Sarasdiary.blogg.se


Kl. 18:21 |
Det verkar som det blir en bloggflytt vilken dag som helst. Jag vet inte exakt när. Om ni inte hittar bloggen här så prova med sarasdiary.blogg.se :-) Tack för den här tiden LSB!
Kökskaos!


Kl. 12:24 |


20130923-121702.jpg
Dags för lunch nu snart innan det är dags att åka och jobba. Här ser ni en liten skymt av vårat underbara kök, haha!
Det var verkligen kul att komma hem i går och se allt som hänt medan vi varit i Hudik. Alla väggar och allt golv är borta + halva köket. Det som står på tur nu är att börja med väggarna innan golv och tak och sist köket ska på plats :-)
Blåbär!


Kl. 20:06 |
Hej bloggisar! Idag flydde vi hemmet för nu är det en byggarbetsplats. Väggarna är borta och golvet likaså. Vi har spenderat dagen med min moster på stan med en fika på waynes och sedan lite blåbärsplockning ute i stugan. Underbart med lite havsluft.

20130921-200039.jpg
Tilde älskar blåbär. Ni skulle se hur blå hon var. Hade jag inte hämtat henne så skulle hon fortfarande sitta kvar ;-)
Tilde har precis somnat efter mycket om och med och jag ska nog också göra det snart. Det blir nog en tidig morgon! Min kropp säger i från och ryggen är värre än någonsin (mer om det i ett inlägg för sig).
Dans i regnet och husfasaden


Kl. 16:06 |
Hej bloggisar!  Bara för en liten stund sedan började det ösregna här hemma. Gissa vem som smet ut genom altandörren och dansade i regnet ? ;-) Nu börjas det med hyssen! hihi I går när Tilde kom hem få var hon riktigt snorig och inte alls så kry så jag gissar på att denna dans ute i regnet inte gjorde det hela bättre. Senast överförda116 Här får ni en glimt av vårat hus på ytterfasaden. Halva huset är i vitt/grått tegel och den andra halvan är blå. Tydligen är den en speciell blå färg som kommer från dalarna. Dock tror jag att vi kommer så småningom att måla om, redan kanske till sommaren då vi ska byta tak ? Ja, vi får se.  Men nu ska vi börja med insidan och vi började redan lite smått i går med att riva taket i vardagsrummet :-)
Sarasdiary.se


Kl. 10:14 |

Kikar in här mitt i flyttkaosen (nu är vi på plats i huset) och måste berätta för er att LSB kommer läggas ner. Jag håller på att fixa med en ny plats till min blogg och med ett eget domän. Så var snäll att lägg sarasdiary.se på minnet, där kommer ni förhoppningsvis att hitta min blogg framöver :-)

Snart går flyttlasset


Kl. 20:49 |
Hej vänner! Ja ni, i morgon går en del av flyttlasset till huset och på lördag går det sista. Jisses, känns helt galet att vi ska flyta till hus. Men det kommer bli SÅ bra. Som jag nämnt så kommer vi att renovera och vi ska börja med hall, kök och vardagsrum. Det ska bytas golv, tak, färg/tapet och nytt kök. Köket har vi beställt och golvet bestämde vi idag. Nu är det "bara" kakel, blandare och fläktkåpa kvar till köket. Vi har inte bestämt än om vi ska kakla hela väggen i köket eller om vi ska tapetsera en bit. Fick visat mig denna tapet nedan från Eco Earth som jag gillar väldigt mycket. Jag har inte visat den för J än men ska göra det så fort han kommer hem. Annars kommer det mesta gå i vitt till en början. För Tilde är det sista natten i lägenheten nu, för i morgon åker hon ner till hudik för att spendera helgen där så vi kan flytta och städa. Inte så kul för henne att få vara med på det :-) Tror hon får det betydligt mycket bättre och roligare där med sin mormor, morbror och plastmorfar!

tapet köket

Nu börjar mästerkockarna igen ;-)

Första dagen på dagis


Kl. 09:09 |

I dag är det dags att börja skola in på dagis. Om en timme ska vi vara där :-) Det ska bli så himla kul att få se hennes glädje när hon ser de andra barnen. Ja, detta kommer bli hur bra som helst. Det är jag säker på! Dagiset Tilde ska gå har inskolning i fem dagar, alltså till på tisdag. På onsdag är det tänkt att Tilde ska på dagis och både jag och Johan ska åka till jobbet. Lite konstig känsla är det allt, när man är van att hon annars alltid är hemma med en av oss.

På fredag flyttar vi även närmare dagiset, bara tre hus i från. Det kan ju inte bli bättre!

Senast överförda115

Tilde 16 månader är mer än redo för dagis!

Bloglovin


Kl. 13:17 |
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/136004/?claim=g3jptf3hqnz">Följ min blogg med Bloglovin</a>