Egna tulpaner


Kl. 20:09 |
Godkväll bloggisar!
 
Jag är så glad att jag stoppade ner några tulpanlökar i rabbaterna i höstas. Har ni sett så fina tulpaner som har kommit fram ? Till hösten ska jag stoppa ner ännu mer och kanske göra i en kruka som får stå fram till våren ? Finns så mycket kul och fint man kan hitta på att göra. Pinterest är livsfarligt när det gäller trädgård och inredning, ja allt som har med hemmet att göra :-)
 
 
 
Någon av er som vet vad den här tulpansorten heter ? 
 
 
 
Nu ska jag städa lite här hemma och sedan sjunka ner i soffan! Har lite kvar att fixa innan den allra sista skolveckan börjar. Och en kort sådan blir det, två dagar examination av D-uppstserna våra och på onsdag tar vi examen! Känns konstigt att det snart är slut. Jag börjar jobba snart, hjälp! 
 
KRAM!




Kommentarer
Lisa

Vilka lustiga men underbara tulpaner. Vet dock inte vad dom heter. Jag kan bara hålla med, det är så fint med tulpaner, jag satte också ner några tulpanlökar i höstas och fler ska det bli till hösten. :-)

Svar: Nu vet jag vad dom heter! Kranstulpaner =)Det är första gången jag stoppar ner några i jorden... har liksom inte varit intresserad. Men nu kommer det bli varje år =) hihi

Trevlig lördagkväll!
Sara´s Dagbok

Linn Strömberg

Wpw vad fint!




Kom ihåg mig?