25 maj


Kl. 22:10 |


Tjohoo! Äntligen är jag klar. Vill tacka alla som sänt grattis hälsningar och som firat idag. Tusen tack!

Känslan är obeskrivlig. Känns lite konstigt att inte ha något plugg att göra...så skönt. Äntligen i mål.
Äntligen en spegel och nervositet


Kl. 20:43 |
Hej vänner!
 
Hur mår ni ? Har ni haft en bra helg ? Min blev bättre än vad jag hade förväntat sig faktiskt. Har fått mycket gjort i dag som jag har skjutit framför mig. Så skönt. Nu håller jag på att förbereda för fullt inför de kommande två dagarna som jag har framför mig. Är lite nervös. 
 
 
ÄNTLIGEN har en helkroppsspegel kommit upp i hallen. Inte bara jag som blev nöjd med den. Tilde sa när hon sa de, "Men så bra mamma, Nu kan jag titta mig i spegeln hur kläderna ser ut innan jag går ut" hahaha. Och William springer dit så fort han har fått kläder på sig =)
 
 
Nu ska jag ta lite kvällsfika! Hittade supergoda jordgubbar inne på hemköp i dag. Inte svenska men HELT ok! 
Just det, såg en film i går, En underbar jävla jul. Har ni sett den ? Om inte, SE DEN! Jag skratta så tårarna sprutade här hemma i går kväll, haha!
 
STOR KRAM! 
 
Ps. Håll gärna era tummar i morgon runt 13.30. Då går vi upp med D-uppsatsen!! 
NJIE - Proteinmilkshake


Kl. 09:21 |
Godmorgon!
 
Har ni provat dom här proteinmilkshake från NJIE ? Jag kom över alla de tre smakerna inne på Hemköp så alla fick följa med hem med förhoppningen att någon faller mig i smaken. Men jag är osäker. White chocolate Raspberry var inte särskilt god. 
 
 
 
 
Ha en fin dag! Nu ska jag och William ut på en cykeltur!
 
KRAM!
Egna tulpaner


Kl. 20:09 |
Godkväll bloggisar!
 
Jag är så glad att jag stoppade ner några tulpanlökar i rabbaterna i höstas. Har ni sett så fina tulpaner som har kommit fram ? Till hösten ska jag stoppa ner ännu mer och kanske göra i en kruka som får stå fram till våren ? Finns så mycket kul och fint man kan hitta på att göra. Pinterest är livsfarligt när det gäller trädgård och inredning, ja allt som har med hemmet att göra :-)
 
 
 
Någon av er som vet vad den här tulpansorten heter ? 
 
 
 
Nu ska jag städa lite här hemma och sedan sjunka ner i soffan! Har lite kvar att fixa innan den allra sista skolveckan börjar. Och en kort sådan blir det, två dagar examination av D-uppstserna våra och på onsdag tar vi examen! Känns konstigt att det snart är slut. Jag börjar jobba snart, hjälp! 
 
KRAM!
En tråkig fredag


Kl. 12:15 |

Förbereda opponentskapet gör jag idag!
Mycket kaffe blir det...

Vad gör ni idag?
Fredag och allt! Har lovat barnen fredagsmys deluxe. Undra hur höga deras förväntningar är?

BareMinerals


Kl. 08:31 |
 
Använder någon av er smink från BareMinerals ? Jag är så sugen på att prova. Byta ut hela sminkväskan skulle jag vilja göra. Just nu hos LYKO finns en bra deal med 3 för 2. Kanske ska passa på? Kanske bäst att börja med ett started kit ?
 
HÄR kommer du direkt till LYKO.
 
GODMORGON! 
 
 
 
 
 
Just nu hemma hos oss


Kl. 18:55 |

Spökpatrullen med de små innan läggdags! Pappan vinkade vi hejdå till för en timme sedan. Vet inte hur många gånger jag redan fått höra, vill mysa med pappa
För fyra år sedan


Kl. 15:36 |
 
Har tittat tillbaka lite i bloggen, det är ju så kul. Jag är glad att jag började blogga och delat med mig. Nu ska jag ta tag i och bestämma mig hur jag ska göra med bloggen.  Snart ska jag gå och hämta tjejen som ligger i vagnen som nu är över fyra år och hennes lillebror som är över två år.
Vad tiden springer iväg, fast jag minns det som igår.
 
Hoppas du har en fin torsdag! Kram
 
 
VIKTIG


Kl. 10:15 |
Hej bloggisar!
 
IKEA kommer ut med en tillfällig kollektion i morgon med begränsat antal. Kollektionen är skapad tillsammans med den svenska glas - och keramikformgivaren Ingegerd Råman. Jag har många favoriter och tänkte hänga på låset i morgon. Bland annat tänkte jag försöka få tag på hängampel och en bringare. 
 
 
Bild: IKEA.se
 
 
Tisdag


Kl. 21:12 |

Lite frukt efter maten ute på altanen. Jag  älskar våran altan som J byggde förra sommaren. Så himla bra blev det. Nu väntar vi på inglasning.

Godkväll!

Phuu vilken dag. Skrivit på anställningsavtal, fixat med schema, lösenord och massa annat praktiskt. Så skönt att ha allt klart innan jag börjar jobba.
~
Nu ikväll har vi fixat i hallen. Den har varit riktigt svår att få till men nu börjar vi närma oss. Näst på tur är att då hem någon som ska tapetsera. Tror det kommer bli bra :)


Det lutar mot den här tapeten!Löp och köp!


Kl. 08:11 |

Doftar himmelsk och tar bort smuts effektivt. Jag var skeptisk till en början.

Finns: Lagerhause

Godmorgon!

Idag ska jag åka mot jobbet (min nya arbetsplats) och skriva papper och lägga schema. Fixa med lite annat papper som ska skickas in. Det är inte bara att ansöka om ny legitimation från socialstyrelsen. En himla procedur.
Men skönt när allt är gjort :)

Vad gör du i dag?

Men sådär!


Kl. 22:07 |

Dagis hade planeringsdag idag så jag och barnen har haft en mysig ledig måndag. Lekparkshäng, Festis, Tom och Jerry kex, piggelin, hitta Nemo filmen och lekdejt på eftermiddagen. Tror de var överens om att vi haft en BRA dag! ;-)

Dock var det slarvigt planerat från mig. Jag brukar ALLTID skriva upp när dagis är stängt i våran familjekalender, givetvis missade jag denna. I dag skulle D uppsatsen skickas in. Dålig kombo va? Men vet ni vad? NU är  den inne. Jag är så glad. Sånt slit vi gjort med den!

50 förlossningar CHECK
Sluttentan CHECK
D uppsatsen INSKICKAD

Jag ser slutet... Examen närmar sig!

:)

Crazy!


Kl. 22:28 |

Inte ofta det kommer in nytt i garderoben. Men dessa leggings och tisha i samma mönster kunde jag inte motså! Absolut inte jag egentligen, men kul att toka till det lite.

Finns hos monki!