Pluggat klart!


Kl. 14:58 |

Den här dagen har gått alldeles för snabbt. Det som inte har åkt in i hjärnan nu kommer troligtvis inte göra det heller.  Vi har suttit och gått igenom alla tentor, frågat varandra frågor och det känns ändå ganska ok. Vi kan nog inte göra mer nu. 

Håll tummarna att det kommer rätt frågor i morgon på tentan ;-)


En gnutta tenta ångest...


Kl. 08:00 |
I dag är det sista dagen att nöta in alla kunskap inför tentorna i morgon. Dessutom ska en diskussion med reflektioner från seminariumet in senaste i morgon. Den sistnämnda är jag så gott som klar med och fixar det sisa på fredag eftermiddag. All fokus är på tentorna just nu. Så för att ha chans att nöta in det allra sista så lämnar jag sjukstugan här hemma och beger mig mot skolan. Jag får även sällskap av en kursare. Trevligt.
 
 
TIlde och hennes nalle som vi döpte till pippis pappa hängde många timmar i soffan i går. Favoritprogrammet just nu är Mysteriet på greveholm :-)
William 10 månader


Kl. 19:23 |
 
För åtta dagar sedan blev William hela tio månader. Känns lite konstigt att vi har en ett åring i huset om bara två månader. Jag som minns Tildes ett års dag som i går! För fem veckor sedan började William gå med gå vagnen. För någon vecka sedan började han krypa riktigt. Han har ålat sig fram sedan han var fem månader och har äntligen kommit på hur han kan krypa :-) TIlde kröp aldrig utan hon hasade sig fram på rumpan. Han vinkar hejdå och kan ropa på våran katt Lisa, kssssss! Favorit tv programmet är pippi långstrump och låtern mahanahana med mupparna på youtube.
 
I förr går var vi på 10 månaderkontroll och William väger 9200 gram och är 72.5 cm lång. Världens gladaste kille som bjuder på många skratt på dagen och driver oss litet  till vansinne om nätterna ;-) hihi
Happy Valentines day!


Kl. 20:37 |

Lunch på torget.


Sedan checkade vi in på Clarion Grand. Hade bokat bord på udda tapas i kväll men vi gjorde av avbokning i sista stund och spenderar kvällen på hotellrummet i stället. Är man inte riktigt kry så är man inte..

Hoppas ni har en bra dag! Stor kram till er alla som kikar in här <3


Kavat - Fiskeby XC Black


Kl. 21:19 |
God kväll vänner!

Nu är jag nytränad, nyduschad och nyäten :-) Har precis krypit ner i sängen och tänkte läsa lite placentafysiologi men kikar in här en liten snabbis först. Det var ju så länge sedan. Dagarna bara springer förbi och bloggen har just nu tyvärr hamnat långt ner på min priolista om dagarna. Förhoppningsvis kommer jag hitta plats för den också, men inte just nu. Måste också fundera lite hur bloggen ska fortsätta, vad jag ska dela med mig av.
 
Såg i dag på instagram att babyshop fått in nyheter från Kavat! Jag vet inte hur jag ska kunna bestämma vilka vi ska köpa. Williams fot måste jag försöka mäta i morgon. Tänk, hans första skor. Liten börjar bli stor!
 
 
Dessa tror jag Williams ska få. Jag gillar att det är karborreknäppning. Så lätt att sätta på och ta av och dessutom ingen risk att snubbla på snören som har åkt upp.
 
Svårare blir valet till Tilde...hmmmm.