbehövliga! Ladda massa energi och göra saker man tycker är kul, t.ex blogga ;-) Jaja, nu till vad jag tänkte skriva om. Våran dag som blev en dejt med S,O & deras söta K. Vi åkte ut och träffades på Birsta för att strosa runt lite och äta lunch :-) För Tildes del blev det ingen shopping förutom två kartonger från IKEA som jag ska spara alla hennes kläder (har redan börjat vika och lägga ner). Men vad mycket fint som har anlänt till affärerna och jag tror det är hysteri på Ugglor! Har ni märkt det ?

Godaste salladen har Waynes! Varmrökt lax med senapsvinegrätt. Älskar bönorna!

Kaffe kaffe kaffe!

 Våra FINA supersociala killar ;-)





Just nu


Kl. 16:06 |


20120813-160515.jpg Vilat lite efter en tur på birsta och funderar på fotoväggen som ska upp här... Stora eller små? Svartvita eller färg? Vita ramar eller svarta? Besluten är många! ;-)




Dagens Sara


Kl. 11:26 |

 Jeans leggings - VILA, Tröja - Gina tricot

Nu är jag färdig för att möta denna dag som jag inte vet kommer bjuda på ! Men något skoj ska vi väl göra idag :-)





Blåbär


Kl. 09:30 |


20120813-092925.jpg Godmorgon finisar! Idag har jag börjat med en egen liten utmaning, grötfrukost hela veckan! Någon som hakar på ? :-)




Uppdatering av garderoben


Kl. 21:33 |

Någon dag i veckan måste jag bege mig ut till IKEA och köpa förvaringslåda och börja gå igenom Tildes garderob. Det är många kläder som hon inte kan använda nu och det är dags att lägga undan och inhandla nytt. Nederdelar (storlek 68), dregglisar (vita & svarta), pyjamaser (storlek 68) Bodysar (storlek 62-68) och bodysuits (heladressar) står på hennes shoppinglista :-) Kul kul!

Hur söta är inte dessa jeansleggings från Lindex ? :-)





Tråkiga föräldrar


Kl. 18:40 |


20120812-183411.jpg Idag har Tilde riktigt tråkiga föräldrar! Vi har inte gjort någonting alls. Dåligt samvete? JA! Nu är jag ut första gången idag, middag ska handlas! I morgon hoppas jag på att vakna med massa energi. Konstigt att jag kan vara så trött då Tilde somnade kl 20.30,fick väckas 04.45 för att tvinga hon äta lite (mjölkbad i sängen). Sen somna hon om till 09.30. Så vart kommer tröttheten ifrån?




Heja Sverige


Kl. 17:13 |


20120812-171246.jpg




Zalando!


Kl. 14:41 |

I veckan fick jag hem tre nya klädesplagg som jag klickat hem hos Zalando! Kände att jag behövde uppdatera höstgarderoben lite med tjockare tröjor och som vädret är nu kan de redan börja användas. Zalando har förresten gratis frakt och fri retur och det gillas, eller hur ? Har ni spanat in deras home kollektion ? Mycket fint där som jag är så sugen på att klicka hem, bl.a en Stelton termos! :-)

Här hemma har vi en riktig latdag. Vi skrotar runt i pyjamas och jag har sovit när Tilde har sovit. Nu laddar vi inför handbollen :-)

Vad gör ni idag?





Bildbomb från våran dag!


Kl. 00:07 |

Först vill jag börja med att TACKA för era kommentarer från gårdagens blogginlägg. Det gör mig så glad att ni hjälper mig :-) Tack ! 

O´learys Ceasarsallad är grym! Jag valde även till kyckling för att mätta magen lite mer ;-)

Kaffe såklart!

Bild 1. Dagens outfit. Tröjan ni skymtar bakom fick följa med hem.  Bild 2. I provhytten hos Peak, blusen är ju helt underbar! Finns på rea :-)

När vi kom hem från stan och efter en timmas vila kom J´s föräldrar och syster med godfika :-) Därefter fick vi även besök av S & K. Och lite senare kom även H, B & lille G. Vi har verkligen haft fullt hus idag och vi älskar det! 

Medans grabbarna gör dansgolvet har vi tjejer sett dagboken! Den filmen kan man inte se för många gånger.

Vi har helt enkelt haft en underbar dag med vänner! Jag vill aldrig att denna sommar ska ta slut :-( Nu är det dags att krypa ner i sängen och förhoppningsvis dröjer det inte allt för längen innan J kommer och kryper ned.

Puss & kram!





Snart hemma


Kl. 16:36 |


20120811-163351.jpg Vi har varit på språng hela dagen i stan men snart är vi äntligen hemma :-)




Mysig kväll&bloggfunderingar


Kl. 23:45 |
Godkväll finisar! Vi har precis kommit hem från en mysig kväll hos S, O & lille K. Vi har fikat jordgubbar, druckit gott kaffe och pratat om livet. Vi var gravida samtidigt och de fick sin lilla K två veckor före vi fick våran Tilde :-) Helt otroligt att dessa små tjejer som nu börjar bli stora varit i våra magar. Många minnen och känslor som vi delat och delar, helt underbart :-)

Det blev en hel del prat om bloggen också som i sommar kommit lite åt sidan. Nu när hösten står och knackar på dörren så hoppas jag allt blir som vanligt här inne igen. Sommar = semester och det gäller också bloggen, eller hur ? Mycket iphone bilder som inte varit de bästa, men vad tycker ni är bäst ? Få inlägg med bättre kvalite (bild och text) eller fler inlägg med lite sämre kvalite (on the go) ? Vad vill ni läsa om här inne i höst ?

Tell me!

Nu ska jag krypa ner i sängen och lyssna på Tildes underbara andetag! 

Sov så gott så hörs vi igen i morgon :-)





Mammaträff


Kl. 11:23 |


20120810-112120.jpg

20120810-112128.jpg Efter tre ombyten på Tilde är vi nu äntligen påväg till Barista för att träffa mammor och barn :-)




Bildbomb från Norraberget!


Kl. 22:20 |
Hej finisar! Vilken mysig dag vi har haft med med underbara vänner i regnigt väder. Redan vid nio tiden packade vi in oss i bilen och åkte till Sara och Olle som hade huset fullt. Trots det så tar dom även emot oss, hur snällt är inte det ? :-) Efter frukost nr 2 begav vi oss mot Norraberget. Vi hade tur med vädret till en början men lagom till vi skulle gå upp mot utsiktstornet som nu inte blev av så började det naturligtvis att regna! Vi avslutade kvällen med grillning och nu är jag och Tilde hemma :-) Pappsisen kommer om en liten stund. Här kommer några bilder (tagna med iphonen därför de är dåliga, men jag vill ändå dela med mig) :

Åtta vuxna och fyra barn..

Jag Olle & Sara. Tilde sovandes i babyskyddet :-)

Matpåfyllning för liten i värmestugan

Matpåfyllning för stora! Bakadpotatis med tonfiskröra, mums mums mums!

Så himla skönt att de är färdiga med rören. Nu är det bara utbyggnad och inglasning av balkongen kvar som ska göras sen borde all renovering vara gjord! Jag tycker naturligtvis det är bra att föreningen gör allt detta men jag är så himla trött allt extra som blir. Jag känner bara "lämna oss i fred" ;-) På kort tid har de bytt dörr, bytt alla fönster + bytt fasad! Tänk när de bytte fasad då var jag gravid och jobbade nätterna. Hur lätt var det att sova på dagarna när de stod utanför sovrumsfönstret och borrade ? ;-) Jaja, detta blev en liten parantes!

GODNATT <3





Dagens Sara


Kl. 11:24 |


20120809-112031.jpg Här är dagens från skogen! Tröjan från Lindex och jeans från Dr.Denim. Mina älskade promenad/joggskor är Nike lunarglide och tyvärr sjunger de på sista versen. Tror nästa skor blir av samma modell :-) Nu ska vi snart bege oss ut på utflykt, tror det blir norraberget! Men fy så kallt vi har det här i Sundsvall idag...!




Kaos!


Kl. 07:55 |


20120809-075102.jpg Prick klockan 8 ringde det på dörren. Dags att fixa med avloppen. Godmorgon! Idag är dagen jag gruvat mig för länge. Vi kommer inte kunna använda toaletten eller vatten på hela dagen. Vilken tur vi är frisk och ingen av oss ligger sjuk! Om ca en timme ska vi fly lägenheten och vilken tur vi har vänner som tar emot oss :-) Ha en fin dag bloggisar!




Filmkväll!


Kl. 20:55 |

Tilde har somnat för natten och nu ska vi mysa ner oss i soffan och se film med en av mina absoluta favorit skådespelare!

Önskar er en mysig onsdagkväll





Tränat i parken!


Kl. 14:38 |

Oj, nu höll jag på att somna tillsammans med Tilde i sängen ;-) Men ingen vila här inte! Jisses vilket härligt pass Malin hade knopat ihop i förmiddags. I sin blogg har hon delat med sig av passet + en bild på mig hihi, in och kika med er och kör! Det var riktigt jobbigt och här är det en som kommer ha grym träningsvärk i benen i morgon :-) Övning nr 2, Backträningen höll på att ta kål på mig men jag klarade det tack vare all pepp från Malin :-)

Oj, jag missade visst benen på Malin ;-) Amatör som man är...

Är det några sundsvallsmammor som tänker anmäla sig till MBC nu i höst ?

Nu= Åter till storstädningen!





Uppladdning


Kl. 09:23 |

Om en halvtimme ska jag och Tilde börja promenera mot Fagerdalsparken där vi ska möta upp Malin för ett MBC-pass! Så nu pågår frukostladdning :-)

Älskar våra nya frukostskålar som fick följa med hem i helgen från IKEA. De passar fint till våra andra från Iittala, pastelligt :-)

Fil 3%, Råg fras, Ägg, banan och en eller två koppar kaffe är standardfrukosten här hemma just nu! Jag är en periodare och äter samma frukost en längre tid och sen byter jag. Ett tag åt jag kornmjölsgröt som en galning med lingonsylt, mumma!

 




Holly&Whyte


Kl. 16:19 |

Fick frågan om jag inte kunde visa hela tröjan jag köpte sist hos Lindex och här har ni den. Lite svårt att visa detaljerna på armbågarna, men det får duga :-)

Jag tror denna kommer bli en stor favorit i min garderob. Superskön, lite oversize och snygg till vardags :-)

Nu ska jag snart ställa in spetten i ugnen och börja steka texmexbiffarna! En av de fem middagarna Linas matkasse kom med igår. Jag är SÅ hungrig :-)





Dagens Tilde


Kl. 11:06 |

Gissa vilka som gick och la sig igen efter lite frukost i morse ? ;-) Jajjamen, vi sov i två timmar till och jag skrotar fortfarande runt i pyjamas, osminkad och toffsen på sned. Så Tilde får stå för dagens idag. Hennes gråa body kommer från H&M och är en favorit i garderoben. Det är riktigt bra kvalite på den och lite stor i storlek. Kul att hon kan ha den än då den är i storlek 50 och Tilde är över 61 cm lång nu! De gammelrosa byxorna kommer från favoritmärket som alla hört talas om, Newbie. Älskar den gammelrosa färgen och att de är baggy! Förresten, har ni sett den nya klänningen de fått in ? Så himla söt och så fin!Den måste följa med hem någon dag :-)

(Kameran är på laddning så därav dåliga iphonebilder)

 Ååå vad jag blir GLAD när jag kikar in bland kommenterna och möts av nya nästan varje gång! Ni kan verkligen få vilken regnig dag som helst att kännas bättre :-)





Godmorgon!


Kl. 07:32 |


20120807-073113.jpg Regnet öser ner som vanligt så idag blir vi inne och bara myser på! Kanske se en film eller två. Lyser solen på er idag?




Nöjd!


Kl. 20:19 |
 

Idag hände det, jag körde mitt första spinningpass efter graviditeten!

Hur kändes och hur gick det ? Det kändes riktigt bra och det var ruskigt jobbigt. Jag kommer ha grym träningsvärk i morgon ;-) Efter passets slut passade jag på att köra plankan där, men mattorna var verkligen ingen höjdare när man var svettig. Armbågarna gled åt alla håll!

Och har ni sett vad som knackade på dörren precis när jag kom hem ? :-D

Nu håller Tilde på att somna inför natten och jag ska plocka undan lite här hemma innan jag sjunker ner i våran soffa!

   




Gummistövlar


Kl. 07:01 |

Minns ni att jag köpte ett par gummistövlar från Hunter som var missfärgade ? Givetvis fick de åka tillbaka så nu är jag på jakt efter nya. Förtroende för just Hunter är just nu väldigt lågt så jag är på jakt efter ett par nya, även om stövlarna från Hunter är riktigt snygga. Dessa ovan från Noa Noa tycker jag är så söt med sin rosett på sidan och de röda stjärnorna bak på hälen är ju verkligen pricket över i:et! Finns hos creative Lounge att klicka hem :-) Någon som vet hur de är i storleken ? Stora, små eller normala ?

GODMORGON! :-)





Vi ska sälja bilen


Kl. 20:36 |

Det är med en klump i magen vi har lagt ut våran älskade pärla till försäljning! :-( Men vi behöver helt enkelt en större bil...

Intresserad ? Kika H Ä R !





Nya köksstolar ?


Kl. 19:30 |
Hej bloggisar! Idag har jag varit lite frånvarande från bloggen då jag har haft en riktigt tröttis dag. När jag väl vaknade till så gjorde jag mig ordning också for vi iväg och fixa lite ärenden. När vi ändå var i farten svängde vi in till loppisen som finns i Hamsta och därifrån kom vi hem med fyra nya stolar till köket. Dock är jag lite tveksam! Men de ska få stå i köket några dagar så vi får känna efter, men de skapar en mysig känsla i köket och det är ju precis vad jag är ute efter. Dock hade jag tänkt mig andra sorts pinnstolar...

Bild tagen med iphonen...

 




Hej från köket


Kl. 16:49 |


20120805-164825.jpg Snart är middagen färdig och det ska bli så gott att få hugga in! Är vrålhungrig då jag fuskat lite idag och ätit två frukostar istället för lunch = inte bra! Snart kommer J hem med de nya köksstolarna vi fyndat idag ute i Hamsta. En ren chansning om de passar in eller ej...




I förmiddags


Kl. 21:33 |
tog jag och Tilde en skön PW! Vi mötte inte en enda människa och det var alldeles tyst och stilla och regnet fanns i luften. Längesedan jag var ute på en sån skön PW :-) Eftersom jag inte är en morgonmänniska blir det oftast kvällsprommisar men jag måste kanske ändra på det! Minns ni att jag fick hem ett paket här om dagen ? Det var iaf från Beach and motion (som bl.a har 50 % rea på massor av varor just nu!!) och innehöll nya träningsbyxor från Casall! De sitter som ett smäck och är så sköna. Har nog aldrig ägt ett par som är så sköna som dessa :-) Tummen upp för Casall!

Mina älskade nike sjunger nog på sista versen :-(

Fina detaljer

Malin körde utmaningen " lördagsplankan"  idag ochjag var inte sen med att haka på :-) Det blev 1 minut x 3 med 30 sekunders vila. Det var längesedan jag körde på det viset då jag ofta kör den ala tabata (20 sek aktiv 10 sekunder vila x 8). Kul med lite variation!

Nu har Tilde somnat skönt i sin säng och jag och J ska mysa ner oss i soffan till en film! 





Chill!


Kl. 18:15 |
20120804-181417.jpg

Nu har jag landat i soffan hos Tildes mormor. Hon blir buren och får all uppmärksamhet och jag får vila ;-) Nu blir det middag innan vi rullar hem mot Sundsvall och pappsisen!





Dagens och spontant!


Kl. 13:07 |
20120804-130423.jpg

ChillNorway och Dr. Denim :-)

Hej finisar! Jag och Tilde har tagit en spontantur ner till Hudik. Snart ska vi få lite god lunch :-)





20 % på allt!


Kl. 08:00 |

Ni har väl inte missat att Bangerhead har flyttrea just nu och har 20 % på ALLT!

Godmorgon förresten :-)

Hoppas ni har sovit gott? Jag och Tilde ska snart ut och traska, ska bara slurpa i mig kaffekoppen :-)





New in ochögongodis!


Kl. 17:03 |
Efter kalaset och god tårta lämnade jag av Johan och Tilde hemma och for vidare själv ut på Birsta en sväng. Oj vilken REA det är fortfarande :-) På indiska var det b.la 50 % på reapriset så en kudde till kökssoffan fick följa med hem. Något som inte var på REAN men som fick följa med hem ändå var denna underbaring från Lindex :

Supermys till hösten och jag älskar detaljerna på armbågarna!

 Ögongodis finns på Indiska och dessa skulle ju passa ypperligt att ha kaffe i framme på bänken. En riktig färgklick! 

Både skålen och muggarna skulle få flytta hem till vårat kök!

Nu blir det middag här hemma. Grillat står på menyn :-)





Dagens från bilen


Kl. 12:12 |


20120803-120806.jpg Jeans - Bikbok, Tee - VILA, Sjal - Rut mfl Nu är vi påväg till Matfors för lite kalas :-) Först ett stopp på trädgården..




Birds in paradise


Kl. 10:42 |

En nyhet hos Jotex är de färgglada märket PIP! Dessa kuddar skulle passa perfekt på våran kökssoffa :-) Väldigt färgglada och har ett mönster man blir glad av!

Just nu får du även 100 :- rabatt vid ett köp.

Ett fredagstips från mig helt enkelt :-)





Oj!


Kl. 07:38 |
Godmorgon ! Idag är det verkligen en GOD morgon :-) Tilde har nämligen sovit sin hela första natt någonsin utan mat. Vi kom hem igår kväll ca kl 22.30 då hon fick ny blöja, pyjamasen och mat. Sen somnade hon som en stock i sin säng och vaknade inte förrän kl sju i morse! Gissa om jag fick kika på klockan flera gånger för att tro att det var sant, även titta på klockan i köket för att se att den i sovrummet verkligen går rätt ;-) Det trista är att jag vet att detta är en engångsföreteelse och ingenting att hänga upp i granen, men ändå! :-)

Nu blir det frukost och mys i sängen till Röda vargen, den senaste som kommit som är baserad på Liza Marklunds böcker om Annika Bengtsson. Jag sträcktläste dessa böcker när jag var yngre, så kul att se filmerna nu! :-)

 




Våran förmiddag


Kl. 15:21 |

Hej finisar! Hur har ni det ? Vi har precis kommit hem efter en prommis och lite häng i Bergsåker. Collaget nedan visar lite vad vi har haft för oss ;-)

1. Plankan ute på gräsmattan efter prommisen. 2. Hämtat paket från snowandmotion. 3. Brohäng 4. Det gäller att hålla i sig då morsan powerwalkar ;-)

Nu gör vi oss ordning för att åka iväg. Vi ska nämligen bli bjuden på middag hos fina vänner som vi kommer sakna i höst.





Ojoj!


Kl. 11:06 |


20120802-110422.jpg Tokhungrig när jag vakna så frukosten smakade extra gott idag :-) Sovmorgon till halv elva trodde jag inte! Men oj så skönt det var att få krypa ner i sängen i morse igen efter Tildes frukost. Nu ska vi strax ut på en prommis , men först hämta ett paket. Undra vad det kan vara? :-)




Kvällswalk&kvällstankar!


Kl. 20:40 |
Då Johan kom hem från jobbet så klädde jag på mig träningkläderna och tog den "korta" rundan med spotify i lurarna helt själv. Första gången sedan Tilde kom utan barnvagn. Konstig känsla med oj vad energi jag fick! När jag kom hem väntade Plankan ala tabata. 20 sekunder aktiv och 10 sekunder vila 8 ggr på tå.

 Finaste sällskapet och utsikten ;-)

Tilde har somnat i soffan och Johan är hos en vän. Jag är solokvist och har det inte så tokigt. Har precis kvällsfikat lite och slötittar på Tinas sommarkök och Lyxfällan. Tror det blir en tidig kväll då våran lilla tjej har fått för sig att vakna två ggr per natt för mat. Kan det ha att göra med att hon somnar själv så tidigt om kvällarna ? Känns ju dumt att väcka henne strax före jag ska gå och lägga mig och sova för att ge hon en skvätt, eller ? Och att ha en övertrött Tilde på kvällen är inte så roligt heller, varken för henne eller för oss.

Hur gör ni ?





Hej från golvet..


Kl. 17:02 |


20120801-170127.jpg Tilde gymmar lite och jag hejar på! Snart kommer J hem och jag laddar för promenad, kanske utan barnvagn?




Mini Rodini


Kl. 13:00 |

Huvudbonader/mössor kan väl de små inte ha för många av ?  Tilde börjar växa ur de jag köpte innan hon föddes så nu måste jag handla nya vilket inte är mig emot såklart ;-) Dessa mössor från Mini Rodini tycker jag är så himla söta och färgerna skulle passa Tilde så fint. Finns att köpa H Ä R !





Wednesday diary


Kl. 11:25 |
Välkommen Augusti! Vi började denna dag med att kliva upp strax före sju för frukost och sen somna om gott igen i nästan två timmar, skönt tycker jag som har sovit väldigt dåligt inatt. Nu har Tilde fått kläder på sig och ligger glatt och pratar i gymmet med sina polare, Pingu och co! Snart är det dags för lunch för min del och försöka hitta något ur garderoben för sen ska vi ta en promenad in till stan. En kaffedejt med bästa Malin väntar!

Fotot har söta Madde tagit då vi sågs en dag i sommar när hon besökte sundsvall :-)

Ha en fin dag finisar så hörs vi garanterat lite senare.





Blax Hair Tassel


Kl. 07:22 |
Jag har fått chansen att prova Blax Hair Tassel som är en hårsnodd som ska vara skonsam för håret, som aldrig mister sin elasticitet och som sitter på plats hela dagen. Låter lite för bra för att vara sant, eller hur ? Men jag kände direkt då den kom på plats att detta är hårsnoddarnas snoddar! :-) Den håller vad den lovar!

Du kan klicka hem den b.la hos Nelly!

"BLAX® går aldrig sönder och mister aldrig elasticitet. BLAX® sitter säkert en hel lång dag och är superskonsam mot håret. När man drar ur den följer inte ett enda hårstrå med. BLAX® är en kultsnodd och har inget med hårpynt och glitter att göra. BLAX är super för strandhåret och för alla som lever ett aktivt liv tränar och motionerar. Finns i färgerna clear, black och pink. Varje förpackning innehåller 8 st snoddar".