Bli Larisängel du med♥


Kl. 11:01 |

Bloggvänner!

Jag skulle bli jätteglad om ni tog några minuter till att läsa detta och skänka en liten slant till Laris änglar så han och familjen kan flytta in i deras hus A.S.A.P och "bara" fokusera på att Lari ska bli frisk!

HÄR kan ni se ett reportage som tv4 nyheter gjort!

"Våra nära vänner är i sin värsta mardröm!!! Lari Salminen har den 17/7 2012 insjuknat i Akut Leukemi. Han kämpar på med cellgifterna! Nu tänkte vi göra desamma och börja en insamling till deras hem! Både Lari och Elin Salminen höll på för fullt med renoveringen när allt detta hände. De har fukt och mögelskador i hela källaren som nu saknar väggar, golv, tak och badrum… Det har tillkommit lite mer saker som skulle behövas åtgärdas på deras hem…… HELA HUSET! Med facit i hand verkar det som att huset inte kommer kunna räddas. Det är så mycket som är skadat och fuktskadat så vi måste nog riva huset. Så nu pratar vi inte längre om att sanera och renovera! Nu måste vi höja ribban på denna insamling för att kunna bygga nytt åt familjen Salminen".

"Varken Lari eller Elin får vistas i huset innan allt är fixat! För Lari är huset en livsfara i nuvarande skick…..De har även en liten Ludvig på snart 7 mån som måste skötas och med Lari i sjuksängen och Elin bredvid har de ingen chans i världen att fixa detta själv. Därför ber vi nu er alla att skänka en slant och hjälpa till att få hem Lari, Elin och Ludde till sitt palats och få leva som en Familj igen i denna tragedi. Något vi alla vet är hur viktigt det är att få energi och och ljus emellan cellgiftbehandlingarna.." 

Besök Laris änglar HÄR

Besök facebooksidan HÄR!

Bli Laris ängel du med♥  Det behöver inte alls handla om en stor summa pengar, många bäckar små ni vet!

Privatperson Nordea Clearing nr. 3823 Kontonr. 5122944

Från utlandet Iban SE 4830000000038235122944 Swift/Bic kod. NDEASESS Betalningsmottagare: Mattias Lundberg Adress: Sundsvall

Företag Bankgiro nr. 636-0028 Betalningsmottagare: GMIS Märk inbetalningen med "Laris änglar"





Kommentarer



Kom ihåg mig?