En tre timmars promenad


Kl. 14:29 |

Ååå vilken härlig promenad vi har varit ut på! Upp mot sticksjön, mot sjukhuset, bydalen, Haga, stan och till sist hem till Granlo! Jag satte igång runkeeper när jag gick hemifrån men tyvärr så la det av efter halva vägen. Hade ju varit lite skoj och se hur långt vi gått idag.

Nu har vi båda fått i oss super sen lunch och dricker lite kaffe. Om Tilde tillåter tänker jag också ta en varm dusch. Kanske lite onödigt eftersom jag ska iväg och träna i kväll, men äsch! ;-)

Idag åkte ett par långkalsonger under mina Anti shake tights från Röhnisch! Att ha ett par fodrade vore inte fel nu när det börjar bli lite kallare. Något att önska sig i julklapp kanske ;-) Jackan är från Craft, skorna nike och solbrillorna Rayban!





Kommentarer
Hanna J

Skulle kunna tänka mig en tavla med det fotot på änderna :-) Fin bild!

Nena: Foto - DIY - Inredning

Åh va härligt vintrigt det ser ut :) Hoppas promenaden hjälpte mot huvudvärken :)

Spanienfrugan

Tre timmar! Wow. Och så träning på det. Din galenpanna!
SV: Lia sover rätt bra hon med numera, men vill fortfarande äta en gång på natten. Somnar vid kl.19:30-20:30 och sover till kl.07.00. Nattmålet brukar hon ta vid 03:00 och så äter hon en hel flaska på 5min och somnar om direkt ;) Så jag klagar inte! Men visst vore det skönt utan nattmålet med. Skall testa välling snart och se om det mättar bättre som sista mål. Den mjölkfria ersättning är ju lite blaskig faktiskt...

Svar: Ja, det var ju inte planerat att det skulle bli en sån lång prommis idag ;-)
Vad skönt att hon också har börjat sova bra nu :-) De är ju fortfarande små så jag tycker ändå det är ok att Tilde äter en gång om hon vill det. Precis som Lia brukar det isåfall bli den tiden. Så skönt att de somnar om direkt! Men ibland får jag gå och ge henne nappen...

Ja men huuua för ersättningen, blaskeliblask ;-)

KRAM!
Sarasdiary

gud så härligt väder ni har det där uppe! och vad underbart med långpromenad..också träning på det, hur orkar du haha ;)

Svar: Haha! Ja du, ibland vet jag inte vart energin kommer i ifrån. Det gäller att ta vara på den när den finns.
Sarasdiary

Camilla

Härliga bilder. Hoppas du mår bättre nu.

Trivs ni bra med åkpåsen? Är lite nyfiken vad ni satsat på för overall till Tilde.

kram på er

Svar: Tack Camilla :-)
Åkpåsen är helt ok, men inte som jag trodde. Jag trodde den skulle vara lite tjockare. Vi kommer ju behöva ha en overall till Tilde när den riktiga vintern slår till. Nu har hon en fleece overall i den. Har inte bestämt än vad vi ska satsa på för overall. Kanske en från Åhlens ? Jag vet inte :-) Jag hoppas det kommer finnas några kvar när vi bestämt oss.

Än ni då ? KRam
Sarasdiary




Kom ihåg mig?