En tävling om ett presentkort hos Magasin Krantz!


Kl. 18:00 |
Hej finisar! Vet ni vad ? Nu har en av er chansen att vinna ett presentkort värde 500 :- hos en av mina favorit webbshoppar! Här brukar jag handla mina favoritprodukter från b.la Maison Belle :-) Dessa disktrasor älskar jag! De har mycket mycket fint när det kommer till heminredning. Mycket shabby chick & lantlig inredning. Hoppas du vill vara med och tävla! Finns många fina julklappar till dig själv eller till någon annan ;-) Promise!

För att vinna ett presentkort värde 500 :- hos Magasin Krantz ska du gilla Gilla Magasin Krantz på Facebook. Sen ska du besöka webbshopen och länka här i kommentarsfältet en sak du skulle vilja handla för presentkortet. Jag är SÅ nyfiken :-)

Och jag skulle bli JÄTTEGLAD om du tipsade om tävlingen i din blogg, om du har en :-) Annars går facebook och instagram också bra

Jag drar en vinnare 7 Oktober kl 21.00

LYCKA TILL!

Kommentarer
Nikita

Åh Jah vill så gärna vinna !!!
En butik ja ofta kikar in i helt i min smak !
Gillar dem på fb sen förut å vinner ja finns de så mkt jag vill köpa
Bl.a. Denna http://www.magasinkrantz.se/m#product/1676
Men även kuddfodral till vår nya soffa vi beställt, gjutjärns ljusstakar i vitt
Mm mm ..

Tipsar på instagram :-)

Sandra

Jag skulle vilja köpa bl.a den här söta metall skylten http://www.magasinkrantz.se/lykta-i-svart-p-1495-c-155.aspx :) har tipsat på fb :) kram

Lina

Hej!

Jag vill börja med att tacka för en fin blogg! Jag älskar också Magasin Krantz och är inne där några gånger i veckan för att kolla på all underbar inredning, den sidan ger mig så mycket inspiration! Jag brukar aldrig ha tur i tävlingar och har i princip aldrig vunnit något så därför ger jag detta en chans och hoppas att lyckan och turen slår in! Om jag vann ett presentkort skulle jag köpa lite allt i allo, främst inredning till min första, alldeles egna lägenhet. Jag har nyligen flyttat hemifrån och inredning är ett av mina absolut största intressen. Jag skulle även köpa lite smått och gott, så som tvål och övriga badrumsartiklar och överraska min mamma med det, då vi precis har renoverat badrummet hemma hos mina föräldrar. Nu hoppas jag att lyckan slår in!

Med vänliga hälsningar,
Lina

Titti skarp

hej
vilken trevlig tävling och så fina saker det fanns där gillat och delat på fb då jag inte har någon blogg
dessa skulle jag med glädje köpa http://www.magasinkrantz.se/one-of-a-kind-mugg-p-804-c-144.aspx så otroligt söta och charmiga
hoppas så på tur
Titti skarp

fortsatt trevlig höst

Ika

Jag är med och tävlar! Har gillat på facebook :)
Om jag skulle vinna skulle jag köpa den här http://www.magasinkrantz.se/boxar-parfumerie-des-galeries-s-martin-p-1661-c-212.aspx så mysiga :) kanske att ha kakor i på köksbänken :)

Sanna

Har gillat på Facebook och skrivit om tävlingen i min blogg, nu håller jag tummarna på att man vinner ;-) och om jag nu skulle göra det, skulle denna hylla vara mitt självklara val. Den skulle sitta så fint i min dotters rum.

http://www.magasinkrantz.se/hylla-vildmark-p-1512-c-148.aspx

Tack för en fin blogg :-) Kram

Hanna J

Vill så gärna vara med och tävla om det här fina priset. Underbar butik.
Varför har jag aldrig varit inne på den tidigare?!

EN sak jag skulle välja om jag vann: http://www.magasinkrantz.se/hope-tavla-p-1653-c-219.aspx
Tyckte den var väldigt fin. Dessa var ju också en av flera grejer jag fastnade för: http://www.magasinkrantz.se/everyday-zinkkrona-p-1523-c-187.aspx.

Länkning på min blogg: http://hannasvardag.wordpress.com/2012/10/06/jag-ar-med-och-tavlar-7/

Hoppas, hoppas, hoppas!

Åsa

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Jag har gillat på facebook och jag skulle behöva nya skärbrädor för att jag slängt mina gamla i plast.
https://www.magasinkrantz.se/skarbrada-i-porslin-latte-p-1040.aspx
Kom ihåg mig?