Glad!


Kl. 22:41 |

Efter en tung start psykiskt på denna sista "innevecka" så har slutet blivit lite bättre. Vi fick tentan tillbaka i morse och jag blev så  blev så himla glad. Nu är det ju så att jag satsar absolut inte på något annan än G. För jag anser att den tiden har jag inte att lägga ner på pluggandet om dagarna. Fast egentligen tror jag inte att det är tiden sol avgör utan studietekniken. Och jag har väl bra studieteknik. Lite förvånad över att den sitter kvar eftersom det är ca 8 år sedan sist...

Vi började se en ny serie i kväll, The american. Tips tips! :)

Kram och godnatt!

Godmorgon sista innevecka


Kl. 08:17 |


Jag måste ju visa hur det ser ut när vi rivit bort altan. Nu hoppas jag att dräneringen går
snabbt så Johan kan börja bygga upp den nya altanen. Detta hat vi gjort i dagarna fyra. Rivit och åkt till tippen.

Som rubriken lyder har jag sista inneveckan denna termin. Ny kursstart, komplicerad graviditet och förlossning. Förhoppningsvis får vi svar på tentan vi skrev i onsdags också. 

Nu: leta kläder till barnen och sedan traska iväg mot dagis.

Kram!

William


Kl. 19:48 |

William William William...
Den tokigaste killen jag känner. 

<3

Nu: väntar på att grannarna ska komma så vi kan hugga in i den grillade oxfilén och de ugnsstekta färskpotatisarna!

Trevlig kväll!

Första maj


Kl. 10:44 |

Glad första Maj!

Om exakt en månad byts vi av här hemma. Jag börjar jobba och Johan är hemma med båda barnen. Dock kommer jag bara jobba sex veckor (semester och skola in lille W på dagis) så det känns som en perfekt sommar. En lagom blandning av allt :)

Vad gör ni idag? Är ni ute och demonstrerar? Tilde har åkt bussen in till stan med sin faster och resten av familjen ska fixa lite ute. Jag startade första maj på en underbart sätt, sovmorgon och sedan en joggtur! 

Ha en fin dag! Kram