En mysig kväll


Kl. 18:54 |

Godkväll bloggisar!

Jag & Tilde var hemma strax före fyra och har fram tills nu haft ganska fullt upp med att packa upp och sånt som man måste göra när man varit borta. När det var färdigt var det lagomt för ett bad. Eftersom vi har badkar så brukar vi bada tillsammans, jag tycker det är så mycket lättare än att bada hon själv i balja. Hon tycker det är så mysigt och plaskar som en tok! Efter badet blev det mumsig gröt som hon smaskar i sig med fart. Hon älskar det verkligen, så kul att se :-) Tilde har de senaste dagarna blivit trött jättetidigt och gått i säng runt 18.30. Jag har tyckt det är lite för tidigt men hon är så trött och går inte att hålla vaken längre och hon sover som vanligt om natten ändå. Så tjejen får bestämma. Men dagarna blir SÅ mycket kortare, även om det bara handlar om en timme och det är lite trist för en själv.

Nestles havregröt från fyra månader har numer blivit Tildes kvällsmål, hon äter en helt portion. Ikväll lyxade vi till med lite fruktpuré.





En dagens Sara


Kl. 11:09 |


20120930-105634.jpg
Tröja - Bikbok / Jeans -Please
Hej finisar! Vilken underbar dag vi har vaknat till. Strålande sol och friskt i luften. Ovan ser ni vad mitt senaste köp är från CreativeLounge. Jag är så nöjd och har aldrig haft ett par skönare jeans. Tror jag aldrig kommer köpa andra, jag är fast ;-)
I eftermiddag åker vi hem igen och sent i kväll kommer efterlängtade pappan hem som spenderat helgen i Holland :-) Nu vakna Tilde här från sin nap! Tjingeling :-)




En update


Kl. 20:27 |


20120929-202002.jpg
När mammahjärtat mår som bäst är då Tilde får sova i vagnen ute... Och ja! Hon får in luft trots filten över, glömde myggnätet.
Hej fina ni!
Vad GLAD jag blir att ni är så många som gillar tävlingen. Och vet ni vad? Det är TVÅ stycken som vinner en varsin box :-)
Vi befinner oss i Hudik och som vanligt blir jag SÅ trött när jag kommer hit. Jag vill göra mycket och träffa många men musten går alltid ur. Så konstigt. Tilde sover sen två timmar tillbaka och snart ska jag göra henne sällskap! Gäääääsp ;-)




En tävling i samarbete med MAM


Kl. 09:40 |

Godmorgon bloggisar!

Här hemma håller jag och Tilde på att göra oss ordning då vi strax ska fara ner mot Hudiksvall. Tänkte bara hinna blogga lite först och fixa till här inne medan vi är borta :-) Jag tänkte att ni skulle få chansen att vinna en steriliseringsbox med två nappar i från MAM! Hoppas det är något ni vill vinna. Steriliseringsboxen är supersmidig och gör nappen redo att använda/ren på bara 3 minuter. Dessutom fungerar boxen som förvaring för två nappar så du enkelt håller reda på napparna om du t.ex ska iväg någonstans.

Det enda du behöver göra är att lämna en kommentar här :-) Så drar jag en vinnare den 3 Oktober, alltså på onsdag!

LYCKA TILL!





En galen snabb leverans


Kl. 09:48 |


20120928-094447.jpg
Ska du på något speciellt, t. ex en fest och inte har något att ha på dig ? Klicka dig in hos CreativeLounge, där hittar du garanterat något att ha på dig. Dessutom har de galet snabb leverans!
Jag gjorde min beställning sent i onsdagskväll och nu kl 9.30 finns det att hämta!
Godmorgon! :-)




En godnatt hälsning


Kl. 22:07 |


20120927-220325.jpg
Kikar in en sväng och önskar er en god natt med sömn. Jag ska alldeles strax krypa ned, dock i en tom kall säng. I morgon får vi besök på förmiddagen och sen ska vi på dejt med två fina tjejer! Vi längtar :-) Ett perfekt slut på denna vecka och perfekt början på helgen.




Enåkpåse i min smak


Kl. 08:00 |

Jag har gått och blivit lite kär! I en åkpåse. Jag har tidigare, fram till nu varit nära att klicka en hem från Elodie Details. Men så igår kväll fick jag se vad babyshop hade fått in. Jag har aldrig hört talas om märket The Buppa Brand. Men de har iallafall kommit med fyra olika åkpåsar till ett rimligt pris, 799 :-. För mig var det inte så svårt val om vem som föll mig i smaken ;-) Eftersom våran bugaboo är svart och röd vill jag inte ha en åkpåse med för mycket färg, det röda räcker. Så en svart med en vit stjärna vore perfekt! Ja denna skriver jag upp på min önskelista :-)

"Vinteråkpåsarna är gjorda i ett kraftigt yttertyg i polyester. Fodrade med varm fleece och stoppade med två lager polyestervadd. Håller garanterat ditt barn varm och go. Det finns åtta hål i bakstycket för att passa marknadens alla vagnselar. Framstycket är helt avtagbart och det finns två lösningar för att hindra åkpåsen från att glida ner från ryggstödet". 

Enligt babyshop passar denna åkpåse perfekt till en bugaboo!





En biopremiär att se framemot, Breaking dawn part 2


Kl. 20:07 |

Snart är det dags för sista filmen av Twilight, Breaking dawn 2 att ha premiär på bioduken! Har ni sett de andra filmerna och har ni läst böckerna ? Jag minns då jag skulle köpa första boken att jag tänkte "kan detta vara bra?" I alla fall så chansade jag och ja, jag blev helt fast! Sträckläste alla böckerna och här hemma blev det nästan bråk om vem som skulle få läsa på kvällen (J började också läsa och blev helst fast) ;-). Böckerna följde med överallt och på stranden var det jag och små tjejerna (läs 10 åringar) som låg på stranden och läste ;-) Jag som annars brukar ha svårt för att läsa "fantasy" t.ex Harry Potter där jag inte läst en enda bok, men däremot sett filmerna.

Givetvis kommer vi se den på Bio (förhoppningsvis en riktig dejtkväll med middag kanske på Casiopeija om jag själv får välja & bio efteråt) men aldrig mer på en premiär! Förra året av Breaking dawn del 1 gjorde vi det misstaget om jag inte missminner mig. Ska det vara så svårt att vara tyst på bio ? ;-)  HÄR kan du se trailern!

Har ni sett Kirsten Stewarts senaste film,  "Snow White and the Huntsman" ? Den såg vi för någon vecka sedan och den var helt ok. Lite komiskt är det ju att hon föll för regissören som är betydligt äldre (han är 41 år) än henne. Jag förstår inte, hon har ju Pattinson ? ;-) Han som hade förlovningsringarna redo i fickan om man ska tro på skvaller.

Filmen har premiär på bioduken den 14 november!

Ha en fin kväll bloggisar! Nu är det kvällsfika här hemma som gäller och det kommer smaka SÅ bra då jag för ca en timme sedan kom hem från EGO. Dagens träning blev en joggingtur på bandet!





En uppdatering av underkläder


Kl. 17:21 |
Nu behöver jag en ordentlig uppdatering av min underklädes garderob! Ut med det gamla och in med nytt och fräscht. Det är man väl värd efter 9 månaders graviditet och förlossning ? :-) Har ni sett de söta shortsen ? Dessa skulle jag mer än gärna skrota runt i hemma om kvällarna :-) Men helst av allt skulle jag vilja ha dessa shorts och mysa i om kvällarna. Just nu finns det på rea och i min storlek så man kanske skulle passa på!

Shortsen, BH & trosa finns hos Lindex. Vart köper du dina underkläder ? och matchar du ?





En 5 månaders Tilde


Kl. 12:00 |
Då är det dags för ett Tilde-inlägg igen då hon blir fem månader idag, HIPP HIPP HURRA! :-) Tilde växer så det knakar och blir allt mer lik sin far i utseende. Håret är som ni ser kvar och har inte skavts bort någonstans :-) hihi Får börja varje morgon med att kamma ut då det blir lite tovor där bak! ♥ Tilde har storlek 62-68 i kläder ♥ Väger 6420 g och är 63 cm lång och har ett huvudomfång på 42 cm ♥ Äter mest ersättning om dagarna nu, ammas på natten. ♥ Älskar gröt! Så fort vi sätter hon i stolen blir hon superglad och börjar gapa ;-) Har fått smaka lite annan mat också, men gröt äter hon nu en hel portion av. En och annan majskrok slinker också ned. ♥ Vill bara stå och stå, helst promenera. ♥ Försöker sätta sig upp i vagnen, så snart är det dags att byta till sittdelen. En riktigt nyfiken tjej! ♥ Kan sitta med lite lite stöd på golvet och rullar nästan från rygg till mage helt själv nu. Lite mer träning så ;-) ♥ Sträcker sig efter saker hon ser t.ex på bordet ♥ Tycker inte om att behöva vara själv allt för länge och vill gärna se vad man håller på med. Så nu är hon med nästan överallt ;-) I stort sett kan man säga att hon följer "milstolparna" för en fem månaders bebis, du kan läsa dem här. Skulle hon inte ha gjort det så skulle jag absolut inte känna mig orolig då alla bebisar utvecklas i sin egen takt!

Älskade unge! Vi är så LYCKLIGA över att du är vår ♥





En onsdag


Kl. 10:08 |

Hej finisar!

Tilde sover sin förmiddagslur nu ute i regnet och jag passar på att "jobba" lite med bloggen. Lite som ska fixas,mejl ska skickas och svaras på. Jag är SÅ glad att jag har bloggen och ER nu när jag är föräldraledig :-) Ni är de bästa läsarna man kan ha! ♥

Idag ska vi ha en riktigt skrotar dag här hemma, sköna mjuka kläder och tända ljus. Busa och skratta och KRAMAS! Dagar man borde ha betydligt fler av om ni frågar mig.  Visst, jag tycker om att träffa vänner för en fika på stan eller hitta på annat skoj men det är viktigt att stanna upp i allt och bara vara.

Det var längesen jag drack kaffe ur dessa STORA muggar. Men idag är det en sån dag...





I min påse...


Kl. 15:28 |

 En overall till Tilde & en dregglis

och en  mössa till mig

Förhoppningsvis kommer J hem med en påse också efter att han slutat jobbet ;-)





100 dagar kvar..&mitt första CrossFit-pass


Kl. 13:56 |
Igår var det 100 dagar kvar till det är nyårsafton så jag har nu dragit i gång en Challenge åt mig själv! Tilde blir 5 månader i morgon och jag känner mig redo att börja träna mer regelbundet igen. Smekmånaderna är slut och det är dags att börja forma kroppen, få den fastare och äta lite bättre. Så jag började denna 100 dagars challenge med att köra mitt första CrossFit- pass på Ego (du kan läsa mer om CrossFit här). Gissa om jag var nervös innan passet började ? Alldeles innan pratade jag lite med han som höll i passet och det kändes skönt. Jag berättade att jag nyligen fått barn och vart jag befann mig i min träning och att jag inte kommer göra b.la situps, vilket var helt ok! Viktigt att anpassa träningen till där man är just nu och hitta andra alternativ. Gårdagens pass såg ut såhär; - Uppvärmning i form av jogga på stället, armhävningar och benböj Vi delades upp i tre grupper och hade alltså tre stationer där det fanns tre övningar vi skulle göra så många varv vi han med till det var dags att byta till nästa station. Jag hann med två varv på varje station ;-) Station 1. Burpees x 15,  Situps x 15 (jag körde plankan) och Jumpe Lunge x 16 Station 2. Toes to bar (finns olika varianter) x 15, armhävningar x 15 och benböj x 15 Station 3. Axelpress x 15, Rodd x 15 samt Boxhopp x 15 Vi avslutade passet med en tabata, höga knän! Jag höll på att dö och visste inte vart jag hade parkerat bilen när jag skulle åka hem, ;-) CrossFit kommer jag definitivt prova på igen och jag gillar snabb och effektiv träning, 30 minuters träning kan vi alla lägga av tid till, eller hur ? Jag har ett mål med min träning och det kommer jag berätta om en annan gång. Det känns som om detta redan har blivit ett allt för långt inlägg utan bilder. Jag har skrivit ner detta mest för min egen skull och kanske har jag lyckas få dig sugen på att testa ett CrossFit-pass ?

Förresten, ni har väl inte missat att vi har fått en ny bloggare här hos LSB, Mattias. Han bloggar om sin träning som till största del är just CrossFit, in och kika med er :-)

   




Missoni!


Kl. 11:51 |


20120925-114737.jpg

20120925-114749.jpg

20120925-114756.jpg
Nu är vi hemma efter en regnig promenad och Missonishopping! Ska visa er sedan vad som fick följa med hem :-) Nu är det mellanmål som ska intas här och förra veckans Dallas tänkte jag se.




Tuesday diary


Kl. 08:56 |

Godmorgon mina vänner!

Hoppas ni har sovit gott. Jag har egentligen hur mycket som helst att blogga om nu ( B.la. 100 dagar fram till Nyår och mitt första CrossFitpass) och fixa till här inne men det får jag göra i eftermiddag. Nu måste vi fixa till oss snabbt och skynda in mot stan. Någon mer som som tänker stå vid Lindex då de öppnar ? ;-) Jag hoppas verkligen få tag på body och leggings till Tilde i den lila färgen, såg de var slutsåld på hemsidan såklart. Håll tummarna är ni go! Så inget kyrkis/öppnaförskolan idag alltså :-)

Såhär skoj hade vi det igår. Det är min vän Malin som var bakom kameran :-) 

   




Ombyggnad...


Kl. 21:43 |

Som ni ser så är det lite kaos här inne på bloggen. Det fixar snart till sig :-)





Just nu...


Kl. 19:02 |


20120924-190117.jpg




Dagens från Sidsjön


Kl. 14:08 |


20120924-140654.jpg
Jeans - Dr. Denim / Tröja - Blingo
Hoppas ni har en fin dag! Nu ska jag och Tilde städa och sen storhandla :-)




Monday diary


Kl. 10:47 |
Hej på er!

Kikar in en snabbis och säger hej :-) Här hemma sover Tilde just nu en liten nap (hon somande i sin babysitter som inte har hänt på vääääldigt länge). Jag håller på att göra mig ordning då vi ska iväg om en timme. Vi ska göra ett nytt försök till att ta bilder till en ny header. Sundsvall bjuder ju verkligen på perfekt väder för det idag! Sol, kaffe ute och träffa finaste vännen som kommer proppa mig full med energi. Helt klart en bra start på denna vecka :-D

Just det, ikväll ska jag göra något riktigt galet! Berättar mer lite senare om det ;-)





Grattis Madelene


Kl. 14:07 |
 

Jag säger grattis till MADELENE som vann den fina höstiga t-shirten.

"Jag heter Madelene, blir 29 år i december, och har en dotter som heter Ella och är 10-månader, så det är full fart här hemma! Hittade din blogg via lifestyleblogs startsida och tittar in här då och då :) Tycker det är kul att läsa hur andras dagar ser ut och få tips och inspiration! Hoppas jag vinner den fina hösttoppen! Skulle vara kul med något nytt i garderoben!"

/ Madelene

Du har fått ett mejl :-)





En dagens i farten


Kl. 11:00 |


20120923-105810.jpg
Jeans - Dr.Denim / Tunika - Bikbok / Stövlar - Hunter




Godmorgon!


Kl. 08:00 |

Idag är det söndag och det betyder tvättdag för oss! Eftersom vi hjälps åt går det ruskigt snabbt så när vi är färdig ska vi väl försöka hitta på något skoj :-D

Vad har ni för planer idag ?





Kvällsbabbel


Kl. 20:53 |

Hej finisar!

Kikar in och tänkte önska er en trevlig lördagkväll. Jag sitter och slösurfar lite efter att ha natta en väldigt trött Tilde :-) Ska snart sjunka ner i soffan och börja zappa lite. Jo, ni kanske är nyfiken på hur natten var ? Och ja, det gick hur bra som helst! Visst hörde jag Tilde och pappa busa men jag gick aldrig in till dem. Dock när klockan var sex och Tilde ville ha mat så fick hon äta från mig och sen somna vi om gott bredvid varandra. MYS! Det blir samma visa i natt, pappa & Tilde i sovrummet och jag i gästrummet ;-)

 Så sant!

   




Parvel!


Kl. 17:25 |

Vi har bara kört med strumpor från POP då jag tycker de sitter på bäst. Minns att jag köpt några strumpor från H&M men de var bara att kasta. Det värsta som finns är väl ändå strumpor som åker av ? Idag efter lunchen var jag in på Åhlens och tog ett varv och med oss hem fick tre par nya stumpor följa, från deras märke Parvel. Det är exakt samma strumpor som POP men till ett mycket bättre pris, 3 för 2 :-)

Parvelstrumpor till en liten parvel ;-)

Vi har också en fleece parveloverall som är exakt som den från POP, men till halva priset. Många betalar bara för märket, gör du ?





Lunch dejt!


Kl. 11:40 |


20120922-113635.jpg
Försökte få hjälp idag med en bild på dagens... men denna får duga istället. Leggings från Vila & Tee från Gina tricot
Här hemma pågår lite fix! Vi ska snart åka iväg och möta upp vänner som är hemma på besök. Vart äter man god lunch på en lördag i Sundsvall?




Sova någon annanstans...


Kl. 22:23 |

Nu har vi ätit lammfilé och sett Skavlan och skålat med Loka citron i vinglaset. Nu är det dags att krypa ner i sängen. Dock ska jag inte krypa ner i sovrummet utan istället får det blir gästrummet. Tilde ska få busa med pappa inatt och i morgon natt. Förhoppningsvis får jag några timmar mer sömn än vanligt. Mycket mycket välbehövligt!

En av de första dagarna hemma...

Frågan är bara HUR ska jag kunna låta bli att inte gå dit när jag hör Tilde  busa ? Rapport om hur det går kommer såklart i morgon. 

Hur gör ni ? Hjälps ni åt om nätterna ?





GIVE HOPE!


Kl. 18:35 |

Hej mina vänner!

Här inne har det varit lite tyst idag, jag är så trött så trött trots skön promenad. Jag kom nyss på anledningen till min trötthet och huvudvärken som har kommit smygandes, jag har b a r a druckit en kopp kaffe idag! Så nu hinkas det här hemma så jag orkar med lite fredagsmys;-)

Jaja, nu till detta blogginlägg! Jag klickade runt lite hos babyshop (mycket roligare att shoppa till Tilde såklart) och ramlade över dessa nappband. Vi har inga nappband men det börjar ju verkligen bli dags för det ;-) Såg att Elodie details gör ett samarbete med barncancerfonden! Så det blev inte direkt svårt att välja vilken sort det blev :-)  Det finns tre till med andra budskap på!

 

Detta nappbandet är en del av Give Hope som är ett initiativ från Barncancerfonden i samarbete med bland annat babyshop.se. När du köper detta nappbandet så går 16 kr till Barncancerfonden. Nu har du möjlighet att sprida budskapet "I am the best thing in life..." och samtidigt öka chanserna att behålla nappen!





CULT!


Kl. 08:02 |

Nappbox och vällingbox från CULT design!

Godmorgon :-)





En halv dagens


Kl. 16:49 |

Hemma från BVC där vi fick information om barnbilstolar! Drar ni åt remmarna så barnet nästan får blåmärke ? Det ska sitta hårt ! Jag passade även på att väga Tilde och lilltjejen ökar på bra i vikt, skönt! Nu är det middagsdags här hemma och sen tror jag det får bli en promenad eller joggingtur, med eller utan Tilde.

Kofta - Odd Molly / Jeans - Dr Denim / Gummistövlar - Hunter / Solglasögon - Ray Ban

Innan BVC besöket blev det kaffe med Tildes farmor ute på gården när de kom tillbaka från en långpromenad. Idag hade vi också lyxen att få hem pappan i familjen lite tidigare.

:-)





Xlash - istället för ögonfransförläning ?


Kl. 12:13 |

För några veckor sedan gjorde jag en ögonfransförlängning, minns ni? Nu är det snart dags att göra en påfyllning men jag skippar nog det. Istället tänkte jag testa Xlash som tydligen ska göra fransarna längre och fylligare.

Är det någon av er som testat produkten ?





Thursday diary


Kl. 10:31 |

Helt underbart väder idag..

Hej bloggisar! i dag har jag skrivkramp så inget vettigt kommer fram här. Men jag önskar er en fin torsdag i alla fall :-) Vi ska på BVC lite senare för information om barn bilstolar och då tänkte jag även passa på att väga Tilde. Nej, nu ska jag sätta igång här hemma. Det ser ut som att bomben har slagit ner.





En underbar höstdag


Kl. 21:49 |

Promenad vid Sidsjön, picknick, härligt höstväder och bästa sällskapet! Den tokiga onsdagen blev en riktigt bra onsdag trots allt :-D Malin hade med sig sin kamera idag och OJ vilka underbara bilder på våra småtjejer. Kika in hos Malin så får du se några :-) Efter lunch så var det möte på jobbet som vi var på och jag ser verkligen fram emot det nya som kommer vara då jag börjar jobba igen!

Tack Malin & Jolie för ALLT idag!

   




Wednesday diary


Kl. 08:00 |

Godmorgon vänner!

Igår fick vi besked om att vi inte kommer ha tillgång till varken toalett eller vatten under hela dagen. Hur kan man gå ut med den informationen dagen före ? Vi har tur som har så fina vänner som vill hysa mig och Tilde strax före jag ska iväg på ett möte på jobbet efter lunch! Så under dagen blir det lite "on the go" inlägg från iphonen, men det gillar ni ju, eller hur ? :-) Jaja, nu måste jag göra mig ordning här och packa färdigt så vi klarar oss hela dagen!

Önskar er en fin dag

 

Psssst! Glöm inte tävla om den fina t-shirten :-)





Dagens sara


Kl. 18:00 |

Hej bloggisar!

Här kommer en sen dagens outfit. Som ni märker blir det inte så ofta jag visar dagens eftersom då vi är hemma skrotar jag bara runt i myskläder och det är väl inte så inspirerande kanske ? ;-) Men när vi ska iväg någonstans tar jag gärna en bild och visar er. Sen att jag ofta visar en obäddad säng i vårat sovrum och ett klädesplagg på golvet bryr ni er väl inte om va ? ;-) Välkommen hem till oss!

Ny tröja från blingo & prisvärda jeanleggings från Veromoda! Den virkade sjalen minns jag tyvärr inte vart jag har köpt, men den är helt klart en favorit i min garderob :-)





Jag tror vi ska matcha


Kl. 16:35 |

Har du hittat årets mössa ? Jag har kärat ner mig i denna från Geggamoja och tror närmare bestämt att jag och Tilde ska matcha i vinter ;-) Jag älskar färgerna och att den är högre i modellen!





Tuesday diary&Campadre


Kl. 09:17 |
Godmorgon finisar! Hoppas ni har sovit gott och är riktigt utvilade. Vi har haft en jobbig natt men det är ingenting jag tänker skriva mer om. Det är ju som det är liksom! ;-) Men nu sover Tilde ute på balkongen och jag njuter frukost i lugn och ro och passar på att blogga lite. Jag ska alldeles strax göra mig ordning för dagen (kyrkis/öppna förskolan idag!). Det gäller att passa på medan hon sover, fast jag helst skulle vilja krypa ner i sängen igen! Som vanligt varje morgon kikar jag in hos Campadre för att se vad de har för kampanjer, jag är ju så nyfiken! Det var länge sedan jag klickade hem något men idag hitta jag fint från Gripsholm och ett par supersöta tossor till Tilde från Little Minds! Andra kampanjer som pågår just nu är b.la. klockor från guess.

Är du inte medlem ? Om du vill blir du det enkelt h ä r!





Tävling!


Kl. 07:49 |

Hur ? Kommentera detta inlägg, skriv gärna lite info om dig själv. Jag är SÅ nyfiken på vem du är som kikar in här :-)  

Vill du ha större vinstchans ? Tipsa gärna om tävlingen på din blogg och länka till inlägget så jag får se.

Storlek: S

Tävlingen pågår till den 23 september! Vinnaren kontaktas via mejl så glöm inte skriva din mejladress.

Lycka till finisar ♥ 





Helgen!


Kl. 16:07 |

Här kommer några instagrambilder från i helgen! Det var verkligen en toppenhelg på många vis och så roligt att träffa arbetskamrater och bli lite uppdaterad. På onsdag får jag träffa några igen då det är ett möte jag tänkte gå på där info ges om den nya avdelningen vi ska bli efter nyår! Då jag kommer tillbaka från föräldraledigheten blir det till en helt ny avdelning och det känns både skrämmande och superspännande på samma gång. Jaja, nog om jobbsnack ;-)

Surströmmingsfest med jobbet i Töva (jag åt bigboy, mums mums mums!) Jag fick dessutom äta middagen i lugn och ro då jag lämnade Tilde hemma med pappan!

Kaffe i termos, 25 grader varmt i solen på en parkbänk ute på gården var inte helt fel igår!





Just nu


Kl. 14:11 |


20120917-141044.jpg
Vi passar på ut en sväng medan det är uppehåll!




25 % rabatt på kivilyktor!


Kl. 12:00 |

Mellan den 17-23 september får alla medlemmar köpa kivilyktor hos iittala outlet med 25 % rabatt. Så passa på att uppdatera lyktförrådet :-)





Monday diary


Kl. 09:50 |

 I morse strax efter klockan åtta ringde det på dörren. Äntligen kom han! Rörmockaren :-D Nu kan vi äntligen sätta igång med vårat projekt...

GODMORGON MINA VÄNNER!

Denna vecka inleder jag trött som en gnu då Tilde valde att vara vaken några timmar inatt. Nu ska det pratas, skrattas och prova hur högt rösten tar henne. Om natten. Suck ;-) Men jag vet att det går över snart men jag vet också att det kommer komma något nytt som ska ersätta. Nu sover hon ute på balkongen och jag ska passa på att blogga lite, ligger lite efter känner jag.  Ute öser regnet ner så idag känner jag bara för att vara hemma och pyssla.

Om någon vill komma och hälsa på för en kopp kaffe så är ni mer än välkommen!





Sunday diary


Kl. 19:48 |

Nattning av liten pågår här hemma och så fort hon somnat ska vi se en film. Lite söndagsmys med tända ljus och ett glas rött i glasen får det bli. Idag har vi verkligen haft en härlig sensommardag och jag klädde mig alldeles för mycket. På förmiddagen blev det storstädning + tvättstuga och en tupplur. Eftermiddagen spenderades ute på gården med en termos  kaffe följt av storhandling och matlagning. Ni som följer mig på instagram vet vad jag och Tilde svängde ihop. Världens bästa sällskap i köket helt klart! Kommande vecka är så fullbokad som den kan bli, massa dejter och roligheter ska vi fylla dagarna med! Välkommen vecka 38 :-)

Instagram: Sarasdiaryblogg





Stjärnor!


Kl. 18:30 |

Kikade in hos Ellos och såg att de hade fått in bodys med stjärnor på! Superbra att det är omlott, vi älskar omlott! Det finns byxor till men de skippar vi eftersom det är hela med "strumpa" på och det gillar vi inte.

Bodysarna finns från storlek 50-68 och med koden 265714 får du 40 % på dyraste varan!

HAPPY SHOPPING!





Våran förmiddag


Kl. 13:57 |


20120915-135336.jpg

20120915-135404.jpg

20120915-135430.jpg
Promenad promenad & promenad. Två koppar kaffe ute och massa surr med en kär vän jag träffar alldeles för sällan. Men när vi ses känns det som igår.




När jag var liten


Kl. 12:50 |

Bättre sent än aldrig, eller hur ? Jag har köpt en bok till Tilde om Tilde som jag har börjat fylla i lite. Dock är jag ingen pysselmänniska så jag kan inte påstå att mina bildkollage blir så fina. Men det är väl tanken som räknas, eller hur ? Jag hoppas hon kommer uppskatta boken när hon blir större.

Jag kan verkligen rekommendera denna bok som jag köpte hos Akademibokhandeln!





Tidig fredagkväll


Kl. 21:52 |


20120914-214945.jpg
Idag har jag haft en riktig skrotardag! Osminkad, ruffsigt hår och myskläder. Nu säger jag godnatt och hoppas energi laddas fullt till i morgon. Då väntar dejt med en kär vän och surströmmingsfest med jobbet!




New in till Tilde


Kl. 12:00 |

Igår fick lite nytt följa med hem till Tildes garderob. Dock måste jag byta till mindre storlek då hon verkligen bada i dem. Jag köpte storlek 74 eftersom det inte skiljde mycket på storlek 68 och 74. Jag tänker "hellre lite för stort så jag kan vika upp"  Men de var verkligen på tok för stora och får jag gissa har hon inte storlek 74 förrän närmare jul ;-) haha

 Älskar älskar älskar spetsdetaljerna och den lila färgen

Eftersom jag inte kunde bestämma mig för vilken färg så fick både följa med hem. Men den lila är ju snäppet finare tycker jag nu!

Kläderna kommer från KappAhl!





Friday diary


Kl. 08:40 |

Godmorgon bloggisar!

Här har vi precis klivit upp från en riktigt bra natt. Åt endast kl 03.00 och sov sen till strax före 08.00 Dock tror jag detta bara är en engångsföreteelse och att jag inte borde skriva det, men nu gör jag det ändå!  Nu ligger Tilde och gymmar och jag ska göra i ordning frukost. Ute öser regnet ner så idag blir vi inne och myser. Tilde ska få sova ute på balkongen i sin vagn idag så hon får lite frisk luft i alla fall :-) I eftermiddag får vi besök från hudiksvall och det ser vi som alltid framemot. Nä, nu är det någon som ropar ;-)

Önskar er en fin dag och en trevlig helg





Kvällsrutiner


Kl. 18:42 |

Hej finisar!

Här hemma pågår kvällsmys för fulla muggar. Tilde har precis fått smaka lite gröt (vilket hon fullkomligt älskar, bara gapar och vill ha mer) snart ska hon få ta ett bad och tvätta håret. Eftersom Tilde har mycket hår måste tvättas då hon kräks och om jag inte hinner se så ligger hon och rullar runt med håret i det ;-) Så blev det idag innan vi skulle till birsta!

Efter att hon har badat blir det mys sen massa mat och sen hopp i säng! Tilde sover i egen säng och får somna själv om kvällarna vilket brukar ske mellan klockan 19-20.  Vi går in och ger henne nappen om det skulle behövas. Så fort hon lägger sig ned i sängen vet hon vad som gäller. Men kaninen på ena sidan och snutte-filten på den andra sidan börjar hon gosa till sig. Vi är noga med att hon inte får sova i sängen om dagen!

Har ni några kvällsrutiner till era små?





Vad ska duäta?


Kl. 10:32 |


20120913-102905.jpg
Hej från bilen! Nu har vi parkerat och ska snart gå in! Det ska bli SÅ gott med lunch nu, är vrålhungrig.
Vad äter du till lunch idag? :-)




Godmorgon!


Kl. 09:39 |


20120913-093621.jpg
Godmorning! Här hemma pågår lite fix innan vi ska på dejt med två arbetskamrater! :-) kikar in och önskar er en fin dag! Vi hörs nog i farten idag :-)




Bio - Hamilton


Kl. 21:09 |

Det blev BIO för oss då J slutade jobbet, Hamilton! Tilde har varit hos sin farmor och farfar medans :-)

Nu pågår nattning här hemma av liten, ibland får rutinerna skjutas lite på. Nu en kopp te och sen ska jag hoppa ner i sängen, är så trött.

Ha en fin kväll och sov så gott sen! Vi hörs i morgon :-)





Just nu


Kl. 13:07 |


20120912-130655.jpg




Wednesday diary


Kl. 11:12 |

Hej finisar!

Vilket härligt väder vi har vaknat till i dag, i alla fall här i Sundsvall! Just nu väntar jag på att sju-sovaren aka Tilde ska vakna så vi kan bege oss ut på en promenad. Jag vet inte hur länge damen har tänkt sova nu men vi är  uppe i två och en halv timma och jag börjar bli lite rastlös ;-) Jag har hunnit äta frukost i lugn och ro, sett gårdagens avsnitt av Hollywood fruar, pysslat lite i hennes bok och blogga lite. Många förändringar som sker nu med våran lilla dam!

Några bilder från i sommras då vi fick njuta härliga förmiddagar på altanen i hudik.. Nu ser vi framemot nästa sommaren, då får vi havsutsikt :-D





Godnatt


Kl. 22:05 |


20120911-220201.jpg
Råstekt potatis, egengjord salsasås och kryddiga drumsticks
Med en bild på dagens middag som var sista maträtten på Linas matkasse, säger jag godnatt! I morgon ska vi ut och långpromenera så vi hoppas vakna till fint väder :-)




Höstinspo @CL


Kl. 16:00 |

Hej finisar!

Nu har vi kommit hem efter lite flängande! Idag gjorde vi premiär på kyrkis och det var verkligen supermysigt. Det kommer bli vårat tisdagsnöje framöver :-) Efter det så for vi iväg till Erikshjälpen och lämnade in en STOR svart säck med massa kläder som jag rensat ur, så skönt att ha det gjort. Sedan har vi storhandlat och nu ska vi snart börja på med middagen, Phuu! Vissa dagar går verkligen i ett ;-)

Ni kanske har märkt att en av mina absoluta webbshoppar är Creative lounge ? Om jag får tillfälle, vilket jag hoppas jag får, så ska jag boka in en tur upp till Umeå! De har verkligen så himla mycket fint och har ni spanat in deras höstnyheter ? Här nedan har jag knåpat ihop ett collage med lite inspo. Jag vill ha allt ;-)

Scarfen från stylesnoob står det verkligen Sara på ;-) 

Ni har väl inte missat att Creative Lounge finns på instagram ? @creativelounge och mig hittar ni på @sarasdiaryblogg :-)

De finns även på facebook där de b.la. uppdaterar när de får in news.

Nä, nu måste jag börja på med middagen här!





Dagens Sara


Kl. 11:09 |
Hej finisar! Här har vi haft en soft morgon med frukost tidigt och en förmiddagslur tillsammans i nästan två timmar. Mys! Nu ska vi börja göra oss ordning, eller det är Tilde som ska fixa till sig nu och sen ska vi båda få i oss lite lunch innan det är dags att sticka iväg. "kyrkis", lämna in kläder och handling står på dagens lista!

Ha en fin dag så hörs vi lite senare!





D.A.Y!


Kl. 12:27 |

Igår när vi hade tvättstugan passade vi på att tvätta kuddfodralen till soffan och soffan känns verkligen som ny! Nu skulle jag vilja piffa till den med lite nya kuddar och jag har verkligen kärat ner mig i dessa från DAY!

De kan b.la. shoppas hos Creative Lounge!





Monday diary


Kl. 10:16 |

Hej finisar! Måndag och en ny vecka framför oss. Vi har inte några direkta planer denna vecka utan tar nog varje dag som den kommer. Kanske gör vi premiär besök på kyrkis i Selånger ? (någon som vet vilka dagar och tider ?) Ja vi får se. Vi har då blivit kryare hela familjen så nu kör vi igen (i lagomt tempo). Så fort Tilde vaknar ska vi bege oss ut på en prommis, förhoppningsvis känns det bra!

Idag började jag morgonen med plankan. Har du gjort den idag ? Jag har fuskat lite med den och inte kört på någon vecka och jag märker verkligen att jag blivit svagare samt att magen putar lite mer. Jag körde sex på tå och de två som var kvar fick bli på knä. Nu ska jag göra den 2 ggr/dag denna vecka, resultaten kommer snabbt!





Ett stort steg närmar sig


Kl. 13:34 |

Liten börjar bli större här hemma...

Inspiration från hemnet





Hudikmarknaden


Kl. 22:43 |


20120908-223836.jpg
Jag och Tilde tog en spontan tur ner till Hudik för att fira mormor min som fyllt år samt besöka marknaden
Nu är vi hemma och har krupit ner i sängen. Kommer somna liksom Tilde, som en stock ;-) ska bli spännande och se hur natten blir, ska försöka hinna med ett inlägg om våra nätter i morgon. Om ni är intresserade ;-)
Godnatt vänner!




Dagens Sara


Kl. 12:30 |

Betty top - Gina tricot / Jeans - Dr. Denim / Sjal- Ester Elenora

Klickar ni in er till Gina Tricot ser ni hur toppen ser ut på ryggen, så himla snygg!

Vad har ni på er idag ? Länka gärna till eran blogg i kommentarsfältet så jag får se :-)





Vardagslyx!


Kl. 10:17 |

Godmorgon!

För ca en timme sedan gick Tilde och J ut och gick, så jag har passat på att vila :-) Nu ska jag ha lite spa inne i badrummet, Linnea Henrikkson på högsta volym och göra mig ordning i lugn och ro. Det är vardagslyx för mig numera ;-) hihi

Ni kanske undrar hur natten har varit ? Ni ska få höra sedan, tänkte skriva ett separat inlägg om sömnen. Men ni som följer mig på instagram vet redan :-)

VÄLKOMMEN LÖRDAG!

Instagram: sarasdiaryblogg





Jag ger upp!


Kl. 21:02 |


20120907-210115.jpg
Godnatt :-)




Glad fredagkväll!


Kl. 20:12 |

Godkväll finisar ♥ !

Nu har J nattat en väldigt trött tjej och jag har kommit upp ur ett skönt bad. Alldeles nyss fick vi främmande och ska sjunka ner i soffan med chirre, dirre & cola zero! Till veckan blir det nya tag, eller hur ? Jag tror vi ska se en film, men vet inte vilken. Hur som helst blir det en tidig kväll, i natt ska jag vara stenhård! Wish me luck ;-)

Från idag påväg in mot stan! Idag invigde jag fin fina sjalen från Ester Elenora och jag älskar den! Jag tror den kommer bli välanvänd och jag tycker den passar perfekt till min bruna skinnjacka. Den är köpt hos Creative Lounge!

Den grå tröjan får bli ett shoppingtips från Cubus! Finns i fler färgen och är sådär lagom loose men ändå inte helt formlös. Förstår ni vad jag menar ? :-) 149 :- kostar den.





Cirkuset fortsätter


Kl. 15:58 |


20120907-155731.jpg
Inte bara en cirkusnatt utan även en cirkusdag! Men snart kommer pappan hem och då är det HELG!




Prassel prassel&cirkusnatt


Kl. 11:04 |

Tildes absoluta favoritleksak, Humlan med vingar som prasslar har fått en konkurent! Nämligen en mjuk "leksak" med massa pillerlappar som prasslar :-)

Hej vänner!

Vi har en segstartad morgon pga tokig natt. Jag tror vi kan kalla det för cirkusnatt. Nu ska vi klä på och försöka bli pigg av den friska luften. En promenad in till stan och fixa en födeledagspresent får det bli :-)

En takeaway kaffe från Wayne´s i farten är ett must idag...!





Kvällsbabbel


Kl. 20:21 |


20120906-201344.jpg
En kort promenad blev det för lilla familjen ikväll... All motion har verkligen legat på is denna vecka eftersom vi varit sjuka. Men till veckan tar vi nya tag!

20120906-201421.jpg
Älskar alla tända ljus...
Robinson finalen på tv och gott te med smak av kokos i favoritmuggen från Starbucks! Efter Robinson ska jag göra som Tilde, sova! Är så trött så trött... Hoppas ni har en fin kväll, i morgon är det fredag :-) Helgerna har verkligen fått en annan innebörd nu efter att Tilde kom till oss. Jaja, lite kvällsbabbel från mig ;-)




Fyra instagram


Kl. 16:38 |

Hemma efter en dag ute på Birsta! Det var riktigt roligt att träffa några mammor och deras söta barn idag för en lunch på Ikea. Hur plånboksvänligt är inte en lunch för 29 :- ? Efter lunchen fortsatte jag och Frida in på Birsta där vi även slog oss ner på Wayne´s för en kaffe och fortsatte surra på. Så skönt att ha kommit "hemifrån" idag då vi har spenderat många dagar här hemma pga sjukdom. Nu är vi på spåren igen känns det som :-)

Förresten, spana in  Wiloo. Där säljer Frida b.la mössor, babynest och finfina klänningar! Ni som älskar stjärnor kommer älska mössorna & stolsdynorna!

Ni hat väl inte missat att jag öppnat upp Instagram för alla ? jag heter sarasdiaryblogg  :-)





Panik!


Kl. 10:30 |


20120906-102917.jpg
Hittar inte hårfönen och ska befinna mig på Ikea om 30 minuter för fika/lunch med mammor & barn!




På mitt huvud i vinter...


Kl. 08:30 |

Finns att shoppa hos Tintinstyle!

Godmorgon finisar! :-)





Sponsrad video - it´s all about denim


Kl. 19:48 |

Hej bloggisar! Har ni spanat in den nya reklamfilmen med jeans från KappAhl ? Jag skulle verkligen behöva rensa min garderob på jeans och skaffa nya, kanske en bloppis ;-) Jag har aldrig köpt jeans hos KappAhl men efter att ha sett videon måste jag nog dit och prova. Jeansmodellen Emma superstretch är min favorit. Bootcut är också fint men eftersom jag är kort föredrar jag superstretch med smala ben. Och priset ? Vad sägs om 100 :- rabatt på ALLA denim jeans, alltså ett par jeans för 199 :- Perfekt för en plånbok som tillhör en småbarnsförälder.

Denna video nedan visar några av alla jeans som nu finns att hitta på Kappahl. Det ser verkligen ut att finnas snygga jeans för alla smaker. Och för alla "rumpor" också! Tummen upp till KappAhl som visar jeans i olika storlekar, för alla ser vi olika ut.

 

Se filmen och berätta vilken som är din favorit! Superstretch eller bootcut ? Mörk eller ljus tvätt ? Tell me! :-)





Bara Oddmolly tunikan kvar, först till kvarn!


Kl. 16:19 |

Okey, här kommer en bloppis med några godbitar ur min garderob! Bilderna är inte de bästa och den översta ChillNorway tunikan han jag inte stryka ;-)

SÅLD!!!Superfin tunika/klänning från Chillnorway i storlek small. Fina detaljer på rygg och övre ärm vänster. Fin spetsdetalj. Pris: 500:-

 

SÅLD!! Cardigan med spetsdetalj frpn Oddmolly. Storlek 2. Passar dig som har S-M beroende på hur du vill den ska sitta. Pris: 600:-

 

1. Min absoluta favorit i garderoben! Tunika från Oddmolly storlek 1, Pris: 500:-

SÅLD!! 2. En nyhet från Chillnorway, Mexico long sleeve i storlek xs. Sparsamt använd. Jag har haft ärmarna uppvika men de kan naturligtvis vikas ner. Tvättad endast en gång. Oversize! Pris: 600:-

Alla är i mycket bra skick då jag vårdar mina kläder från Oddmolly och Chillnorway mycket mycket ömt ;-) Är det många intresserade blir det budgivning!

Mejla mig: [email protected]





Lunch ute


Kl. 12:34 |
20120905-123233.jpg

Nu har vi hämtat lite paket och postat paket. Köpte med mig lite lunch att äta ute i blåsten innan vi tar en långpromenad. Jag lyckas alltid med dålig tajming och borde egentligen äta riktigt lunch före :-)

Vad gör ni idag?





Ögonfransförlängning


Kl. 10:44 |

I måndags gjorde jag en ögonfransförlängning, fick det i födelsedagspresent! Jag gjorde det i Hudiksvall hos en tjej som heter Caritha Berggqvist som har Cardi´s Naglar och Fransar. Caritha är Dipl. Nagelterapeut och Cert. Frans stylist. Två timmars total avkoppling och vilket resultat. Jag är toknöjd! Hur lyxigt är det inte att slippa mascara varje dag och vakna upp "fin" när man tittar sig i spegeln ? :-)

Jag gillar inte close-up bilder då det är så svårt att bli nöjd. Men denna får duga, hoppas ni ser. Här har jag alltså ingen mascara på mig :-)

Funderar ni på något ? Fråga på så ska jag svara så gott jag kan :-)

Vill du också göra ögonfransförlängning ?

Kontakta Caritha på telefon 070-690 00 10

[email protected]





Följ mig på Instagram


Kl. 18:40 |


20120904-183903.jpg
Bara de som har profilbild godkänds :-)




Ny mail&instagram


Kl. 17:53 |

Har skaffat en separat mejl till bloggen: [email protected]

Snart kommer jag även öppna upp instagram för ALLA! Hoppas ni gillar det :-D





Torskfilé med ost- och oreganotäcke


Kl. 17:23 |

Igår fick vi hem Linas matkasse igen och idag lagade vi första middagen som var smarrig fisk i ugnen. Jag tänkte dela med mig av receptet då jag verkligen tyckte om det :-)  Vi äter alldeles för sällan fick här hemma och anledningen till det är att jag saknar inspiration till att laga fisk. Men detta recept kommer vi göra fler gånger.

Sätt ugnen på 175 grader. Till fyra portioner behöver du ca 600 g torskfilé som du kryddar med 1 tsk salt, 1 krm svartpeppar. Pressa över ½ citron. Smula över ½ tärning fiskbuljong och häll på 1 ½ dl vatten. Finhacka ½ kruka oregano, 1 röd paprika, 1 tomat och ½ purjolök. Blanda allt med 1 dl creme fraiche, 2 krm salt och 1 krm svartpeppar. Bred röran över fisken. Riv 100 g grana padano (ost) och strö över fisken. Tillaga mitt i ugnen i ca 25 minuter.

Tips! Koka broccoli och morötter. Gör en vinegrätt av 2 msk olja och ½ msk balsamvinäger. Smaka av med salt och peppar. Ringa över de nykokta grönsakerna. MUMS!

Vill du har Linas matkasse ? Mejla mig så får du en rabattkod :-)





Hemma


Kl. 15:48 |
20120904-154437.jpg
Nyhet på Ikea...
Jag & Tilde är precis hemkommen från en tur på Birsta och Ikea. Nu blir det snart middag, första av fem rätter från Linasmatkasse :-)
<a href="http://www.blogglisten.no"><img src="http://www.blogglisten.no/connect/cc5f6d015605dedc9b4cd945ca6518f0" alt="Blogglisten" /></a>




Minns ni ?


Kl. 11:43 |
Hej bloggisar! Här hemma tar vi det bara lugnt och myser och göra lite nyttiga ting. Som att sortera papper och sätta i pärmar och flytta plats på blommora ;-) Igår när vi kom hem, kom vi hem till en sjuk pappa/sambo. Men idag är vi alla lite piggare och jag och Tilde ska bege oss ut efter lunch tänkte jag. Frisk luft skadar inte!

Jo, minns ni att jag tipsa er om kollektionen som kappahl skulle komma med ? It´s all about being friendly ? Ja nu finns det i webbshopen och jag tror Tilde ska få overallen med söta pandan på.

:-)





Till Salu - Pisa matstol


Kl. 20:36 |

Jag har tre stycken vita Pisa matstolar till salu.

 300 :- för alla tre!

[email protected]





Holly&Whyte


Kl. 08:59 |

Har ni sett vilken perfekt vit tröja som Lindex har kommit med ? Jag hoppas den kommer in i sundsvall eller i Birsta så jag kan känna & klämma lite. Jag saknar nämligen en vit i min garderob och denna tror jag kan vara vad jag letat efter :-)

Men oj! Nu slog det mig som en blixt från klara, det ÄR september! Jisses, höst. Nu ÄR det officiellt höst!





Tildeär sjuk


Kl. 15:56 |


20120902-155128.jpg
I natt var det jobbigt! Lilltjejen har givetvis blivit förkyld och då är det inte lätt att sova. Hon har ingen feber men är täppt och snorig i näsan och nyser. Så vi var vaken mellan 00-06, gissa om jag är trött idag? Täppt i näsan och ha napp, det går ju inte. Nu ska jag få sova en eller två timmar och Tilde är med mormor medan.
Första förkylningen: 4 månader och 7 dagar...




Ute och far


Kl. 12:32 |


20120902-122647.jpg
Kikar in och önskar er en trevlig Lördag :-) Vi är ute vid havet och kikar.
Vad glad jag blev när jag kika in här igår och såg era kommentarer :-) jag ska svara på dem när jag kommer hem! Nu är det dags för lunch snart.




Nununu


Kl. 10:47 |

Gissa om jag föll pladask när jag såg Nununu´s kollektion inne hos Oii barnkläder. Ni som läser min blogg ofta vet hur mycket jag älskar stjärnor, hihi! Finns även i andra färger och samt en supersöt kjol som skulle vara så fin på Tilde. Kanske får bli hennes första kjol ? ;-)

Ett söndags-shoppingtips från mig :-)





Mom2mom - Sara Sommerfeldt


Kl. 16:08 |

Mom2mom gör i samarbete med Sara Sommerfeldt en klädeskollektion, GENTLEWOMAN. Det finns verkligen några godbitar och jag föll pladask för blusen nedan. Så fin med spetsdetaljerna. När jag var gravid var det viktigt för mig att ha kläder som jag kände mig fin i :-) Du kan spana in kollektionen HÄR! Och Sara, jisses vilken vacker kvinna!

Nästan så att jag ska klicka hem blusen och spara till nästa graviditet (om det blir någon till)  ;-)

Förresten, är det några gravida som är här inne och läser ? :-)





En riktigt bra kväll!


Kl. 11:24 |

Hej mina vänner!

Vilken trevlig kväll vi hade igår :-) Det blev som sagt en två-rätters, dessert gick verkligen inte ner så det blev en alkoholfri drink i baren istället ;-)  Tack Malin för att du är du♥

 God plocktallrik till förrätt lagom till två :-)

Ryggbiff perfekt tillgjord :-)

Supergod alkoholfri-drink & jag i farten...

Nu ligger Tilde och sover sin lilla förmiddagslur men vaknar säkert när som helst. Jag ska börja packa lite eftersom vi ska ta en tur ner till hudik idag och stanna till på måndag. På måndag ska jag nyttja en födelsedagspresent jag fick då jag fyllde år. Och det ska bli så spännande. Jag ser verkligen framemot att få ligga ner i två timmar och bli ompysslad ;-) Kan ni gissa vad jag ska göra ? hihi

Jag har gjort några förinställda inlägg som kommer blandas med on the go inlägg :-)

Ha en fortsatt trevlig helg finisar!





Shoppingtips!


Kl. 07:03 |

Godmorgon vänner.

Vad sägs om ett litet shoppingtips såhär på lördagsmorgonen ? :-) Det gillar ni, eller hur ? hihi. Efter att ha varit gravid och klätt sig i stora kläder är det livsfarligt att klicka sig runt. Det finns SÅ mycket fint jag skulle vilja klicka till shoppingkorgen och trycka på knappen så de kommer hem hit. Men riktigt så fungerar det ju inte nu när jag är föräldraledig ;-) Men att kika kostar ju inget.

Superfina cardigans från ett av mina favortmärken CREAM. Den gråa är ju bara to die för med spetsdetaljerna :-)

Kläderna kan ni klicka hem hos smartgirl (shoppingsajt med massa mode av kända märken b.la MBYM, VILA,2ND DAY, Dr.Denim mfl.) som har fri frakt och fri retur och det gillas! :-) De har även shopping för de allra minsta!

HAPPY Lordag fina ni!





Hemma!


Kl. 00:26 |


20120901-001713.jpg
Kvällens blev Jeans Dr.Denim och blus från Veromoda som har hängt med länge.
Nu har en trött men glad mamma kommit hem och bäddad ner sig i sängen. Vi har ätit god två-rätters , pratat massor och bara njutit av lyxen att kunna äta en middag i lugn och ro ;-) Det hör ju inte till vardagen nu precis, så när tillfälle ges så är det bäst att njuta till max.
Nu längtar jag nästan till Tilde vaknar för att äta så jag får ha hon bredvid mig sen resten av natten. Ja, när pappa är borta så får man göra så ;-) hihi Natta!