Första Bodypump-passet


Kl. 16:12 |
Idag har jag kört mitt första pump-pass efter graviditeten och det gick faktiskt bra. Kände dock av mitt vänstra knä lite, så körde försiktigt med knäböj. När de andra gjorde sit-ups gjorde jag plankan. Gick hur bra som helst! Dock blev jag lite besviken, vilka tråkiga låtar! Jag är en som måste ha BRA musik om jag ska kunna köra på, annars blir jag en latmask. Direkt efter passet mötte jag upp mina fina och köpte lunch som vi tog med till Bergsåker och mumsa på. Jag åt upp hela portionen, förstår inte hur jag kunde få i mig allt! Måste nog börja se över mina matportioner ;-) hihi Ni vet väl att 70 % = mat 30 % = träning ?

Denna vecka har blivit glest med träning, endast ett spinningpass och ett bodypump-pass, men det är ju bättre än ingenting i alla fall. Nästa vecka kanske vi lyckas pussla ihop det lite bättre! Det är inte bara att sticka iväg nu längre ;-)

En trött men HAPPY Sara efter passet ;-) ;-) Som förövrigt måste boka tid hos frisör för färg och klipp A.S.A.P!

Mumsig thaimat till lunch ;-)





Kommentarer
emelie

Nu vet jag inte vart du tränar, men kör ni efter LES MILLS?
Då borde det vara samma musik va? Jag tycker den är helt okej, har för mig att jag gillar den här releasen bättre vad det gäller musiken, än vad jag gjorde med förra som jag bara körde 2-3 ggr med stora mellanrum.

Gillar nya releasen hursomhelst :-) Gött med mycket "nere i källaren" :-)

Svar: Jag tror det är Les Mills! Övningarna i sig var bra men musiken, Njaeee, inte min smak :-) hihi Men det är bra att de byter efter några veckor.

Kram
Sarasdiary

Nikita

Var Tilde på stan med sin pappa idag ?? Isåfall tror ja att ja såg dem :-)

Svar: Jajjamensan. De strosade på stan medan jag tränade :-)
Sarasdiary

Nena: Foto - DIY - Inredning

Härligt med träning :) har aldrig kört bodypump då jag alltid fastnat mer för aerobics :)

Svar: Ja, träning är så himla härligt! Mår så himla bra av det :-) Tur det finns träning för alla. Jag är egentligen mer än gym-tjej. Gillar inte pump men tycker det känns som en bra början :-) hihi

Ha en mysig fredagskväll finis!
KRAM!
Sarasdiary

Emilie

Kul med pump. Jag brukar gå på något/några pass i veckan. Så vi kanske stöter på varandra :) Trevlig helg påer :)

Svar: Tack detsamma & grattis till bebisen i magen :-) Vad mysigt!
Sarasdiary




Kom ihåg mig?