GIVE HOPE!


Kl. 18:35 |

Hej mina vänner!

Här inne har det varit lite tyst idag, jag är så trött så trött trots skön promenad. Jag kom nyss på anledningen till min trötthet och huvudvärken som har kommit smygandes, jag har b a r a druckit en kopp kaffe idag! Så nu hinkas det här hemma så jag orkar med lite fredagsmys;-)

Jaja, nu till detta blogginlägg! Jag klickade runt lite hos babyshop (mycket roligare att shoppa till Tilde såklart) och ramlade över dessa nappband. Vi har inga nappband men det börjar ju verkligen bli dags för det ;-) Såg att Elodie details gör ett samarbete med barncancerfonden! Så det blev inte direkt svårt att välja vilken sort det blev :-)  Det finns tre till med andra budskap på!

 

Detta nappbandet är en del av Give Hope som är ett initiativ från Barncancerfonden i samarbete med bland annat babyshop.se. När du köper detta nappbandet så går 16 kr till Barncancerfonden. Nu har du möjlighet att sprida budskapet "I am the best thing in life..." och samtidigt öka chanserna att behålla nappen!





Kommentarer
Nikita

De där köpte ja åxå då meja låg i magen :-)

Svar: :-) Vilka blev det ?
Sarasdiary

Sandra

Vilken fin :) när det blir löning ska jag köpa en till en kompis som har en son på 7 månader. gör det bara för att veta att en del av pengarna går till nå bra :) trevlig helg. vad ska ni hitta på i helgen? :) själv är jag med mej själv ikväll, kan va skönt ibland det också :) och imorgon blir det filmkväll med kompisar. kram

Svar: Vad gulligt av dig. Blir hon säkert glad :-)

I helgen ska vi pyssla lite hör hemma och i morgon blir det också en sväng på stan :-) Ha en mysig helg! Kram
Sarasdiary

Hanna Z

Tack! Jamen det är ju verkligen så mysigt! :)

Svar: :-)
Sarasdiary

Jenny - mammaliv i Nashville

Men vad fint! Ett sånt ska jag nog klicka hem. Tycker det är så bra när man stödjer något! Kram på er & hoppas ni får ett härligt fredagsmys!

Svar: Ja eller hur! Det blev ett klick för mig nu ikväll. Dock bara ett men är jag nöjd så får det bli ett till :-)
KRAM och tack detsamma <3 <3
Sarasdiary




Kom ihåg mig?