Fleecejacka


Kl. 09:47 |

God förmiddag bloggisar!

Jag tror att jag glömt visa er Tildes fleecejacka ? Det blev en från Nova star. Den är perfekt nu när det är lite mildare väder. Hennes vårjacka vill jag inte börja använda än :-) Det är storlek 74 på den och det är så stor, men då kommer hon kunna ha den längre istället. Tänk vad storlekar kan skilja så himla mycket.

DSC_0387

Nej, nu ska vi klä på oss och bege oss mot bilen. Vi har lite saker att fixa, J kom hem i går och sa  "packa med dig något fint till fredagkväll". Då blev det lite smått panik för mig som ni förstår ;-)

Önskar er en fin dag! I morgon är det fredag = HELG! :-D





Tilde 10 månader


Kl. 20:05 |
I går blev Tilde 10 månader. Så här kommer som vanligt ett inlägg om våran lilla älskade tjej. Det är verkligen hur underbart som helst att vara hemma med henne, hon är så glad, snäll och fylld med bus. Hon älskar andra barn och tycker det är SÅ kul när vi har lek-dejter. Strax efter hon fyllde 9 månader började hon ta sig fram på rumpan och nu har hon fått fart och är preciiiis överallt, och väldigt snabbt går det. Två tänder han hon fått, de nedre och hon är så himla söt när hon ler. Det bästa hon vet är att leka "jaga" här hemma och vi brukar turas om att vara den som jagar ;-)  Det senaste är att plocka i alla klossar i en låda och hälla ut och sedan börja plocka i igen. Storlek i kläder så har Tilde 74 nu, men köper vi nytt blir det 80. Hon är 71 cm lång och väger 8860 gram.  Det börjar alltså snart bli dags att byta från babyskyddet till barnstol.  Hon är en matglad tjej som äter det mesta och favorit mellanmålet är ägg eller en leverpastej-smörgås. Collage2

Riktigt svårt att ta fram kameran nu och fota. Så fort hon ser kameran kommer hon med rusande fart och ska titta på bilderna, "titta titta" säger hon. När hon får se en bild på sig själv så jublar hon högt. Att det kan vara så roligt ? :-)

DSC_0386-001

Tittar ni noga på Tildes vänsta kind (sedd från oss) så har hon fått ett blåmärke. I går hände nämligen en liten olycka här hemma. Hennes första och troligtvis inte hennes sista blåtira ♥





New in!


Kl. 19:30 |

Men god kväll bloggisar!

Tänkte visa er min senaste shopping som kom med posten i går. En helt underbar tröja från ChillNorway som jag shoppat hos CreativeLounge! Den är så härlig och mjuk, en perfekt lite finare vardagströja. Så nöjd!

Senast överförda13

 Vet ni vad ? Från och med nu (kl 19.30) och 24 timmar framåt får NI läsare 15 % rabatt på hela eran beställning (gäller ej presentkort och endast nybeställningar!) hos bästa CreativeLounge om ni uppger koden SDCL15 i kassan :-)

newstolove.jpg_0_0_100_100_1000_450_100

H.A.P.P.Y S.H.O.P.P.I.N.G!

Berätta gärna för mig om ni shoppar något och i så fall vad :-)





Och vinnarenär...


Kl. 13:12 |

DSC_0412

Denna gång föll lotten på nr 6

"Gud vad smart, perfekt när vi är ute på vift!! Självklart är vi med och tävlar!! KRAM på er"

Grattis Ellenochjag!

Du kommer få mejl! :-)

 




Tuesday diary


Kl. 07:30 |
God morgon fina ni! Gårdagen gick verkligen i ett i går och ingenting blev som jag hade planerat. I bland blir vissa dagar helt kaos och så får det ju vara i bland. Hoppas på att denna dag blir bättre ;-) I dag ska jag försöka komma iväg och träna nu på förmiddagen om Tilde godkänner den planeringen, risken finns att hon inte gör det eftersom hon inte fick grötfrukost i morse eftersom jag glömde helt bort att köpa i går. Istället fick hon slurka i sig en flaska välling och smaska på en leverpastej smörgås. Om jag inte kommer iväg nu på förmiddagen får jag sticka iväg i kväll efter att J har tränat, men det vore ju riktigt skönt att få det gjort nu på förmiddagen. Kan jag krypa ner i soffan och njuta i stället efter att Tilde lagt sig ;-) hoho

Följer ni mig på instagram ? @sarasdiaryblogg heter jag där!

Under dagen kommer jag publicera vinnaren av sempers soppor + termos. Jag han inte med det i går tyvärr. Håll utkik!





Golvlampa


Kl. 12:21 |

Kikade runt lite hos Ellos och fastnade helt för denna lampa gjord av vattenledningsrör med en rå industrikänsla.. Det är absolut inte min stil men jag tycker den är SÅ snygg. Tänk vilken annorlunda detalj i hemmet ? På inspirationsbilderna hos Ellos tycker jag den gör sig väldigt fin.

91-9311Du kommer direkt till lampan H Ä R!

Just nu har Ellos kampanj; 40 % på den dyraste varan och 20 % på resten av ordern på HEMsortimentet!





Dagens Sara


Kl. 11:12 |

Senast överförda12

Cardigan & Oversize T-Shirt - Gina tricot //Jeans - Vila

Nu ska vi inta lunch här och sen bege oss ut och fixa lite inför helgen. Egentligen hade jag planerat in träning nu på förmiddagen men på grund av en crazy natt så sparar jag det till i kväll. Har i stället vilat tillsammans med Tilde.

 




Träningsgarderoben


Kl. 08:45 |
God morgon fina ni! Hoppas ni har haft en härlig helg och att det känns ok att kicka i gång denna vecka! Sista veckan i februari och de första dagarna i mars månad som kommer till helgen. Liiiite närmare våren med andra ord ;-) Denna vecka kommer se lite annorlunda ut för oss, i alla fall slutet på veckan. Men det tar jag då. Jo, jag har uppdaterat min träningsgarderob och har ju visar er tidigare men har nog aldrig lyckats visa er hur linnet ser ut bak ? Jag tycker det är så snyggt, och när jag får lite mer vältränad rygg kommer det bli ännu snyggare ;-) Linnet och byxorna kommer från Röhnisch och som jag också nämnt tidigare ÄLSKAR jag deras vårkollektion. Färgerna som domderar i min garderob är just nu , svart, rosa och corall. Känns riktigt vårfräscht! Men några gröna överdelar skulle gärna få flytta in också. Kan man någonsin ha för många överdelar ? ;-) Förresten, är det någon av er som har deras sport BH ? Jag är ju som ni vet i stort behov av en ny och har inte riktigt hittat en som jag känt mig nöjd med. Men kanske ska testa en från Röhnisch ? DSC_0391 DSC_0386

DSC_0385

Hur snygg är inte linnet bak ? Riktigt härligt när man kör svettiga intervaller på bandet ;-)

Vart köper du dina träningskläder ? 

 




FRI FRAKT!


Kl. 15:16 |
Tjoohooo! Tvättstugan är färdig och golven är svabbade. Snart ska vi börja med middagen och sedan ska jag och Tilde åka på lite kalas och träffa våra finaste! Jag tror en söndag inte kan bli så mycket bättre än så :-) Fick ett mejl nu på eftermiddagen från Creativelounge som just nu kör fri frakt med rabattkoden: FRIFRAKT till den 1 mars. Så passa på nu att shoppa lite nyheter. Här nedan kommer tre nyheter från Chillnorway som Creativelounge fått in. Den längst ner är på väg hem till mig, men givetvis missade jag den fria frakten då jag klickade hem den i fredags ;-)  

15918728-origpic-b2caa7.jpg_0_0_100_100_400_599_10015918891-origpic-cf04cc.jpg_0_0_100_100_400_599_10015918800-origpic-147479.jpg_0_0_100_100_400_599_100

HAPPY SHOPPING!

 




Sunday diary


Kl. 10:44 |

God förmiddag! Här kör vi en soft söndag med tvättstuga och massa kaffe. Dock sjunger våran tassimo på sista versen nu och jag är på jakt efter en ny kaffemaskin. En nespresso kanske ? Nu ska jag passa på att njuta en kopp kaffe här medan Tilde sover sin förmiddagslur.

420364_579606292067440_387261580_n_large

Visst är det väl såhär ?





Pelarbord


Kl. 19:49 |
Godkväll! Kikar in och visar er en liten glimt av ett pelarbord som har fått flyttat in hos oss. I bland har man tur! Det visade sig att mosters granne hade ett bord ståendes på sin vind. Moster tog hem det och målade det vitt och nu är det här hemma hos oss. Första tanken var att ha det som vardagsrumsbord men vi tyckte det blev alldeles för högt. Så i stället har det fått plats i vårat lilla burspråk. Vet inte ännu vad som ska få stå på bordet men nu står det en fin orkidé, lite ljus och en krona. Kommer nog bytas ut lite då och då ;-) DSC_0389 DSC_0388 DSC_0386

Nu ska vi inta middagen i soffan till kvällens sista delfinal av Melodifestivalen. I kväll blir det lammfilé, ugnsbakade grönsaker och en getostkräm. Mums mums mums!

TREVLIG KVÄLL PÅ ER!

 




TREVLIG FREDAGKVÄLL!


Kl. 19:43 |

Loggar in och passar på ett önska er en riktigt mysig fredag kväll och en riktigt trevlig helg! Vi har precis ätit riktigt god middag, enchiladas! Det är nog en favorit här hemma om helgerna. Så enkelt att sno ihop :-) Nu ska vi snart förflytta oss in till soffan och se en film.

DSC_0385

Ni glömmer väl inte bort att vara med i tävlingen ? På söndag kl 24.00 går tiden ut och på måndag presenterar jag en vinnare!

 




Fredag = Vägning&mätning


Kl. 17:28 |
Hej mitt i middagslagningen! Det är ju fredag och då brukar jag ju alltid uppdatera er med veckans resultat. Idag var det även dags att ta fram kameran och ta bilder, framifrån, bakifrån och från sidan. Men de kommer jag inte dela med mig av ;-) Nu har jag ätit enligt deras kostprogram i tre veckor och tränat efter programmet i bara en vecka. Jag tycker det går bra och det har blivit som en rutin nu med alla mellanmål och kvällsmål. Inget som känns konstigt längre. Jag är aldrig sötsugen och har inte ätit något godis (jo lite chips) alls på dess fyra veckor. Annars är ju just lösgodis en av mina laster ;-) Och jag saknar det inte ens... När jag ställde mig på vågen i morse så svor jag för mig själv. Men tog fram måttbandet och blev lite gladare. Och när jag tog bilderna och lade upp så jublade jag. Det händer ju grejer! Så mitt tips till alla er som kämpar med kost och motion, ta bilder! :-) Siffrorna inom parantes är som vanligt det totala under hela perioden! Vikt : -0.5 (-1 kg) Midjemått : -1 ( -4,5 cm) Stussmått: - 2 (-4 cm) Lårmått: – 0 (- 2cm) Överarm: – 2 ( -2.5 cm) Jag måste säga att det är perfekt att ha fredagar som vägning & mätningsdag. Förhoppningsvis har man fått bra resultat som gör att man håller inne och inte fuskar  med godsaker under helgen ;-)




Godmorgon från gymmet!


Kl. 10:19 |
Senast överförda10
Direkt efter frukost for vi till Ego och körde sista passet för veckan. På dagens schema stod cirkelträning. Riktigt tungt och flåsigt blev det. Ökade på med lite vikter jämfört med förra veckan och det är ju alltid kul! Tilde charmade så klart alla här och satt som ett ljus i sin stol och somnade lagom till stretch ;-)




Gääääsp!


Kl. 20:08 |
Godkväll bloggisar! Vet ni vad, direkt efter jag nattat Tilde gjorde jag också kvällen. Har legat i sängen sedan kl 19.00 och har svarat på massa mejl, svarat på era kommentarer och kvälls-shoppat lite. Snart ska jag stänga ner här och slå igen mina bruna, är så galet trött. Det har varit en tuff vecka med mycket träning och just i kväll tänker jag lyssna på kroppen. I morgon är det dags för vägning, mätning och ta foto. Känns som om denna första period har gått galet snabbt och till veckan är det dags att förlänga ytterligare en månad. Tre månader har jag planerat för. bild-42

Många kvällskramar från mig!

 




Iris Parka


Kl. 13:10 |
Som ni vet är jag på jackjakt! Har hittat den perfekta men är inte riktigt förtjust i knapparna. Har ni sett den nedan ? Den vore ju ett alternativ, men nu är det färgen istället. Tänk om den hade varit liiite ljusare ? Älskar att kedjan är på sidan och den tydliga markeringen runt midjan. Jag hittade den HÄR men den kanske finns att spana in i butik ? Jakten fortsätter alltså. Jackan finns även i svart och grönt.   631744-0090_5




Second Female


Kl. 09:30 |
G o d m o r g o n! Idag står det VILA på träningschemat och det är mycket välbehövligt om jag säger så ;-) Eller vila och vila, plankan blir det ju såklart men den kan jag göra hemma :-) Nu på förmiddagen ska jag och Tilde iväg och träffa några vänner och busa på drakborgen. Känns som en perfekt dag för det. Så nu måste jag fortsätta förbereda, lunch till oss båda och mellanmål som kan intas i farten. Vad ska ni hitta på ?

Senast överförda9

Tischa - Second female / Jeans - Please Båda finns hos bästa CreativeLounge som just nu får in massa HÄRLIGA nyheter!! Förresten, har ni sett deras vårfräscha banner här till höger ? LOVE IT!

Jag älskar min nya tischa och färgkombinationen likaså! Tänk till sommaren och till ett par shorts :-)





Mellis!


Kl. 15:05 |
Vi har precis kommit in från våran andra promenad för dagen. Helt ljuvligt har vi haft det. Hon har sovit och jag har lyssnat på podcaster! Har försökt att ta några bilder på Tilde till 10 månaders-inlägget och det är inte lätt nu måste jag säga. Vägrar sitta still och så fort kameran kommer fram ska hon kika på den och titta på bilderna, "titta" som hon säger och jublar när hon ser en bild på sig själv ;-) DSC_0426  

Yoghurt och lite ärtor. Mums tycker Tilde

DSC_0427

En kopp kaffe för mig nu och om en halvtimme blir det ordentligt mellanmål så jag fixar träningen...

För er som efterfrågat ett inlägg om en typisk matdag för mig är på G! :-)

 




Tildes vårjacka


Kl. 12:01 |

Äntligen har jag tagit mig tid att fota Tildes jacka som hänger i hennes rum i väntan på att invigas! Den är från Lindex och är helt underbar. Enligt mig är det den perfekta rosa färgen. Jag älskar spetsdetaljerna på snörena. Eftersom Lindex är lite små i storlekarna tog jag storlek 86, vilket är den minsta storlek som jackan finns i. Den kommer vara lite lång på Tilde men det gör ingenting att det blir som en "kappa" :-) Dessutom kommer hon kunna den när sommarkvällarna är kalla och kanske tidiga hösten ?

Hon kommer vara SÅ fin! hihi

DSC_0404 DSC_0402

DSC_0401

Nu är det bara ett par skor som fattas och någon huvudbonad. Men det tar vi lite längre fram..





10 månaders kontroll&En dagens


Kl. 09:56 |
En solig dag har vi vaknat upp till här i Sundsvall! Tilde sover nu och när hon vaknar ska vi till BVC och 10 månader kontroll. Har inte vägt och mätt på två månader nu så det ska bli spännande. Längesedan jag visade en dagens, men har liksom bara "gammalt" och det ni har sett. Men vi kör ändå! Dock tror jag det blir ombyte innan vi går ut så vi kan vara ute och ta en promenad innan vi går in och äter lunch.

Senast överförda8

Tröja - Lindex / Jeans - Please

Jag tror en promenad gör kroppen gott i dag. Jag har gräslig träningsvärk preciiiiiis i hela kroppen. Har redan börjat gruva mig för kvällens pass som innehåller både knäböjhopp, utfall och latsdrag!

NI gör mig så himla glad med era kommentarer här när jag kikar in! och att jag inspirerar JUST DIG gör mig ännu gladare!





Träningsdags!


Kl. 16:26 |

Direkt när J kommer in för dörren ska jag sticka iväg och träna! I dag står cirkelträning på schemat + 20 minuter intervaller efteråt. Lycka! ;-) Dock vet jag inte hur det kommer gå eftersom jag har grym träningsvärk i rumpa, ben och axlar efter igår.

Senast överförda7

Idag tränar jag i skönaste oversize tischan från Röhnisch & byxor från casall. 

 




Tävling - Barnsoppor!


Kl. 13:42 |

Semper lanserar i februari ett helt nytt koncept i barnmatshyllan med grönsakssoppor. Nu har du chansen att vinna tolv stycken förpackningar (sex av varje sort) samt en praktisk barntermos. Sopporna heter Potatis & purjolök och Krämig Tomat och de är för barn från 6 månader till 15 månader. De har en slät konsistens som gör att de kan serveras med pipmugg, flaska eller med sked och de är väldigt enkla att ha med sig. För vinterutflykten är de perfekta att värma och ta med sig i termos.

DSC_0412

Vill du vinna tolv förpackningar med soppa och en praktisk barntermos ?

1. Skriv en kommentar att du är med och tävlar

2. Vill du få två "lotter" tipsa gärna om tävlingen på din blogg, facebook eller instagram.

Tävlingen pågår till söndag 24 februari kl 00.00

 




Zara Kidz


Kl. 09:54 |

Hej på er!

Tilde sover och jag passar på att spana in Zara lite. Det finns verkligen mycket fint som skulle kunna få flytta in i Tildes garderob nu till våren. Denna, denna och denna är några favorit överdelar. Och jeansoverallen är ju så himla söt med skärpet! Perfekt i sommar.  Så fort jag får chansen måste jag dit och spana in. Det är så himla synd att Zara stängde ner här i sundsvall för några år sedan. Jag saknar den butiken. 0195203107_1_1_1Hur coola ? 

Förresten, är ni sugen på en tävling ? Om jag hinner kommer den upp i eftermiddag!

Ha det fint så länge :-)

 




Just nu..


Kl. 18:53 |


20130218-185119.jpg
Pustar ut efter veckans första pass av fyra. I dag var det mycket med fitnessbollen och oj vad min balans är dålig. Men, det kan bara bli bättre :-) Har ni använt er av den vid stretch? Jisses vad effektivt :-) Nej, nu åka hem och äta riktigt sen middag!
Förresten, vad tyst ni är idag?




Cocoon Kappa


Kl. 13:00 |
Tänkte bjuda på ett litet shoppingtips, jacka till små tjejer som drar storleken 50 -86. Så himla söt med den lilla rosetten på bröstet och den beiga färgen är underbar tycker jag. Lätt matchat! I affärerna ser vi mycket av den gröna färgen till barnens ytterkläder  så här är ett annat alternativ för oss som inte vill ha grönt :-) Den finns hos ELLOS som också just nu har rabatt, 50 % på dyraste varan om du handlar tre varor. Men jackan var inte så dyr innan, 199 :- Dessutom är Jackan vattenavvisande och det är ju bra! Senast överförda6  

Du kommer direkt till Jackan HÄR. Ellos har häver fina jackor till killar. B.la denna! Hur snygg är det inte med dragkedjan ? Den finns i storlek 54 (!) - 86 och ligger på samma pris, alltså 199 :-

Det är inte denna jacka jag har köpt till Tilde, ska visa er i ett inlägg i veckan. I morgon kanske :-)





Sarasdiary på facebook!


Kl. 10:42 |
Äntligen har jag börjat fått lite ordning på sidan jag skaffat för bloggen på facebook. Jag har inte gillat att ha bloglovin kopplat till mitt privata facebook-konto då jag inte är helt bekväm med att vissa får reda på när den uppdateras. Låter kanske konstigt men så är det ;-) Nu är ju inte min blogg låst så alla kommer ju åt att kika in här ändå, men det känns ändå bättre med en egen facebook-sida. Nu vore det ju jättekul om ni ville in och gilla sidan :-) Och ni som inte har bloglovin får uppdateringar på facebook när bloggen uppdateras. Det är väl bra ? Skärmavbild 2013-02-18 kl. 10.33.33  

Du kommer till facebook-sidan HÄR! In och gilla nu så ses vi även på facebook :-D





Monday Diary


Kl. 08:17 |
God morgon ! Här pågår grötfrukost för mig och Tilde smaskar på lite skina. Fast hon har ätit frukost för en timme sedan. Jag mutar idag. Bara för att få äta frukosten och dricka varmt kaffe utan gnäll. Det är väl ok i bland ? ;-) Vi får se vad denna dag har att bjuda på. Eventuellt att vi åker i väg på en lite utflykt med en vän och hennes två barn, vi får se.  I kväll står det i alla fall träning på schemat och det ser jag fram emot. Ha en fin förmiddag så hör vi lite senare! 3bc3b0b1a406e4301f1629f19579ec0e_large




Sunday


Kl. 08:57 |
Hej söndag! Jag tycker helgen har svischat förbi men än är den inte slut och vi ska ta till vara på sista dagen. I dag var det min tur att stiga upp med våran lilla tjej och hon slog upp sina ögon strax före halv sju men pratade med sig själv till strax före sju. Helt ok. Så himla skönt att våra nätter är som de ska nu igen och att hon har blivit helt frisk. I förrgår sänkte vi ner hennes säng och det var tur, för i morse satt hon upp i sängen! Phuuu, magkänslan ska man lyssna på oftare, inte sant ? Nej, nu måste jag se vart Tilde har tagit vägen. Just nu är hon överallt och upptäcker hela lägenheten :-)  

tumblr_mibfh5QMBa1s0tdxko1_500_large

En liten påminnelse är väl aldrig fel ?

 




50 gram


Kl. 20:33 |
20130216-202127.jpg 20130216-202138.jpg
Är dum mot kroppen ikväll och äter liiiiiite chips till mellon. Eller rättare sagt 50g = 250 kalorier. Helt ok och det blev inte "kaos" i staplarna. Men jag får skippa kvällsmålet. Vet inte om jag tycker det är värt, men nu är det för sent ;-)
Smaskar ni på något gott i kväll?




5 cm kortare&Kaffe hos Malin!


Kl. 17:57 |
Hej vänner! Här har det varit tomt i dag, blir lätt så på helgerna. Denna lördag har jag fyllt med frisörtid och kaffe hos min vän Malin♥ Det var längesedan vi sågs och det blir ju lätt så när vardagen kommer i mellan. Hoppas ni har haft en fin lördag och önskar er en trevlig kväll. Här blir det ett bad nu tillsammans med Tilde och sedan intar vi middag strax före melodifestivalen börjar. friends 2  





Tjohoo!


Kl. 15:16 |
Första träningspasset är avklarat och det gick bra. På dagens schema stod cirkelträning och det känns så himla kul med nya övningar och nytt upplägg. Blir så lätt att man kör på i samma spår. Dock har jag varit tvungen att mejla Olga nu och frågat några saker, vill ju inte missförstå så jag gör något fel ;-) Medan jag tränade var Tilde med sin farmor och farfar. Till veckan får hon kanske följa med om jag ska träna på dagen. Dock gillar jag mest att träna på kvällen då det är lite mer folk. bild-41

Jag har uppdaterat träningsgarderoben med lite vårfräscht, från Röhnisch. Jag älskar verkligen deras vårkollektion med alla glada färger, det gör mig så glad :-) Linnet är ju så himla snyggt, synd jag inte kan visa er ryggen men här kommer en länk direkt till linnet. Den är som öppen bak på ryggen :-)

Och hur seriöst känns det inte med mitt block och penna ? Men det är ett måste så jag kommer i håg vilka vikter och vilka övningar jag ska köra.

Önskar er en härlig fredagskväll vad ni än ska göra. Vi kör på hemmamys!

KRAM!

 




Vårjacka


Kl. 12:29 |

PicturesJag är på jakt efter en ny vårjacka och i år vill jag ha en som är ljus och fräsch. I går provade jag den här  på Lindex och den satt som ett smäck. Dock är jag lite tveksam om vad jag tycker om knapparna. Den hade varit perfekt om det inte vore för dem. Tildes vårjacka inhandlades i alla fall i går (såklart), ni ska få se vilken det blev. Men inte idag.

Givetvis kommer jag ha min skinnjacka. Men det är kul att kunna variera sig lite...





Fredag = vägning&mätning


Kl. 08:57 |
Jag har känt i kroppen i några dagar att det händer grejer. Så jag har verkligen längtat till idag, fredag, att få ställa mig på vågen och ta fram måttbandet. Men till min besvikelse så har det inte hänt så mycket, *suck*.  Tycker jag har fått koll på kosten nu och får i mig det antal kalorier jag ska samt kommer upp i den nivå jag ska med protein, kolhydrater och fett. Men det är ju bara att kämpa på! Jag fick mitt träningsschema i går och idag ska jag göra det första passet, längtar redan! Det är många nya övningar och upplägg som jag inte är van vid, så detta ska bli kul! Dessutom har hon lagt in cardio i form av intervaller, efter stå styrkepass :-) Det är sammanlagt sex pass jag ska beta av i veckan, varav två stycken kan jag göra hemma. Så det blir precis som jag har tänkt, fyra pass på gymmet! Men, hade jag haft en fitnessboll och några hantlar skulle jag kunna träna hemma. Jag hoppas nu att kombinationen av maten och träningen kommer kicka igång det hela! Men nu vi gör som varje fredag, här kommer siffrorna (de inom parantes är det totala sedan start); Vikt : -0.1 (-0.6kg) Midjemått : 0 ( -3,5 cm) Stussmått: -0.5 (-2,5 cm) Lårmått: - 5.5 ( - 5,5 cm) Har mätt på fel ställe!! Överarm: 0  ( -0.5 cm)




Love ring


Kl. 16:03 |

I går kom den, ringen. Love Ring som är designad av Annica Vallin. Jag är så nöjd och den är redan en favorit. Visst är den fin ? Har ni spanat in hennes smycken ? det finns så otroligt mycket fint. Förresten, är ni en guld eller silver tjej ? :-) Jag är silver! DSC_0402

DSC_0404

Pssst! Med koden sarasdiary i kassan får du 20 % rabatt på hela sortimentet fram till den 20 februari 

 




Tamara sneakers


Kl. 11:00 |

Jag har tror jag har funnit den. En perfekt sneakers :-) Jag älskar allt med skon, materialet, färgen och stjärndetaljen. Den känns SÅ lyxig. Finns i tre olika färger , Bright crocus, Waxed sand och Warm off white. Jag skulle satsa på den sista färgen. Givetvis hos bästa Creative Lounge!

Senast överförda5

Och vet ni vad, idag får du 20 % rabatt hos Creativelounge om du uppger rabattkod AMORE i kassan!

Happy Shopping!





Alla hjärtans dag


Kl. 09:51 |

Happy Valentines day sweeties! 

Vi började våran dag med en gemensam frukost tillsamman hela familjen som jag inte vet sist när det var. Nu sover Tilde och när hon vaknar ska vi åka till Drakborgen och busa gärnet. Givetvis har jag förberett lunch och ett mellanmål så om tjejen vill så tar vi också en sväng på Birsta innan vi åker hem. Att planera är verkligen A&O om kosten ska fungera. Det tar lite tid, men det måste det få göra också. Det kommer vara värt det i slut ändan... hoppas jag.

Bild 2013-02-14 kl. 09.41 Bild 2013-02-14 kl. 09.46  

Bild 2013-02-14 kl. 09.46 #3

Dagens i form av photobooth- bilder; Tröja från Lindex och Jeansen, mina underbara please!

 




Kvällens pass


Kl. 19:17 |
Ny tränad och ny äten. Finns det någon härligare känsla ? :-) Direkt efter passet mumsade jag i mig rostbiff, kikärtor, tomat, vitlök och citron. Mums mums mums! Tänkte dela med mig av kvällens intervall pass. Tog det väldigt lugnt eftersom jag inte har sprungit på två veckor, och det kändes i benen kan jag lova. Flåset var det inget större fel på, skönt. Här är passet: -Uppvärmning 5 min 5.5 km/h -1 minuts intervall i fem minuter. 1 min springa, 1 min pw -De sista fem minuterna ökade jag med 0.5 km/h efter varje 30 sekunder. Hoppade av 15 sekunder, osv. Jag avslutade med lite biceps och plankan. Mest bara för att känna på lite. Håll tummarna att mitt träningsprogram kommer i morgon är ni snäll. tumblr_mi41f5GJ9d1rxj9d0o1_500_large  




Pakethämtning


Kl. 15:16 |
Hej vänner! Vi har precis kommit in från en riktigt härlig promenad. Vi har verkligen haft underbart väder idag, eller hur sundsvallsbor ? När vi ändå var ute och gick hämtade vi två paket hos posten som låg och väntade + att jag passade på att posta ett. Ett av paketen innehöll den efterlängtade Steltonstermosen, eller rättare sagt en steltonpress! Tror jag ska inviga den redan nu, ladda upp med en kaffe innan träningen ;-) Vad paket nr 2 innehöll ska jag också visa er, men i ett eget inlägg. Ni kanske undrar om jag har fått mitt träningaprogram än och det har jag inte. Kontaktade Olga idag eftersom jag väntade ivrigt i går på att få det, men det kommer någon gång under vecka 3. Jag vill ha det nu! :-)  

DSC_0391

Denna press rymmer åtta koppar kaffe och ska tydligen hålla värmen riktigt bra! Jag beställde den från FRAPP.se som just nu har steltonstermosar nedsatta i pris. Passa på!

 




Love ring&Rabattkod


Kl. 07:00 |
G o d m o r g o n! Jag måste få visa er min nya ring som är på väg med posten och den bör anlända vilken dag som helst. Det är Annica Vallin som har designat den.  Har ni hört talas om henne ? Hon designar smycken b.la ringar av riktigt bra kvalité i silver. De är stilrena, klassiska och många har söta hjärt-detaljer :-) Precis i min stil! Produktionen av smyckena sker i indien där spenderar Annica mycket tid och är väldigt noga med att de som jobbar har bra arbetsförhållanden. Hon samlar även in pengar till ett projekt, The sunshine projekt. Ett barndaghem i New Delhi som hjälper barn i slummen till skolgång, läxläsning, mat och kläder. Det känns kul att veta att lite av pengarna går till välgörenhet ♥ 12552389-origpic-3a4339  

Denna ring kan också bäras med en silverkedja runt halsen. Kul att kunna kombinera och perfekt för oss som jobbar inom vården!

Mellan den 13-20 februari får NI hela 20 % rabatt på ett köp hos just Annica Vallin :-) Ange bara sarasdiary i kassan! Jag är så glad som får ge er den rabatten, hoppas ni gillar. Du kommer till webbshopen H Ä R!

Annica Vallin finns även på facebook där hon i bland lottar ut smycken, missa inte!





Mellanmål!


Kl. 15:35 |
Tjohej! För någon timme sedan kom vi hem från Kyrkis. Så himla mysigt att träffa alla mammor och barn. Men jisses så trött vi blir efteråt ;-) Idag bjöds det på smörgåstårta men jag tog bara en kaffe. Hade precis ätit lunch och tur var väl det!. Vi har precis stigit upp efter en liten lur och stoppar nu i oss lite mellanmål. Fast Tilde kastar rånen på golven. Tror hon börjar tröttna på dem. Själv så smuttar jag på en hallonsmoothie gjord på hallon, kvarg och lättmjölk. Väldigt enkelt, mättande och framför allt gott! Bild 2013-02-12 kl. 15.27

Trött och ont i huvudet. Underbara tisdag...

Jag vet inte hur många gånger jag har kollat min mejl idag. Hoppas på att få mitt träningsprogram. Påbörjar 3:e veckan idag...





Det räcker med en halv...


Kl. 11:30 |
Jag älskar avokado och det är en perfekt fett-källa till måltiden. Men kom i håg, det räcker med en halv åt gången. Avokado kan du även använda som smör på smörgåsen, riktigt gott! Idag fick det bli en halv Acokado till min lunch. Tillsammans med rotbiff, mathavre, tomat och machésallad. Ett tips! Skippa isbergssalladen, den innehåller bara vatten och inge näring alls. Satsa istället på Maché, spenat och ruccola :-) DSC_0385

Näringsvärde för 100 g Avokado =  168 kalorier. Kolhydrater 4 g, Proteiner 2 g och fett hela 15.3 g





Kari Traa hos Campadre


Kl. 08:40 |
G o d m o r g o n! Tänkte bjuda på ett shoppingtips denna tisdag som inte är vilken dag som helst, utan fettisdagen :-) Ska ni äta en eller två semlor ? Jag ÄLSKAR Semlor, men i år hoppar jag över! Ska jag vara ärlig så har jag redan hunnit njuta en semla redan och den får räcka ;-) hihi Jo, shoppingtips var det ju! Som vanligt varje morgon kollar jag mejlen och då såg jag att Kari Traa finns just nu som kampanj hos CAMPADRE! Jag har själv inget plagg från det märket men jag har hört så mycket gott om det. Och hur sött är det inte med fjärilsdetaljer ? Det svarta är på väg hem till mig. Det är inte bara träningslinnen untan även supersnygga underställ!

Senast överförda4

Är du inte medlem hos campadre tycker jag du ska bli det och det kostar ingenting. Vill du bli medlem och få tillgång till alla dess superbra-kampanjer blir du det enkelt HÄR via mig.

Den 13 februari har Röhnisch kampanj hos Campadre och det tänker jag inte missa!

 




Det var inte i går...


Kl. 16:33 |

Har precis bokat in mig på spinning i kväll! Jag kommer inte i håg sist jag satte mig på cykeln och det lär nog dröja länge till nästa gång igen. Men i morgon får jag förhoppningsvis mitt träningsprogram så idag tänkte jag passa på :-D Jag längtar redan! Tjoohoooooo.

20121010-220530.jpg

Vad tränar du idag ?





Monday diary


Kl. 08:41 |
G o d m o r g o n ! Måste börja med att säga tack så mycket från era kommentarer i går. Jag hade laddat upp för att få ta emot helt andra kommentarer, ni är ju bara bäst! Ni kanske är nyfikna på hur det gick i går ? Hon somnade som vanligt i sin egen säng. Visst, vi fick springa in några gånger och stoppa in nappen men hon var inte ledsen. Så h i m l a skönt! Nu hoppas vi det fortsätter så här igen ;-) I dag är det måndag och vi ska strax börja göra oss ordning och bege oss in mot stan. Vi tänkte göra premiär på babyminglet som är mellan 10-12. Någon av er som brukar gå på det ?

DSC_0383

Såhär såg min frukost ut i morse. Inga konstigheter, eller hur ? Havregrynsgröt med linfrön och blåbär (och mjölk!!). Ett kokt ägg. Kaffe. 3000 mg Omega tre och en tablett multivitamin.





De två senaste nattningarna...


Kl. 11:04 |
Hej finisar! Vet ni vad, jag känner att jag måste få skriva av mig lite! Som ni vet har vi alla tre varit så förkylda och Tilde har väl inte riktigt kryat på sig än. Men hon är inte långt i från helt frisk. Ni som har läst bloggen sedan Tilde kom vet att hon har sovit i sin egen säng så fort hon kom hem från BB. Klockan sju har hon alltid fått nattmålet och stoppats i säng. Alltid. Och det har fungerat så himla bra för oss. Men visst har vi haft nätter då vi fått springa in 111 gånger och stoppat i in nappen och hon har även ätit de första månaderna, vore konstigt annars kanske ;-) Men de senaste två månaderna har hon sovit hela nätter utan att ätit eller skrikit efter nappen. Men nu.. Har vi haft riktigt svårt att natta tjejen i två kvällar på rad. Detta är som en ny värld för oss. Vad är det som händer ? Så fort vi har lagt ner hon i sin säng som hon har sovit i hela sitt liv så tok-grinar hon. Hysteriskt. I fredags höll vi på i fyra timmar och till slut fick J gå ner till källaren kl halv två på natten och hämta vagnen. Våran älskade bugaboo räddade oss och Tilde somnade tillslut. Likadant var det i går. Hysterisk så fort hon lades ner i sängen, men somnade bums i vagnen. Innan vi gick och lade oss flyttade jag över hon till sängen och hon sov vidare.

Jag antar att hon befinner sig i en utvecklingsfas, tänder är på G + att hon inte är riktigt frisk. Men det känns verkligen som allt har blivit upp och ner...

bild-35

En suddig Iphone bild från i går! Fruktstund på Dolcetto, vårat favoritfik .





Kvällens startfält


Kl. 17:53 |

melodifestivalen-2013

I kväll är det dags för startfält nr 2 av Melodifestivalen och i kväll är de i Göteborg. Jag tyckte Danny och Ana Gina skötte sig bra förra veckan, eller hur ? Vi har laddat upp med massa godsaker inför kvällen, tre sorters salami, lufttorkad skinka, goda ostar, melon, oliver mm. Ååå vad jag ser fram emot att sjunka ner i soffan.

Här kommer de åtta bidragen :

Anton Ewald - Begging

Felicia Olsson - Make Me No 1

Joacim Cans - Annelie

Swedish House Wives - On Top of the World

Erik Segerstedt & Tone Damli - Hello Goodbye

Louise Hoffsten - Only the Dead Fish Follow The Stream

Rikard Wolff feat. Sara Isaksson- En förlorad sommar

Sean Banan -  Copacabanana

T R E V L I G   L Ö R D A G K V Ä L L !





Plånbok


Kl. 11:07 |
Jag är på jakt efter en ny plånbok. Den jag har nu är riktigt sliten och jag vet inte hur många år den har fått hänga med. Tror den är från Åhléns. Nu är jag i alla fallute efter en plånbok som är kombinerad som en liten väska, förstår ni vad jag menar ? :-) Här nedan kommer ett exempel, blir så sugen på att klicka hem en från CreativeLounge! 14708316-origpic-46aacc.jpg_0_0_100_100_400_266_100  

Här kommer du direkt till deras plånboks-sortiment.

 




Galen natt!


Kl. 08:17 |

MY GOD vilken natt vi har haft. Jag loggar in och loggar ut, typ. Hoppas ni får en fantastisk lördag vad ni än hittar på. Jag tror vi ställer in dagens planer om inte den andra växeln sätter in..

Nu blir det frukost : Blåbärssmoothie, ägg, kaffe och omega 3 samt multivitamin.

tumblr_mhxjkaOiPt1r5lq1ho1_500_large

Idag blir det många koppar...





Fredagkväll!


Kl. 20:45 |
Hej på er denna fredagkväll. Jag antar att ni inte är många som kikar in här just nu men jag tänkte knopa ihop ett litet inlägg ändå :-) Vi har haft en mysig eftermiddag. Jag och Tilde har tagit en långpromenad, hämtat ut ett paket (ska visa er) och sen har vi badat. Tilde älskar verkligen att bada och hur trött hon än är så blir hon genast den piggaste tjejen när hon kommer ner i badet. När vi hade lagt Tilde så passade vi på att äta middag och under tiden pratade vi framtidsdömmar. Jag älskar att blicka framåt och allra helst när det gäller våra framtidsplaner. Ni som känner mig vet hur rastlös jag kan vara, hihi. Men bara jag får prata lite om framtiden så blir jag lugn i någon månad ;-) hihi Nu blir det snart lite kvällsfika. Men först se färdigt på spåret! 521963_403037936457735_460419646_n_large dreams_by_carolowa-d5u3wgg_large tumblr_mhvvv782uv1rmi8vjo1_500_large

 We♥it

 




CRAZY!


Kl. 11:17 |

Senast överförda2

Hur CRAZY är inte detta ?  Finns även i röd färg och i de flesta storlekarna kvar.

Du kommer direkt till tunikan HÄR!

Psssst! En läsare tipsade om att det är 50 % på REA priset. Så denna tunika blir din för 44,90:- :-D

 




Fredag = Vägning&mätning


Kl. 09:51 |
G o d m o r g o n! Eftersom det är fredag åkte måttbandet och vågen fram direkt när jag steg upp i morse. Jag vet inte om ni gillar inlägg som dessa, fick inte så himla mycket repsons på det senaste. Vad säger ni ? Ni som inte gillar kan ju bara skrolla förbi och låta bli att läsa, eller hur ? :-) Men vilket fall som helst så kommer några siffror här: Det som är inom parantes är det totala sedan start! Vikt : -0.3 (0.5kg) Midjemått : -1 ( 3,5 cm) Stussmått: -0.5 (2 cm) Lårmått: - 1.5 ( 2cm) Överarm: - 0.5 ( 0.5 cm) Som in ser händer det inte mycket på vågen och jag försöker att blunda för det. Intalar mig själv att siffrorna på vågen spelar INGEN roll. Men det är svårt. Måttbandet säger så mycket mer som ni ser. Jag har redan börjat känna på byxorna att det händer grejer och det är en underbar känsla mina vänner! ♥ Nu ser jag fram emot att träningen ska kicka i gång, vilket den gör på tisdag. Och förkylningen är så gott som borta så gissa om jag är redo ? :-D

TREVLIG FREDAG så hörs vi som vanligt lite senare





Eftermiddagen..


Kl. 22:14 |


20130207-220918.jpg
Sen lunch! Rostbiff, mathavre, spenat och tomat. Avokado. Enkelt och så himla gott :-)
20130207-220924.jpg
The perfekt home party i Hudik! Sju mil dit och sju mil hem. Hög musik och 1000 tankar, typ. Precis hemkommen och nu blir det försöka sova i några timmar...i morgon är det fredag = vågen och måttbandet ska fram.
PS. Om det är någon av er som har ett pelarbord till salu så säg gärna till!




Promenad&Podcasts!


Kl. 14:15 |
Hej på er! Jag och Tilde har precis kommit in från en härlig promenad. Jag kommer inte i håg sist jag var ute på grund av all sjukdom. Men så skönt det var. *Peppar Peppar* så börjar det gå åt rätt håll nu och Tilde sov i sitt rum i natt. Men gissa om hon försökte få sova med mig i går kväll ? ;-) Tänk att de snappar upp så fort! hihi Jag måste vara den sista som har snappat upp Podcasts, eller ? Just nu är jag beroende av Hannah och Amandas och under promenaden lyssnade på jag på avsnitten graviditet och kroppsideal. Jag rekommenderar! :-) Nej, nu ska jag fortsätta äta upp min alldeles för sena lunch här och sen göra mig ordning, lite äventyr väntar för mig denna eftermiddag ;-) Senast överförda1




Firar ni ?


Kl. 07:19 |
Alla hjärtansdag närmar sig, rättare sagt den 14 februari. Men det vet väl alla ? ;-) Brukar ni fira ? Vi brukar inte göra någon stor grej av den dagen (kanske köpa något litet eller gå ut och äta), jag tycker kärlek och uppskattning ska vi vissa varje dag. I år har vi sagt att vi inte ska köpa någonting utan istället lägga pengarna på en rolig grej vi ska göra i slutet på månaden, ni  kommer så klart få veta vad. Men fick jag önska mig något så skulle det vara ett till iphoneskal, gärna det högra här nedan. Just nu kör tintinstyle en kampanj med vissa varor nedsatt med 15 % b.la dessa skal från ChillNorway. Collage1   Jag minns när jag gick i högstadiet var det som en tävling vem som fick flest rosor. Tänk vad många som gick hem ledsen över att det inte fått en enda ros ? Vissa fick flera stycken. Var det så på eran skola ? 




Isa Coutore.se


Kl. 17:03 |
God eftermiddag bloggisar! Hur har ni det ? Är ni friska och krya ? Idag har vi varit hemma och skrotat runt alla tre, nu är jag less på detta! Vill bli riktigt frisk så vi kan göra massa skoj om dagarna än bara vara hemma. Innan jag ska ta ett skönt bad tänkte jag visa er två favoriter från Ester Elenora som jag hittade inne hos ISA COUTORE.  De säljer b.la kläder från Ester Elenora, Please, Stylesnob och Voluspa. In och kika med er :-) De har fri frakt och fri retur och det gillar vi, eller hur ? Senast överförda

Hur fin är inte blusen med spetsdetaljer bak på ryggen ? Och dödskalle-tröjan som är lite oversize ? Helt klart två plagg som jag vill ha i min garderob!

Du kommer till Isa Coutoure HÄR!

Jag har även försökt länka till en supersöt kjol från Ester Elenora men tyvärr fungerar inte direktlänken. Det är en kjol och ett par shorts  som är i nudefärg och spets! Så himla fina och perfekt till sommaren. Kika in :-D





Detta gör mig glad!


Kl. 08:41 |

"Kan du inte lägga ut vad du äter på dagarna i tex en vecka-skulle va intressant att följa tycker jag;)

Sen- jag läser inte bloggar och försöker minimera min tid på facebook eftersom jag bara få ångest över allt- men jag måste få säga att din blogg är riktigt trevlig att läsa-bra balans mellan allt-en riktig Lifestyle blogg:) You go girl!!!!:)

G O D M O R G O N!





Bra erbjudande!


Kl. 16:29 |
Igår när jag var in på Hemköp köpte jag med mig nyaste Amelia. Visst har den tidningen ryckt upp sig ganska så rejält ? Eller är det jag som har blivit äldre ? ;-) hihi Men, just nu får du sju nummer av tidningen + vattenflaska & byxor från Röhnisch för endast 159:- Det tycker jag är ett bra erbjudande. Och hur fin är inte den rosa vattenflaskan ? Riktigt bubbelrosa. Jag ska posta idag. 859145-0054_1  

Annars kan ni köpa vattenflaskan HÄR eller HÄR!

592049r_FUCHSIA

MY GOD!

Detta måste vara den snyggaste träningsväskan. Finns nu för halva priset hos Röhnisch! 





Första veckan med PT-Online..


Kl. 13:09 |
Tilde sover ute på balkongen och jag har precis fått i mig lunch. Familjen Annorlunda i bakgrunden och jag tänkte försöka få ner några rader nu om min första vecka med PT-Online hos MammaFitness. Det har gått bra! Jag har under en veckas tid fyllt i varje liten smula jag har stoppa i munnen.  Tanken är att du ska skriva ner vad du brukar äta. Men det tyckte jag var svårt, så i stället åt jag så ren mat som möjligt ( t.ex kycklingfile och sötpotatis + kesella med senap) att det skulle bli enkelt att fylla i. Jag har anpassat mig efter de livsmedel som finns i "banken" så det har gått väldigt smidigt. Jag får många frågor om det inte är svårt och jobbigt att fylla i och visst tar det tid. Men det måste det få göra. Jag har en hushållsvåg ståendes på köksbänken och ett block med penna bredvid. Skriver in allt gör jag när det finns tid, t.ex när Tilde sover. I går fick jag tillgång till mina recept och har fått justerat kaloriintaget lite ;-) Har precis skrivit ner och planerat vad jag ska handla hem i eftermiddag. Även denna vecka kommer jag göra det enkelt för mig. Göra storkok och äta samma mat till jag har lärt mig vad/när/hur mycket jag kan äta. Detta är endast 35 dagar av mitt långa liv och jag ska verkligen göra mitt bästa. Känns allt bra och jag ser resultat planerar jag för sammanlagt tre månader... Många tycker det är dyrt, men jag ser det som en investering för mig själv som jag är VÄRD efter nio månaders graviditet. Ett par nya pleasejeans får vänta ;-) Och tänk vad mycket jag kommer lära mig om mat och träning ? Jisses vad jag kommer suga åt mig!   tumblr_mhce9cDCGF1rzwv55o1_500_large

We♥it

N å g r a  F r å g o r ?

 




Tuesday diary


Kl. 08:49 |
H e j! I går kväll kom jag hem efter Bion till en jätte förkyld och ledsen liten tjej. Vilken natt vi har haft, kan räkna timmarna jag har sovit mellan tummen och pekfingret. Stackars liten. Så idag är alla planer inställda och vi fortsätter att hänga här hemma. Jag tror det är tredje gången Tilde är förkyld under sina nio månader. Hoppas detta går över lika snabbt som de andra gångerna. Nu ligger hon och sover sin förmiddagslur som jag hoppas bli en lite längre stund än vanligt, så hon får chans att samla lite kraft. Ja, för min skull också såklart ;-) Tanken var ju att jag skulle ligga bredvid T och passa på att sova men eftersom jag börjar hosta så blir hon väckt. Så jag har bäddat ner mig i soffan nu och ska stänga ned här. Det gäller att passa på!  006 Vi får se om vi hörs nå mer under dagen, skulle vilja dela med mig av första veckan med PT-Online. Idag har jag fått mitt kostschema. Jag hoppas på att få lite tid att skriva ner några rader senare under dagen, håll utkik om ni är nyfiken.




Monday diary


Kl. 09:55 |

G o d m o r g o n! Har ni sovit gott ? Trots att jag var så galet trött i går så hade jag riktigt svårt att somna. Tillslut gav jag och upp och joinade soffan. Har alldeles för mycket i huvudet som snurrar just nu men bara efter några timmar nu på morgonen känns det lite rensat. Tänk att ett telefonsamtal kan göra att det känns lite bättre.

Tilde sover nu sin förmiddagslur och jag ska passa på att duscha och göra mig ordning. I dag ska vi tvätta och fixa lite här hemma, inga större planer med andra ord. Känns ganska så skönt faktiskt. I kväll tror jag det blir Bio eftersom jag inte ska träna. Det var längesen! Har ni sett Bilbo ?

tumblr_mhllsqoFHp1rhwxjvo1_500_large

En känsla som jag saknar och kommer få sakna i en vecka till...

 




Fy fy fy!


Kl. 12:52 |
Usch och fy! Vi har varit med om det som jag har fasat för, Tilde satt i halsen. Jag hörde då biten satte stopp, tog upp henne, vände upp och ner, ruskade. Ingen bit kom. In med fingrarna och långt långt nere kände jag den och fick ut den! (allt skedde automatiskt, inget jag tänkte på & jag vet att man inte ska stoppa in fingrarna. Risk att andningsvägarna täpps till) Vilken tur jag inte har långa naglar för då skulle jag ha rispat upp. Efteråt var hon alldeles blå om läpparna, och efter ca 30 sekunder så var hon lika glad som vanligt. Toktjejen! Detta vill jag inte vara med om igen....! Kände att jag behövde skriva av mig lite...  




Vår-inspo!


Kl. 12:45 |

ooooooDenna T-shirt måste jag spana in lite närmre när jag får chansen hos KappAhl. Den finns även i vitt.

Direktlänk till toppen ----> HÄR!

Hur snygg skulle den inte vara till ett par riktigt slitna jeans i vår och ett par söta ballerinas ?

 




Är ni redo ?


Kl. 19:30 |

I kväll är melodifestivalen i Karlskrona, är ni några som är där på plats ? Jag hade hoppats på att få se finalen live i år men tyvärr han vi inte med innan biljetterna blev slut. Men det har jag kanske redan nämnt ?

Här är kvällens startfält:

1. David Lindgren - Skyline 2. Cookies N Beans - Burning Flags 3. Jay-Jay Johanson - Paris 4. Mary N’diaye - Gosa 5. Eric Gadd - Vi kommer aldrig att förlora 6. YOHIO - Heartbreak Hotel 7. Anna Järvinen - Porslin 8. Michael Feiner & Caisa- We’re Still Kids

Inte några direkta favoriter i kvällens startfält. Lindgren gör ett nytt försök i år med liknande låt och uppträdande. Vad är grejen med fingrarna ? YOHIO sätter sundsvall på kartan (förutom GINA DIRAWI, förresten, har Danny och Gina blivit ett par ?) och Cookies N Beans brukar ha härliga trallvänliga låtar. Tror ingen från kvällens startfält kommer representera i Eurovision. Men, jag kan ha fel ;-) Och Danny, vill inte bli två i år igen och satsar i stället som programledare. Vad tror ni, hiss eller diss ?

melodifestivalen-2013

Trevlig kväll





Tid för återhämtning


Kl. 12:18 |

Tilde har precis följt med sin farmor hem för lek och bus hela eftermiddagen och jag har krupit ner i soffan. Så ser min eftermiddag ut. Återhämtning. Hoppas allt är fint med er :-)

DSC_0394

DSC_0393 DSC_0395  





Dagen


Kl. 16:53 |


20130201-164533.jpg
Nu när jag är mammaledig tycker jag veckorna går SÅ mycket snabbare. Håller ni inte med? Dagarna bara svischar förbi. Både bra och dåligt tycker jag

20130201-164705.jpg
Efter att vi sagt hejdå till J for vi en sväng på Birsta för att träffa Maria för en fika och surr. Alltid lika trevligt! Kunde ju inte låta bli att kika i affärerna och dessa jeans från cubus blev jag lite kär i. De satt perfekt och hade fin kedjedetalj längst ner på benet. Men, jag ska vänta med att köpa jeans till jag är färdig med PT online.

20130201-164954.jpg
Mys mys mys i morse. Finns det nå mysigare ? :-) Det verkar som om T skippar eftermiddagsvilan idag, kanske den lilla luren räckte på 30 min? Ja, det märks väl ;-)
Nu middag!




Bloggparty


Kl. 13:23 |

Vet ni vad bloggisar ?

Just nu hade jag kunnat varit på väg i ett flyg mot Oslo, två hotellnätter, hotellfrukost och BLOGGPARTY! Men J hade inbokat med jobbet för flera månader sedan så jag fick snällt stanna hemma (+ att vi har två roliga saker inbokade nu i vår). Jag missade förra året också eftersom jag låg hemma i soffan knaprandes på bricanyltabletter på grund av sammandragningar. Så gissa om jag har längtat och sett fram emot detta ? Jag får helt enkelt fortsätta och längta till nästa gång, som kanske inte är så långt borta ?

Oslos oslo 2

Hoppas tjejerna kommer uppdatera sina bloggar flitigt, så jag får vara med på ett liiitet hörn ;-) hihi

 




Dagens Sara


Kl. 10:42 |

Tror inte jag har visar er denna goding jag köpt för flera veckor sedan hos Veromoda ? Det är en grå tunika i härlig oversize med fina glittervingar bak på ryggen.

Desktop6

Nu får Tilde ta och vakna snart så hon kan göras färdig för dagen. Vi måste åka ut till J´s jobb och sen har vi några ärenden på Birsta!





Fredag = Vägning&mätning


Kl. 08:39 |
halsa100811-2

Jag började skriva ner vad  jag äter i tisdags, alltså är jag inne på  min fjärde dag och jag har nog aldrig ätit så mycket som jag gör! Lagad lunch, två mellanmål + ett kvällsmål förutom frukost och middag. Och ÄNDÅ kommer jag inte upp i antal kalorier jag ska äta! Jag ser fram emot kostråden till veckan så jag lär mig äta rätt så jag kommer upp i rätt kalorier :-) Som rubriken lyder så är det på fredagar jag kommer väga och mäta, så i morse åkte måttbandet och vågen fram.

Här är resultaten efter 3 dagar (endast registrerad min egen kost) : Vikt: - 0,2 Midjemått: -2,5 cm Stussmått:  -2,5 cm Lårmått: - 1,5 cm Överarmsmått: + 0,5 cm