En tur till huvudstaden


Kl. 23:12 |

Hej Vänner!

I helgen blev det en spontantripp till huvudstaden för mig och J. Vi hälsade på några vänner och firade midsommar, himla trevligt hade vi det. Den andra natten checkade vi in på hotell på Östermalm. Vad jag gillar Stockholm. Det är något speciellt. Barnen hade det trevligt hos sin mormor under tiden. Men nu är en tillbaka till vardagen igen och sista arbetsveckan har börjat innan semestern :) En riktigt grisvecka,..

 

 
Inte mycket som är öppen på midsommardagen, Vi hade tur att få bord på BERNS.
 
 
 
 
En ledig fredag


Kl. 18:15 |
Hej bloggisar!

Idag har jag och barnen varit lediga. En tur till skogen och se om lillagumman var hemma (blev uppätna av alla mygg) , lekparkshäng och fotboll blev det.

Vi hejjade mycket men det spelade ingen roll. Trist.

Nu är det snart fredagsmys och jag ska nog försöka The witch. En skräckis. Jag som inte vågat se en skräckis på flera år .Hihi.

Jo, har ni tips på vart man kan åka i början på oktober? Hur är Spanien, Kreta ? Tjejresa coming up!

:)En tisdag


Kl. 22:14 |
Hej Vänner!

Hemma efter ett kvällspass. Dagarna rullar på och nu är det inte så länge kvar innan fyra underbara veckor semester börjar. 

Jag borde gå och sova men har alldeles för mycket i huvudet. Får nog bli ett avsnitt av springfloden. Egentligen är en promenad den bästa medicinen för att rensa huvudet, men det spöregnar. Att klockan ringer kl 06.00 i morgon bitti blundar jag för.


KRAM!

En söndag


Kl. 21:03 |
Godkväll!

En ordinär söndag för oss. Utelek/utefix, handling, tvättning. Typ!
Lite små ångest för jobb i morgon, skulle behöva vara ledig i två dagar till. Men vilka känner inte så efter en helg?


Spela fotboll, sandlådan och lekstugan är favoriter. Och åka bil på altanen såklart. Och gunga i eken.


Det doftar så härligt av syrenerna, favoritblomman i junimånad :)Studentfirande


Kl. 23:08 |


Linne och "jacka" från veromoda. Helt underbara färger, sommar! (Fast idag var det allt annat än sommar).

Hej!

Ett sent inlägg idag blir det, men det är liksom den här tiden som jag känner att det är ok att logga in här. I dag har vi varit på studentfirande och jag blir mer och mer sugen på....en flytt hem. Galet va? Jag som aldrig riktigt känt så. Nu vet ju jag att det aldrig kommer bli så men att ha en stuga hemma vore inte helt fel. Ett eget litet krypin. Ja vi får väl se.

Nu: sova! 


Sneakers


Kl. 22:31 |

Hade hoppats mina nya sneakers från Oddmolly skulle komma idag. Någon av er som provat skor från Oddmolly? Jag tog storlek 36 och hoppas verkligen de inte är små i storlek. Kläderna upplever jag små så förhoppningsvis är det lika med skor :)

Shoppingtips!

Tisdagsvabb


Kl. 12:34 |
 
Hej bloggisar! 
 
Här sitter jag på våran inglasade altan och njuter en kopp kaffe och jordgubbar. Är hemma och vabbar W i dag som inte var pigg i går och i natt men som är precis sig lik idag. Men hellre en extra ledig dag än att vara på dagis hängig. Och jag som inte vabbat på två år gör det med glädje fast jag nyligen börjat jobba. Det är livet med småbarn helt enkelt :)
 
Vårat altanbord har Johan snickrat i hop själv, och det blev så himla bra.  Stolar och dynor kommer från Ikea. Det får duga sålänge tills vi hittar några andra. 
 
Vad gör ni idag?BJÖRK


Kl. 09:53 |
Hallo bloggisar!
 
Hur har ni det ? Börjar semestern närma sig ? Jag som nyligen har börjat jobba har redan börjat räkna ner, fyra veckor kvar! ;-)
 
Kikar runt på lite prints att sätta upp i hallen. Tycker att den här BJÖRK från netart.se är fin. Köpa sån där ramlist till från Lagerhause tror jag skulle bli fint. Mmm tåls att fundera på! 
 
 
Ha en fin torsdag! I morgon är det fredag = HELG!