Kvällswalk&kvällstankar!


Kl. 20:40 |
Då Johan kom hem från jobbet så klädde jag på mig träningkläderna och tog den "korta" rundan med spotify i lurarna helt själv. Första gången sedan Tilde kom utan barnvagn. Konstig känsla med oj vad energi jag fick! När jag kom hem väntade Plankan ala tabata. 20 sekunder aktiv och 10 sekunder vila 8 ggr på tå.

 Finaste sällskapet och utsikten ;-)

Tilde har somnat i soffan och Johan är hos en vän. Jag är solokvist och har det inte så tokigt. Har precis kvällsfikat lite och slötittar på Tinas sommarkök och Lyxfällan. Tror det blir en tidig kväll då våran lilla tjej har fått för sig att vakna två ggr per natt för mat. Kan det ha att göra med att hon somnar själv så tidigt om kvällarna ? Känns ju dumt att väcka henne strax före jag ska gå och lägga mig och sova för att ge hon en skvätt, eller ? Och att ha en övertrött Tilde på kvällen är inte så roligt heller, varken för henne eller för oss.

Hur gör ni ?





Kommentarer
Nikita

Vet att vissa väcker sina bebisar då dem själva går å lägger sig för att ge dem mat , ja gör inte så tkr de känns som å störa deras sömn .. Meja får vakna då hon vaknar på natten , ibland är de en gång å ibland två .
Hon somnar vid 20 på kvällen oftast

Svar: Jag känner som dig. Känns tokigt att väcka! Natt matningen går ju ändå relativt snabbt men jisses så trött jag blir...
Sarasdiary

Malin ☆

Heja dig gumman vad du är duktig!!! Vi får börja prominixa tillsammans då och då :D

Hoppas ni får ordning på sömnen snart <3
Tack för idag och tack igen för finaste ringen!!!

KRAM!

Svar: Ja det måste vi göra! Nästa gång får det bli promenad och kanske lite lekparkshäng :-) till veckan kanske om vädret tillåter?

KRAM
Sarasdiary

Sara E

Jag tror dom är för små ännu för att få ngn riktig rutin. Viktor äter/vaknar så olika varje natt. Säkert mkt som spelar in med tillväxtspurtar och dyl. Så jag skulle nog inte väcka, om ngn vecka kanske kvällarna inte alls ser lika ut:-)ammar du fortf? ligger du och ammar på natten? Om inte så prova det. Jag tar över Viktor på natten och har han brevid mig. Kan slumra mig igenom nattmålen. Jag provade sitta på sängkanten i början men huuu jag kunde inte hålla mig vaken...kram

Svar: Du har nog rätt i det du skriver :-) Ja jag ammar fortfarande och går varje gång upp till vardagsrummet. Har testat att amma i sängen men både jag och Tilde somnar i från då ;-)

KRAM!
Sarasdiary

Frida

Vi började med rutiner när våra var ca 1 vecka. De fick bad å mat ca 19.00 och de har sov bra och till slut hela natten, vår fjärde (och sista!!) är nu 4 mån och det fungerar bra, men alla är olika..man kan "tanka" de små lite inför natten om man vill det men jag förstår dig att det känns som om man stör dem. Hoppas ni hittar det som fungerar för er.

Frida

Svar: Tack för din kommentar och att du dela med dig :-)
Sarasdiary




Kom ihåg mig?