Sista dagen i november


Kl. 08:43 |

G.o.d.m.o.r.g.o.n!

Måndag igen och snart dags för mig att  packa mig in i bilen och köra ner till hudik. Nu väntar några dagar hemifrån igen.

I helgen så var vi på årets första julbord! Det var så gott. Jag älskar lax i alla dess former, och sill (senaps sill är favoriten), kalvsylta med rödbetssallad och ris ala malta, mmmmm!  Efter maten så var småstadsliv uppe på scen och bjöd oss på lite skoj! Men ska jag vara ärlig så blev vi lite besviken...de kunde ha kört lite längre och det där bandet hälsingefyr, de hade kunnat slagit sig ner vid ett bord i stället.

I morgon är det DECEMBER! Galet. 25 dagar kvar till jul!

Ha en fin måndag bloggisar! 
K.r.a.m





Ett nytt försök...


Kl. 21:02 |

Ja men då är jag på plats igen. I den tomma och tysta lägenheten. Saknar redan familjen. Har badat och gjort lite kvällsfika och har nu börjat sett på homeland! Så himla spännande. 

Jag satsar på en tidig kväll för att göra en tidig morgon med handling och en morgonpromenad innan mitt första pass. Såg att vattnet skylla stängas av i morgon, får flashbacks hur det var när vi bodde i lägenhet! 





Hemfärd och flickrum


Kl. 19:44 |
Hej bloggisar!

Jag fick åka hem igår eftermiddag då hela familjen utom William låg i magsjuka. Nu vill vi få vara friska minst åtta veckor fram, okey?


Lite inspo till flickrum från Pinterest. Så sugen på att göra om Tildes rum. Hon ska få ett skrivbord där hon kan pyssla , våran pysseltjej. Dock är det väl Williams rum som har prio ett då hans rum ekar tomt. Men jag tror han kommer få ta över en hel del möbler av Tilde och då behöver ju hon nytt, eller hur ;-)


Nu har båda barnen somnat och vi ska också snart sova. Är helt slut efter en helt sömnlös natt och en dag med fullfart på båda barnen. Phuu!

Men först Walking dead!








Black week all week


Kl. 18:29 |
Det här stämmer väl rätt så bra eller hur ? ;-)
 
Många webbshop´s kör kampanjer nu och Jollyroom kör black friday med galna rabatter! Jag har faktiskt klickat hem några julklappar till barnen. 
 
Är ni färdiga med julklapparna ?
 
 




Magsjuka på annan ort


Kl. 10:37 |

Utsikten från lägenheten. Ni ser det gula huset där nere? Det är där jag ska spendera dagarna i 8 veckor. Så skönt att ha nära!

Men...  Jag inviger vistelsen med MAGSJUKA! Fy fasen alltså. Känner mig så ynklig. Har inte en enda pryl i kylskåpet!




Ampel


Kl. 21:48 |








Blus med knytband


Kl. 08:02 |
Godmorgon!
 
Morgonbestyren pågår här hemma. Tilde klär på sig själv (vilket tar hundra år) och William har tagit på sig skorna och springer runt i hela huset, haha! (Typ ingen ide stt städa här hemma)

Vet ni vad jag skulle vilja göra ? Jo, göra mig av med alla kläder och köpa nya! En rejäl rensning med andra ord. Just nu tillåter inte ekonomin men snart, snart så kommer jag kunna göra det. Jisses vad jag längtar efter att börja jobba igen och få en riktigt lön. Jag ska ju inte klaga nu heller men ja, ni förstår =)
 
 
 
Såg att den här blusen ska komma in till Lindex snart. Den måste jag spana på i butik, gillar blusar! Passar både till vardag och till fest =)
 
 




Följer ni några serier?


Kl. 20:54 |
Godkväll bloggisar!
 
Vi har precis sett ett avsnitt av The walking dead och nu väntar jag på att Modus ska börja. Ser ni den serien ? Jag brukar inte följa serie på tv´n men nu inser jag att det gör jag ju visst; Modus, Homeland, Bron och Paradise hotel ;-) Har jag missat att följa någon serie som går just nu ? Hit me!
 
I dag kom J hem och berätta vad som hade hänt en arbetskamrat. Ett mejl som öppnades gjorde att hela datorn blev krypterad. För att han skulle få tillgång till sin dator igen var han tvungen att betala en summa med pengar. Detta betyder alltså att alla bilder kan försvinna. Jag fick PANIK! Måste göra något åt alla bilder på datorn. FRAMKALLA.NU Vad gör ni med era bilder ? För ni över till en hårdisk ? 
 
 
Har suttit och tittat på bilder och har ni sett  ? William bara några dagar gammal. Nästan så man blir sugen på en till ? Nä, skoja bara! hahaha Men man glömmer ju så fort att de varit så små. 




BBRR...


Kl. 13:27 |

Mot dagis i morse efter en skön sovmorgon! Vi älskar didriksson fodrat galon. Håller barnen varma och goa länge. Har haft didriksson på Tilde sedan hon började på dagis. Många tror att barnen blir svettiga men didriksson andas, vilket många andra fodrade galon inte gör.


Klart lövhögarna ska hoppas i :)






En grön smoothie


Kl. 11:10 |

Mixa 60 gram frusen avocado med ett äpple, en banan och tre nävar bladspenat. Späd med vatten och pressa över lime.

YUMMIE!

Här hemma är det sjukstuga. Jag som aldrig är sjuk har blivit det nu. Mitt i VFU. Men jag försöker att inte jaga upp mig utan fokuserad på att kurera och vila mycket. 

Ha en fin dag!





Att fynda


Kl. 19:42 |
 
I dag efter brunchen tog vi en sväng på stan. Jag som aldrig brukar gå in på ESPRIT gick in  och provade jackan här ovan. Vilken tur den inte fick följa med hem för hos BOOZT.com  <--- LÄNK!är den nedsatt med hela 40 %! Ibland har man tur =) Jag gillade den lite extra för den höga kragen. 
 




FARSDAG!


Kl. 15:41 |
 
Idag är det ju farsdag och det firade vi pappan i vårat hus med sovmorgon, två presenter och en brunch på brasseriet verket. Världens bästa pappa för mina barn, helt klart <3

 
Tilde kom hem med tulpaner i går. Så underbart fina.
 
Nu: sluta ögonen i två minuter och sedan börja planera veckans mat. Ja, vi storhandlar på söndagar. Hur hinner man på veckorna?
 




Ett fantastiskt jobb


Kl. 19:39 |

Vet ni? Jag har en fantastisk VFU! Vilka fantastiska blivande arbetskollegor och vilka fantastiska föräldrar och fina barn jag får träffa varje dag. Jag får nypa mig lite i armen för att förstå att detta kommer jag få betalt för. 

Jag är på rätt väg.

Nu: ska vi inviga våran "bio" med senaste avsnittet av the Walking dead och jag hör hur Johan fixar med lite gott ute i köket. W