En häst-tjej


Kl. 20:54 |
Hej vänner! 
 
Här i Sundsvall har solen tagit lite semester. Det är kallt, mörkt och blåser. Men tror den ska börja jobba snart igen, enligt väderappen. Kämpa!
 
Jag tror vi har en hästtjej här hemma. För någon kväll sedan så åkte vi till Oxsta för att rida. Som hon tycket det var roligt. Nästa år får hon börja på ridskola. Frågan är om vi ska satsa på "vanlig" ridskola eller med islandshästar. Förhoppningsvis kommer det vara ett intresse som jag får ta upp igen och som vi kan ha tillsammans....men då får det bli islandshästar. 
 
Drömmen är ju att i framtiden bo så vi kan ha häst på gården...
 
 
Saft och kaka tackar man inte nej till efter en ridtur och hjälpt till att flytta hästar bland hagarna... :-)
 
I morgon ska vi ta en tripp ner till Hudik och hälsa på. Buspalatset tyckte jag hörde något om ;-)
 
Kram!
 
Vimasa Dress


Kl. 20:19 |
 
Livsfarligt att spana in reorna på webb på nu. SÅ många fina nyheter. Den här vill jag ha på mig när jag fyller år.
Från VILA.
 
Nu ska vi hoppa ner i bubblet och njuta även bubbel i glaset med grannarna! Härliga ledighet.
 
SOLSÄNG - BAMBU


Kl. 12:57 |
Hej på er!
 
Föräldraledigt och semester är i full gång här hemma och det brukar innebär mycket fix och sånt för ossDet är nu tiden finns. På vardagarna springer tiden iväg bara. Dessutom tycker barnen om när det fixas och donas här hemma. Men hela sommaren ska såklart inte gå till det... utan dagarna ska även fyllas med utflykter och bad!
 
Vi har en jättrestor altan som vi inte har tagit tag i att fixa. Tänker mig mera avdelat. Vi har en spa-pool och vid den ska jag ställa två solsängar i bambu! Hur snyggt ? De var dessutom nedsatt i pris nu och det gillar vi ju. Nu måste jag bara hitta snygga madrasser till... tips ?