Dagens Tilde


Kl. 11:06 |

Gissa vilka som gick och la sig igen efter lite frukost i morse ? ;-) Jajjamen, vi sov i två timmar till och jag skrotar fortfarande runt i pyjamas, osminkad och toffsen på sned. Så Tilde får stå för dagens idag. Hennes gråa body kommer från H&M och är en favorit i garderoben. Det är riktigt bra kvalite på den och lite stor i storlek. Kul att hon kan ha den än då den är i storlek 50 och Tilde är över 61 cm lång nu! De gammelrosa byxorna kommer från favoritmärket som alla hört talas om, Newbie. Älskar den gammelrosa färgen och att de är baggy! Förresten, har ni sett den nya klänningen de fått in ? Så himla söt och så fin!Den måste följa med hem någon dag :-)

(Kameran är på laddning så därav dåliga iphonebilder)

 Ååå vad jag blir GLAD när jag kikar in bland kommenterna och möts av nya nästan varje gång! Ni kan verkligen få vilken regnig dag som helst att kännas bättre :-)





Kommentarer
Nena: Foto - DIY - Inredning

SV: Tack tack :) Åh jag såg några av Newbies nyheter i affären häromdan.. även om det varken finns småttingar hemma eller bullar i ugnen brukar jag kika in på den avdelningen ibland. Så mycket fint <3
Och det är klart man ska ha en slappisdag lite då och då =)
Kram

Frida

Newbie har underbara kläder å när man har en dotter så handlar man ganska mycket, min dotter på fem fick nya rosa uggs inför hösten, jag har söner också men det är inte riktigt samma sak :)

Frida

Nikita

Ja klänningen måste du köpa , helt underbar !!

Svar: :-) Absolut!
Sarasdiary

Camilla

Super söta Tilde i fina kläder. Jag köpte den klänningen till min lilla dotter hon ska ha den på fikat efter sitt dop. Den är såå fin så passa på att slå till på den.

Kram på er

Svar: :-)

Klänningen kommer bli perfekt att ha efteråt! :-)
Sarasdiary

Malin S

Åhh Newbie-kläder är ju så fina! Nästan så man vill ha en liten till på stört bara för den sakens skull... haha!!




Kom ihåg mig?