En typiskt mat-dag!


Kl. 13:00 |

Ni har varit många som efterfrågat vad jag äter om dagarna efter jag börjat med PT-online hos MammaFitness.  Så här nedan är ett exempel på vad jag äter under en dag. De dagar jag tränar tar jag också en proteinshake direkt efter passet, och bild på den fattas. Jag har fått flera recept att välja mellan och jag får själv komponera i hop och se över att det passar just för mig. Jag fyller i varje måltid och väger allt fortfarande även om jag inte behöver. Men jag vill ha koll! Lätt att det blir helt galet annars ;-)

Fråga gärna om det är något ni undrar över!

DSC_0393

Fiberhavregrynsgröt med linfrön. Hallon och mjölk. Ägg. Kaffe med mjölk. 3 g Omega 3 + multivitamin

DSC_0386

Rostbiff. Matvete. Kesella blandad med dijon. Tomat

DSC_0390 

Kvarg, hallon, sötmandlar, honung

DSC_0419

Pannkakor gjorda på ägg, fiberhavregyn och mjölk. Fylld med kvarg, äpple och kanel

DSC_0412

Smoothie

 




Kommentarer
Pauline

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Blir du mätt på det där? =) haha jag måste ha mask i magen för jag äter mycket mera för att bli mätt =) Hur mycket protein äter du per portion, tex när du äter rostbiff?

Mellanmålet ser ju ut som jag brukar äta och det är ju SÅ gott, jag tröttnar aldrig.

Kram kram <3

Svar: Hihi, Jag är proppmätt! Äter var 3:e timme så blir aldrig sugen. Det blir mer som " jaha, då är det dags att stoppa i sig något igen" ;-)
Jag äter ca 20 g protein/ måltid och det blir ett helt rostbiffpaket ;-) hihi

Dock kom jag på att dessa bilder inte är riktigt rättvis. På kvällen blir det ofta ett ägg till också. Och mycket mer grönt på mattallriken.

KRAM!!!!! <3
Sarasdiary

Eva

En fundering, varför är kvarg så bra att äta och är det 10% eller smalvarianten du äter:) Jag gillar verkligen din blogg!

Svar: Hej Eva och vad glad jag blir att du gillar min blogg <3

Kvarg innehåller mycket protein och mättar jättebra. Perfekt att göra kall sås eller ha som mellanmål med bär, och i smoothie :-)
Jag äter den som det är mindre fett i 0.1 %

:-)
Sarasdiary

Mikaela

Har letat efter fina "mammabloggar" att läsa då jag/vi går i skaffa barn tankar. Och tänk att jag skulle stöta på din som ligger i samma stad tom! Jag tycker det är roligt att du verkar träna och äta bra och det är något som jag verkligen vill fortsätta med även när det kommer ett litet knyte till världen. Kanske kan jag hitta min motivation här! Kram

Svar: Men ååå så kul! Välkommen hit :-) Hoppas du kommer tillbaka!
Vad mysigt och spännande att gå i "skaffa barn tankar". Önskar er ALL lycka! <3

Kram
Sarasdiary




Kom ihåg mig?