Tävling!


Kl. 07:49 |

Hur ? Kommentera detta inlägg, skriv gärna lite info om dig själv. Jag är SÅ nyfiken på vem du är som kikar in här :-)  

Vill du ha större vinstchans ? Tipsa gärna om tävlingen på din blogg och länka till inlägget så jag får se.

Storlek: S

Tävlingen pågår till den 23 september! Vinnaren kontaktas via mejl så glöm inte skriva din mejladress.

Lycka till finisar ♥ 

Kommentarer
Mamma till 4

Jag chansar då då!
Mammaledig fyrbarnsmamma som funderar vad jag ska bli då jag blir stor. ¨
Sakta men säkert börjar jag staka ut framtiden åt mig själv.
Håller tummarna för den fina t-shirten!
Kram!

Elsklingen

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Men vilken fin tröja, den skulle passa fint i höstgarderoben som i övrigt ekar rätt tomt.

Jag lever och andas träning och hälsa. Känner mig så lycklig i att ha börjat hitta en vardag som gör att jag mår bra. Lever med min man och två barn i Gävle. Har även en terrierist som numera mest trånar efter herren på andra sidan staketet.

Ha en härlig dag! Tipsar om tävlingen i bloggen!

Madelene

Jag heter Madelene, blir 29 år i december, och har en dotter som heter Ella och är 10-månader, så det är full fart här hemma! Hittade din blogg via lifestyleblogs startsida och tittar in här då och då :) Tycker det är kul att läsa hur andras dagar ser ut och få tips och inspiration! Hoppas jag vinner den fina hösttoppen! Skulle vara kul med något nytt i garderoben!

/ Madelene

Elsklingen

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Undra om min kommentar hamnade i spamfiltret igen :/

emma

Jag heter Emma, är 22 år har en son på lite drygt 5 månader. Tycker det är så roligt att läsa din blogg då jag känner igen mig i min son när du skriver om tilde som för övrigt är jätte söt!:) nu håller jag självklart tummarna på vinst då toppen var jätte söt och inte ofta man unnar sig något själg nu när man får köpa barnkläder hihi. Önskar er en fin fin dag:)

Spanienfrugan

Klart man skall vara med och tävla! Läser alltid den här bloggen då din Tilde och min Lia är nästan lika gamla. Vi bor i Spanien, i norra delen, sedan snart 1,5 år tillbaka eftersom min man (svensk( forskar här. Det är en spännande tid med nytt språk och kultur och så en bebis på det! :)

Nena: Foto - DIY - Livsstil

Heter Helena men kallas Nena. Jobbar som fotograf och fotar allt från barn och bröllop till motorsport och galna event på globen. Tittar in här varje dag då man alltid hittar mysiga bilder och söta kommentarer från din vardag.

B

Självklart vill jag vinna! Jag klickar mig in här varje dag! 26-årig tjej från Hudik, bor i ett hus som vi renoverar i omgångar men har inga egna barn....än...jobbar desto mer för tillfället för att fylla upp tiden :) Dock så har jag nyss, för två dagar sedan blivit faster och det känns helt underbart! Att små söta människor kan vara så älskade från första stund!

Malin

Hej! Malin heter jag och hittade din blogg genom Malin Karlstrands blogg. Jag har en dotter som heter Alma, gillar träning och shopping ( bland annat). Gillar att kika in vad ni haft för er och även din outfits och bilder hemifrån :)

Malin S

Åh men jag vill vinna... Jättesnygg! Heter då Malin... jobbar på neonatalavdelning, men är nu mammaledig med min älskade Wilma. Planerar att börja plugga nästa år. Älskar att fota, skapa och träffa mina vänner. Har precis flyttat till hus, och älskar det! Hihi. Det var väl lite om mig iallafall ;)

Jenny - mammaliv i Nashville

Mig känner du nog igen ;)
Jenny heter jag & jag bor i Nashville med min man Andrew, hund Mally & 7månaders son August. Jag hittade hit när vi båda var gravida & har sedan dess kikat in varje dag :)
Kram!

Ika

Provar att vara med! :)

Jag heter Erika, är 19 år och bor långt upp i landet i en ort som heter Gällivare.
Är mamma till min fina dotter som just blivit ett halvår gammal.
Annars så är jag en glad och sprallig tjej, gillar att träna, resa och bara mysa med familjen :)

Frida

Vi provar på att vara med..är en fyrbarnsmamma med barn i ålder 7 till 6 månader så det är FULL rulle varje dag, är förskollärare just nu meeeen känner att jag har nog hemma så nu ska jag söka in på skola till nästa år och jag längtar. Har något som heter alopecia som gör att jag just nu inte har något hår, så jag är oerhört avundsjuk på ditt lååånga fina bruna hår :) och tildes för den delen.

Frida

Marie

Studerande, 33 år, sambo, två barn på 5 & 7, bor i hus i Söderhamn, älskar New York, hav och musik :) Bloggar ej men läser gärna andras ;)

Anna S

Men så skoj med tävling :).
Anna, 36 år, 2 barnsmamma (8 år och snart 3 år), gift med D, bor 1,5 mil söder om Stockholm, bloggar på http://anci.blogg.se (jag är brunetten på presentationsbiden).
Ha en fortsatt bra kväll!
Kram

Jag är en 23 årig arbetssökande skånetös, som för lite mer än 1 år sedan blev mamma till världens skatt! Älskar att träna, speciellt löpning och styrka men drömmer också om att snart skaffa häst igen. Har även en stor kärlek för att baka och laga mat :D
Kom ihåg mig?