Monday diary


Kl. 09:50 |

 I morse strax efter klockan åtta ringde det på dörren. Äntligen kom han! Rörmockaren :-D Nu kan vi äntligen sätta igång med vårat projekt...

GODMORGON MINA VÄNNER!

Denna vecka inleder jag trött som en gnu då Tilde valde att vara vaken några timmar inatt. Nu ska det pratas, skrattas och prova hur högt rösten tar henne. Om natten. Suck ;-) Men jag vet att det går över snart men jag vet också att det kommer komma något nytt som ska ersätta. Nu sover hon ute på balkongen och jag ska passa på att blogga lite, ligger lite efter känner jag.  Ute öser regnet ner så idag känner jag bara för att vara hemma och pyssla.

Om någon vill komma och hälsa på för en kopp kaffe så är ni mer än välkommen!





Kommentarer
elin-mamma till Signe

Jag och Signe vill ha dejt med er!:-)

Svar: Och vi med er! <3 Kom kom kom! :-)
Jag ska ner till Hudik 28-30 september men har ingen egen bil då. Men har jag tur får jag låna en, vilket jag tror inte är några alls problem! :-)
KRAM
Sarasdiary

Malin ☆

Åh, vi hade gärna kommit! Jolie är hemma från dagis idag men imorgon ska hon dit om allt går som det ska. Hur ser det ut för dig och Tilde då? Dejt kanske? :D

Puss!

Svar: Vi har kyrkis kl 12-14 men vi ses gärna före det om du vill ! :-) Vi har bil så kan ta oss. Kanske skulle ha lite fotosession då? och se om vi får till någon header. Vi kan såklart hämta dig! :-)

Hoppas lillgumman kryar på sig! Pussa hon från oss :-) <3
Sarasdiary

Emelie

Åh, spännande! Nu vart jag nyfiken.. ;-) Är det badrumsrenovering på gång? :-)


Kram kram

Svar: Gästwc ska bli garderob! :-D
Sarasdiary

Sara E

Ska vi inte styra till en fika nån dag? Vore kul att hinna ses innan föräldraledigheten är slut, hehe:-) kul med bygg/renoverings projekt?

Svar: Det tycker jag vi gör! :-) Haha, ja det vore ju lite pinsamt annars ! haha
Ja vi ska äntligen ta tag i en sak vi velat göra länge :-D
Sarasdiary




Kom ihåg mig?