SMOOTHIE


Kl. 13:50 |
 
Hallo!
 
Lagom till att jag skulle försöka samla på mig lite minutrar med siesta var det dags att rulla in William från sin sovning. Med hopp om att han skulle ligga och dra sig 20 minuter som han vanligtvis brukar gjorde han såklart inte. Tror han kände på sig att jag ville vila, haha! Anledningen är helt enkelt dålig sömn i natt och kommande middag på stan ikväll.
 
 
MIXA: 
Blåbär
Kvarg
Kolsyrat vatten
 
Att adera kolsyrat vatten i fick jag som tips från Olga när jag körde PT online efter jag fick Tilde. Att toppa med riven kokos och lite honug är också gott till. Bär kan ju mixas och bytas ut till vad som man gillar. Så enkelt och gott mellis. Uppskattat av barnen och proteinrikt för en annan :-)
 
 
Nä nu ska jag prova sysselsätta barnen med något, kanske jag kan skrapa i hop dom där 20 minutrarna ;-)
 
Ha en fin dag! KRAM
Snart hos Lindex


Kl. 11:02 |
 
 
 
Har ni sett vilket fin tröja som snart kommer till Lindex ? Perfekt till ett par jeans. Fint med volang detaljerna på axlarna. 
 
ÄNTLIGEN har jag fått upp lusten av shopping igen, Så himla kul. Håller på att byta ut garderoben här hemma. Överdelar tycker jag är svårare att hitta än nederdelar. Hoppas att det kommer in några fina vårnyheter nu.
 
KRAM!
 
 
 
Har ni någon last ?


Kl. 19:58 |

Hej på er. 

 

Johan är på roligheter, barnen sover och jag har plockat upp här hemma. Ni vet det här sedvanliga kvällsplocket innan en slänger sig ner i soffan ? haha.

 

Har ni något last? Jag har en, en burk (viktigt att det är burk) Cola Zero. En burk varje kväll. Nu vet ni. Men snart ska jag försöka ändra på det. Kanske kan trappa ner till två burkar på helgen bara och försöka dricka en kopp te eller annat på kvällarna ? För helt sluta kommer jag nog inte kunna göra.

 

#motettbättrejag

 

 

 
Randigt


Kl. 08:24 |
GODMORGON!
 
Barnen har de randiga seten (tröja och byxa) från POP ofta på dagis. Det perfekta dagisplagget om ni frågar mig. De är mjuka och sköna att leka i och sitter inte obekvämt under en overall. Det är viktigt tycker jag. När vi var på Birsta på annandagen kom jag över en nyhet hos POP, som hade den perfekta blåa färgen och jag kunde ju inte låta bli att köpa det till William.
 
 
 
Som alla andra butiker så har även POP rea. Jag kom över ett set som var svart med vita ränder till Tilde för halva priset! Tips tips! Vet att deras vindfleece är nedsatt till riktigt bra pris.
 
KRAM!
Just nu...


Kl. 19:45 |
 
 Barnen sover. Jag har kokat en kopp te, tagit fram en macaron (smak av ljuvligt blådbär) ur frysen och gjort tv´n redo för ett eller två avsnitt av Svartsjön. Jag har helt missat den serien. Såg första avsnittet då Johan badade barnen och jisses så spännande! Tidningen Hemma fick följa med från affären, hoppas på lite inspo til nyår. Nyårsmiddag is coming up hemma hos oss :-)
 
Ha en mysig kväll!
 
 
 
Eldblomman


Kl. 12:26 |
Tjohoo!
 
Äntligen kommer jag in på bloggen via datorn. Vilket krångel det ska vara i bland. Jaja, nu är problemet löst.
Ja som ni säkert vet så har våran hall tagit oss längst tid att renovera och få till som vi önskat. Snart har vi bott i huset ungefär 3 1/2 år och ja, det väl först nu som vi börjar bli nöjda. Dammade av kameran nu och tog några bilder för att visa er tapeten som kommit upp. Eldblomman från Svenskt tenn efter mycket velande fram och tillbaka blev det. Vi är nöjda! 
 
 
 
 
Trappräcket som Johan har snickrat i hop själv. Så himla duktig.
 
 
Nu ska jag plocka undan efter lunchen här hemma! William har åkt ut och sovit och Tilde har jag satt i att städa hennes och Williams rum. LYX att få till ett blogginlägg såhär mitt på dagen ;-)
 
KRAM!
Filmkväll


Kl. 22:28 |

Godkväll!

 
I kväll har vi myst ner oss i soffan och ser på den senaste Bridget Jones dagbok. Så himla rolig :) Lite bubbel från Gynning i glaset, så gott! 
 
Jag har fått lite tok med att komma in på bloggen via macen. Håller på att fixa det så om det ser knasigt ut med inläggen så vet ni varför :)
 
 
 
Inte som vi tänkt...


Kl. 22:03 |

Tomten kom på en snabbvisit trots allt. Jävla magsjuka ska komma och förstöra firandet. Barnen är trots allt nöjda och det är ju huvudsaken. Tur att de fortfarande är små. Men å andra sida är det bara en dag som kan firas vilken annan dag som helst.

 
 
 
 

 

Istället för att duka för åtta personer blev det för  fyra. Mums så gott det var. Spänningen är olidlig och se vem som står näst på tur, *skratt*

I morgon kommer tomten


Kl. 10:05 |

Dagen före dopparedagen!


Hej på er! Idag ska det sista fixas och jag tänkte ta hjälp av barnen. De älskar att få hjälpa till. Får väl se hur det går ;-) Men först en kaffe.

Är ni färdiga med allt ?

11 december


Kl. 20:20 |

Hej bloggisar!

 
Nu var det mer än två månader jag kikade in. Senast låg jag på en solstol på Rhodos och trodde jag drömde, nu ligger jag i soffan hemma och njuter lugnet. Kontraster.
 
Hur har ni det? Julstressar ni? 
 
Idag har vi skruvat ihop Ikeamöbel till hallen och varit på simskola. Däremellan bara skrotat runt. Ledighet alltså! Jag pasade på att skruva upp rosetten från svenskttenn, så nöjd! Efter mycket funderingar fick det bli sovrummet, brevid tavlos från Desenio.se
 
 
Sköt om er så hörs vi snart igen! Jag har lite förhoppningar på att skramla den här bloggen till liv igen. Vad tycker ni om det ? Ser att ni är några som kikar in här och jag blir lite förvånad. Det ekar ju tomt! :) Jag ska bara komma på vilket fokus det ska vara här inne.
 
KRAM!