Kaos!


Kl. 07:55 |


20120809-075102.jpg Prick klockan 8 ringde det på dörren. Dags att fixa med avloppen. Godmorgon! Idag är dagen jag gruvat mig för länge. Vi kommer inte kunna använda toaletten eller vatten på hela dagen. Vilken tur vi är frisk och ingen av oss ligger sjuk! Om ca en timme ska vi fly lägenheten och vilken tur vi har vänner som tar emot oss :-) Ha en fin dag bloggisar!




Kommentarer
Madeleine

Och snabbt går det!! Helt galet verkligen, men med åldern kommer SÅ mycket som är helt fantastiskt, även om bebisbebisperioden är väldigt speciell <3

Puss & kram, tur ni har vänner som tar emot er idag, hih :D

Hanna Z

Ja det är så obeskrivligt. Man kan ju inte förstå känslorna innan man får sitt lilla barn. Har ff svårt att förstå hur sjutton man skulle kunna älska EN TILL såhär mkt, men det går ju tydligen, haha.

Men fy för idag! Kom ihåg när vi bodde i lägenhet och ett tag var det saker heeeela tiden. Dom skulle tvätta fasaden (och var tvungen att gå igenom lgh ut på balkongen och jobba där), det skulle målas på balkongen och det skulle bytas både det ena och det andra och jag höll på att få krupp på dom tillslut. Men skönt när det är gjort iaf:) Och gött att ni har vänner att rymma till:)

Spanienfrugan

Usch vad jobbigt. Hoppas att det blir bra!




Kom ihåg mig?