Träningstankar och Rosa bandet-galan


Kl. 19:51 |

Godkväll på er.

Nytränad, nyduschad och nyäten! Jisses så vilsen jag kände mig i gymmet ikväll, det var verkligen evigheter sedan jag tog en runda där. De har fått många nya maskiner och flyttat om en hel del sen sist. Men jag fick i alla fall ihop ett litet pass och körde igenom kroppen. Mycket skönt! Nu ska jag försöka knopa ihop ett träningschema med passande övningar och börja köra det. Dela upp kroppen på två dagar i veckan kanske ?

Två bilder från idag. Verkligen jättesvårt att fota fåglar som flyger. Jag tror att en som är duktigare än mig skulle få till många fina bilder idag! Men jag bjuder på dessa trots att de är suddiga..

 Nu ska jag krypa ner i sängen och se Rosa bandet-galan från web-tv. Har laddat med ett paket näsdukar på nattduksbordet...

Ska du se ?

 




En tre timmars promenad


Kl. 14:29 |

Ååå vilken härlig promenad vi har varit ut på! Upp mot sticksjön, mot sjukhuset, bydalen, Haga, stan och till sist hem till Granlo! Jag satte igång runkeeper när jag gick hemifrån men tyvärr så la det av efter halva vägen. Hade ju varit lite skoj och se hur långt vi gått idag.

Nu har vi båda fått i oss super sen lunch och dricker lite kaffe. Om Tilde tillåter tänker jag också ta en varm dusch. Kanske lite onödigt eftersom jag ska iväg och träna i kväll, men äsch! ;-)

Idag åkte ett par långkalsonger under mina Anti shake tights från Röhnisch! Att ha ett par fodrade vore inte fel nu när det börjar bli lite kallare. Något att önska sig i julklapp kanske ;-) Jackan är från Craft, skorna nike och solbrillorna Rayban!





Min första treo..


Kl. 09:20 |


20121031-091347.jpg
Min första treo efter graviditeten. Det enda som hjälper...
Godmorgon! I dag har jag vaknat upp med huvudvärk och allmänt trött i kroppen. Försöker vakna till liv nu med kaffe. Jag kan inte skylla tröttheten på Tilde eftersom hon sovit från 19.00-06.30 inatt. Tror det får bli en långpromenad efter att Tilde ätit lite gröt, det kanske gör susen!
Hoppas ni vaknat pigga och krya! Hörs lite senare :-)




Våran Tilde


Kl. 16:23 |

Eftersom jag var så snål med bilder på Tildes 6 månaders inlägg bjuder jag på denna! Idag har jag och Tilde tagit oss tiden till att fota lite. Jag hade tänkt boka tid hos en fotograf för att ta 6 månaders bild men tror nog allt jag fick till en eller två bilder som vi kan göra någonting med. Här har jag lekt lite med bilden och redigerat lite med ljus som ni ser. Som sagt, lekt lite ;-)

Tilde 6 månader och fyra dagar 7240 gram och 65.5 cm lång och ett huvudomfång på 43,4 cm

Våran älskade perfekta tjej

Tildes jumpsuit kommer från Villervalla och är köpt hos PirumParum. En present från en av hennes bästa kompisar, Kerstin!





Just nu!


Kl. 15:04 |

Tjingeling på er, här i myskläder och en fläta på sned!

En bild från precis nu! En kaffe och matar Tilde med lite pasta och skinka, vilket hon verkar gilla. Det gick bra hos BVC idag, jag tänkte skriva om det sen och visa en eller två bilder från våran lilla fotosession idag ;-) hihi Jag tror vi lyckades få till några bilder på våran 6 månaderstjej :-)

Så kika in lite senare vettja!





Moroccanoil


Kl. 10:16 |

Jag har blivit helt beroende av denna fantastiska produkt till håret. Jag började med den när jag var gravid och har inte kunnat sluta sen ;-) Jag använder den nästan varje morgon på topparna och varje gång efter jag tvättat håret.

Finns även som schampo, balsam, inpackning och hårspray men det har jag inte testat. Har du ?

Nu ska vi alldeles strax ta en kort promenix till BVC. Jag trodde det var klockan 13.00 idag men vilken tur jag kolla min almanacka och såg det var kl 11.00 Dagens planer fick alltså planeras om lite. Våra förmiddagar är nämligen heliga så jag är lite förvånad att jag hade bokat den tiden ;-)

Hörs lite senare finisar!





Fetaostbiffar med rosépepparsås och stomp!


Kl. 17:12 |

Men jisses vad gott middagen smakade idag! Nu är jag laddad inför kvällens spinningpass ;-)

Här kommer receptet på Rosépepparsåsen:

En klick smör

1 gul lök

1 msk rosepeppar

Maizena

2 dl vatten

3 dl grädde

1 köttbuljong

1 msk senap

1 tsk tomatpuré

lite salt

Smält smör i en kastrull. Häll i den finhackade löken och de krossade rosépepparkornen, låt steka till löken blir mjuk men inte bränd! Blanda sedan i resten av ingredienserna. Jag avslutatde med maizena.





Lite mer rosa..


Kl. 15:05 |

Tror ni mannen kommer märka någon skillnad ? ;-)

Nu har vi kommit hem från en tur. Vi har handlat och varit in på BOOM en sväng som har fyllt på med massa fint! Idag fick dessa tre rosa ljus följa med hem. Jag har letat efter just den rosa färgen som jag tycker passar fint med de nya kuddarna från Gripsholm vi har i soffan. Tycker också att de passar fint till mitt ljusrosa mateusfat som ni kan skymta här på bilden.

Nu ska vi börja förbereda dagens middag, fetaostbiffar med hemmagjord mos av potatis, paltsternacka och morötter. Sås blir Rosépepparsås som blev över för någon dag sedan. Den är SÅ god! Om ni vill kan jag lägga ut receptet.

Tjingeling så länge!

 




Ny familjemedlem...


Kl. 10:49 |

Igår fick vi en ny familjemedlem, en MacBook Air och hitills är jag supernöjd! :-) Detta är verkligen en hel ny värld men ut av det jag har pysslat med hitills har det gått bra. Och google har ju de flesta svar om det skulle vara något ;-)

   




Vinn en hjälmmössa från Geggamoja!


Kl. 08:25 |

Hej bloggisar!

Jag tänkte kicka igång denna vecka med en tävling i samarbete med Pirum Parum och i vinstpotten finns en hjälmmössa från Geggamoja! Tilde har en svart och den är riktigt varm och go och sitter perfekt på hennes huvud och jag gillar att den inte behöver knytas och ändå sitter på ordentligt.

Har ni besökt barnbutiken Pirum Parum här i sundsvall (Pirum Parum har även en webbshop!) ? Om inte så tycker jag ni ska göra den ett besök. Du hittar fina kläder från många kända märken bl.a Villervalla, Geggamoja, Nova star, EBBE mfl. Du finner även fina presenter och inredning till barnrummet. Helt klart värt ett besök!

För att vara med i tävlingen om en hjälmmössa från Geggamoja ska ni :

1. Gilla Pirum Parum på facebook

2. Klicka in hos Pirum Parums webbshop och berätta för mig vilken färg på hjälmmössan ni skulle vilja ha i en kommentar till inlägget + vilket namn ni gillat Pirum Parum med på Facebook!

Givetvis blir jag superglad om ni vill tipsa om tävlingen i eran blogg om ni har en.

Tävlingen pågår i en vecka, den 5 november kl 21.00 drar jag en vinnare.

STORT LYCKA TILL!





Godkväll!


Kl. 19:50 |

Tittut på er denna söndagkväll :-)

Tilde sover och mannen ska fara i väg på bio (tror han ska se Bond, James Bond!) och snart  är det Solsidan på tv. Underbara söndagskväll...

Hoppas ni har haft en bra helg. Det har jag! Gårkvällen var nog helgens höjdpunkt då jag hade Lördagsmys hemma hos världens bästa Malin! Massa gott, tända ljus, gott i glaset (ni skulle sett när vi öppna alkoholfrittbubbel!) och givetvis massa surr. Nu är jag fulltankad med energi till veckan som kommer, härligt!

Nu ska jag pussa mannen hejdå! Vi hörs i morgon :-)





En vinnareär dragen...


Kl. 17:58 |

Nu har jag dragit en vinnare av en valfri tavla hos Malins form och design! Och denna gång blev det kommentar nr 17, Grattis Linn! Snart kommer ett mejl till dig med mer information :-)





Ett shoppingtips, men bara fram till kl 15.00!


Kl. 11:54 |

Här är en av mina favoriter hos CreativeLounge från Chillnorway, Slimmy coat!

 




En dag kvar...


Kl. 11:45 |

I morgon drar jag en vinnare av en valfri tavla hos Malins form och design! HÄR kommer du direkt till tävlingen :-)





Godmorgon Lördag!


Kl. 09:15 |

Godmorgon finisar!

Idag verkar det bli härligt väder här i sundsvall. Snön ligger kvar på marken och det verkar bli en solig dag. Vi har en städ och tvätt-dag idag. Vi brukar inte lägga en sån dag på en lördag men eftersom tvättstugan har varit avstängd och vi har hur mycket tvätt som helst kan vi inte göra annat än att ta tag i det just idag. Nu ska jag låta tassimon göra en till kopp kaffe och krypa ner i soffan tillsammans med Tilde. Vi kanske ska passa på att se senaste Johan Falk filmen :-)

Två väldigt suddiga bilder kommer här! Finaste Vicky och Tilde igår hos Tant Anki och fröken Sara där vi möttes upp för en snabblunch! Vicky gick jag utbildningen tillsammans med och vi träffas alldeles för sällan





Tilde 6 månader


Kl. 17:14 |

 Hej på er!

Här kommer ett kort litet inlägg om Tilde som fyller 6 månader idag. Jag har tagit väldigt lite bilder de senaste dagarna och de som är tagna har tyvärr blivit så himla suddiga. Tror kameran har fått skada sen i somras då vi tappade den i stengolv. Tror det är dags för en ny! Så det får duga med denna bild som är från förra veckan, kanske att jag bjuder på en till bild framöver ;-)

Bild tagen med iphone

♥ Har storlek 3 på blöjor och 62-68 i kläder

♥ Ersättning är huvudmålet under dagen men smakar annan mat och äter en hel portion gröt om kvällen. Hon älskar gröt.

♥ Sitter stadigt själv men man kan inte gå ifrån riktigt än

Är bara lik pappa sin nu!

♥ Älskar att leka tittut! Att titta i spegeln är också en av favorit sysslorna hemma.

♥  Sover i eget rum och nätterna är helt ok! Tilde somnar vid sju och vaknar runt fyra för lite mat, somnar sedan om direkt och vaknar för morgonen ca klockan åtta.

♥ Har börjat med ett roligt ljud då hon skrattar, liksom fnyser med näsan samtidigt. Vet inte vart hon har fått det i från ;-)

♥ Sträcker sig efter saker som hon ser och det som är mest intressant är dosorna på bordet.

Vad hon väger och mäter får vi reda på till veckan då det är dags för ett besök hos BVC.





Ny gardin


Kl. 12:00 |

Tänkte jag ska visa er nya gardinen som har fått plats i sovrummet. Så himla skönt att få bort längderna som bara är i vägen ;-) Vita gardiner tycker jag passar alla årstider och den kommer göra sig fin även i jul! Ett tips för att få hissgardinerna raka är att snurra runt en gardinstång. Det är en smaksak hur man vill ha dem såklart, men jag gillar det raka. Snurrar du bakåt eller framåt ?

 Denna knythissgardin finns hos sovtex att klicka hem och den är från märket Svanefors!





Hemma!


Kl. 09:23 |

Godmorgon mina fina bloggvänner!

Hoppas ni har sovit gott i natt och vaknat pigg och utvilad, det har jag! Var dock lite orolig över att det skulle bli en kaosartad natt eftersom vi åkte hem så sent och Tilde fick somna för natten i bilen. Men det var verkligen ett vinnande koncept, fungerade utmärkt :-)

Tilde passade på att ta en rejäl långsovning igår ute på altanen...

Idag har vi lite skoj inbokat. B.la har vi en lunchdejt inbokad med en vän jag inte träffat på flera flera månader så hon ska äntligen få träffa Tilde. Men innan dejten ska vi på ett spännande möte som har med bloggen att göra, ni kommer såklart få veta mer längre fram. Kan tyvärr bara säga A här ;-) Lite senare under dagen kommer ett blogginlägg om Tilde som blir 6 månader idag. HIPP HIPP HURRA! Våran stora lilla tjej ♥

Nä, nu måste jag sätta fart här!





Väntar..


Kl. 12:00 |


20121025-115637.jpg
Väntar på att tjejen som blir 6 månader (!!!!!) i morgon ska vakna så vi kan åka in till stan och luncha. Kanske lite shopping också ;-)
Förresten, har nu något bra tips där man kan beställa sina julkort? Är det Print With Wings som gäller?




LCHF bröd&hemåt!


Kl. 09:02 |


20121025-085030.jpg
Mandelmjöl, fiberhusk, crème fraîche och ägg är några av ingredienserna i brödet...

20121025-085039.jpg
Frukostdags här! I veckan har vi bakat supergott LCHF bröd som jag också måste baka hemma!
I kväll ska vi åka hemåt. Tänk vad fyra dagar går snabbt, de har verkligen sprungit iväg. Men först ska vi på inredningsparty så vi åker inte hem förrän ikväll. Nu frukost och ska Tilde ut och sova i den friska luften!




Vi har det bra!


Kl. 12:47 |


20121024-123657.jpg
Tilde sover ute i stormen efter en inte så skön promenad och vi sitter inne och fikar :-) I morgon bär det hemåt och bloggandet kommer flyta på som vanligt igen.
Jag har varit lite orolig över att Tilde skulle rubba de braiga nätterna vi har lyckats fått till. Men vet ni vad? Hon sover precis lika bra som om vi vore hemma. Hoppas det håller i sig när vi kommer hem också!
Hoppas allt är fint med er :-)




Vinn valfri tavla!


Kl. 10:46 |
 

Hej bloggisar!

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är att kika in hos Malins form och design och länka vilken tavla ni skulle vilja vinna  här i kommentars fältet. Tävlingen avslutas på söndag!

LYCKA TILL!





Från liggdel till sittdel


Kl. 15:37 |


20121022-153257.jpg
Ni som följer mig på instagram har sett att vi bytt till sittdel idag :-)

20121022-153305.jpg
Nu ska jag packa det sista innan vi beger oss! Såhär mycket har jag nog aldrig packat med. Matstolen, resesängen, den lånade gåstolen är bara tre viktiga saker...




Jeansjakt till Tilde


Kl. 11:00 |
Snart har Tilde växt ur sina fina jeansleggings som jag har köpt hos Lindex så nu är jag på jakt efter ett par ersättare. Nu vill jag få tag på ett par tjockare modell och jag tror det får bli dessa från H&M. Hon har ett par liknande fast den modellen är av mjukaste manchester och är verkligen favoritbyxan. Så mjuk, skön & varm!  

Fint till vilken body som helst!

God förmiddag bloggisar! Idag ska jag och Tilde packa in oss i bilen och bege oss söderut. Så i veckan blir det mest updates från iphonen. Men håll utkik, det kommer komma upp en tävling här på bloggen som ni kan delta i medan vi är borta ! Jag tror ni kommer gilla den :-)





Just nu!


Kl. 15:57 |
20121021-155205.jpg

Idag inviger jag mina nya tights från Röhnisch. De är seamless och supersköna!

Är jag och kör bodypump! Har som mål att träna minst 2 ggr i veckan. Brukar ofta bli måndagar och onsdagar men det körde i hop sig i onsdags :-)




Kladdkakemuffins med chokladkräm


Kl. 13:23 |
Dessa blev mamma, hennes man, brorsan och hans fina tjej bjuden på precis. Nu har de åkt vidare till Birsta och vi ska sen mötas upp för att äta middag tillsammans. Vilken minut som helst bör J komma hem också, med en ny bil. Jajjamensan, med en klump i magen sålde vi våran Audi i torsdags. Men detta blir nog bra det med :-) Hoppas ni har en härlig lördag vänner, nu ska jag passa på att vila lite innan Tilde vaknar! Sömntutan.

Mina favorit muffins att bjuda på!

Kladdkakemuffins med chockladkräm

2 ägg 100 g smör 3 dl socker 1 1/2 dl mjöl 1 krm salt 1 1/2 tsk vaniljsocker 4 msk kakao

Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt resten av ingredienserna, smöret ska såklart smälta först. Vispa. Fördela smeten i folieformar & ställ i ugn ca 10-15 min i 175 -200 grader.

Chokladkräm

50 g smör 2 msk socker 2 msk kakao 1 msk mjöl 1/2 dl mjölk 1/2 dl grädde

Smält smör. Tillsätt mjölk & grädde, koka upp under omrörning. Tillsätt resten av ingredienserna & låt koka tills krämen tjocknat. Då muffinsen gräddat klart fördela krämen över muffinsen. Ställ gärna in i kylen en liten stund innan servering.





Bugaboo Cameleon 3


Kl. 12:00 |

I torsdags var jag in på Babyproffsen och jag var ju bara tvungen att gå och känna, klämma och provköra Bugaboo Cameleon 3. Det skulle jag ju inte ha gjort! Vad tror ni jag fick för svar när jag kom hem till J och sa att jag vill byta vagn ? Jag är K ä r ! ;-)





Vi har blivit medåkpåse


Kl. 08:45 |

För någon dag sedan kom åkpåsen hem till oss. Dock kan jag ångra mig lite nu när jag har känt och klämt på en från Bugaboo. Den var så himla gosig och fluffig att jag ville själv krypa ner i den medan denna känns lite "hårdare" Men denna blir nog bra den med hoppas jag! Eller blir det en retur ?

Vilken åkpåse har ni ? Eller ni kanske kör utan ? :-)





Just nu


Kl. 17:40 |


20121019-173918.jpg
HAPPY FRIDAY!




Barnrums inspo!


Kl. 13:02 |

Bild: Hemnet

Precis så här ser Tildes rum ut, förutom tapet och inredning då såklart. Tanken är att hon ska ha sängen på samma plats och våran "gästsäng" ska få stanna kvar. Jag tycker om att barnrummet känns "luftigt" och jag antar att rummet tillhör en liten bebis som inte har behov av så många leksaker ;-)





Nytt till Tilde


Kl. 10:45 |

Lite fynd till Tilde från KappAhls Rea. Som medlem får man nu halva priset på ALL rea!





Friday diary


Kl. 09:21 |

Godmorgon fina ni!

Åter fredag igen och vi har en ledig pappa här hemma som har tagit semester fredag och måndag, lyxigt tycker vi! Snart ska Tilde läggas för sin förmiddagslur (hon orkar bara vara vaken ca 1.5 timme efter sin frukost och sover ca 1-3 timmar). Idag har vi möte planerat efter lunch och jag tror också jag ska passa på att beta av ett annat möte på samma gång eftersom vi ska bort nästa vecka. Nej, dags att göra sig ordning för dagen kanske innan Tilde ska lägga sig i sovrummet ;-) Önskar er en fin fredag!

Jo, jag har fått många förfrågningar om hur en dag ser ut för mig och Tilde och det kommer ett inlägg om det. Promise!





Dagen Sara


Kl. 11:40 |

Jeans - Dr.Denim / Tee - Gina Tricot/ Sjal - Ester Elenora





Perfektion


Kl. 08:00 |

Nu pratar vi perfektion bloggvänner! Creative Lounge har fått in ursnygga boots från Uggs Australia. Vilken tur de inte finns i min storlek...

GODMORGON!





Kaos!


Kl. 17:32 |
Hej bloggisar! Här har det varit lite tomt och det beror på att vi har lite kaos här hemma. Balkongen håller på att glasas in så den tiden jag brukar få tid till att blogga (eller ligga i soffan och pilla naveln) är numer som bortblåst. Eftersom balkongen är avstängd kan inte Tilde sova sin vanliga 1-3 timmars sovning ute. Idag har det verkligen varit krig här hemma vilket slutade med att vi gick ut och gick... i spöregn. Detta kommer pågå i ca 10 dagar. Ännu mer kaos väntar till veckan, då de kommer stänga av vattnet i 3 dagar. Vilket betyder att vi inte kommer kunna göra våra behov på toaletten, borsta tänderna eller laga mat (Ja,jag vet att väldigt många människor har det så varje dag). Men då kommer jag och Tilde fly fältet. Vägrar gå ut till de iskalla barackerna eller skaffa en mulltoa som killen tyckte...

Piffar upp detta inlägg med en muffinspall som Tilde önskar sig i julklapp. Finns i blå och rosa, Tilde önskar sig den sisnämnda. När jag får tid ska jag göra ett ordentligt inlägg med vad Tilde önskar sig på sin första julafton :-)





Ett 15 minuters recept!


Kl. 10:52 |

Igår testade jag ett nytt recept från Kelda som innehöll kryddig korv, vitlök och grillad kyckling och det blev verkligen gott så jag tänkte dela med mig av receptet till er. Snabb och lättlagad mat gillar vi ,eller hur ? Denna rätt kan ätas som en soppa eller gryta med kanske ris till ? Jag ökade på mängden korv och åt den som en gryta utan någonting till. Tyvärr är bilden tagen med iphone, men det får duga ;-)

5 dl Kelda karibisk soppa

3 st chorizo korv eller annan kryddig korv

1 grillad kyckling

1-2 vitlöksklyftor

1 purjolök

Skär korven i skivor och rensa den grillade kycklingen. Hacka purjolök. Stek ihop allt i en gryta och pressa ner vitlök. Häll över den karibiska soppan och låt allt bli varmt. Klart att servera!

 




Just nu..


Kl. 14:38 |


20121016-143735.jpg
Vi är ute om promenerar och jag är väl inte direkt överförtjust i plasket som är..




Slipper


Kl. 12:00 |

Jag tänkte visa er mitt senaste fynd hos Campadre som jag gjort till Tilde, ett par Slipper :-) Med i paketet fanns även ett annat fynd från Gripsholm men det visar jag i ett annat inlägg.

Om du inte är medlem hos Campadre blir du enkelt det H ä r. Det är busenkelt och gratis :-) Nu i veckan har de även haft kläder från Polarn och pyret. Jag tycker om att de även har börjat tagit in barnkläder!

Om du endast vill fynda barnkläder eller andra saker till barn tycker jag du ska registrera dig hos Todster! Vill du bli medlem via mig så fixar jag gärna det. Sänd mig ett mejl så får du en inbjudan :-)

 




Mot Ego och ett CrossFit pass


Kl. 18:13 |

Nu ska jag strax bege mig mot Ego för dagens CrossFit-pass! I dag inviger jag mina nya träningskläder från Röhnisch, Seamless Racerback och ett par långa Anti-Shake tights. Träningtoppen är hur skön som helst och helt klart en favorit i garderoben, och precis som den heter är den sömlös! Den är i två lager så det yttersta är lite lösare och döljer putmagen perfekt, hihi ;-)

Tror nog allt jag får köpa mig en Celsius när jag kommer dit...känner mig så trött!





Lasagne till middag


Kl. 16:34 |

Idag hade jag världens bästa sällskap i köket när jag förberedde dagens middag, lasagne :-) Tilde är så nyfiken och tycker om att hänga i köket, i sin stol såklart så att hon har överblick på vad som sker!





Essential Henley Knit


Kl. 12:30 |

Jag tror jag har visat er denna underbara tröja tidigare från Hunkydory ? Men den är ju så himla fin! Den vill flytta in i min garderob. Finns även i blått, men jag skulle vilja ha den svarta! Komsi komsi ;-)

Finns att handla hos bl.a Nelly!





Monday diary


Kl. 09:20 |
Godmorgon fina ni och välkommen vecka 42! Frukosten i magen på oss båda och Tilde är den enda som fått på sig kläder för dagen. Snart är det dags för henne att bege sig ut och ta en liten lur i regnet (om inte balkonggubbarna sätter stop för det). Jag har nog inte nämnt det men vi ska få våra balkonger inglasade och i veckan är det våran tur. Igår rensa vi bort allting så nu är den så tom. Tror det kommer bli bra även om jag har varit lite emot det från första början. Medan Tilde sover ska jag ägna hemmet några timmar, sånt som måste göras men som jag blundat för ;-) Ja, en hemmafixar-dag får börja denna vecka! Hur börjar din ?





Fem rätter!


Kl. 15:48 |

Igår slog vi på stort och lyxade till det med en fem-rätters (deras avsmakningsmeny) på Casiopeija! Det är våran absoluta favorit restaurang och ska vi fira något speciellt är det alltid dit vi går. Supergod mat och toppen service! Här nedan har jag knopat ihop några bilder och text som tyvärr blev svårläst. Bilderna är tagen med iphone därav dålig kvalité. Jag längtar redan till vi ska dit igen och jag tror det blir jullunchen :-) Vi var där förra året och den var riktigt bra.

Rödingterrin

Sotad gravad Hare

Reninnanlår

Ost från Häggby

Hjortron bavarois

Jag är en ingen öldrickare men äntligen har jag hittat en öl som även ja kan njuta en varm sommardag! Estrella Damm Inedit.





Projekt garderob av fd toalett


Kl. 12:37 |

Hej bloggisar!

Nu har vi äntligen blivit färdiga med golvläggningen av våran blivande garderob så nu kan vi börja planera förvaring. Har ni några tips på riktigt bra förvaring så hojta gärna till!

Här får vi en liten tjuvkik på golvet. Samma golv som vi har i början av hallen! Vi är supernöjda :-)

 Ni som följer mig på instagram vet att vi hade en riktigt mysig kväll igår med god mat! Den kvällen kommer jag leva på l.ä.n.g.e!  Lite senare tänkte jag dela med mig av vad vi åt för gott så för er som följer mig på instagram blir det lite dubbelt ;-) Nej, nu kurrar magen här. Dags för lunch!

 




Är ute på dejt


Kl. 21:52 |


20121013-215146.jpg




Enwrapme jersey Top


Kl. 12:28 |
Längesedan jag tipsa om ett av mina favorit klädesmärke, Oddmolly! Men här kommer ett :-) Mönsterstickad tröja med knytband bak på ryggen. Gillar att den är lite längre bak och kortare fram. Ja, helt klart en tröja som vill flytta in i min garderob. Båda färgerna är fina men jag tror den svarta skulle bli mer använd hos mig.

Priset är inte så fasligt högt heller!

Finns att shoppa hos Nelly!





Ettår tillbaka - 111013


Kl. 11:00 |

Precis för ett år sedan var jag gravid i vecka 12 med Tilde i magen. Och "mötet" som vi hade inbokat var ett UL hos min privata läkare, det var dags för Johan att få se Tilde första gången i magen :-) Dagen efter åkte vi ner till Stockholm för middag med de bästa vännerna och berätta den underbara nyheten. Aldrig kunde vi väl ana att ett annat par också skulle berätta den underbara nyheten under middagen. Vi trodde då vi var tre par som väntade barn till våren, men så fel vi hade. Någon vecka efter fick vi veta att även ett till par i gänget väntade en liten ♥ Nu är alla här med 10 tår och 10 fingrar och håller oss sömnlösa! Vem vet, vi kanske lyckas planera in nr 2 samtidigt också ;-) hihi

Ur arkivet:

"Äntligen är det torsdag och jag har semester. Idag ska jag & Johan på ett möte strax före lunch & sen har jag tid hos frisören som jag nämnde igår. Ikväll blir det till att fundera ut vad som ska packas ner i resväskan för i morgon åker vi ner mot huvudstaden. Givetvis måste vi även se Robinson ikväll.

Nu ska jag krypa ner i ett skönt bad. Hur kan jag vara så morgonpigg idag ?

Vad gör ni idag ?"

Gravid i v 12 och hade precis gjort mig ordning för en 7-rätters och redo att berätta för vännerna om Tilde i magen :-)





Ett rött paket..


Kl. 09:33 |
20121013-092838.jpg
Dagen till ära låg det ett rött fint paket på köksbordet och världens finaste kort. Idag firar vi sex år tillsammans jag och Johan :-)

 ♥





Fredag kväll!


Kl. 18:29 |

Godkväll vänner!

Här hemma har vi påbörjat fredagsmyset med tända ljus och förberett middagen. I kväll blir det hemmagjord pizza alá Morberg med en liten twist och en sallad till det. Morberg får också stå för kvällens dryck. Det röda vinet är precis i våran smak och jag ser även framemot att smaka det vita och Rosé!  Kvällen till ära har jag dukat med mitt favorit porslin, Mateus. Pizzan får åka in i ugnen lagom till att Tilde går och lägger sig. Jag ser framemot en middag tillsammans bara vi två utan att någon liten ska ha all uppmärksamhet.

Ikväll blir äter vi från de gråa tallrikarna...

Hoppas ni har en mysig fredagkväll vad ni än gör





Mina favoriter!


Kl. 11:38 |
Dessa stövlar har följt med mig i snart fyra år och jag älskar dem! Enligt mig har de perfekt höjd på skaftet, lagom klack och fina silverdetaljer. Förra året kom de tyvärr inte fram från garderoben då en kedja var trasig och jag var lite för lat att gå till skomakaren. Får man skylla på graviditeten ? ;-)  Men i går hämtade jag hem den ena skon därifrån så i år kommer de bli använda och idag tänker jag inviga dem.

Som ni ser är de välanvända och ja, lite skitiga. Kanske sjunger de på sista versen och blir sista hösten och vintern ? Nu ska de få lite kärlek innan vi beger oss ut!

För er som undrar så är de inköpt hos Nilsons Shoes!





En favorit outfit..


Kl. 09:16 |
Godmorgon vänner! Har ni sovit gott ? Jag hoppas! Här har det varit lite spring inatt men ändå en helt godkänd natt med sovmorgon till 08.20 och det tackar jag pappa J som tar Tilde varje morgon när han jobbar. Bra deal tycker jag ;-) Idag skiner solen här i Sundsvall så vi ska klä på oss och ta en promenad in till stan och fixa lite ärende. I går kom nämligen J hem och berätta att han bokat bord till våran favorit restaurang i morgon kväll eftersom vi har något att fira :-) Berättar mer om det i morgon! Jo, här kommer en favorit i Tildes garderob. Jag tycker jag är lite dålig på att visa hennes kläder så det ska jag bli duktigare på. Mycket för våran egen del då allt sparas här i bloggen men det kanske även kan ge er lite inspiration ?

 Tunika från KappAhl och jeansleggings från Lindex

Jag köper kläder till Tilde som jag själv skulle kunna ha på mig, om det fanns i min storlek ;-) Vi har alla möjliga färger men våra favoriter är lila, jeans och gammelrosa. Sen är det mycket vitt(bas), svart och grått. Så ja, en riktigt blandning med andra ord ;-) Men för mig känns det viktigt att klä på henne kläder jag själv skulle vilja ha på mig. Till hon själv kan berätta vad hon vill klä sig i såklart!

Hoppas DU får en fin dag och du, det är ju FREDAG!





My god!


Kl. 22:01 |
Vilket avsnitt av Revenge! Hur ska jag kunna vänta ända till nästa Torsdag? Ghhhha ;-) hihi Nu ska vi krypa ner och samla på oss några timmar med sömn. Förhoppningsvis hörs vi "som vanligt" i morgon :-) Natti Natti!




I väntan på Revenge


Kl. 19:58 |


20121011-195336.jpg Godkväll fina ni! Nu håller jag på att tappa upp ett varmt bad, det var verkligen evigheter sen :-) Om en timme blir det Revenge, helt klart en av veckans höjdpunkter!




Tokigt!


Kl. 11:51 |

Ja, som ni ser har det blivit helt knas här inne på bloggen. Hoppas det rättar till sig snart :-)





Frukosttajm för oss båda!


Kl. 08:40 |


20121011-083922.jpg
GODMORGON!




Godnatt vänner


Kl. 22:14 |


20121010-220704.jpg
Ikväll har vi sett andra nya Johan Falk filmen och kvällsfikat LCHF-bröd som helt klart blivit min nya favorit. Så gott bröd :-) och det bästa av allt är att kunna njuta bröd och slippa bli svullen i magen. Som ni ser på bilden har jag en annan utsikt nu från min sida av sängen... ska jag vara ärlig så trodde jag inte det skulle kännas så här jobbigt!
Men Tilde har sån tur att hon även har en stor säng i sitt rum och där kan jag om jag vill krypa ner. Känns skönt att kunna ha den möjligheten om det skulle bli för jobbigt...
Godnatt finisar! I morgon ska jag svara på era kommentarer. Har haft så lite tid idag till bloggen. Den är inte prio 1 längre, vilket ni garanterat förstår :-)




Nu!


Kl. 17:50 |


20121010-220530.jpg
Första 55 min passet på länge...




Eget rum


Kl. 09:46 |
Hej vänner! Detta kommer nu bli möjligt igen i sovrummet: Ändra ställning, hosta, nysa, säga godnatt och läsa. Ja, som ni förstår gick det bra att Tilde sov i eget rum i natt. Så nu ska jag Tilde börja fixa om lite här hemma. Blandade känslor såklart. Men det blir nog bra!

Tilde och hennes sovkompisar ska få ett eget rum!





Vet ni vad?


Kl. 22:22 |
Tilde har övertagit vårat sovrum, våran lilla prinsessa. Hon har en hel tom dubbelsäng och sin säng i natt. Vi får trängas i sängen som står i gästrummet. Ska bli spännande och se hur natten kommer bli. Men den kan nog knappast bli värre än natten som var. Eller ? Dags för eget rum eller inte? Det är frågan. Återkommer i morgon med rapport såklart!




Kollar du ?


Kl. 19:05 |

Bild: Aftonbladet.se

Gick in på aftonbladet och läste att en man ska slå rekord i fallskärmshopp! Jag skulle ALDRIG ens genomföra ett "vanligt" fallskärmshopp. Får ont i magen bara jag tänker på det.

Kl 19.30 är det uppstigning!

Om allt går som det ska kommer det nya rekordet vara 3,7 mil!





Butterflies tapet


Kl. 10:49 |

När vi har blivit färdig med garderoben i hallen (våran fd. gäst-toalett) är det dags att börja fixa inne i Tildes rum (hösten & vinterns projekt). Spånar lite efter inspiration till tapeter och jag föll pladask för denna Butterflies tapet från Ferm-Living. Jag tror den kommer passa in fint på en vägg i det annars helvita rummet och göra sig fin med de andra färgerna vi har tänkt (vitt & svart). Och lila, ja det är ju Tilde ;-)

Jag hittade tapeten hos tapetshopen!





Träningskläder hos Ellos


Kl. 12:09 |

Hej på er !

Jag har helt glömt bort att det finns träningskläder hos Ellos. Brukar ni handla träningskläder där ? Det finns de flesta märken som Röhnisch, Nike och Casall. Vilket är ditt favoritmärke när det kommer till träningskläder och vart shoppar du det ? Kanske jag har frågat tidigare kommer jag på ?

Med koden  265730 får du 20 % rabatt på hela beställningen vid köp av tre varor! Du kommer direkt till träningskläderna H Ä R! Linnet här ovan finns i tre olika häliga färger. Jag som helst klär mig svart när jag ska träna börjar gilla allt mer färg :-)





Vinnaren av presentkort!


Kl. 09:38 |

Lotten är dragen och ett presentkort värde 500 :- hos den underbara butiken Magasin Krantz blev :

 

Har gillat på Facebook och skrivit om tävlingen i min blogg, nu håller jag tummarna på att man vinner ;-) och om jag nu skulle göra det, skulle denna hylla vara mitt självklara val. Den skulle sitta så fint i min dotters rum.

http://www.magasinkrantz.se/hylla-vildmark-p-1512-c-148.aspx

Tack för en fin blogg :-) Kram

GRATTIS SANNA





Godmorgon!


Kl. 08:46 |

Godmorgon finisar!

Hur mår ni ? Mitt huvud känns så himla tung idag så istället för att låta tassimon göra kaffet fick det bli presskaffe = en hel kanna! Snart ska Tilde få gå ut och sova då ska jag passa på att göra mig ordning. Idag har vi en dejt inbokad vid lunch och det glädjer oss. Ska ni göra något roligt idag ?

Vi hörs lite senare och då ska jag även presentera vinnaren på ett presentkort värde 500 :- hos Magasin Krantz!





3 bilder från våran tur vid Sticksjön


Kl. 15:24 |

Ååå hörrni! Jag och Tilde har haft en superhärlig dag ute i höstvädret. Jag testade att sätta henne upp i liggdelen och det var verkligen en succé. Därefter somnade hon som en stock, tror det blev mycket intryck för lilla damen ;-) Men nu blir det middagslagning här hemma, Bolognese och en smarrig sallad står på menyn!

 Sticksjön..

På tröjan står det HARDER FASTER STRONGER och den fick J då han löste in Crossfitkortet. Vilket betyder att han även har tillgång till EGO, vilket i sin tur betyder att vi kommer kunna träna tillsammans igen. Liksom the old days :-)

;-)





Frukost nr 2


Kl. 10:52 |

Tilde sover ute på ballisen och jag intar frukost nummer två, Keso, banan och en kopp kaffe :-)

Sundsvall bjuder på riktigt höstväder idag. Det regnar inte så jag tror nog vi får bege oss ut på en långpromenad sen, kanske upp till Sticksjön ? Det är en favorit :-) Måste dessutom passa på att svänga in affären och handla till middag. Kylskåpet ekar tomt, liksom varje söndag + att kaffet snart är slut! Det skulle inte sitta fel med en Linas matkasse nu! Inspiraton = noll.

Veckohandlar ni ?





Morgonmys!


Kl. 09:01 |

Enligt mig den helt klart gosigaste foten. Jag vet inte hur många pussar Tildes fötter får varje dag. Kan man ge för många ? :-)

Kikar in mitt i morgonmyset här hemma. Vi har tänt ljus och myser på efter en skön natt med sömn och väntar på ett levnadstecken av pappan. Hoppas ni har sovit lika gott :-)





"On the go"


Kl. 20:54 |
Hej finisar! Kikar in och önskar er en mysig lördagkväll vad ni än gör. Jag & Tilde har haft en härlig dag med min familj från Hudik som kom på besök idag :-) Alltid så himla trevligt! Här nedan kommer lite on the go bilder från idag ;-)

Den vita lampan skulle göra sig väldigt fin i vårat vardagsrum. Finns hos Village. Har ni sett de söta burkarna som finns på IKEA? Hur fiffigt som helst att piffa upp burkarna med fjärilar! :-)

Blev bjuden på smarrig middag på Biteline :-)

Här syns det verkligen hur trött jag är! *Gääääääsp* Men jag bjuder på den ;-) Tunikan är Odd Molly, jeansen är please och gummistövlar Hunter! Och vagnen, jag ÄLSKAR våran bugaboo!

Nu ska jag tända lite ljus med doft som fick följa med hem från IKEA och sen hoppar i soffan. Tilde sover sedan mer än en timme tillbaka så nu ska jag samla lite energi! Och tankarna går självklart till min underbara sambo också som idag sprang Tjur ruset för första gången. Nästa år ska vi springa tillsammans! Och just det, direkt efter loppet blev han bortrövad ;-) Förhoppningsvis kommer han hem i morgon...

I morgon drar jag en vinnare till ett presentkort hos Magasine Krantz! Så än har du chans att vara med :-) Klicka H Ä R så kommer du direkt till tävlingen!





Tävla hos IEKW!


Kl. 10:32 |
 

Ida som har den superhärliga bloggen IEKW har just nu en tävling om en åkpåse från The Buppa brand! Ni vet ju redan vilken jag skulle vilja vinna ;-)

Klicka HÄR om du vill komma direkt till tävlingen! Men skynda er, den pågår bara till i morgon söndag 7 Oktober!

Om du inte vill vara med och tävla tycker jag ändå du ska klicka dig in till Ida. Hon är mamma till världens sötaste Stella som är ca 2 veckor yngre än Tilde :-) Och jag lovar, du kommer inte klicka dig vidare från hennes blogg utan att ha fått dig ett gott skratt! :-D

LYCKA TILL!





Den underbara Moln-serien från Färg&Form


Kl. 10:17 |

Godmorgon finisar! Hoppas ni hade en mysig fredagkväll igår och att ni vaknat pigga och utsövda :-) Jag tänkte börja denna lördag med ett litet shoppingtips till er som tycker om Moln-serien från Färg & Form. Just nu kan du shoppa babykläder från den kollektionen hos sovtex som dessutom har REA!  Vad sägs om en body för 99:- som tidigare kostat 179 :- och en Bodysuite för 179 :- där tidigare pris varit 229 :- :-)

Du kommer direkt till babykläderna H Ä R!

Förutom babykläder har Sovtex även fina gardiner till bra pris och superfina överkast med stjärnor på från märket galax!

H.A.P.P.Y   S.H.O.P.P.I.N.G





Nike Free Run +2


Kl. 19:27 |

Jag är i stort behov av nya joggingskor! Mina börjar bli riktigt slitna och sjunger på sista versen. Har klickat runt lite nu och hamnade hos sportamore som har Mid season sale nu med 30 % rabatt på massa varor. Och använder man koden AMORE får man ytterligare 100 :- rabatt, om man handlar över 500 :-

Dessa Nike Free Run +2 finns kvar i min storlek och jag har testat dem hos Stadium. Tyckte då de var riktigt sköna. Så jaaa, det kanske får bli ett köp! Tror rabatten gäller till den 7 Oktober.

Dock måste jag erkänna att det tar emot då jag ä l s k a r mina Nike Lunarglide. Jag har aldrig haft ett par så sköna joggingskor!





Första Bodypump-passet


Kl. 16:12 |
Idag har jag kört mitt första pump-pass efter graviditeten och det gick faktiskt bra. Kände dock av mitt vänstra knä lite, så körde försiktigt med knäböj. När de andra gjorde sit-ups gjorde jag plankan. Gick hur bra som helst! Dock blev jag lite besviken, vilka tråkiga låtar! Jag är en som måste ha BRA musik om jag ska kunna köra på, annars blir jag en latmask. Direkt efter passet mötte jag upp mina fina och köpte lunch som vi tog med till Bergsåker och mumsa på. Jag åt upp hela portionen, förstår inte hur jag kunde få i mig allt! Måste nog börja se över mina matportioner ;-) hihi Ni vet väl att 70 % = mat 30 % = träning ?

Denna vecka har blivit glest med träning, endast ett spinningpass och ett bodypump-pass, men det är ju bättre än ingenting i alla fall. Nästa vecka kanske vi lyckas pussla ihop det lite bättre! Det är inte bara att sticka iväg nu längre ;-)

En trött men HAPPY Sara efter passet ;-) ;-) Som förövrigt måste boka tid hos frisör för färg och klipp A.S.A.P!

Mumsig thaimat till lunch ;-)





Bakformar med stjärnor


Kl. 10:07 |

Nej men har ni sett ? Jag har ramlat över ett par bakformar som är vita med svarta stjärnor på! Det står ju bara Sara på dem. Finns hos Lilla villa Vita att klicka hem för 35 :-/ förpackning och det är 48 stycken i en förpackning. *Klick klick* Det finns även höga som är lite hårdare som passar perfekt till muffins och cupcakes!

Ååå vad baksugen jag blev nu :-)





GODMORGON!


Kl. 09:05 |
Godmorgon bloggisar! Sovit gott ? Här har vi sovit delat, jag i gästrummet och pappan och Tilde i sovrummet. Gissa vem som bara bestämde sig för att då bara äta en gång ? Givetvis Tilde! Så när jag steg upp strax före åtta satt en pigg pappa i soffan och lika glad och pigg dotter bredvid. Är det inte lite typiskt ;-) hihi!

Nu: Svara på några mejl och läsa några bloggar! 





Kvällsfika&REVENGE!


Kl. 20:32 |

Godkväll på er! Direkt efter middagen här hemma så for jag iväg och träffade en vän som jag inte träffat på jättelänge, Emelie! :-) Det blev en mysig fika på vårat favoritfik och för mig blev det en latte och en bulle med vanilj och kanel. Jag  fuskade lite med andra ord ;-) Vi hade såklart massa att prata ikapp och jag hoppas verkligen det inte dröjer lika länge till nästa gång vi ses.

Nu när jag kom hem ligger Tilde i sin säng och sover för natten. Jag ska nu byta om till myskläder, hälla upp ett glas rött (Per Morbergs) och kasta mig ner i soffan i väntat på säsongsstarten av Revenge! Ni har väl inte missat den serien ? Om ni har det så kan jag verkligen rekommendera er att se den, i alla fall om ni älskar intriger, kärlek och glamour! Den serien har verkligen allt :-) (Jag plöjde hela säsong 1 när jag var höggravid)

Önskar er en trevlig kväll ♥





Fredagsmiddag på en torsdag


Kl. 15:46 |


20121004-154554.jpg
Nu ska vi överraska pappan med god mat då han kommer hem :-)




Hej från oss!


Kl. 11:48 |

Här kommer ett sent hej från mig! Haft en hel galen natt så vi är lite segstartade. Kaffe kaffe kaffe kan beskriva min morgon! Men nu ska jag kasta i mig lite lunch och åka iväg. Tilde behöver sova och gör det bäst när vi är ute och flänger :-) Någon som känner igen sig ?

 Vi igår! Om det ska finnas några bilder på mamma & Tilde får vi börja använd oss av fjärrutlösaren ;-)





En tävling om ett presentkort hos Magasin Krantz!


Kl. 18:00 |
Hej finisar! Vet ni vad ? Nu har en av er chansen att vinna ett presentkort värde 500 :- hos en av mina favorit webbshoppar! Här brukar jag handla mina favoritprodukter från b.la Maison Belle :-) Dessa disktrasor älskar jag! De har mycket mycket fint när det kommer till heminredning. Mycket shabby chick & lantlig inredning. Hoppas du vill vara med och tävla! Finns många fina julklappar till dig själv eller till någon annan ;-) Promise!

För att vinna ett presentkort värde 500 :- hos Magasin Krantz ska du gilla Gilla Magasin Krantz på Facebook. Sen ska du besöka webbshopen och länka här i kommentarsfältet en sak du skulle vilja handla för presentkortet. Jag är SÅ nyfiken :-)

Och jag skulle bli JÄTTEGLAD om du tipsade om tävlingen i din blogg, om du har en :-) Annars går facebook och instagram också bra

Jag drar en vinnare 7 Oktober kl 21.00

LYCKA TILL!





En Tilde status...


Kl. 11:27 |
I natt hade våran tjej det inte lätt. Hon har aldrig varit ledsen om natten, men har man 40 graders feber så får man vara ledsen och vilja vara nära. Strax efter klockan 01.30 hade Tilde 40 graders feber och var stekhet. Vi steg upp, tog av pyjamasen och hon fick en alvedon. Efter lite mys i soffan och lite mat så kröp vi ner igen och somnade om till strax efter 06.30 Då hade febern sjunkit och låg runt 38 grader. Usch, hoppas feber är som bortblåst i morgon. När hon fick vaccination nr 1 var det samma visa, fast tempen översteg aldrig 38.7 och höll i sig i ca två dagar. Blev era små dåliga eller klarade dem sig ?

När Tilde vaknar från sin nap ute så får vi se hur status är. Förhoppningsvis packar vi ner oss i vagnen och beger oss ut och fixar lite ärende (läs lämna in två par skor till skomakaren). Lite friskluft är inte skadligt , snarare tvärtom!

Psssst! Klockan 18.00 kommer det upp en ny tävling här på bloggen som jag är så himla glad över. Denna gång har det inte med barn att göra ;-)





Grattis, ni får en varsin MAM-steriliseringsbox!


Kl. 10:00 |

IDA:

"Åh jag vill också vinna! Kattjäveln äter ju upp varenda en just nu. Och lär ju behöva spara några ören till ett framtida veterinärsbesök".

REBECKA:

Skulle vara perfekt att vinna då mam är dotterns favorit nappar och hon är extra tuttig nu när hon precis blivit storasyster! Kram till er

Nu vill jag att ni mejlar mig era postadresser så jag kan bifoga dessa till MAM som i sin tur skickar er boxen :-)

[email protected]





En höstoutfit från Lindex


Kl. 07:30 |
Godmorgon bloggisar! Hoppas ni har sovit gott och vaknat nu pigg och alerta ;-) Här går vi på spårlåga än men efter några koppar kaffe ska vi nog komma igång. Igår kväll innan det obligatoriska soffmyset klickade jag mig runt lite hos Lindex. Det är en butik jag a l d r i g gick in i förut.  Jag vet inte om det är att jag har blivit äldre eller om de har ryckt upp sig för det finns så himla mycket fint där nu. Här nedan har jag satt ihop ett litet collage och favoriterna är T-shirten och sjalen! Shoppar du hos Lindex ? Vilken är din favvobutik ?    




En sen dagens


Kl. 18:30 |

En tröja i skönaste viskos från H&M fick följa med hem för någon dag sedan. Den är så himla gosig och otrolig söt om ni frågar mig. Älskar även ärmarna som är en liten detalj...

Denna har jag skrotat runt i under dagen tillsammans med ett par gamla slitna leggings ;-)





En het Tacogratäng utan kolhydrater


Kl. 17:49 |
Mums mums mums! Denna får högsta betyg av mig som älskar stark mat. Dessutom är den superenkel och vill man inte ha den så galet stark så kan man såklart styra det själv. Om du vill laga till den så gör du bara såhär: Stek köttfärs och en lök, häll över 2 påsar HOT taco-krydda. Häll över lite vatten och låt det puttra. Under tiden kan du bre 200 g Philadelphia i en form samt en liten burk cremefraich ovanpå. Häll sedan över köttfärsblandningen i formen. Klicka ut lite creme fraiche paprika och chili, hackad röd paprika och riven ost. In i ugnen på ca 200 grader till den fått fin färg. Servera med en god sallad.

Gratängformen är LeCreuset och är en favorit här hemma. Vi har en stor och en liten :-)





Påminnelse om tävling


Kl. 16:07 |
 

Kikar in en snabbis för att påminna er om tävlingen :-) I morgonbitti drar jag en vinnare som kommer publiceras under förmiddagen, så än finns det chans att vara med :-)

Och åter igen, vad ROLIGT att ni är så många som vill vinna :-D Jag önskar såklart att alla ni ska få en varsin!





New Generals


Kl. 12:17 |
Här kommer ett sent hej från min denna tisdag 2:a Oktober. Har ni klickat er runt hos Oii barnkläder ? De har ju så himla mycket fina barnkläder och jag har fallit pladask för ett märke som heter New Generals. Hur fin är inte dressen och bodyn med fjärilstrycket ? Dessa skrivs genast upp på Tildes "vill ha lista" :-) 

Nej , nu ska vi klä på oss och kila ut en sväng!





En vaccinerad dotter...


Kl. 17:37 |
Hej på er! Här hemma har vi en trött Tilde som egentligen skulle behöva ta en liten lur men hon vägrar ;-) Tur hon har en pappa som har saknat ihjäl sig och som gärna underhåller! Vaccination nr 2 gick jättebra idag. Tilde gnällde till lite men bjöd direkt efter på massa skratt :-) Toktjejen våran! Strax ska jag ta och byta om då ett spinningpass väntar men jag tänkte åka dit lite tidigare för att träna mitt vänstra knä som hoppade ur led för första gången i fredags. AJ! Nu är det tydligen träna träna träna som gäller. Har det hänt dig ?

Bilderna är tagen med iPhonen

Såklart inte J kom hem tomhänt från sin lilla tripp! B.la. dessa flaskor med schampoo, shower gel och bodylotion ;-)





Nu!


Kl. 11:50 |


20121001-114747.jpg
Ä l s k a r sjalen...
Nu har jag och Tilde begett oss ut på blomjakt. När vi är färdig ska vi hämta upp J och sen är det dags för vaccination nr 2 för Tilde.




En grönväxt


Kl. 10:38 |

Här hemma har jag rensat bort alla "levande" växter och det är dags att inhandla nya fräscha fina till köksfönster och vardagsrummet. Jag gillar dessa enkla Zamioculas som i folkmun kallas för garderobs-blomma. De är lättskötta och passar mig perfekt eftersom jag inte är intresserad. Först hade jag tänkt pryda fönstren med Mårbacka (tror de skulle passa in fint till mina hissgardiner i köket), men kom på att det är väl lite fel årstid för det ? Får bli till våren/sommaren istället :-) Så ett besök antingen före eller efter BVC får det bli för nu är jag less på de tomma fönstren här hemma!

Planterar du om blommor eller gör du som mig, kastar ut och köper nytt ?





En ny månad&bröstcancer


Kl. 08:42 |
Men godmorgon bloggisar och VÄLKOMMEN Oktober! Den rosa månaden är här och faktiskt är Oktober en av mina favorit månader. Inte för att det är något speciellt men jag tror hösten är en av mina favorit årstider. Det är inte för varmt och inte för kallt. Det är ofta friskt ute och helt underbara färger får ögat möta när man kikar ut genom fönstret. Oktober har också blivit månaden då vi alla ska stödja bröstcancerforskningen  med att bära rosaband och köpa andra ting som skänker en viss ersättning till forskningen. Vet du att DU kan starta en insamling ? :-)

Produkter hos apoteket

hos ICA

Lindex

Mekonomen

Litet gör faktiskt STOR skillnad!