Fetaostbiffar med rosépepparsås och stomp!


Kl. 17:12 |

Men jisses vad gott middagen smakade idag! Nu är jag laddad inför kvällens spinningpass ;-)

Här kommer receptet på Rosépepparsåsen:

En klick smör

1 gul lök

1 msk rosepeppar

Maizena

2 dl vatten

3 dl grädde

1 köttbuljong

1 msk senap

1 tsk tomatpuré

lite salt

Smält smör i en kastrull. Häll i den finhackade löken och de krossade rosépepparkornen, låt steka till löken blir mjuk men inte bränd! Blanda sedan i resten av ingredienserna. Jag avslutatde med maizena.





Kommentarer

mmm...låter och ser väldigt gott ut!

Sandra

Nyss skrivit ner receptet och det här ska definitivt göras nån gång i veckan :) tack för tipset :) kram

Svar: Varsågod! Hoppas du tycker om den :-)
Sarasdiary

Eric

Ett tips är att lägga ut bloggen på linkandlike.se för att få fler följare!

Jenny - mammaliv i Nashville

Mmm så GOTT! Jag har fått en ny grej för blomkålsmos. Helt otroligt gott! Måste testa såsen. Det låter som något vi skulle tycka om :)

TACK för ditt mail kära du!! Svarar inom kort.
KRAMAR

Svar: Blomkålsmos är ju supergott! MUMS :-)
Åå det var så lite så, ingen brådska med svar finis!
KRAM <3
Sarasdiary

Tack fina du, sååå glad och längtar massa till på fredag, att få komma iordning sen och så, åh! :D

Kram och Geggamoja är vårt favvismärke till Lova till säker på att den blir super <3

Och mmm, tack för tips på enkel sås!




Kom ihåg mig?