En mysig kväll


Kl. 18:54 |

Godkväll bloggisar!

Jag & Tilde var hemma strax före fyra och har fram tills nu haft ganska fullt upp med att packa upp och sånt som man måste göra när man varit borta. När det var färdigt var det lagomt för ett bad. Eftersom vi har badkar så brukar vi bada tillsammans, jag tycker det är så mycket lättare än att bada hon själv i balja. Hon tycker det är så mysigt och plaskar som en tok! Efter badet blev det mumsig gröt som hon smaskar i sig med fart. Hon älskar det verkligen, så kul att se :-) Tilde har de senaste dagarna blivit trött jättetidigt och gått i säng runt 18.30. Jag har tyckt det är lite för tidigt men hon är så trött och går inte att hålla vaken längre och hon sover som vanligt om natten ändå. Så tjejen får bestämma. Men dagarna blir SÅ mycket kortare, även om det bara handlar om en timme och det är lite trist för en själv.

Nestles havregröt från fyra månader har numer blivit Tildes kvällsmål, hon äter en helt portion. Ikväll lyxade vi till med lite fruktpuré.





Kommentarer
Rebecca

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
God kväll!
Våra tjejer somnar med väldigt tidigt. Nu måste de ju i och för sig upp väldigt tidigt på morgnarna men de har i princip alltid somnat mellan 18-19, även nu då de är 4 & 6 år. I bland har jag försökt hålla de vakna lite extra för min egen skull, men det drabbar mig dagen efter när jag ska få upp dom ur sängarna så de får helt enkelt sova de timmar de behöver (även om jag gärna myst lite till).

Fortsätt njut kvällen!




Kom ihåg mig?