Drömmer mig bort..


Kl. 14:11 |
Hej finisar! Söndag och det är grått och väldigt trist väder ute. Men jag är glad över de två fina soliga dagarna vi fick som vi spenderade på himlabadet :-) Men nu sitter jag här och drömmer mig bort till värmen. Fritidsresor och Ving har besökts mycket! Men jag tror allt vi får vänta, kanske till våren ? Men egentligen skulle det vara smidigt att åka nu innan Tilde börjar krypa och gå, nu sitter och ligger hon där hon befinner sig = enkelt för oss!

Har du erfarenhet att resa med små barn ?

 De två besöken vi fick på himlabadet i år, blir nog de enda...





Kommentarer
Sara - Astrids mamma

Hej :)
Ville bara dela av mig av erfarenhet att resa med barn.
Vi åkte till Turkiet med vår dotter i okt förra året då vår flicka var 6,5 mån. Det gick hur bra som helst!! Inga problem någonstans. Som du nämnde så befann hon sig alltid där vi placerade henne :) hon sov mycket (i vagnen eller på en filt i skuggan) och åt bara ersättning, gröt och lite burkmat så ingen risk för diarréer :) jag rekommenderar verkligen att resa med barn innan de börjar krypa omkring. Var inga problem att flyga heller. Bokade en bassinett (säng som hänger på väggen i planet) så hon sov och lekte där.
I nov åker vi till Karibien med henne och då är hon nästan 20 mån så nu blir det nog mer fart och fläkt :) men så underbart att dela allt med det bästa som finns :)
Min rekommendation är alltså; RES!! :-)

Lycka till!
Kramar

Svar: Tack Sara! :-) Hoppas karibienresan går bra :-)

Kram och godnatt
Sarasdiary

valeria- Mamma till 2 prinsar

Åh tack fina du för peppningen!! :) Plankan låter bra, men hur länge skall man stå och hur många gånger? Jag är ju helt lost på det. :) Funkar det bra med propoint? Jag vill minnas att jag räknade kalorier då jag precis hade fått williot och det gav verkligen massor. Denna gång mjukstartar jag med att ta bort allt sött, och onyttigt. Så all godis, chips, dricka, saft, pizza, mackor, kräm osv... Det är helt gone nu!! I kylskåpet har jag fyllt upp med melon, frukter, grönsaker och lite nyttigare saker.
Jag tror det och prommenader kan ge massor. Vill försöka träna styrka också och då är ju plankan bra som du säger.

Jag har också kikat massor på resor dom senaste veckorna, och vips så klickade vi oss en resa. 2 veckor i december. Vi har två små och jag tror resan kommer bli ganska jobbig, men så värt det. Jag läser och håller redan på att förbreda mig så gott det går. Williot kommer då vara 1,5 år och welmer 5 månader.

kram!




Kom ihåg mig?