Firar ni ?


Kl. 07:19 |
Alla hjärtansdag närmar sig, rättare sagt den 14 februari. Men det vet väl alla ? ;-) Brukar ni fira ? Vi brukar inte göra någon stor grej av den dagen (kanske köpa något litet eller gå ut och äta), jag tycker kärlek och uppskattning ska vi vissa varje dag. I år har vi sagt att vi inte ska köpa någonting utan istället lägga pengarna på en rolig grej vi ska göra i slutet på månaden, ni  kommer så klart få veta vad. Men fick jag önska mig något så skulle det vara ett till iphoneskal, gärna det högra här nedan. Just nu kör tintinstyle en kampanj med vissa varor nedsatt med 15 % b.la dessa skal från ChillNorway. Collage1   Jag minns när jag gick i högstadiet var det som en tävling vem som fick flest rosor. Tänk vad många som gick hem ledsen över att det inte fått en enda ros ? Vissa fick flera stycken. Var det så på eran skola ? 




Kommentarer

Jaaa! Ingen tävling sådär direkt men det blev ju det ändå, så hemskt när man tänker på det! Ännu hemskare att vi faktiske HADE en RIKTIG tävling med skolan snyggaste, skolans fjäskis, skolans sötaste osv - och självklart vann ju jag en kategori, gissa vilken? Skolans godisgris såklaaart, hahahaha! Bara roligt då men i efterhand, så sjukt med dessa typer av popularitets- och ickepopularitetstävlingar... :/

Kram vännen <3

Emelie

Kärlek och uppskattning varje dag ska det vara!! Givetvis! :-) Det är viktigt! Men det är alltid mysigt att göra något, eller köpa något fint till sin älskade på alla hjärtans dag! Vi försöker överaska varandra ganska ofta och de är så mysigt! :-) Älskar överraskningar!!




Kom ihåg mig?