Tilde 11 månader


Kl. 07:00 |
Godmorgon! I går blev våran lilla tjej hela 11 månader, bara en månad kvar till hon fyller 1 år :-) Känns så klart helt galet och svårt att förstå. Men det är bara att acceptera att tiden går fort och kommer så göra resten av livet. Tilde har fått fyra tänder, två nere och två uppe. Har storlek 74-80 i kläder och hennes fot är 10.5 cm lång när vi mätte i går på en sko affär. Tilde tar sig fram på rumpan och nu går det fort. Hon tycker inte om att resa sig upp utan nöjer sig med att komma upp på knä. Vi kan räkna på en hand hur många gånger hon har ställt sig upp helt. Hon är en väldigt försiktig tjej som tar det lugnt. Vi njuter. Den senaste tiden har hon börjat med att spänna sig när hon är glad. Svårt att förklara men hon liksom spänner sig i hela kroppen och "tar i" med hela kroppen och ansiktet och sträcker upp armarna. Jag har ingen aning om vart hon har fått det i från...men det ser väldigt lustigt ut och svårt att hålla sig för skratt många gånger.

Senast överförda24

Så fort kameran eller telefonen tas fram blir hon glad och posar för fullt. På bild nummer två funderar hon om jag är färdig eller om jag ska ta en till bild kanske ? När jag har fotat färdigt så vill hon titta som hon säger och pekar. När hon får se bilden på sig själv så jublar hon högt. Att den kan vara så kul ? :-)

Jag har ungefär en månad kvar på min föräldraledighet. Börjar jobba igen den 1 maj och kommer jobba till sista juni. Sen är vi ledig tillsammans hela familjen juli och Augusti. Vi har ansökt om dagisplats med inskolningsstart sista veckan i Augusti så vi båda börjar jobba första veckan i september, heltid! Eftersom jag jobbar skift så kommer Tilde inte behöva vara långa dagar på dagis och det känns skönt. Tilde kommer vara ca 1 år och 4 månader när hon börjar på dagis.





Kommentarer
Pauline

Grattis sötaste Tilde! Tänk att hon snart blir 1 år, tiden går så himla fort.

Jag måste bara säga att hon är så himla lik dig =) kram kram och hoppas ni får en fin onsdag!

Svar: Ja tänk vad tiden har sprungit i väg :-) TACK! <3
Sarasdiary

Gunilla

Grattis Tilde! Snart ett år, ja det är en speciell dag när man firar det :-)
Då undrar man vart tiden tar vägen samtidigt som det är så mycket kul som händer i den åldern. Vår dotter är 1,5 månader och är en liten tjej, hon har storlek 80 (vilket gör att dina klädtips passar finfint :-) )
Skönt att ni har semester ihop innan det är dags för jobb och dagis. Vår M började på dagis i januari och jag jobbar också heltid. Det går att få ihop det med lite planering :-) Det var en omställning att börja jobba och lämna på dagis, tror det var jobbigast för mig! ;-) Men nu är det jättekul och M älskar dagis så det är skönt.
Ha en bra dag!

Svar: Tack Gunilla! :-)

Vad roligt att du gillar mina tips! Finns så mycket fina barnkläder :-) Ang dagis så tror jag också det kommer bli jobbigast för oss som inte kommer få lika mycket tid med Tilde. Men jag tror vi kommer få till det bra. Planering är A och O :-) Och om de trivs och har skoj om dagarna då känns det ännu bättre skulle jag tro. Precis som du skriver :-)

GLAD PÅSK!
Sarasdiary

Nena: Foto - DIY - Inredning

Grattis lilla sötnosen :) Och jag slås varje gång över hur lik hon är dig :) Så sött :)

Svar: TACK <3

Tycker du ? :-) Du har inte sett hennes pappa, oj så lika de är nu :-) KRAM och glad påsk!
Sarasdiary

Sandra

Grattis Tilde i efterskott på 11-månaders dagen :) kram

Svar: TACK <3
Sarasdiary

nikita

ja tiden går SÅ fort.
Så skönt för er med en lugn tjej, det kan jag ju tyvärr inte säga att jag har, haha =)

kram på er å glad påsk!




Kom ihåg mig?