Påskdagen


Kl. 10:54 |
Hej bloggisar! Hoppas ni har haft ett riktigt mysigt påskfirande. Förresten, firar ni påsk? Vårat påskfirande är inget märkvärdigt egentligen men det är väl mest för att samla familjen och ses och äta god påskbuffé. Ungefär samma som vid jul och midsommar. Jag har haft turen att både hunnit att fira med min familj nere i Hudiksvall och med Johans familj här uppe så jag är riktigt nöjd. Fick ni något påskägg ? Jag fick två välfyllda, vilket jag inte alls hade räknat med så TACK! Ska visa er sedan.

DSC_0436

Just nu har vi underbara fina rosa tulpaner på köksbordet. De har även sällskap av fina påskliljor som precis har blommat. Så vackert.

Önskar er en härlig påskdag. Här i Sundsvall skiner solen för fullt så vi ska strax klä på oss och kila ut!





Thursday diary


Kl. 08:36 |
God morgon fina ni! Ursäkta min frånvaro här i går men LSB låg nere och då blir det svårt att kika in här och uppdatera och svara på era kommentarer. Men nu fungerar det igen :-) Tänkte visa er mitt senaste fynd som jag gjorde hos Gina Tricot i veckan. En grå collage tröja som är lite "piffad". Passar perfekt till mina välanvända jeans, Dr Denim och Please. Eller hur ? Senast överförda25 Nu ska jag fortsätta packa här. Jag har inte berättat det för er men jag ska fara ner till Hudik nu i en eller två dagar. Vila, ut och äta god mat, sova och hjälpa bror att inreda hans nya lägenhet står på mitt schema. Jag har inte bestämt mig än om jag ska stanna till på fredag eller till på lördag. Jag får helt enkelt känna efter. Men hem på lördag måste jag i alla fall för då vankas det som vanligt supergod påskmiddag hos svärföräldrarna och det vill jag ju inte missa. Har ni något skoj planerat i påsk ?





Tilde 11 månader


Kl. 07:00 |
Godmorgon! I går blev våran lilla tjej hela 11 månader, bara en månad kvar till hon fyller 1 år :-) Känns så klart helt galet och svårt att förstå. Men det är bara att acceptera att tiden går fort och kommer så göra resten av livet. Tilde har fått fyra tänder, två nere och två uppe. Har storlek 74-80 i kläder och hennes fot är 10.5 cm lång när vi mätte i går på en sko affär. Tilde tar sig fram på rumpan och nu går det fort. Hon tycker inte om att resa sig upp utan nöjer sig med att komma upp på knä. Vi kan räkna på en hand hur många gånger hon har ställt sig upp helt. Hon är en väldigt försiktig tjej som tar det lugnt. Vi njuter. Den senaste tiden har hon börjat med att spänna sig när hon är glad. Svårt att förklara men hon liksom spänner sig i hela kroppen och "tar i" med hela kroppen och ansiktet och sträcker upp armarna. Jag har ingen aning om vart hon har fått det i från...men det ser väldigt lustigt ut och svårt att hålla sig för skratt många gånger.

Senast överförda24

Så fort kameran eller telefonen tas fram blir hon glad och posar för fullt. På bild nummer två funderar hon om jag är färdig eller om jag ska ta en till bild kanske ? När jag har fotat färdigt så vill hon titta som hon säger och pekar. När hon får se bilden på sig själv så jublar hon högt. Att den kan vara så kul ? :-)

Jag har ungefär en månad kvar på min föräldraledighet. Börjar jobba igen den 1 maj och kommer jobba till sista juni. Sen är vi ledig tillsammans hela familjen juli och Augusti. Vi har ansökt om dagisplats med inskolningsstart sista veckan i Augusti så vi båda börjar jobba första veckan i september, heltid! Eftersom jag jobbar skift så kommer Tilde inte behöva vara långa dagar på dagis och det känns skönt. Tilde kommer vara ca 1 år och 4 månader när hon börjar på dagis.





Spetskrage&Shorts


Kl. 15:00 |

hmprodHar ni sett denna vita body med spetskrage ? :-) Den finns hos H&M!

PicMonkey CollageTilde kommer matcha den med shorts i sommar :-) Dessa kommer också från H&M.

Vi längtar till sommaren nu. Du ÄR så välkommen!





Barn ? Nej tack!


Kl. 09:56 |

Jag vet inte hur jag hamnade här och jag brukar inte läsa så här mycket text på en blogg. Men jag kunde inte sluta läsa. Notera att det är skrivet 2009.

Vad ska man säga ?





Nej!


Kl. 21:49 |
God kväll bloggisar!  Phhhuuuuu! Vilken fullspäckad dag. Denna måndag började med 1 års kalas för att fira Lloyd och avslutades med ett galet jobbigt pass på gymet. Jag tror Olga måste ha skrivit fel eller så menar hon allvar ;-) Nu ska jag kika runt lite här och sen läsa tidningen som damp ner i brevlådan i dag innan jag ska försöka sova lite. I morgon bitti väntar jag ett telefonsamtal från en läkare, mer om det lite längre fram. Men jag tror ni säkert kan lista ut vad det handlar om. Inte sant ?

f44a0d3af01a43aced77b82b69121757_large

Ett tips är om man blir bortbjuden på t.ex kalas, ta med eget fika. Det gjorde jag i dag. Kesella och hallon toppad med lite kanel. Men smörgåstårtan och den vanliga tårtan såg galet god ut i dag. Men jag åt inte en bit. Känner mig nöjd. 





På språng!


Kl. 09:55 |


20130325-095506.jpg
Godmorgon måndag! Vi är redan ute och på språng. Hoppas ni får en härlig måndag!




Den perfekta trikåklänningen


Kl. 12:00 |
Det var längesedan jag kikade in hos H&M och vad de har fått in mycket fint. Tycker ni inte ? Klänningen här nedan tycker jag passar bra till många tillfällen i sommar. Till vardags, festen och till stranden. Håller ni inte med ? Enkel att klä upp och ner. Dessutom har den ett bra pris. 99:- får du betala för den :-) Så fort jag får tillfälle måste jag prova den. Kanske alla tre får flytta in i garderoben? Och för er som är eller kommer vara gravid i sommar är den ju perfekt! Det smala bandet höjer ni bara upp till under bysten :-)

PicMonkey Collage

Här ser ni klännigen på en provdocka





Frukost!


Kl. 08:16 |
20130324-081631.jpg
Dagens frukost; Fiber havregryn, krossade linfrön, frysta körsbär, mellanmjölk och ägg. Givetvis en kopp kaffe också :-)
Har ni också vaknat upp till underbart väder? Jag längtar till vi ska ut och powerwalka efter lunch. Dagens träning som står på mitt nya program....




Ett benpass


Kl. 13:32 |


20130323-133219.jpg
Phuuuu! Jag känner mig helt död i benen. Har nog aldrig kört ett så tungt benpass någon gång. Undra hur jag kommer må i morgon? Nu har vi precis ätit lunch och ska byta om för en prommis till svärföräldrarna! Tror det är klokt att skaka av benen lite :-)




Day NYX dress


Kl. 10:01 |
God förmiddag! Kikade in hos Creativelounge nu på morgonen och vad många nyheter de har fått in. Inte bara massa fina kläder utan även härliga nagellack och inredning.  Har ni sett klänningen här nedan från Day Birger Et Mikkelsen ? Helt underbar. Kanske något att ha i sommar på bröllop? och priset kan vi väl blunda för ? ;-) Senast överförda23

Bild: Creativelounge





Friday och nytt upplägg!


Kl. 06:17 |
God morgon fina ni! Tilde tyckte vi skulle göra en tidigt morgon och det är ju lite svårt att neka till det. Håller precis på att göra i ordning lite kaffe och ska strax sjunka ner i soffan och se på nyhetsmorgon. Det verkar bli fint väder nu på förmiddagen och det passar ju bra eftersom vi ska ut och gå. Jag måste bli bättre på det. I går laddade jag hem runkeeper så vill ni adda mig heter jag Sarasdiary där. Vi kan väl peppa varandra ? Det är lätt att glömma vardagsmotionen mitt upp i allt, i alla fall jag verkar ha gjort det. Men jag skyller på vädret den senaste tiden! Innan jag gör helg så måste jag i väg på gymmet också, och vet ni vad, jag fick ett nytt tränings-upplägg i går! :-D  Ska bli så kul att testa och detta är precis vad jag behöver. Nu är kaffet färdig här, ååå så gott det ska bli! Ha en fin förmiddag så hörs vi lite senare..   tumblr_mj0wukeuKP1qlncpqo1_500_large




Promenad&Frysta körsbär


Kl. 16:30 |
Hej på er! Äntligen sover Tilde lite. Tanken var att hon skulle sova under promenaden med Malin & Jolie men icke. Så klart hon ville höra oss prata, kan ju missa något. Eller hur ;-) Malin hade kameran med sig så kika in hos henne under kvällen! Jag tror jag fastnade på en bild. Skogsmulle! Har ni testat frysta körsbär ? Om inte så måste ni, så gott! Bara för en liten stund sedan åt jag 50 gram frysta körsbär tillsammans med två ägg, perfekt mellanmål som går snabbt att fixa. I bland brukar jag äta tillsammans med kvarg och ringla lite honung över, det är också riktigt gott :-) Ett tips är också att frysa in som isbitar så blir vattnet lite uppiffat. DSC_0370





Hampton Republic


Kl. 15:00 |

Har ni spanat in KappAhls nya kollektion som har släppts, Hampton Republic ? Jag gillar det jag ser men tycker ni inte att alla kläder liknar Lindex kollektion, Holy & whyte ? :-)

PicMonkey Collage





Tisdagsträning på en torsdag&tankar


Kl. 11:22 |
God förmiddag bloggisar!  Hur mår ni ? När jag vaknade i dag så bestämde jag mig för att idag ska det bli en bra dag och än så länge känns det så. Efter några nätter med dålig sömn så har jag kommit i kapp lite känns det som. Tildes tänder har spruckit igenom under natten så jag tror vi går mot bättre tider igen. Som rubriken lyder så har jag inte tränat på två dagar. Det har funnits 0 energi till det. Så idag körde jag och Tilde träningen som skulle göras i tisdag, cirkelträning!  Passet var tungt men det gick bra. Idag kunde jag även ana lite muskler från axlarna som kikade fram, kul! Då blev jag extra peppad :-) Visste ni att när vi är stressade (skyndar, sover dåligt etc) så bildas det ett hormor i kroppen som heter kortisol som hämmar t.ex viktminskning. Eftersom jag gör exakt som jag ska enligt mitt kostschema och träningsschema och det står helt still, tror jag på kortisolet. Vad annars kan det vara ? Ni ska veta hur frustrerad jag känner mig när jag kämpar som en galning och gör precis som jag ska. Jag har inte fått de resultat jag önskat. Dock ser jag inte detta som ett quickfix så jag tänker ju så klart fortsätta med det jag gör. Men om jag fortsätter med Olgas hjälp, det får vi se. Men det känns som om jag har fått många bra verktyg att använda mig av framöver och jag har framförallt lärt mig äta bättre och regelbundet.  Mitt abonnemang går ut den 4/4 ( 14 dagar kvar) så fram till dess kommer jag köra stenhårt. Då har jag kört sammanlagt 65 dagar! Och ni ska veta det. Mitt mål är verkligen inte att bli smal. Jag vill ha muskler, en biceps när jag spänner armen, rumpan lite högre upp och ben som orkar ta mig fram i vardagen. Ja, ni förstår ? En sund och stark kropp helt enkelt.

Strong is the new skinny, right ?

DSC_0384   DSC_0380

Linne - Kari Traa & Tights Röhnisch!





En soffkväll


Kl. 20:46 |


20130320-204600.jpg
Så här såg det ut i dag medan jag skulle äta lunch...allt som är framme ska röras och smakas på. Allt!
God kväll fina ni! Vi hamnade i soffan direkt efter nattning av T och har sett senaste avsnitten av The Walking dead. Ser ni den serien? Nu väntar vi på att helt sjukt ska börja. En ny serie med Hellenius!
Håll era tummar om att denna natt blir bättre än de senaste nätter som varit. Jag ligger så många timmar minus på nattkontot. Jag är så trött att jag inte tränat på två dagar! Vi tror det är tänderna som spökar på T. Feber, snor och skrik om natten. Den ena tanden upptill har spruckit igenom nu så jag hoppas den andra också gör det snart...
Psssst! Har ni spanat in skatteåterbäringen? Här hemma har vi kastat konfetti och gjort kullerbyttor :-D




Pannkakslunch!


Kl. 12:12 |

Hej bloggisar!

Jag har precis fått stoppat i mig lite lunch i lugn och ro medan Tilde vänt upp ner i köket. Idag ekade det verkligen i kylen och vi ska snart bege oss ut och fylla på. Så idag blev det pannkaka till lunch. Jag ser alltid till att ha ägg, havregryn, mjölk och kesella hemma och det är precis vad som behövs för att göra dessa pannkakor med recept från Mammafitness!

DSC_03692 ägg

1 dl Lättmjölk

1 dl fiberhavregryn

100 g kvarg

51 gram lågkalori äppelmos

Blanda ägg och havregryn. Häll sedan i mjölken och mixa till en smet. Görs inte det flyter mjölken ut i stekpannan. Stek till två pannkakor och servera med kesella och t.ex äppelmos. Enligt receptet ska det vara rivet äpple men det hade jag inte hemma. Det är även gott att äta med bär, t.ex hallon!

Smaklig måltid!





Vila Cissel Knit top&20 %


Kl. 09:00 |

Senast överförda21

Har ni sett vilken söt top från Vila ? Jag hittade den hos Boozt som just nu kör en kampanj  med 20 % på allt från Veromoda, Only och Levi´s fram till klockan 23.59 i natt :-) Boozt har även barnkläder och skor!

Här kommer två favoriter från Veromoda:

caman_proxy

Kan man ha för många baströjor ? Jag tror inte det. Älskar färgerna som har kommit nu. vm10093453_snowwhite

Söt blus som både kan kläs upp och ned vilket jag är riktigt dålig på överlag att göra!





Polarn och Pyret


Kl. 12:00 |
Har spanat in webbshoppen hos Polarn och Pyret och jag fick några favoriter som mer än gärna skulle få flytta in till Tildes garderob :-) Gillar den mintgröna färgen massor men den rosa färgen är också väldigt fin. Lagom rosa sådär.  Klänningarna överst skulle vara fin till sommaren, baddräkten kommer användas flitigt i sommar och leggings kan man inte ha för många av. När Tilde var mindre så var Polarn och pyrets storlekar väldigt väldigt stora och hon kunde ha ett plagg väldigt länge. Men nu när hon har de större storlekarna (74-80) så upplever jag de inte som stora. Vad säger ni ?   Polarn och pyret collage




Ägg i gröten


Kl. 07:51 |
God morgon på er. Jag tänkte börja denna tisdag med ett litet tips till er. Många av er kanske redan har testat detta men för mig var det första gången. I helgen hade vi tokigt nog inga färdig kokta ägg (vilket vi alltid brukar ha i kylskåpet. Perfekt mellanmål att bara kasta i sig lite snabbt tillsammans med en frukt eller att ta med i farten) och jag äter alltid kokt ägg till gröten. Men att vänta på att äggen skulle bli färdig hade jag ingen lust med så istället knäckte jag ett ägg i gröten medan den kokade i hop. Och vad blev resultatet? Jo en riktigt härlig fluffig och super-mättande gröt :-) Det var inte sista gången jag testade detta. Har du testat ?

DSC_0359

Visst ser det gott ut ?





Planka på pilatesboll


Kl. 20:49 |

Har ni testat ? Jag tycker det är riktigt svårt och det gäller verkligen att ha balans. Idag var det upp på tå och här har ni en som kommer ha grym träningsvärk i magen i morgon...

pilatesboll-plankanBild: Pilatesboll.nu





Kaffedejt&handlat


Kl. 15:00 |
20130318-150026.jpg
Efter en kaffedejt hos Malin for vi direkt till maxi och storhandlade. Nu är det dags för mellis här för oss båda innan vi börjar förbereda middagen. Hemgjorda biffar med en Ajvar relish sås får det bli :-)
Update: Det är några av er som uppmärksammat tidningen på bilden och det är så att det är text från blogginlägget som har försvunnit när jag bloggar från Iphonen. Tilde ska inte få ett syskon! :-) Men hade jag varit gravid hade jag köpt tidningen. Jag bläddrade lite i den och där i fanns det massa träningstips och ett reportage med Olga :-)




Members


Kl. 11:52 |
Är du medlem hos Members ? Om inte så kan jag verkligen rekommendera dig att bli det. Det är ungefär som Campadre men jag tycker nog att de har bättre varumärken till reducerade priser. Vad säges om VOLUSPA,BOOMERANG och 2 ND DAY. Det är några varumärken som just nu finns hos members på kampanj. Du hittar saker till hemmet, barn, kvinnor och män. Members  

"En exklusiv shopping-club för medlemmar som erbjuder produkter till reducerade priser. Våra medlemmar får tillträde till exklusiva kampanjerbjudanden på utvalda produkter och vi ger upp till 80% prisreducering på rekommenderat försäljningspris. Varje erbjudande finns tillgängligt under 4-7 dagar och vi lägger ut nya erbjudanden från exklusiva varumärken varje dag. Ansök om ditt medlemskap redan idag och få tillgång till Nordens nya shopping-club!"

Mejla mig [email protected] så fixar jag medlemsskap! Dessutom får du 50 kr att handla för :-)





Måndag!


Kl. 09:54 |
God morgon finisar! Här har vi varit vaken sedan strax efter klockan sex och nu har Tilde precis somnat igen. Nyhetsmorgon är som vanligt på och snart börjar Malou efter tio. Dagens planer är som vanligt en lugn förmiddag hemma och sen efter lunch ska vi i väg och handla. Kylen behöver fyllas på om jag säger så ;-) Nu måste jag skynda mig och få i mig mellanmål här och en varm (!) kopp kaffe. Hade tänkt hinna göra lite plankor nu i lugn och ro medan Tilde vaknar. Vet inte hur länge hon sover eftersom grannen har börjat borra i väggen...   Its_monday_large




Underbart!


Kl. 14:38 |


20130317-143854.jpg
Härligt avslut på denna helg, sol sol och plusgrader.




H.E.L.G


Kl. 19:50 |
Hej fina ni! Kikar in en liten snabbis här och önskar er en riktigt trevlig helg. Jag har nu sjunkit ner i soffan och har ett glas med Cola Zero på vardagsrumbordet. Det smakar ljuvligt. Om några minuter borde J komma innan för dörren och som han är välkommen hem ;-) Nej, nu ska jag logga ut här och förbereda lite kvällsfika till oss båda. Trevlig kväll!

DSC_0362

Tog mig lite tid i morse med kameran. Dagens träningskläder blev T-shirt från Nike och Tights från Röhnisch. Veckans sista pass gick bra. Har haft lite mejlkontakt med Olga i dag och den senaste veckan har det inte hänt mycket. Antagligen beror det på stress (sömnbrist) eftersom jag följer kost och träning till punkt och pricka. Hoppas på någon förändring till veckan.





Ägg-tjejen


Kl. 07:48 |
God morgon fina ni! Har ni sovit gott ? Tilde fick bädda ner sig bredvid mig i går och efter det så sov hon gott utan panikskrik, skönt. Dock gjorde vi morgon tidigare än vanligt så här är vi lite trötta. Efter frukost ska vi bädda ner oss och försöka sova en timme. Dagens planer är att vi ska vara i från varandra några timmar under dagen. Jag ska åka på jobbet och fixa lite och även passa på att träna. Har släpat med mig Tilde varje dag till gymmet denna vecka så det ska bli riktigt skönt att få köra själv och bara få fokusera på träningen. Har dessutom cardio att ta igen. Det blir nog en bra fredag detta!

DSC_0402

Tilde älskar ägg och äter gärna ett efter gröten :-)





Våran dag!


Kl. 19:37 |
God kväll fina ni! Vilken härlig dag vi har haft. Mys i soffan, träning och bus på förmiddagen. Efter lite sovning efter lunch packade vi oss in i bilen och mötte upp Maria & Ella på Birsta för en shoppingtur och tidig middag för mig och Tilde. Fy så tråkigt det är att äta och laga mat till sig själv ;-) Tack för i dag vännen ♥ Nu håller jag på att natta Tilde. Det senaste är att sätta sig upp i sängen och böka runt och panik grina. Jag tror inte hon är riktigt medveten för hon blundar när hon gör det här och så fort jag lägger hon till rätta så "bäddar" hon ner sig. Detta fenomen började hon med i måndags, då J åkte i väg. Typiskt ;-)

Senast överförda20

Tänkte visa er ett av mina senaste köp. En lite "finare" collagetröja med transparenta armar. Finns hos H&M Trend

Nej, nu ska jag göra kvällsfika och mysa ner mig i soffan. Sista kvällen jag får se på vad jag vill och det ska jag utnyttja till max ;-) Vi hörs i morgon igen!





En typiskt mat-dag!


Kl. 13:00 |

Ni har varit många som efterfrågat vad jag äter om dagarna efter jag börjat med PT-online hos MammaFitness.  Så här nedan är ett exempel på vad jag äter under en dag. De dagar jag tränar tar jag också en proteinshake direkt efter passet, och bild på den fattas. Jag har fått flera recept att välja mellan och jag får själv komponera i hop och se över att det passar just för mig. Jag fyller i varje måltid och väger allt fortfarande även om jag inte behöver. Men jag vill ha koll! Lätt att det blir helt galet annars ;-)

Fråga gärna om det är något ni undrar över!

DSC_0393

Fiberhavregrynsgröt med linfrön. Hallon och mjölk. Ägg. Kaffe med mjölk. 3 g Omega 3 + multivitamin

DSC_0386

Rostbiff. Matvete. Kesella blandad med dijon. Tomat

DSC_0390 

Kvarg, hallon, sötmandlar, honung

DSC_0419

Pannkakor gjorda på ägg, fiberhavregyn och mjölk. Fylld med kvarg, äpple och kanel

DSC_0412

Smoothie

 




En mysig dag


Kl. 19:25 |
God kväll vänner. Har ni haft en bra dag ? Det har vi. Tilde behövde verkligen få åka på drakborgen i dag. Som hon busade :-) När vi kom hem hade jag en trött tjej som inte riktigt ville sova en kort nap, men efter mycket gnäll så somnade hon tillslut. Det är inte ok att vara vaken ändra från kl 11 till kl 19.00 om man heter Tilde ;-) Nu i kväll har vi skypat med J och det tyckte Tilde var kul. De busade ordentligt via skärmen ;-) Vilken uppfinning! Det gillar vi. Nu ska jag förbereda ett inlägg här som kommer publiceras någon gång i morgon, en typiskt kost dag för mig! Ni är många som önskar det inlägget. Hoppas jag hinner färdigt innan sveriges mästerkock börjar, för efter det måste jag gå och sova. I morgon står det gymmet tidigt på schemat!     Senast överförda19

Bus framför spegeln i förmiddags! 





Här har ni den!


Kl. 16:04 |

Lindex5Här har ni tröjan jag har på mig idag. Vet att ni är många som inte hittat den hos Lindex men den finns i deras Outlet. Finn i tre färger och i de flesta storlekar. Passa på !





Dagens Sara


Kl. 10:44 |
Bild 2013-03-13 kl. 10.41

Tröja - Lindex // Jeans - VILA

Känslan när ett par jeans har suttit obekväm och tajt plötsligt bara slinker på och känns lite stor är en underbar känsla!





Roliga planer&Tilde-shopping


Kl. 09:00 |
God morgon. I går efter middagen packade vi in oss i bilen och åkte ut till Birsta en snabbis. Tilde behövde fylla på med lite linnen och en vit baströja. Hennes garderob är just nu en färgfull sådan och jag har länge saknat en enkel vit. Den här nedan finns hos H&M för endast 59.90 :- (om jag inte minns fel!)   Senast överförda18

I dag har vi roliga planer. Vi ska träffa finaste Maria & hennes Ella ute på drakborgen. Tjejerna ska få busa järnet och vi ska surra i kapp. Så längesedan vi sågs nu så det är verkligen på tiden :-)





The Following


Kl. 20:43 |
Hej fina ni ! Har ni en bra kväll ? Jag har precis ätit upp lite kvarg med stekt äpple och kanel och ska strax börja smutta på en kopp te. Jag väntar på att kvällens avsnitt av den nya serien The Following ska börja på tv4. Har ni börjat sett den ? Tycker den är riktigt läskig ;-) hihi TheFollowing

Kikade mest in bara för att säga hej och önska er en trevlig kväll.





Vila Deeni T-shirt


Kl. 11:32 |

boozt

Snygg T-shirt med fint budskap. Färger: White och Rabbit (?)

Finna HÄR !

 





Tuesday diary


Kl. 10:44 |
God förmiddag! Ni har kanske märkt att det har varit lite struligt här på LSB nu på morgonen, men nu hoppas jag det är i gång igen. I morse valde Tilde att göra morgon redan kl 05.45. Försökte söva hon med välling men icke, så det var bara att stiga upp. Men gissa om jag kände mig mer död än levande eftersom jag inte somnade förrän 01.30. Redan vid halv nio ville damen lägga sig för sin förmiddagslus såklart och hon sover än. När hon vaknar ska hon få lite tidig lunch och sen sticker vi i väg till gymmet. Jag chansar och ser hur det går. Har alltid åkt dit när hon ska sova, så vet inte vad hon tycker om det när hon är pigg ;-) I värsta fall är det ju bara att avbryta passet, inte mer med det :-)





Natta!


Kl. 21:18 |


20130311-211856.jpg
Nu ska jag ta mitt dåliga samvete och krypa ner i sängen. Men jag tror det får bli i samma rum som Tilde. Helst av allt skulle jag vilja plocka upp henne från sin säng och ligga nära hela natten...




Supersets


Kl. 14:04 |
Idag har jag kört supersets, vilket jag gör varje måndag. Det betyder att jag gör två övningar på raken utan vila mellan övningarna. Jag vilar först efter jag har gjort övning nummer 2. Jag vilar i 30 sekunder och gör sedan om övningen ytterligare 2 gånger innan jag gör över till nästa par. Hänger ni med ? Detta är sjukt jobbigt och jag får även in mycket flås. Alla övningar görs med 10 repetioner. Ett tips, sök på övningarna på youtube om du vill se hur de ska göras :-) A1 Djupa knäböj med boll A2 Axellyft åt sidan B1 Rulla in bollen B2 Armhävningar på boll C1 Ett bens knäböj C2 Planka rodd, bänk/stol (jag kör 10 stycken direkt och byter sedan arm) D1 Höftlyft på boll D2 Hög rodd, liggandes på bänk. Jag avslutade med plankan på boll 1 min x 3.

bild-50

Som ni ser så behöver jag inte ta mig till gymmet för att göra övningarna. Förutsatt att jag har lite vikter och en fitnessboll hemma (finns billigt på rusta). Men jag har valt att ändå sticka till gymmet eftersom jag spenderar mycket tid hemma och tycker det är skönt att komma i väg.





Monday diary


Kl. 08:12 |
God morgon! Frukost är i magarna och vi ska snart göra oss redo för att åka i väg till gymmet. Jag och Tilde är ensam hela veckan vilket betyder att hon kommer få följa med till gymmet varje dag och därför kommer träningen att läggas på förmiddagen. Det är mindre folk och vi slipper känna oss i vägen ;-) Dock tycker jag det är lite tråkigt att träna på förmiddagen just för att det är lite folk. Jag är en social människa och älskar vara bland folk. Förresten, skulle ni vilja att jag dela med mig av dagens gym pass ? :-D Vilken tid på dygnet gillar du mest att dra till gymmet ? colorful-days-500x324_large




SPAM!


Kl. 19:50 |
Jag klickade in mig på skräpposter bland kommentarna och vet ni vad jag hittar där ? Massvis med kommentarer från er som jag inte har läst. Det är underbara fina kommentarer ända sedan Tilde föddes. Fick så ont i hjärtat nu. MEN ni ska veta att jag läser varje kommentar som jag ser och jag svarar också på den. Men märker ni att ni inte får något svar så mejla mig gärna ([email protected]) Jag ska se över vad jag kan göra åt detta. Kanske låsa kommentars fältet så jag måste godkänna varje kommentar ? Ja vi får se.




På klänningsjakt!


Kl. 18:10 |
Vi har snart en 1 åring här hemma och jag har börjat kika runt lite för förberedelser. Jag har inte bestämt än hur ett års kalaset kommer vara, men jag tror det bara blir för familjen. Våra närmaste. Det blir ju annat sen när Tilde blir äldre och då blir det givetvis ett barnkalas. Tilde måste ju så klart ha en fin klänning dagen till ära och denna från MEXX gillar jag. Tycker den är fin med volangerna och sen är den ju lila. Lila som Tilde är så fin i.

Senast överförda17

Klänning från MEXX och strumpbyxor från Lundmyr of sweden. Finns att klicka hem bl.a hos Babyshop!

Om ni vet av en eller flera söta klänningar i storlek 80 så lämna gärna en länk i kommentarsfältet.





Ombytt och redo!


Kl. 09:40 |
God förmiddag! Idag var det min tur att stiga upp med Tilde. Vi turas om med sovmorgon på helgen och det är så skönt. Men nu hoppas jag J tänker stiga upp snart så jag kan sticka iväg och träna. Jag ligger lite "efter" och har fredagens träning kvar att göra denna vecka. Men som ni vet kommer det upp saker i vardagen som ibland kan sätta stopp för just träningen och då får man ta igen det på helgen i stället ;-) Bild 2013-03-10 kl. 09.32

Träningskläder från Röhnisch!

Ber om ursäkt för suddiga photo boot bilder ;-)





När det inte blir som man tänkt..


Kl. 15:30 |
qD34YM7aqu4_large En toppendag med massa roliga saker planerade slutade med att J & T fick dumpa av mig hemma. Kände redan i morse när jag steg upp att jag inte mådde helt hundra. Konstig huvudvärk som satt i ögonen. Tog en treo och hoppades det skulle gå över. När vi kom till Ego Crossfit för att se på Crossfit open 13.1 så kände jag hur det hela började lätta. Men sedan, efter besöket på Erikshjälpen blev det helt galet. Jag kunde inte titta, var nära att kräkas och fy så dålig jag blev. Nu har jag i alla fall fått vila lite och börjar sakta återhämta mig... Nu har jag precis stoppat i mig lite mellanmål (90 g hårdost 10 % + ett ägg) och ska ta en till Treo. Snart bör de  komma hem så vi kan börja förbereda inför kvällen. God mat och finalen av melodifestivalen kommer våran kväll bestå av. Vad ska ni göra ?




En härlig dag


Kl. 19:24 |
God kväll bloggisar! Vilken härlig dag vi har haft. Solen har lyst och det har inte blåst, som det annars brukar göra då det är fint väder här i sundsvall. Har hört att Sundsvall kallas för "blåstens stad" ? Någon som har hört det ? I alla fall så träffa vi upp E, C och L och begav oss mot lekparken vid Casinot. Strax efter halv tolv började vi promenera på storgatan. Tror vi var 40 stycken barnvagnar, enligt ST. Men sammanlagt var vi nog runt 100 om vi räknar med de som åkte barnvagn ;-) hihi  Det känns bra i hjärtat att vi var med och gick!  Vi avslutade med en lunch på Wayne´s, vilket jag så klart inte alls hade planerat. Men det fungerade fint och deras Laxsallad är ju bara SÅ himla god! Jag  passade även på att uppdatera Tildes garderob lite med några underdelar, ska visa er senare. Nu behöver hon några bas-överdelar, sedan klarar hon sig ;-) Senast överförda15

Idag invigde jag min nya vårjacka. SÅ himla nöjd :-) Ray-Ban glasögonen åkte också på, ett måste när det är så soligt.

Senast överförda16

Tilde tyckte det var SÅ kul att få fika lite på Waynes! Här har hon de skönaste byxorna från Geggamoja :-)

Nu ska jag sjunka ner i soffan och vi ska se en film, The Impossible. Vet inte om det är någon bra idé att se den egentligen men blir den för hemsk så stänger vi av!

 




Söt klänning


Kl. 14:00 |

Senast överförda14

Söt och skön klänning till sommaren till den lilla tjejen...

Finns hos H&M för 79.50 :-





Idag ska vi marschera!


Kl. 08:52 |

God morgon fina ni !

Idag ska jag och Tilde gå barnvagnsmarchen som anordnas över hela sverige. Ska du marschera ?

"Visste ni att varje dag (!!) dör 800 kvinnor och flickor för att de saknar tillgång till preventivmedel, säker abort och mödrahälsovård. I fattiga länder är mödradödligheten den vanligaste dödsorsaken bland flickor mellan 15-19 år. Detta tillåts pågå så länge politikerna prioriterar annat. Så den 8 mars tänker vi göra skillnad. Tillsammans marscherar vi över hela landet för att visa politikerna att mödradödligheten måste stoppas!"

  480351_287932384665567_1656083709_n  

Här i sundsvall är det  IEKW som har dragit i gång barnvagnsmarchen och vi kommer få från lekparken i Hamnen klockan 11.30. Sen avslutar vi genom att sammanstråla med invigningen av firandet av Internationella kvinnodagen som i år håller till i kyrkans hus. Kom och var med du också! ALLA är välkommna, med eller utan barnvagn :-)

   




Torsdag kväll


Kl. 19:07 |
God kväll fina ni! Tilde är nattad, mannen är och tränar och jag har precis slagit mig ner i soffan med fötterna på bordet och ska börja slurpa på mitt nya te. Champagne te från NK! Denna gång fick det röda följa med hem. Det doftar ljuvligt så det borde smaka bra också :-) Som ni ser har det kommit upp lite påskpynt här hemma, visst är det för tidigt ? Men jag kunde inte låta bli att shoppa de söta påskäggen hos Åhléns, och sen de rosa körsbärskvistarna gick ju inte heller att motstå! Så fina så fina :-) Nej, nu ska jag logga ut här och NJUTA tystheten här hemma. DSC_0415




Tubkjolen


Kl. 12:44 |

Hej bloggisar!

Här kommer ett shoppingtips att inför  sommaren, tubkjolen! Skönare sommarplagg får man verkligen leta efter. Jag kommer införskaffa den grå och den blå och vit randiga och kommer matcha med snygga t-shirts. Variera med att stoppa in dem och ha utanför. Ha den lite högre upp eller lite längra ner.  Så användbar! Dessutom håller de in mammamagen också ;-) hihi De finns hos Lindex för 199 :-  Downloads62





Kaffe&lek


Kl. 08:36 |


20130307-083647.jpg
God morgon!
Kaffe och lek pågår här hemma. Solen skiner utanför och än så länge blåser det inte. Hoppas det fortsätter så. Jag gillar verkligen inte att vara ute när det blåser hårt, liksom i går. Då är jag inne.




Påväg..


Kl. 17:20 |


20130306-121327.jpg
Mot gymmet såklart! Idag är det traditionell styrketräning som kommer avslutas på bandet i 15 på maxlut. Varför köra längre när man kan köra på tyngre och kortare?




Vårjacka


Kl. 12:31 |

Äntligen har jag tagit mig orken att ta på mig jackan, knäppt av några mörka och suddiga bilder. Som ni vet har jag varit ute efter en beige vårjacka och aldrig kunde jag väl tro att jag skulle finna den hos Gina Tricot. Mjuk och skön, inga stora knappar, lite längre bak och ja , enligt mig helt perfekt! :-)

2013-03-06

Har ni hittat vårjackan ? Eller kör ni på förra årets ?





Geggamoja


Kl. 07:30 |
God morgon. Kikar in en liten snabbis och tipsar om att geggamoja har nu fått in sin nya kollektion. Fick mejl om det igår. Mössor kan man väl inte ha för många av så det blev ett klick till Tilde. Dock inte mössan här nedan, men den är också riktigt fin :-) Jag gillar deras topline modell och Limited Edition, så det gäller att passa på! Många är redan slut i storlekar. 27gm003




Pause


Kl. 12:45 |
Hej på er! Som ni märker är inte bloggen på hög prio nu. Jag vill men känner att energin inte finns här. Så det får  bli som det blir helt enkelt . I bland kan det vara bra med en lite paus. Men jag hoppas ni mår bra och att ni har en härlig tisdag. Jag och Tilde har nästan sovit bort hela förmiddagen och ska nu ut och promenera lite. Ska bara dricka lite kaffe först ;-)   482388_415202168574645_1963755166_n_large  

Vi "hörs" snart igen men till dess får ni ha det fint!





Slurk!


Kl. 16:02 |


20130304-160245.jpg
Tilde älskar smoothie och det säger verkligen bara slurk så är det slut. Givetvis fick hugga in på min frukttallrik och ni skulle se hennes lycka när hon fick smaka kiwi!
Som jag nämnde tidigare tog vi en fika på stan med Tildes farmor och vi testade Orangeriet. Har ni fikat där? Från mig får det båda tummarna upp. Jag tog deras frukttallrik och en kopp kaffe. Men deras lunchbuffé ska jag hugga in på nästa gång. Älskar plockmat!




Mellanmål!


Kl. 15:16 |
Här kommer ett sent HEJ från mig! Hoppas ni har fått en härlig start på denna vecka.Vi har verkligen haft fullt upp idag och nu har vi precis kommit hem från en fika på stan med Tildes farmor :-) Nu ska jag stoppa i mig lite mellanmål och sedan lägga mig och vila med Tilde. När J kommer hem från jobbet är det träning som gäller. Blev lite extra peppad efter ett meddelande från Olga, "Du kör med bra vikter, men börja med vikten du slutade med sist idag ". Ni har efterlyst bilder på mat jag äter och här kommer två mellanmål som jag äter dagligen. Kesella/kvarg går åt  som bara den här hemma och jag ljuger inte om jag säger att det går åt minst 10 burkar/vecka!  Sen måste jag tipsa er om Hemköps Kvarg! Godare än Icas :-) DSC_0390

Kesella, hallon, sötmandel och lite honung

DSC_0395

Smoothies och ibland blir det finncrisp till, men inte ofta!





Shoppat!


Kl. 11:04 |
20130303-110450.jpg

De perfekta skorna... 20130303-110457.jpg
och den perfekta vårjackan, utan de stora knapparna! :-)




Checka ut!


Kl. 10:45 |


20130303-104534.jpg
Ligger helt utslagen i sängen av trötthet (trots många många timmar med sömn) och det är dags att packa i hop. Klockan 12 ska vi checka ut och kl 14.22 går tåget hemåt. Som vi längtar efter våran lilla tjej <3
Stockholm bjuder på soligt väder och jag tror vi hinner njuta lite av den snart. Tack för denna gång huvudstad!




GODMORGON!


Kl. 10:31 |


20130302-105528.jpg
Mmmmmm så gott med frukost! Tänk att just hotellfrukost kan smaka så gott, även om det nästan är exakt samma som vi äter hemma. Är det för att man slipper plocka undan ? ;-)




Östermalm


Kl. 10:10 |
20130301-101052.jpg
skönaste kläderna att resa i. Please jeans och skönaste tröjan från Chillnorway! Jag tror det får bli en beställning på den svarta också, galet skön och perfekt passform!
20130301-101059.jpg
Tåget kom fram i tid till våran huvudstad och vi har precis lämnat vårat bagage på hotellet. Snart är det dags för lunch och den ska intas på ett av mina favorit fik :-)




Söderut&Love ring


Kl. 07:00 |
God morgon bloggisar och VÄLKOMMEN MARS! Vet ni vad ? Nu sitter vi på ett tåg ner söderut, redan klockan sex rullade vi iväg. Som oftast sitter vi i 1:a klass och har troligtvis börjat smaska i oss frukosten. Detta komma såklart bli en utmaning för mig med maten nu i helgen, men jag ska försöka göra gå smarta val jag bara kan. Ni undrar säkert vart vi är på väg och det kommer ni få reda på under dagen. Vilken cliffhanger va ? ;-)

AV-121128-2497Minns ni min ring från Annica Vallin som jag fick hem för en vecka sedan ? Nämnde jag att den även finns med ett guldhjärta ? Den är så fin. Den heter LOVE RING. Om ni gillar Annica Vallin på facebook kanske ni kommer kunna vinna en ? Hon brukar nämligen lotta ut olika smycken :-)