Dagens Sara och drömmar


Kl. 15:08 |
20120530-150635.jpg Jeans leggings - VILA Tunika - Veromoda Tilde ligger i mormors famn och sover och jag kikar hemnet och drömmer mig bort. Tänk vad underbart det vore med ett radhus/parhus/hus!




50 % på bikinis


Kl. 14:44 |

Ni har väl inte missat att H&M har just nu 50 % på vissa bikinis ?





Wednesday diary


Kl. 13:05 |
Här kommer ett sent hej denna onsdag från mig! Hur mår ni? Mormor har tagit med sig Tilde på en promenad så jag har hunnit med att städa här hemma och fixat mig ordning. Vi har verkligen haft en lugn och skön förmiddag med sömn och bara mys! När de kommer tillbaka är det dags för lite lunch och lite senare ska vi möta upp moster ute på IKEA. Då ska jag passa på att köpa en badkappa till Tilde. Runt sju kommer Johan hem och som som vi längtar :-)  

Dessa två finns hos IKEA för 99:- styck





Börjar lite försiktigt..


Kl. 16:50 |
20120529-163351.jpg Tilde tränade också lite medan jag körde plankan :-) Hej bloggisar! Nu är det dags för mig att börja stärka bålen igen efter graviditeten. Det kommer bli många plankor framöver i alla dess former. En tjej som är grym på just träning efter graviditet är Malin. På sin blogg delar hon med sig av massa bra övningar för nyblivna mammor och icke nyblivna mammor :-) Hon gör även bra videoklipp där man på ett enkelt sätt får övningen förklarad och visad! Kika in hos henne om du behöver inspiration och tips :-) Hur gick det då? Jag tänker börja försiktigt och idag körde jag på knä 3*30 sekunder. Kan ju låta fjuttigt, men det kändes ;-) Eftersom jag inte har någon spegel i vardagsrummet var det svårt att se om jag gjorde rätt, så i morgon får Johan kontrollera :-) Lite galet är det att i broschyren jag fick hem från förlossningen med övningstips efter graviditeten, rekommenderades situps! Galet galet galet. Vad kör du? Plankan eller situps?




Dagens lunch


Kl. 12:06 |
20120529-120530.jpg Bacon, skogssvamp, creme fraiche franska örter, cocktail tomat och svartpeppar! :-)




Tuesday diary


Kl. 09:59 |
Hej bloggisar. I morse kom taxin och hämtade Johan klockan sex och skjutsa honom till midlanda. Han ska spendera en natt på Öland med jobbet och kommer hem i morgon kväll. Men vi har sån tur att min mormor ska ta tåget upp i eftermiddag och hålla oss sällskap till i morgon, LYX! :-) Idag har vi hunnit varit hos BVC jag och Tilde vi hade tid klockan nio och hon väger numer  3940 gram och är 52.5 cm lång. Hon växer så det knakar lilltjejen våran! Nu gör vi ett litet uppehåll och ska inte dit förrän om två veckor och då är det dags för läkarundersökning. Nu ska jag passa på att röjja undan lite här. Jag har precis kört igång en tvättmaskin och Tilde sover i vagnen utanför toaletten med öppen dörr ;-) Hon sover bäst med mycket ljud omkring sig .. Någon som känner igen sig ?




Tack Frida!


Kl. 11:18 |
20120528-110202.jpg Har ni sett vilka fina stjärnbyxor Tilde fått av bloggläsaren Frida :-) Tack tack tack! Just nu kikar jag på bigbrother i väntan på att Tilde ska somna en liten stund. Sen ska vi styra bilen mot jobbet och hälsa på :-) Hoppas den nya veckan och denna måndag börjat på bästa sätt för er finisar!




Dagens Sara


Kl. 16:16 |
20120527-161433.jpg Nu till mormor och fika innan vi rullar hemmåt :-) Som vi längtar efter pappsisen nu!




Frukost ute!


Kl. 12:02 |
20120527-114532.jpg Hej Finisar! Hur underbart är det inte att njuta frukosten ute? :-) Grattis alla mammor på morsdag <3




Saturday diary


Kl. 08:12 |
Hej bloggisar! Frukosten har slunkit ner i magen, bara sista skvätten av dagens första kaffekopp som är kvar. Tilde ligger bredvid nakenfis, njuter och jollrar. Vi ska om en liten stund göra oss klar och åka ner mot Hudik där vi ska stanna till i morgon :-) Men först lite mer Tildemys <3 Passar på att önska er en trevlig helg utfall vi inte hörs förrän i morgon. Men känner jag mig rätt blir det nog några hälsningar från iPhonen ;-)




Fyra instagram


Kl. 19:31 |
20120525-192954.jpg Fyra bilder från dagen! Nu blir det kvällsfika här och senare hoppas jag få tid att svara på era kommentarer <3




Lovely day


Kl. 14:50 |
20120525-144759.jpg Nu ska vi snart åka hem och äta rester från igår som är grillat. Sen försöka packa lite. Vi ska sova borta första gången jag & Tilde i morgon nämligen :-) Oj, nu har det börjat åska här!




Powerwalk!


Kl. 11:13 |
20120525-111131.jpg Hej finisar! Nu har Tilde precis somnat i vagnen så nu beger vi oss ut. En powerwalk till bergsåker för att njuta solen :-)




Newbie♥


Kl. 07:00 |

Fina kläder som Tilde fick sist vi var på stan :-)

Jag älskar kappahls NEWBIE kollektion och det är jag nog inte ensam om! Är det några kläder som kommer sparas så är det dessa :-)





Underbar dag&Villervalla!


Kl. 19:37 |
Hej på er. Vilken helt underbar dag vi har haft men än är den inte slut :-) Vi tänkte avrunda denna underbara torsdag med grillat till middag och testa Gb´s nya Noggerglass till Eurovision semifinal del 2 som går av stapeln klockan 21.00, Loreen måste väl gå vidare ? Idag mötte jag och Tilde upp min moster ute på birsta vid lunchtid där vi strosa runt, blev även en sväng in på IKEA där jag bunkra upp med nya fräscha handdukar! Med sig hade hon en påse med fin fina kläder från Villervalla :-) TACK! Jag längtar redan till i morgon då hon ska få inviga nått av plaggen :-) När vi var färdiga åkte vi och hälsade på Johans jobb för att visa upp våran lilla tjej! Jag måste försöka planera in en dag och hälsa på mina kära arbetskamrater också, jag hade planerat i morgon men eftersom det ska bli så fint väder sitter jag hellre ute och solar samt att Johan har tagit ut en pappadag ;-) Det får bli till veckan istället...

 NU DINNER!





Vacker


Kl. 10:19 |
20120524-101618.jpg En liten present till mig själv! Inte så svårt att se vad det är ;-) hihi Förresten kör tintinstyle 30 % på allt från Odd Molly nu. Ange rabattkoden HELLOSUMMER i kassan!




Thursday diary


Kl. 09:04 |
Lillhjärtat ligger fortfarande och drar sig i sängen, undra vem hon är lik ;-) Sin mor såklart! Måste börja med att tacka Tilde för ännu en superbra natt med mycket sömn och lite mat. Dagen till ära blir hon hela 1 månad gammal så i eftermiddag/kväll ska vi ta månadskort. Eller rättare sagt, försöka är väl rätta ordet för jag är verkligen ingen fotograf ;-) Jag förstår inte vart dessa fyra veckor har tagit vägen och oj så hon har förändrat våra liv. Jag kan bli full i skratt när vi ska iväg någonstans och ser Johan med all packning, jag skulle kunna skratta ihjäl mig. Nu är det inte lika enkelt som då det bara var vi två. Tänk att en så liten människa kan förändra livet totalt. I dag får vi besök av min moster och jag tror vi ska åka ut till birsta för att kika på altanmöbler. Jag skulle behöva springa in till IKEA och fylla på med kräkhandukar, tydligen ska ju dessa vara så himla bra.. och kanske blir det en gofika för att fira lilla Tilde ;-) Ja, detta var väl lite morgonbabbel från mig. Önskar er en härlig torsdag och vet ni vad ? Sundsvall bjuder på strålande sooooool även idag! Love it ♥




Heja heja!


Kl. 18:53 |
20120523-185033.jpg Just nu befinner vi oss vid hamnen och ska kika då Johan spelar fotboll, heja heja! Solen lyser fortfarande men det har blivit lite kyligare... Vad gör ni ikväll?




Kaffedejt i solen


Kl. 17:45 |
Hej bloggisar! Här hemma pågår det eftermiddagslur efter middagen så jag passar på att blogga lite :-) Idag tog jag och Tilde en promenad till stan och träffade Malin & Jolie och Elma & Liam. Vi köpte med oss kaffe/latte från Waynes och satte oss i en park och njöt solen och varandras sällskap! Det var första gången jag träffa Elma och jag hoppas verkligen det inte var sista gången :-) Tilde sov sig igenom hela tiden i vagnen och skötte sig exemplariskt ;-) Innan vi träffade tjejerna var vi in till Kappahl och oj så mycket fina tjejkläder det fanns. Jag ska visa er lite senare vad Tilde fick med sig...

We love bugaboo ;-)

Bilden är lånad av Malin. Kika in hos henne så finns det några fler bilder från dagen där även hon finns med.

Tack för idag tjejer :-)

 





Dagens Sara


Kl. 11:00 |
Hej finisar! Ännu en solig dag bjuder sundsvall på och det ska faktiskt hålla i sig ända till nästa vecka. Fick för en liten stund sen ett sms av J om att han ska ta ledigt på fredag och då har de lovat hela 22 grader varmt! Då får det nog bli en liten familjeutflykt mot havet kanske & picknik! Men som alla vet kan väderfolket ha fel ;-) Just nu sover Tilde här hemma och jag håller på att dona lite. Har kikat igenom garderoben och kommit framtill att det behövs verkligen rensas och fyllas på med nytt! Efter lunch ska vi ta en prommis till stan och förhoppningsvis hitta något fint till tjejen att ha på sig på lördag då vi ska på kalas, kanske får jag köpa hennes första klänning ;-) och har vi tur blir det en kaffe med två fina tjejer i solen!

Tröja - Veromoda (den enda amningsvänliga svarta tröja i garderoben) Shorts - H&M

:-)

Förresten, vad tycker ni om den nya designen här inne i bloggen ? Jag trivs!





Fint kök


Kl. 09:40 |

hemnet

Jag älskar detta kök! Den ljusrosa tapeten bryter av fint med de mörka bänkskivorna. Är det någon som vet vad tapeten heter ? Köket tillhör en villa i sundsvall, sidsjön som är till salu!





Home alone


Kl. 18:00 |

we heart it

 Nu är far och dotter ute på en promenad så jag ska passa på att städa och sen ta en lååååååång dusch ;-) Tror det är andra gången jag är hemma ensam sen Tilde kom till oss!





Just nu...


Kl. 11:59 |
20120522-115811.jpg Älskar färgen på kronprinsessans klänning och spetsdetaljerna :-)




Baglady


Kl. 10:39 |
Har ni kikat in hos Campadre idag ? Om inte så måste ni göra det. En kampanj  som pågår just nu är fina armband och halsband från Baglady. Jag kan inte påstå att jag är en "smyckestjej" men tycker det är himla fint på andra och det kan verkligen piffa upp vilken outfit som helst. Men jag tror ändå det blir två "klick" då jag hittade både ett halsband och ett armband som föll mig i smaken... :-)

Om du inte är medlem men vill bli, klicka HÄR! Det går snabbt och kostar ingenting.

 




Sommarklänning


Kl. 07:00 |
I sommar är vi bjuden på 30 års fest och vi har precis bestämt oss för att gå på den. Så nu har jag redan börjat spana efter vilken klänning jag ska ha. Johan tycker jag är lite tokig som redan börjat fundera över det, det räcker väl med att bestämma sig några dagar innan. Någon som känner igen sig ?  ;-)

Fina klänningar hos Creativelounge! Den längst till höger är väl mest amningsvänlig, vilket den till vänster inte är. Vilket är synd för den är ju så fin, älskar båda färgerna, så att välja vilken skulle bli svårt! Den i mitten är helt underbar, men frågan är hur lång den kommer bli på mig, jag är ju ganska så kort. På bilden är den enligt mig perfekt längd :-)





Tuesday diary&prinsessdop


Kl. 05:41 |
Godmorgon finisar. Inatt har det varit en riktigt bra natt jämfört med föregående natt. Oftast har vi bra nätter med mat en gång och somna om i egen säng så nu känner jag mig riktigt utvilad även om klockan bara är halv sex. Men om jag känner Tilde rätt så somnar vi nog om en liten stund till igen. Idag ska ju våran fina prinsessa Estelle döpas och det får vi ju inte missa. Kl 10.45-14.00 kommer det sändas på SVT med Ebba von Sydow. Våran förmiddag blir innemys och istället kommer eftermiddagen spenderas ute med en långpromenad :-) Ska ni se dopet?




I love bugaboo ;-)


Kl. 17:38 |
20120521-173225.jpg

Efter BVC besöket idag där det konstaterades att Tilde numer väger 3700g och är 52 cm lång tog vi en skogspromenad ovanför där vi bor. Det gick hur bra som helst med buggan och vi körde inte fast en enda gång ;-) Jag är så nöjd med vagnen och är glad att vi köpte den.





Tack!


Kl. 16:46 |
Alltid lika mysigt att träffa Malin & Jolie. Gladaste tjejerna i stan som får en på så gott humör och massa energi :-) Om jag inte haft min blogg hade jag aldrig träffat dem, tänk vad mycket gott bloggen kan föra med sig :-) Idag hade de med sig godaste fikat från charm och en present till mig från Bodyshop. Tror den kommer invigas redan ikväll, kan ni gissa vad det är ? ;-) Och som vanligt glömmer jag ta fram kameran...  

Tusen tack♥





Ombyggnation


Kl. 15:52 |

Det pågår lite småfix här inne så ni får ursäkta röran som är just nu

:-)





Som vanligt igen menändå inte...


Kl. 20:56 |
Hej finisar! Söndag kväll är här och jag har krupit upp i soffan med täckte och Tilde sovandes bredvid mig. Mys!  Jag tror vi ska se på bigbrother som börjar om en liten stund. Jo, i morgon börjar Johan jobba som vanligt igen, alltså han kommer inte komma hem förrän strax före fem. Tildes första vecka var vi hemma tillsammans alla tre, sen har Johan jobbat halva dagar nu i två veckor och kommit hem strax före klockan ett och det har verkligen  varit bra och passat oss. Måste erkänna att jag är lite nervös med 8 timmar helt själv utan avlösning, men jag tror ändå det kommer gå bra. Vi har haft turen att ha blivit föräldrar till världens snällaste tjej som för det mesta är toknöjd ♥ och premiär dagen är redan planerad, först BVC för vägning och sen får vi besök av två fina tjejer! :-)




Check!


Kl. 18:04 |
20120520-180323.jpg Veckans storhandling - DONE! Nu hem och laga late dinner :-)




I bilen..


Kl. 11:37 |


20120520-113601.jpg Vi är påväg mot födelsedagslunch men först ett snabbt stopp på Birsta :-) Vad gör ni idag?




Nytt och fräscht var det här!


Kl. 09:47 |
Ååå vad fin den nya designen är här hos LSB :-) Eller hur ? Extra roligt är det också att man är en av toppbloggarna! I och med den nya designen som har blivit här har jag blivit lite sugen på att fixa om med min egen design och jag får nog ta kontakt med duktiga Anna ;-) Något sommarfräscht med lite färg kanske ?




Regnskydd till buggan?


Kl. 08:41 |

Vi behöver ett regnskydd till våran bugaboo. Har vi ett regnskydd kan jag inte komma med undanflykter om att inte bege mig ut på en prommis när det regnar, right ? Men frågan är om man kan köpa vilket regnskydd som helst till bugaboon eller om man måste köpa deras eget ?

"Regnskyddet till Bugaboo Cameleon är genomskinligt och skyddar mot regn och vind. Det fästs direkt på ramen på din Bugaboo Cameleon, ger ditt barn gott om utrymme och går smidigt att fälla ihop när solen tittar fram. Då kan det ofta läggas i bagagekorgen på din Bugaboo. Bugaboo Cameleon regnskydd kommer väl till användning när regnmolnen drar ihop sig eller när det blåser upp med lite hårdare vindar.Passar både för sitt och liggdel".





Typiskt..


Kl. 23:26 |
Hej bloggisar! Redan lördagkväll som snart går över till söndag. Vart har denna helg tagit vägen ? Som ni märkt har det blivit lite bloggande från min sida men hoppas kunna komma tillbaka igen efter helgen :-) Nu i kväll har jag försökt beställa från en webbshop som heter miinto, men det måste vara något fel i deras kassa då det inte går att genomföra köpet :-( Så himla typiskt då jag efter mycket letande äntligen hittat en Lovely knit  från Odd Molly i min storlek som jag vill klicka hem. Jag får göra ett nytt försök i morgon helt enkelt. Nu ska jag krypa ner i soffan bredvid mitt stora hjärta innan det är dags att sova. Hoppas allt är fint med er och att ni har en bra helg!  

Present till mig själv, för det är jag värd!





Fyra instagram


Kl. 16:12 |
20120518-160900.jpg På de gosigaste fossingarna ;-)




Ärenden..


Kl. 12:48 |
20120518-124608.jpg Nu är vi ute på lite ärenden inför kvällens grillning med fina vänner... :-)




Tack!


Kl. 14:49 |
20120517-144505.jpg Tilde tackar Nikita för strumporna som kom med posten här om dagen :-) Brevet innehöll tre fina tjejiga strumpor b.la dessa rosa med vita prickar, så fiiiina :-) Tack!




Skön filt


Kl. 10:38 |
20120517-103404.jpg Så skön filt från Färg & Form som är en present till Tilde från min moster och familj... Sundsvall bjuder på regn idag så det får bli en hemmamysdag med film och kanske främmande :-)




Underbart väder...


Kl. 16:30 |
Hej finisar! Hur har ni det ? Sundsvall bjuder på riktigt härligt väder idag med strålande sol och 16 grader varmt. Jag och Tilde har varit ute på två promenader idag och nu har vi precis kommit hem. Johan ska jobba lite nu och Tilde ska få lite mat sen ska vi åka och träffa fina vänner som också har en liten tjej som föddes i början på April. Tildes första tjejkompis ;-) och snart kommer två till av hennes kompisar komma till världen, vi väntar med spänning!

♥♥





Dagens Sara


Kl. 11:15 |
Hej bloggisar! Idag är jag så trött att kläderna får hjälpa till att pigga upp lite. Nu på förmiddagen tänkte jag passa på att försöka se om Niceville medan Tilde sov, men gissa vem som somna? ;-) Så nu gör jag ett tredje försök... 20120516-105405.jpg Jeans leggings - Veromoda, Amningslinne - Lindex, Tröja - MQ Tack för era fina kommentarer om våran Tilde. Det värmer i hjärtat <3




26 April 2012


Kl. 20:40 |
Klockan tre den 26 april vaknade jag av att det kändes som det brann i ryggen. Visste direkt att nu ville Tilde träffa oss. Kämpade på med värkarna hemma till strax efter klockan åtta då vi for in till förlossningen, alltså fem timmar hemma. När vi kom fram så var jag öppen 3 cm och vi blev inskriven direkt, vilket jag inte trodde såklart. Var helt inställd på att bli hemskickad med värktabletter och något att sova på. Nio timmar efter inskrivningen så kom våran lilla fina tjej ut och hela vårat liv förändrades direkt. Med hjälp av lustgas och EDA (som jag först absolut inte ville ha men var tvungen att ta för att kunna vila och äta) gick förlossningen bra och enligt barnmorskan snabbare än de hade räknat med... Sex timmar efter att Tilde kom (ca kl 23.00) fick vi gå över till vårdhotellet och sova. På morgonen efter  träffade vi doktorn och eftersom allt var bra så for vi hem efter lunch :-)

Det finns inga ord som kan beskriva hur mycket vi älskar denna lilla tjej...

♥♥





Just nu


Kl. 16:20 |
20120515-161923.jpg Lilla familjen ute på promenad...




Dagens Sara


Kl. 11:14 |

Linne - VILA, Leggings - VILA, Cardigan - ?





Förmiddagslur


Kl. 10:27 |
20120515-102510.jpg Förmiddagsmys när det är som bäst! Nu måste jag passa på att göra mig ordning för dagen. När J kommer hem ska vi åka ut till BOOM rean!




Frukost!


Kl. 08:37 |
20120515-083400.jpg

20120515-083407.jpg 3% Fil, en banan, ett ägg som inte blev med på bild. En kopp kaffe och ett glas färskpressad apelsinjuice. Vad har du ätit till frukost?




Vi gillar heldressar


Kl. 07:00 |
Vi tycker om heldressar! Så behändigt, troligtvis bekvämt och riktigt snyggt om ni frågar mig.  Dessa fyra nedan kommer från Villervalla som har så fina barnkläder i härliga färger. Alla fyra får gärna komma hem till Tildes garderob ;-)

För er som bor i Sundsvall kan du köpa kläder från Villervalla hos Pirumparum :-)





Halo pants


Kl. 21:43 |

Jag kan inte bestämma mig om dessa jeans är snygga ? Finns att klicka hem hos Nelly för 399 :-





Fyndat krimskrams!


Kl. 16:30 |
I lördags började BOOM med sin utförsäljning ur sitt förråd ute i ESSVIK med 50-90 % rabatt på allt. Det var mycket matbord, soffor, ljuslyktor, mattor och lite krimskrams! Jag fick med mig det sistnämnda. Tre fina ljuslyktor som jag fyllt med lite stenar och värmeljus och placerat på bordet ute på ballisen. Fyra plast -muggar och skålar samt två små brickor som är bra att ha ;-)

Utförsäljningen kommer pågå under hela majmånad och de fyller på med nytt varje dag. Kanske blir det en tur ut dit igen redan idag ?





Creamy Gazpacho


Kl. 12:58 |
I fredags knackade det på dörren och där stod brevbäraren med ett bud från Kelda! I paketet låg det två förpackningar med deras nya soppa, " Spansk kall tomatsoppa - Creamy Gazpacho". Inte nog med det innehöll paketet lite spanska tillbehör, två vinglas och en glasflaska som vi kan fylla med mineralvatten. Vi har inte hunnit smaka den än men så fort vi har gjort det så ska ni får höra vad jag tycker om den. Som ni vet så älskar jag ju tomatsoppa, så mina krav är väldigt höga ;-)

" Keldas Creamy Gazpacho är en spansk kall tomatsoppa med gurka, röd paprika och vilök vilka är puréade, samt grädde, vit balsamvinäger och chili som gör soppan smakrik och krämig".

Soppan kommer finnas i butik från och med vecka 19





19 dagar..


Kl. 12:43 |

3470 g tung och 51.5 cm lång :-)

Våran lilltjej har ökat hela 210 gram på en vecka och det är ju ett tecken på att hon mår bra och får i sig det hon behöver. Vilket också betyder att jag gör rätt, så skönt att veta :-)





Dagens Sara


Kl. 11:13 |
20120514-110517.jpg Amningslinne - Lindex, Jeans - Veromoda, Tröja - Vila Hej bloggisar! Som ni märker blir det många blogginlägg från iPhone med instagrambilder. Jag hoppas det är ok? Att få tiden att sätta mig vid våran stationära data och föra över bilder från kameran finns inte riktigt än så ofta som förut :-) Nu ska jag och Tilde gå till BVC och väga, ska bli kul och se hur mycket hon har gått upp. Nog har hon blivit rundare vårat lilla matvrak ;-) Sen kommer Johan hem efter lunch, vi har eftermiddagen oplanerad så vi får se vad vi hittar på.




Hemma!


Kl. 14:31 |
20120513-142903.jpg En nöjd tjej... En och en halvtimme prommis blev det och nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig ordning. Näst på tur står storhandla och äta middag ute :-)




Walk!


Kl. 11:16 |
20120513-111434.jpg Vi börjar denna söndag som vi avsluta lördagskvällen, en prommis såklart :-) Tränar/motionerar du idag?




Till hallen


Kl. 08:04 |

Denna lilla hallsoffa från Åhlens skulle gärna få komma hem till våran hall och agera som en färgklick. Ovanför den skulle jag vilja ha en ljus spegel, gärna med vit eller silver ram. Ny hatthylla och skoställ i vitt önskar jag mig också, likaså en vit byrå. Nu upplever jag våran hall som väldigt trång, mörk och liten och jag tror med lite ljusare möbler skulle den genast kännas lite större...

Godmorgon förresten :-)





Kvällswalk


Kl. 20:44 |

Tänk vad våran lilla tjej har förändrat vårat liv. Aldrig har jag väl tagit en kvällswalk en lördagskväll...

Nu blir det en snabb dusch och sen krypa ner i soffan med lite Cola zero i glaset. Johan har stuckit iväg på bio och jag tänker passa på att se en girlefilm. Det gäller att passa på ;-) Hoppas ni har en mysig lördagkväll bloggisar!




Kaffepaus


Kl. 15:03 |

En kaffepaus med godaste Riesen mitt i hemmafixet...





Odd Molly - solglasögon


Kl. 13:38 |
Country dreams har stor REA nu på hela sin webshop och jag blir så sugen på att klicka hem ett par solglasögon från Odd molly. De är ju så himla snygga! Och med 30 % rabatt blir det ju lite prisvänligare...




Rosa


Kl. 12:08 |
20120511-120546.jpg Igår fick Tilde fina rosa byxor av gammelmormor och idag invigs dom :-) Själv så har jag inte hunnit göra mig ordning eftersom damen har bestämt sig för att hänga vid matfabriken hela förmiddagen ;-)




Vi tar..


Kl. 08:18 |
20120511-081644.jpg en sovmorgon idag :-) Huvudsaken vi är redo när J kommer hem från jobbet mellan kl 12-13.




Fyra..


Kl. 16:53 |

bilder från instagram idag :-)

Nu är det dags att börja plocka undan lite här hemma innan vi får besök . Hoppas ni har en fin torsdag bloggisar!





Dagens Sara


Kl. 09:30 |
Hej bloggisar! I eftermiddag får vi besök från Hudiksvall. Moster och hennes familj och min mormor ska få träffa Tilde för första gången :-) och Tildes mormor ska också följa med upp, hon har abstinens ;-) Så i eftermiddag blir vi många folk här hemma, kul! Men innan dess ska jag och Tilde ta en promenad in till stan och hälsa på min doktor och lämna över en liten present som tack för allt stöd under graviditeten. Dessutom blir ju våran fina prinsessa hela två veckor idag, vart har dessa två veckor tagit ivägen ? Så idag kör vi på lite torsdagsfint med min favorit blus!

Jeans leggings - Vila , Blus - Veromoda, Amningslinne - Lindex





Blåbärsgröt


Kl. 09:21 |
Sist vi var till Hudiksvall på besök fick vi med oss en stor påse med blåbär av moster så igår gjorde jag storkok av Blåbärsgröt! När jag var liten och gick på låg- och mellanstadiet fick vi blåbärsgröt på skolan vissa torsdagar och var jag sjuk så fick mamma åka och hämta hem blåbärsgröt ;-) Love it! Dock gjorde jag gröten på havregryn igår och den jag fick i skolan var slät, men denna smakade helt ok. Inte lika söt som den vi fick i skolan men om man vill kan man ju tillsätta lite socker. Detta fick bli dagens frukost! :-)  

Till 2 portioner:  2 dl havregryn, 2 dl blådär, 1 krm salt och 4 dl vatten. Koka upp som en vanlig gröt. Servera med mjölk.





Behov av ny bikini!


Kl. 17:52 |

Det verkar som om jag inte kommer behöva sitta i vassen i sommar då mina gravidkilon är putsväck redan efter 12 dagar. Det kunde jag väl aldrig tro! Men bara för att gravidkilona är borta så betyder inte det att kroppen är som den en gång var, t.ex har min rumpa blivit plattare än plattast och jag längtar redan till jag kan börja träna och försöka få tillbaka den.  Iallafall så behöver jag en ny bikini då rumpan inte kommer fylla ut bikinitrosorna, dock  kommer jag nog inte våga göra en beställning via nätet, men kika runt kan man ju alltid göra :-)

 

Söt bikini från H&M

och från Nelly!





Hemmamys hela dagen


Kl. 14:27 |
20120509-141957.jpg Idag är vi trötta så vi kör på soffmys hela dagen i pyjamas och det passar ju riktigt bra eftersom det ändå regnar ute. ..




2127089.html


Kl. 20:48 |




Filmdags!


Kl. 20:44 |

Från dagens promenad in till stan. Blev en paus längs selångersån för att dricka lite vatten och äta lite mellis. Ska Tilde någon gång få ett syskon så ska det planeras in till samma årstid, helt underbar tid ! Ett tips till er som tänker bli gravid ;-)

Nu har jag kvällsfika lite och vaknat till liv. Nu ska vi se en romantisk komedi, New years eve :-) Jag tänkte gå och se den på Bio men det blev aldrig av så gissa om jag blev glad att den finns att hyra nu ? :-) Hoppas ni har en mysig tisdagkväll så "hörs" vi igen i morgon.





Just nu


Kl. 19:54 |
20120508-194956.jpg Jag & Tilde har halvsovit en timme i soffan, vi är så trötta. Skulle kunna gå och sova inför natten redan nu ;-) Förresten, är det normalt att vara hungrig konstant när man ammar? Jag äter,äter och äter. Vårat matkonto kommer bli lite högre har jag en känsla av ;-)




Ny jacka


Kl. 19:43 |
20120508-194032.jpg Hej finisar! Här har ni min nya jacka som fick följa med hem från Monki. Den finns i blått, svart och aprikos. Dessutom har Monki 25% rabatt på alla jackor nu så passa på :-)




Cecilie Melli


Kl. 10:42 |
20120508-104014.jpg Idag matchar jag med fina örhängen från Cecilie Melli som jag fått av finaste Malin Tack tack!




Dagens Sara


Kl. 09:21 |
Godmorgon bloggisar! Jisses så annorlunda förmiddagarna ser ut här hemma nu efter att Tilde kom till världen. Det har ju inte tillhört vanligheterna att jag är klädd och redo att möta dagen strax före halv nio om jag inte har något speciellt inbokat en förmiddag. Lilltjejen har iaf bestämt sig för en liten sovmorgon så jag har fått njuta frukosten i lugn och ro och fått blogga lite. Hon är allt för snäll ;-) Efter lunch ska vi ta en promenad in till stan och möta upp J för att fixa lite ärenden. Vi har två presenter eller egentligen tre att fixa då det vankas födelsedag och på torsdag ska jag tacka en speciell person som har betytt otroligt mycket för mig/oss under graviditetén. Hoppas vi hittar något passande, vore ju riktigt skönt att få det gjort idag.

Ni kan väl bortse röran bakom ? ;-)

Svart amningslinne (måste skaffa mig flera!!) - Lindex, Cardigan - Lindex, jeansleggings - Veromoda

De fina kläderna som Tilde fick igår är köpta hos cubus!





Mitt instagram!


Kl. 22:00 |
Som ni vet har jag Instagram och på den senaste tiden har jag fått väldigt många förfrågningar om att följa mig. Det är verkligen jätteroligt att ni är så många som vill följa :-) Men nu har jag bestämt mig att hålla Instagram privat och bara bjuda in våra (mina & Johans) närmaste vänner som vi har kontakt med och träffar med jämna mellanrum. Som ni har märkt så är inte Johan en del av bloggen och jag känner mig inte heller riktigt bekväm att lägga ut massa bilder på Tilde. Bloggen och facebook är mer öppen medans Instagram är "vårat eget" där Johan & Tilde är med. För mig känns det som ett bra beslut. Hoppas det är ok för er också ?




Eftermiddags besök


Kl. 20:43 |
Godkväll bloggisar. I eftermiddags fick vi finbesök av Emelie & Pontus  som Tilde valde att sova sig igenom ;-) Med sig hade de den finaste sommarklänningen och supersöta spetsleggings som kommer passa perfekt i sommar. Tänk den gröna färgen till hennes mörka hår, hon kommer vara så fiiin!

Tusen tack fina ni!





Kvällens rumpa


Kl. 20:05 |
20120507-200313.jpg Fin pyjamas som faster har köpt Hembesöket av BVC besöket idag gick bra, Tilde gick igenom besiktningen och väger numer 3260 g. Duktig tjej :-)




Skön promenad


Kl. 12:38 |
Hej bloggisar! Vi har börjat denna nya vecka med en promenad upp till sticksjön jag och Tilde. Helt underbart väder och så skönt att kunna röra på kroppen igen. Halvvägs mot sjön så kom jag på att jag glömt tagit mina värktabletter, men det gick faktiskt bra. Kanske kan börja trappa ner nu på dem eftersom det känns ganska så bra ? :-)  Nu har Johan kommit hem från första arbetsdagen och vi har precis fått i oss lite lunch. Strax efter klockan ett får vi hembesök av BVC och det ska bli så spännande och se om Tilde har gått upp något i vikt, vilket vi tror hon har eftersom hon äter så himla bra! Sen blir det nog en till prommis i det underbara vädret och då ska pappsen med såklart :-)




I love corall


Kl. 19:17 |
20120506-190104.jpg

20120506-190115.jpg

20120506-190122.jpg Det blev en tur till Birsta idag och några kassar fick följa med mig hem :-) HAPPY mama med andra ord! Någon dag i veckan måste jag göra en inventering i garderoben, gravidkläderna ska ut och det ska in med nytt och fräscht :-) Pssst! Monki har 25% på jackor nu och jag fick med mig en hem. Ska visa er sen :-) skönt att kunna variera med skinnjackan...




Sunday diary


Kl. 11:04 |
20120506-105705.jpg
Sovrumsfönstret...
20120506-105713.jpg Fin ängel fick följa med hem från vårmässan.. Godmorgon bloggisar!Tilde ligger fortfarande och sover, vi har ätit frukost och börjat göra oss ordning. Idag är nämligen sista hela lediga pappadagen för J så vi får se hur vi ska spendera den på bästa sätt :-) Är det någon Sundsvallsbo som besökt den nya inredningsbutiken ovanför barnenshus? Hus och rum tror jag den heter.




En regnig promenad


Kl. 18:45 |
20120505-184000.jpg Efter en hel förmiddag inne så klädde vi på oss och begav oss ut på en skön promenad, jag & Tilde. Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder, right? :-) När vi kom hem stod middagen serverad på bordet och pasta carbonaran smakade riktigt gott efter en dusch. Nu ska vi inta soffläge och se en film eller två.




Hjälp!


Kl. 13:54 |
Jag har skapat en ny kategori som heter Tilde och tänker nu sortera inläggen lite. Då jag byter kategori på inläggen och uppdaterar ser de ut som att jag nyss skrivit dem och de kommer upp som senast inlägg här på LSB.  Hur ska jag göra för att det inte ska bli så ? :-) Någon LSB som vet ?




Dagens Sara


Kl. 13:04 |

Idag kör vi på hemmamys för hela slanten. Den sköna dressen är inköpt på Cubus och den invigde jag direkt efter förlossningen, så himla skön! Måste införskaffa mig i en till fast i en lite mer färggrann :-)





Saturday diary


Kl. 08:27 |
20120505-081706.jpg
Underbar dukning av butik Annelie...
20120505-081712.jpg

20120505-081718.jpg
Tänkvärt...
20120505-081735.jpg Orkidé till riktigt bra pris. Två stycken fick följa med oss hem och har fått plats i sovrummet Godmorgon bloggisar! Igår var vi på vårmässan och vi hade turen med oss att det var lite folk. Antar att det är mer folk idag då det är helg och fler är lediga :-) Jag har nu krupit ner i sängen igen efter att ha gett Tilde lite mat och städat undan lite, vikt tvätt, startat en ny maskin och dammat av. Det gäller att passa på ;-) Skönt att ha det gjort nu på morgonen så kan vi mysa hela dagen istället denna gråa regniga lördag.




Dagens Sara


Kl. 11:45 |
20120504-114315.jpg Jeans - H&M, Linne - Lindex, Cardigan-Vila, Scarf-Vila Ni får ursäkta kvalitén på bilden, men det går så mycket snabbare att blogga via iphonen :-)




Premiär


Kl. 10:43 |
20120504-104031.jpg Tilde fick följa med till doktorn idag och det gick hur bra som helst. Lite nervöst såklart att åka själv i bilen men det gick riktigt bra :-) Nu ska vi börja göra oss ordning och åka iväg på vårmässan. Perfekt utflykt idag då det regnar ute :-) Vad ska ni göra idag?




Till balkongen


Kl. 23:10 |
20120503-230157.jpg Idag fick denna underbara följa med hem...så otroligt fin rosa färg. Nu hoppas jag den kommer leva länge på balkongen... Godkväll bloggisar! Nu har vi krupit ner i sängen och det är dags att sova. I morgon har jag en läkartid på förmiddagen och därefter ska vi fara iväg på vårmässan som är i Sundsvall i helgen :-) Vad glad jag blir att ni gillar vårat namnval. Tilde är faktiskt det enda tjejnamn som vi har haft och när vi kom hem och prova på namnet kändes det helt rätt. Mellannamnen har vi inte bestämt än... så svårt! Nu önskar jag er en god natt med mycket sömn så hörs vi i morgon :-)




~


Kl. 13:50 |
20120503-134250.jpg För oss den finaste tjejen, våran älskade Tilde. Du har tagit våra hjärtan med storm och fångat oss totalt. För dig ska vi göra allt & lite till. Vi älskar dig så, våran fina Tilde. Tänk att vi har haft dig redan i en vecka, skrämmande vad tiden går snabbt...




Fräscht


Kl. 09:21 |
20120503-091709.jpg

Nytt i badrumsskåpet!

Nu ska jag smyga in till sovrummet och väcka mina fina





Shoppingtips!


Kl. 17:56 |
20120502-175322.jpg Babyproffsen i Sundsvall rear ut pyjamaser just nu, 50 :- / styck! Vi passade på att köpa tre stycken i storlek 50 :-)




I farten


Kl. 14:41 |
20120502-143813.jpg Äntligen har vi kommit iväg. Det är inte bara att fara iväg nu när man har en liten. Först ska det ätas, bytas, klä på, äta igen och byta igen. Sen ska man ju fixa sig själv också och helst gosa lite ;-) Vi älskar det "nya" livet!




Wednesday diary


Kl. 10:59 |
Godmorgon (!) bloggisar. Idag har jag tagit en skön sovmorgon och njuter nu första kopp kaffe och kikar på Efter tio. Idag ska vi fixa lite viktiga saker och sen blir det promenad, dock inte lika lång som igår då mina fogar sa ifrån när vi kom hem. Aj aj aj ! Men det känns riktigt skönt att kunna starta igång kroppen igen, den har varit imobiliserad allt för länge ;-)

20120502-105457.jpg Kan inte få nog av satsumas




Ok-stämpel


Kl. 11:59 |
20120501-114806.jpg Inviger finaste babysuiten från Frank & Poppy idag Lilltjejen fick en ok-stämpel i rumpan av doktorn. Extra glad blev vi då hon vägde lika som vid födseln, 3120 g :-) Vilket betyder att maten fungerar som den ska, skönt! Nu ska vi bege oss på en promenad in mot stan :-) Har fått många frågor om vad våran lilla tjej heter och det kommer ett inlägg om det lite senare.




Välkommen Maj


Kl. 06:42 |
Godmorgon bloggisar och välkommen maj månad! Här hemma är vi uppe med tuppen då vi ska vara på BB kl 7.45 för att träffa doktorn för en sista kontroll. Hoppas allt ser bra ut och att hon inte har tappat allt för mycket vikt. Resten av dagen kommer spenderas ute då Sundsvall bjuder på strålande väder idag. Underbart!

20120501-063409.jpg Underbara tulpaner...

20120501-063415.jpg och fin pelargon pryder vårat köksbord... Vad ska ni hitta på idag?