3 bilder från våran tur vid Sticksjön


Kl. 15:24 |

Ååå hörrni! Jag och Tilde har haft en superhärlig dag ute i höstvädret. Jag testade att sätta henne upp i liggdelen och det var verkligen en succé. Därefter somnade hon som en stock, tror det blev mycket intryck för lilla damen ;-) Men nu blir det middagslagning här hemma, Bolognese och en smarrig sallad står på menyn!

 Sticksjön..

På tröjan står det HARDER FASTER STRONGER och den fick J då han löste in Crossfitkortet. Vilket betyder att han även har tillgång till EGO, vilket i sin tur betyder att vi kommer kunna träna tillsammans igen. Liksom the old days :-)

;-)





Kommentarer
Jenny - mammaliv i Nashville

Ser ut som en underbar höstdag!

Svar: Det har varit en riktig härlig höst dag :-)
Sarasdiary

Malin

Åh vilken häftig tröja!!

Svar: Ja visst är den :-) hihi
Sarasdiary

stora tejen..snart dags för sittdel kanske? :) ser ut som att ni haft det supermysigt!

Svar: Vi har sittdelen här hemma men har inte bytt än. Vi skulle gjort det för länge sen egentligen. Jag vet inte hur många situps Tilde gör varje dag ;-) hihi men ändå är hon nöjd i liggdelen. Somnar oftast fort :-)

Kram!
Sarasdiary

fina bilder:)

Svar: Tack Joanna :-)
Sarasdiary

Thereseai

Måste få fråga en sak om de där fjärilsburkarna från Ikea du visade i ett annat inlägg. GRYYMT snygga! Har inte sett sådana på Ikea, köps de så eller är det bara något de slängt ihop i varuhuset för att visa vad man kan göra med dem tro?
Söt liten tjej du har!
Therese

Svar: Ja visst är de fina :-) du köper burkarna för sig och klisterlapparna för sig som finns vid tavlorna :-)

Tack så mycket!
Sarasdiary

Andrea Nilsson

Hej! Vi bytte till sittdel i helgen ( vi har också en bugaboo) våran dotter är dock lite yngre än Tilde våran Thilda är född 13 maj. Jag märkte tydligt att hon inte va nöjd, direkt hon va vaken så antigen gnällde hon eller sprattlade som en tok! De slutade flera att jag antigen fick bära hon eller ha hon i babybjörnen.. Men nu är hon som en helt ny bebis, en helt ny värld öppnades för henne!!:) jag hade dock lite separationsångest vid bytet, liggdelen är ju så praktisk på sitt sätt att dom ligger ombonade och de är bara att dra över locket så ligger dom väl skyddade. Men nu fick man tänka till lite extra, plockade fram voksi påsen nu i helgen också då så nu har hon den i sittdelen. :)

Svar: Vad roligt Andrea :-) Ja, vi borde också byta. Den är ju hemma sittdelen och väntar nu bara. Måste bara få fingrarna ur och göra det. Samtidigt känns det som ett sånt stort steg, separationsångest som du skriver.
:-)

Kram!
Sarasdiary




Kom ihåg mig?