Nya glasögon?


Kl. 20:27 |

Fick med mig grannfrun idag för en tur på Ikea, birsta och sedan storhandling. Hon passade på att boka tid för synundersökning och i och med det besöket så hittade ju jag ett par som jag blev stormförtjust i! Jag har alltid ogillat runda glasögon men nu helt plötsligt storgillar jag dem... :)

Blir säkert ett köp framöver!

Har ni haft en bra helg? Våra barn har ju varit i Hudik men nu är allt som vanligt igen. Ny vecka och nya tag i morgon!

Kram





Bästa råbiffen!


Kl. 16:27 |

Råbiff & charkbrickan på torget! Smarrigare lunch finns ju inte. De hade lite nya tillbehör till råbiffen med bland annat pepparrotsaioli. På charkbrickan hade de en hemmagjord marmelad som jag måste köpa med mig hem någon dag.

Nu: Hoppa in i dusch och göra mig ordning för middag på invito. Gäller stt passa på när vi har barnvakt :)





Monday!


Kl. 22:29 |
 
Kikar in en snabbis och säger godnatt! När vi slutar kl 16.30 om vardagarna svischar tiden verkligen förbi. Den äldsta är trött och somnar i soffan 19.01 och den yngsta lägger sig glatt i spjälisen och somnar på två minuter. Jag antar att vi är lika trötta hela familjen och då är det bara måndag också! Vi har nu en hel arbetsvecka framför oss. Phu! Tänk om vi kunde ta en vecka ledigt och åka i väg? Ja, det drömmer jag om nu. Sol, bad, bara slappa och sooova. 
 
Godnatt!




Spontan


Kl. 19:11 |

Ja men det här går ju bra! ;-)

Lördagkväll!

I dag fick jag och Tilde ett ryck och åkte till ikea. Först ett stopp på candyworld där hon fick välja fem godisar. Sedan gick vi in på Ikea. Jag skulle fylla på ljusförrådet men kom ut därifrån med ett nytt vardagsrumsbord och ett väggskåp till toaletten :) I bland är det bra att vara spontan och inte planera allt för mycket, vi blev nöjda!

Snart ska barnen sova och jag ska tända lite ljus och se något på tv. Eller så blir det en tidig kväll, ja det kanske inte vore dumt!

Kram





HM


Kl. 08:14 |
 
Vill du sova gott om natten? Ja då måste jag tipsa om linnepåslakanset från H&M =)
Vi har i den här färgen som heter mörkgrå, men jag skulle nog mer säga brun/grå. Gör sig jättefin i vårat sovrum med tapeten och gulddetaljer.
 
GODMORGON FREDAG!
 
Förhoppningsvis sista dagen med vabb. Febern är borta men hostan består. När ska den ge med sig ?
Nu ska vi göra oss ordning och åka iväg och handla inför kvällens middag, Thailändsbiffsallad och grannarna kommer över. Det finns många recept på salladen och jag kan inte riktigt bestämma mig för vilken jag ska göra. Blir det gott så delar jag med mig av receptet =)
 
Ha en fin dag!
 




Femte dagen med vabb!


Kl. 11:13 |
 
När ska elendet ge med sig ? William måste ju ha drabbats av  influensan. Nu är det dags för att fixa lite lunch och sedan ska han få sova ute i friska luften.  
 
Har ni klarat er från eländet ? 




Vabbelivabb


Kl. 00:22 |


Vi inledde den nya veckan med VAB. Visst är det typiskt just den här tiden på året? Alla är lika mycket sjuka, typ :)

Efter att barnen somnat i kväll så sprang jag över till grannen. Hon bjöd på japanskråbiff och undrade om vi inte skulle följa med på resa i slutet på april. Ni kan aldrig ana hur less jag är på att aldrig kunna tacka ja, "jag har fullt upp med studierna" har varit mitt ständiga svar nu i ett år.  Men snart, snart så!

Ska försöka sova nu! Blev väckt för en timme sedan av en tjej som inte orkade sova. Vet inte vad hon drömmer eller har fått för sig nu om kvällarna. Alltid samma tid, typ.

Natti!




Hemma!


Kl. 22:00 |

We made it!

Tjohooo! Jag är så glad. Och lättad. Och så galet nöjd.

Nu är det vardag igen och allt ska bli som vanligt igen.

Tack min käre sambo, detta skulle inte ha gått utan din fantastiska insats som dragit det tunga lasset hemma med allt vad det innebär i hela åtta veckor!
Jag är lycklig lottad.

Tack.







Tuesday


Kl. 21:44 |
Hej bloggisar!

Nybadad och ska snart ta och sova några timmar. Jag kan knappt tro att jag bara har tre dagar kvar av min åtta veckors långa praktik. Vart tar tiden egentligen vägen? 

Tänkte tipsa er om en serie jag plöjt nu; Ängelby! Den har gått SVT så den finns på play. Nu tänkte jag ge gåsmamman en chans, är den bra?


Det här tar upp min största tid just nu, en uppgift som ska in på söndag! 

K.r.a.m!




Det är ditt liv!


Kl. 20:34 |

Kom över det här någonstans och tycker det är så sant! Måste dela med mig till er som kikar in här :)

Alla har vi ansvar över vårat eget liv. Ingen annan. Följ dina drömmar, ingenting är omöjligt. Ge aldrig upp! Kämpa. Vad är det värt? Vad får dig att må bra? 

Lite djupa tankar såhär en tisdag kväll!

Kram!




Julen -15


Kl. 20:47 |

Barnen fick klä granen som började barra innan den kom in i huset....


Wille som snart blir två år... Otroligt.


Den goda julmaten som jag stressade i mig. Hoppas på en lugnare julafton nästa i år...


Min stora lilla tjej Tilde, snart fyra år.

Fyra bilder från våran jul! Barnen har jullov i tre dagar till. Sen kickar vi igång våren på allvar.

Snart är min ledighet på fem dagar slut. I morgon åker jag ner till Hudiksvall igen. Men nu är det bara två veckor kvar, så skönt att detta är gjort! Så glad att det har gått så bra, både för dem på hemmaplan och för mig såklart :)

Kram!