Miso


Kl. 12:44 |
(null)

Tänk vad en misosoppa kan smaka ljuvligt. Närmast mat till torsdag kväll. 

Ja. Idag började jag vattenfasta. Gör det för att tappa sötsuget och komma på banan igen. Bli lite mer motiverad. Och det har ju visat sig att det är många hälsovinster med den.  Har länkat med mer info i ett inlägg från igår. In och läs om ni vill veta mer. 

Jag har köpt hem mineralvatten i olika smaker. Bunkrat med ingefära, citron och massa frukter som smaksätter vatten gott. Sen är det ok att dricka the och kaffe, utan mjölk. Vi NÖD fall är en cola zero/dag OK eftersom det är 0 kcal. Efter dom här dagarna börjar jag äta efter ett kostschema. Har aldrig gjort det så ska bli spännande :) 

Kram.

Måndag


Kl. 08:55 |
(null)

En ledig måndag framför oss.

Blåsten håller i sig så då
blir det perfekt med en tur till skogen nu på förmiddagen. Vi har ju lånat brorsans hund en vecka och jag tror vi alla tycker det är kul.

Nä. Dags att hoppa upp och göra en STOR kopp kaffe.
Vattenfasta


Kl. 20:15 |
Äntligen söndagkväll! Phhu. 

(null)

Medan Tilde var på kalas hängde vi på Birsta. William fick träffa idolerna sina :) konstigt nog är William bra på att stå i kö. Accepterar den långa väntan.

(null)

Jaaa, vad säger man. Killen som ÄR SÅ mycket 3 1/2 år nu att jag blir gråhårig. Kommer inte ihåg när det går över? 

I morgon ska jag testa något spännande, ni in läsa om det HÄR :) Berättar mer om det i morgon! 

Snart jordskott!
Modellen


Kl. 10:47 |
Foto: Madeleine Englund photography

Har ni sett vilken goding? 
För någon månad sedan ställde William upp med glädje för att Madeleine skulle fota för klädesmärke lillelam. 

Barnen skötte sig i morse! Vaknade inte för tidigt vilket jag var orolig över. Nu ska jag dricka upp morgonkaffet och sen är det snart dags för lunch till resten av familjen. Tilde ska på kalas och William får följa med mig på Birsta för att rädda idolerna, Paw Patrol!

Förresten, vart kom stormen ifrån?!
Jag kikar in och säger hej


Kl. 21:37 |
(null)

Hej vänner!
För några veckor sedan kom vi hem från Rhodos. Första solsemestern för familjen. Underbart. William tjatar varje dag att han vill åka tillbaka till Lollo & Bernie så det är ju ett gott betyg. Haha!

Kikade in i appen och såg stt det var nytt här inne. Testar att skriva ihop ett inlägg så får vi se. Jag gillade inte alls den förra, så kul och se om den här är bättre.

Hoppas allt är bra med er. Fantastisktatt ni är några som kikar in här fortfarande.

Kram!