Inställt


Kl. 21:00 |
Ingen majbrasa för oss! Vi var för trött efter middagen och Tilde tjatade om att få gå och sova, så vad gör man? Vi får göra ett nytt försök nästa år :) Efter att barnen lagt sig så gjorde jag detsamma, fast tog med mig Mac booken och har sett två avsnitt av welcome to sweden. Längesen jag fick skratta så och visst känner jag igen mig på vissa saker. Har ni sett?

Nu ska jag släcka ner, är så galet trött! Tentaplugg tär och tröttheten kommer i efterhand.


Godnatt bloggisar!Glad Valborg!


Kl. 07:58 |

Så här mysigt hade jag det för tre år sedan på Valborg. Nu är det inte lika mysigt med två ungar som springer och river i allt ;-)

Godmorgon!

I går skrevs tenta & det kändes BRA! Men man vet aldrig :-) Så skönt att den är gjord. Nu är det bara en kurs kvar innan sommarlov och jag har avverkat första terminen. 

Valborg i dag. Vi är bjudna till världens bästa grannar på middag och sedan packar vi ner barnen i vagnarna och tar en promenad till en brasa. Vi som annars är fasta med våra rutiner släpper lite på dom idag :-)

Kram!

Årets bikini..


Kl. 21:56 |
 
Jag har hittat den! En bikini med fransar från H&M. Kan till och med jag bada i år...
 
En tidningskorg


Kl. 08:11 |
En tidnignskorg att lägga posten i innanför dörren är ju inte helt fel...Den här kommer från Ellos.
 
I dag blev det ändrade planer. På schemat stod det först schemaläggning på jobbet (jag ska jobba 6 veckor i sommar) och sedan tentaplugg på skolan. Men sjukdomar kom i vägen så jag blir hemma.
Tenta på onsdag, tveksam om jag fixar den. Tur det finns chans att göra om den :-)
 
Ha en fin dag fina ni !
 
 
Tilde tre år


Kl. 19:30 |
 
I dag har vi firat Tilde som fyllt tre år! I går kväll förberedde vi och hängde upp ballonger och girlanger och la alla paketen på borde. Gissa om det var en superglad tjej som kom och väckte oss i morse ? 
 
 
Den här tårtan har jag fylls med marsansås och Ahlgrensbilar fluff. Mums! 
 
 
Mellan besöken i dag så har vi varite ute. Det bästa Tilde vet just nu är att hjälpa sin pappa att fixa med altan 
 
 
Marängtårta med lemoncurd


Kl. 11:45 |

In the making!

Eftersom hela min familj äter glutenfritt så fick vi göra en marängtårta. Denna har jag fyllt med lemoncurd. Mums mums mums! Tilde sa- Mmmm, sur! Hahaha 

Paolo Robertos vin


Kl. 20:05 |

Johan hade köpt med sig Paolo Robertos vin idag. Dock hade vi inget gott att snaska på så Johan fick sätta sig i bilen för att fixa lite skinka och ost. 

Äntligen helg! 

Och vi kommer fira våran tre åring i dagarna två. Tänk att hon fyller tre år på söndag? Tre år sedan vi blev föräldrar. Galet.

Nu: leta fram en film att se!
Trevlig helg <3

Ny kofta


Kl. 09:36 |

Vad in på kappahl en sväng i går. Då såg jag den här koftan nedsatt till bara 149:- Löp och köp :)

Jobbig morgon som äntligen lugnat ner sig.

William sover och Tilde lämnad till dagis. Jag har fått i mig frukost och ska försöka förstå mig på barnets rotationer i förlossningskanalen. Tenta på onsdag! Sedan har jag bara en kurs kvar denna termin. Det ska bli skönt med ett sommarlov, men jag ska jobba sex veckor, ha semester fyra veckor och sedan skola in William i slutet på augusti som jag tänkt kanske tar två veckor?  Känns som en bra sommar :)

Vad gör ni idag? När W vaknat ska vi packa och åka iväg för lunch hos en blivande arbetskamrat :) 

Att vända bort blicken två sekunder...


Kl. 12:17 |
Jag har väl tidigare berättat att William har tusen myror i brallan hela dagarna. Jag har aldrig sett han sitta still, eller jo, när han får se lite Pippi Långstrump. Då kan han sitta stilla och vila sig lite. Jag har fått plockat bort gardiner här hemma, fönsterlamporna står samlade så fint på köksbordet om dagarna, likaså blommorna. Märker han att jag flyttat på något så letar han upp grejen och börjar riva i den där i stället...
 
 
Passade på att skicka i väg ett mejl till en kurskamrat, vilket tog två sekunder. När jag tittade ner på golvet satt William i massa mjölk som var utspridd på golvet. Hur nöjd som helst.
 

Men nu sover han hela nätterna i alla fall. Så det kompenserar ju upp ;-)
 
 
Börjar bloggen få ett avslut?


Kl. 21:36 |

Nytt projekt startar: riva den befintliga altanen för dränering och bygga en ny altan. En liten pool ska få plats på den nya altanen och vi ska förbereda för att en del ska kunna inglasas i framtiden. Det kommer bli så bra.

Hej vänner!

Men nu var det längesedan sen sist igen. Allvarligt talat tror jag bloggen sjunger på sista versen. Så himla trist. Men tiden finns inte och jag prioriterar
barnen, huset och skolan framför att ta massa bilder till bloggen för att sedan göra massa inlägg. Det tar verkligen mycket tid! Sedan 2008 har jag bloggat och det har varit en stor del av mitt liv, varje dag. Jag blir så avundsjuk på de som hinner uppdatera bloggen flera gånger om dagen som har barn. Hur gör ni?

Men än har jag inte bestämt mig. Kanske kan jag börja gilla att uppdatera bloggen med mobilbilder i farten? 

Hmmm. Tåls att fundera på! 

Nu: plugga 30 min innan sovdags!William 1 år


Kl. 19:38 |
 
I dag är ingen vanlig dag för det är Williams födelsedag, HURRA HURRA HURRA!
 
 
Det firade vi med att hälsa på barnmorskan som förlöste William! Vi bor nämligen nästan grannar ;-) hihi Så mysig dag har vi haft. I morgon fortsätter firandet då min familj från Hudiksvall kommer.
 
<3
 
HÄR fyllde Tilde 1 år.