Fetaostbiffar med rosépepparsås och stomp!
Kl. 17:12 |
5 kommentarer
Men jisses vad gott middagen smakade idag! Nu är jag laddad inför kvällens spinningpass ;-)
Här kommer receptet på Rosépepparsåsen:
En klick smör
1 gul lök
1 msk rosepeppar
Maizena
2 dl vatten
3 dl grädde
1 köttbuljong
1 msk senap
1 tsk tomatpuré
lite salt
Smält smör i en kastrull. Häll i den finhackade löken och de krossade rosépepparkornen, låt steka till löken blir mjuk men inte bränd! Blanda sedan i resten av ingredienserna. Jag avslutatde med maizena.
mmm...låter och ser väldigt gott ut!
Nyss skrivit ner receptet och det här ska definitivt göras nån gång i veckan :) tack för tipset :) kram
Ett tips är att lägga ut bloggen på linkandlike.se för att få fler följare!
Mmm så GOTT! Jag har fått en ny grej för blomkålsmos. Helt otroligt gott! Måste testa såsen. Det låter som något vi skulle tycka om :)
TACK för ditt mail kära du!! Svarar inom kort.
KRAMAR
Tack fina du, sååå glad och längtar massa till på fredag, att få komma iordning sen och så, åh! :D
Kram och Geggamoja är vårt favvismärke till Lova till säker på att den blir super <3
Och mmm, tack för tips på enkel sås!