Tre blir fyra


Kl. 18:15 |

Ja men visst är det väl så. Tilde ska bli storasyster 8 dagar innan hon fyller två år. Om syskonet är punktligt vill säga ;-) hihi

Jag är tröttare än tröttast (Hb ligger runt 100) men börjar annars att må bättre. Illamåendet var lika gräsligt som med Tilde i vecka 7-12. Jag har redan börjat känna att den rör dig där inne, tror det började i vecka 14. Tilde började jag känna strax före RUL och tydligen brukar det vara så att andra barnet känner man tidigare. Lite sammandragningar börjar också komma men de gör inte ont. Jag hoppas det inte blir som när jag väntade Tilde, med soffläge från v 32.

Den 22 november är det dags för RUL!




Igår kväll!


Kl. 09:09 |
Godmorgon! Har ni kommit i håg att ställa tillbaka klockan? Hotellets klocka på tv'n lurade mig så jag har nu lagt mig ner i sängen igen. Om en timme blir det frukost så ska försöka sova några minuter till.


I går innan vi mötte upp våra vänner här nere i lobbyn för något gott i glaset innan middagen på Trattorian. Jag har på mig en ny blus från H&M som ni ska få se mer av.

Som jag skrev åt vi middag på Trattorian, en av Melkers restauranger på kungsholmen. Jag åt hjortsadel (som var alldeles lagom röd) och Johan testade Oxkind för första gången som fick mycket bra betyg. De andra i sällskapet var också riktigt nöjd med sin mat. Det var en riktigt härlig kväll med underbara nyheter och skratt. 

Tänk vad en helg går snabbt, kl 12.22 går tåget hem och tillbaka till renoveringen igen.




OOOH - Born Lippy


Kl. 17:05 |
Godkväll bloggisar!

Nu har vi precis gjort oss färdiga och ska ner till baren och dricka något gott innan vi ska vidare för middag. Runt klockan sju ska vi befinna oss vid globen då vi ska gå på JayZ i kväll! Det är en av anledningarna vi spenderar helgen i stockholm :-) 
 
 
 
I dag var jag in till Bodyshop och haffa tag i ett läppbalsam och jag kände att jag måste tipsa er om det. Det är grym! Superfin färg, doftar gott och läpparna blir SUPER mjuka! :-) Mitt heter  Born Lippy Pink Berry.




Checkat in


Kl. 10:55 |

Nu har vi checkat in på hotellet och vi hade tur att få ett rum redan nu. Strax ska vi iväg och äta tidig lunch och sen blir det faktiskt några timmar sömn för mig om jag ska orka med kvällen. 





Cirkus Po.p


Kl. 22:09 |

Tilde äger inte många kläder från POP men i dag kunde jag inte motstå lite ränder. Dessutom perfekta dagiskläder enligt mig. Eftersom Tilde är så fin i lila blev inte valet så svårt. Hon kommer matcha med lila randiga strumpor också. Tilde önskar sig även de rosa,  storlek 86 på kläder och 22-24 på strumporna ;-)

Nej, nu ska jag stänga ner här. I morgon är det dagislämning och kvällsjobb + ett möte på förmiddagen som jag kommer berätta mer om framöver. Nu blev ni väl liiiite nyfikna va? ;-)

Natti Natti <3




Ledig dag


Kl. 16:14 |

I dag har jag och Tilde haft en ledig dag tillsammans. Vi har sett på Emil i lönneberga, tagit en promenad till hästarna, varit på BVC för 18 månaderskontrollen + vaccinationen och till sist tog vi en sväng på stan med ett fikastopp på waynes. Där inne charma hon alla, oj så uttittad jag kände mig ;-) 

Innan vi tog bussen hem sprang vi in på polarn och pyret. Vad som fick följa med därifrån visar jag senare.




Pax - Ratsch


Kl. 11:53 |
Hej bloggisar!
 
Tänkte dela med mig av ett litet shoppingtips (vilket var ganska längesedan) och det är att campadre har kampanj på PAX skor. Till Tilde klickade jag hem de vita längst ner till vänster och de kommer bli perfekta nu och i vinter när vi ska t.ex på gå stan eller åka i väg någon stans. Hon har redan fått ett par dagis (leka-i-snö-skor) och jag har varit ute efter ett par lite "finare". Jag tog storlek 22 eftersom skon ska vara 1.5 till 2 cm längre än foten. Tror det kommer bli perfekt. 
 
 
Är du inte medlem hos Campadre ? Du kan enkelt bli det här och det är gratis såklart!
 




Maison Belle


Kl. 14:21 |

I år han jag med och fick tag i två stycken! Helt klart bästa rengöringen och med doft av kanel och apelsin passar den perfekt inför jul.




Köket och vardagsrummet just nu


Kl. 16:57 |

Ni har efterfrågat bilder på renoveringen och så här lever vi just nu. Golv och tak är på plats. Väggarna är målade och två överskåp (de enda vi ska ha) är på plats + städskåp och skafferi. Tapet har vi inte riktigt kommit överens om. Dessa val!

Gissa om jag börjar bli lite less? 




REVENY - vägglampa


Kl. 09:00 |
 
Förhoppningsvis får vi tillbaka elen som går till alla kontaktuttag i hall och kök till veckan och då är det dags att köpa lite nya lampor som ska upp. Hittade dessa fina hos jotex. Tror de skulle passa fint i våran hall. Dessutom har de 25 % rabatt på en valfri vara så tror jag ska passa på!
 

Godmorgon bloggisar!

Ja, inte är det väl direkt morgon vi har ju varit vaken några timmar men ögonen går ändå i kors. När ska denna trötthet försvinna. Har en känsla av att den aldrig kommer göra det. I dag är jag och Tilde ledig och en dejt med två arbetskamrater står på schemat. Trevligt tycker vi. I eftermiddag ska tvättmaskinen få jobba på då vi direkt efter jobbet i morgon brummar ner till Hudik. Tilde ska nämligen spendera helgen där eftersom köket ska upp och jag jobbar helgen. I bland önskar jag ledighet v.a.r.j.e helg. Men det är bara att gilla läget.
 
Önskar er en trevlig torsdag vad ni än hittar på. Berätta gärna :-)




Revlon Professional


Kl. 19:42 |

 
I dag fick jag nog och gick in på trudes efter middagen på Birsta City. Nu är jag less på denna mörka utväxt till det blonda håret jag hade för ca 10 minuter sedan. Jag tror jag fick bra hjälp (det kändes som så i alla fall) så nu väntar jag spänt på resultatet. Ett tips till er med ljust hår som vill bli mörka, ni måste ha en lite varmare nyans annars kommer håret bli grönt! Det misstaget gjorde jag sist jag var så här ljushårig. Aldrig mer i gen.
 
 
 




Tuff vecka


Kl. 18:29 |

Lite trädgårdshäng innan det är dags att gå in och göra kvällen. 

Phuuuu! Denna vecka har jag inte sett framemot. Den innebär tidiga mornar för mig och Tilde hela veckan då hon ska lämnas på dagis redan kl 06.15, mycket jobb och karlfritt.

Dessutom kommer renoveringen stå still  till på fredag. Men vi ska nog överleva :-) Om inte annat kommer veckan bara rusa förbi.




Westwood


Kl. 10:00 |
 
När vi flyttade ut ur lägenheten så har vi gjort oss av med vårat köksbord, stolar, soffa och vardagsrumsbord. Det ska bli SÅ himla kul att köpa allt det nytt. Eftersom vårat vardagsrum och kök sitter i hop och är riktigt stort med öppna ytor måste vi ha ett stort matbord med plats för många så det tar upp lite plats.
 
Köket kommer ha en lantlig/klassisk stil och detta matbord från MIO tror jag skulle göra sig fint hemma hos oss. Bänkskivan vi valt i köket är i ek och det skulle verkligen gifta sig fint med bordet. Att ha en röd tråd i ett hem känns viktigt. Inte för många olika färger och träslag.




Fin inflyttningsblomma och kruka!


Kl. 18:37 |

Har ni sett vilken fin blomma och kruka vi fått i dag av fina vänner som hälsat på :-)

Och har ni sett så fint jag har fått det här inne?! Jag kommer nog trivas här hos blogg.se även om jag inte trodde det från början.

Ni som följde mig på bloglovin förut måste börja följa om mig på nytt och det gör ni här till höger. Hoppas ni alla hittar hit snart, ser på statistiken att ni inte har gjort det. Lovar att uppdateringarna kommer bli oftare och det kommer bli en spännande höst och vinter :-)




Ursäkta röran!


Kl. 17:59 |
Nu bygger vi om här på bloggen. Om en stund ska allt vara i sin ordning igen. /Sara & Eleni




Våran lördag kväll...


Kl. 19:42 |

Hör ser ni vad vi pysslar med i kväll. Ni får även en liten titt på golvet vi valt till hela övervåningen. Enstavigt parkett i Ek med lite kvistar i. 




Vägglampa


Kl. 21:52 |
God kväll bloggisar!
 
Hoppas ni har en mysig fredagkväll. Jag har redan krupit ner i sängen eftersom jag ska upp och jobba tidigt i morgon bitti. Tydligen så hade jag bara lagt jobb halva helgen, vilket är lite onödigt. Känns ju som om helgen blir förstörd och allra helst då jag jobbar hela nästa helg. Jaja, i bland blir det lite tokigt.

Så snart vi har blivit färdig med köket och vardagsrummet (lovar att ni kommer få börja se lite glimtar snart från vårat hem) står Tildes rum på tur. Har ni sett vilken söt vägglampa Babyshop har fått in ? Finns även i andra färger :-)
 

Nej, sova var det! Natti natti
 
 
 




VAB!


Kl. 16:23 |


I dag blev det första Vab-dagen för oss. Ögoninfektion tror dagis och vi tror på allergi. I morgon ska vi påbörja utredningen. Så i dag har vi myst inne (så gott det går i detta kaos), varit på Bvc, promenad och därefter en cykeltur. Nu är vi ute i trädgården men ska strax gå in. Snart middag!

Förhoppningsvis blir det lite ordning och reda här inne i slutet av veckan :-)




Brrrr!


Kl. 10:15 |


Har ni hittat hit? Det är långt i från klart här inne sol ni säkert förstår. Men nu är jag på plats i alla fall :-)