Vilken vacker stad!


Kl. 10:46 |
Hej fina ni! Nu är vi uppe på rummet igen efter frukost och ska göra oss ordning för att gå ut. I dag ska vi bege oss över till buda och bl.a spana in slottet. Det blir nog även en lång dag i dag och många mil för benen (metro eller taxi är ett big NO! Även om det regnar.). Det är tur att vi går så mycket som vi gör med tanke på all mat som slinker ner. Men är det semester så är det :-) hihi

IMG_1610

I går efter middagen tog vi en kvällspromenad och Budapest är verkligen en vacker stad, dag som natt!

I morgon blir det spa! Vilken ska vi gå till ? Finns hur många som helst. Vi tar gärna emot tips :-D





Dagens Sara


Kl. 12:30 |

Senast överförda52

Stickat-Vila/Leggings - HM





Hotell Estilo - Vaci utca


Kl. 09:48 |
God morgon bloggisar! I går checkade vi in på hotellet vi ska sova på i fyra nätter, fram till på söndag alltså! Det heter Estilo och är ett fyrstjärnigt design hotell på den populära shoppinggatan Vaci utca på pest sidan här i budapest.  Här tror jag vi kommer sova riktigt gott :-) I går när vi kom hade vi tur med vädret, det var riktigt varmt och skönt och solen sken. Men i dag har vi mindre tur, det regnar. Så nu ska vi göra oss ordning och gå i väg och köpa oss två paraplyn så vi kan se oss om även om det regnar. Vi kan ju inte hänga här på hotellrummet hela dagen! IMG_1385 IMG_1390  

Som ni ser är det väldigt fräscht och fint hotellrum!

PS! Jag tänkte förlänga tävlingen lite om det är några fler av er som vill vara med ? Vad sägs om det ? :-) Jag drar en vinnare när vi kommer hem så in och var och tävla om ett par skor från SORELS vår och sommarkollektion! Och du behöver INTE ha en blogg för att vara med, inte ens facebook ;-)

HÄR kommer ni till tävlingen, kom igen nu!!





Nuär vi i väg!


Kl. 10:52 |


20130529-104753.jpg
Tjohooo! Nu vill jag att alla ni som varit i Budapest delar med er av saker som vi inte får missa! :-)




Min första..


Kl. 15:52 |


20130526-155132.jpg
Fiskbensfläta :-)




GLAD MORSDAG!


Kl. 07:59 |
Godmorgon alla mamas och grattis på VÅRAN dag! Det var inte min tur med sovmorgon men Tilde gav mig i alla fall lite sov morgon, mycket skönt! Nu äter vi frukost och kikar på bröderna fluff, hihi. Vilka tokisar! I dag ska vi åka och fika lite hos J´s föräldrar innan jag börjar jobba. Så ingen speciellt firande här inte. Ni då ? Har ni blivit uppvaktad ? :-)

Senast överförda51

Klart man ska ha finklänning dagen till ära och ett hårspänne!: Tror allt är från kappahl faktiskt :-) Älskar Tildes miner här, hur många miner kan de egentligen göra ? ;-) hihi Och ja, nu går hon mer än vad hon kryper. Våran stora lilla tjej som blir 1 år och 1 månad i dag!♥





Dejt på balkongen


Kl. 23:23 |


20130525-231311.jpg
Min lördagkväll spenderade jag tillsammans med Malin på hennes balkong. Vi åt sen thaimiddag tillsammans och pratade i kapp. Nu är jag påfylld med massa energi igen <3




Tildes första besök hos frisören


Kl. 17:17 |

I fredags hade Tilde tid hos frisören. Vi passade på eftersom J också skulle klippa sig. Tilde har inte klippt sig tidigare så detta var första gången och det var verkligen på tiden. Hon var så duktig och får man gurka så går man med på vad som helst ;-) hihi Det tog 5 minuter att få bort de längsta stråna och resultatet ser ni nedan. Vi ÄR så nöjd! Visst blev det bra ? :-) Första pagen!

Senast överförda49 IMG_1217





Minto Strap Mini Dress


Kl. 10:00 |

Har ni sett ni sett vilken underbar sommar klänning som finns hos veromoda ? Jag gillar knytdetaljen ovanpå axlarna :-) Jag vet inte om den finns i butik ännu, jag hittade den här. Eftersom det är så bra pris skulle jag kanske ta den svarta + en randig ? Den till höger kanske ? :-)

PicMonkey Collage

Nelly kör en majkampanj nu med fri frakt och fri retur om du shoppar över 500 kronor!





Tävling i samarbete med Sorel!


Kl. 20:12 |

Jag har fått chansen att tävla ut ett par skor från vårens och sommarens kollektion av SOREL! Det enda du behöver göra är att svara på frågan här nere och sedan klicka er in hos SOREL och välja ur vilket par ni skulle vilja vinna. Skriv svaret på frågan + vilken sko ni vill vinna i en kommentar så utses en vinnare på tisdag den 28 maj :-D

sorel2sorel-lake-wedge-booties-product-3-6392189-035542962_large_flex

 

SOREL lyfter in sin långa hantverkstradition i modevärlden och inspireras av en ny generation orädda, driftiga kreatörer och entreprenörer.

Vilket år grundades SOREL?

LYCKA TILL BLOGGISAR!!!

 




Kappahl


Kl. 19:54 |

Idag blev det shopping för hela familjen, vi kom hem med en varsin påse och Tilde fick mest som vanligt. Eftersom det var 3 för 2 på ALLT hos Kappahl i dag så fick hon lite sommarkläder därifrån :-)

IMG_1136

Nu sover Tilde och jag ska fixa i hop en tävling här på bloggen. Det är väl på tiden! Kika in lite senare så har den kanske kommit upp, hoppas! Annars kommer den garanterat upp i morgon :-)





Thursday diary


Kl. 09:50 |
God förmiddag bloggisar!  Äntligen får jag lite tid till bloggen nu på morgonen. Känner att jag ligger lite efter. Har massa saker jag vill berätta för er , hihi. Vi tar en sak i taget. I dag är det torsdag och jag har en dag ledigt. I dag ska vi satsa på en familjedag med bus på drakborgen och sedan avsluta med lite shopping på birtsta. Jag måste fylla på med ny mascara och rouge i min sminkväska och som vanligt tar det jag använder mest slut samtidigt. Visst är det så ?

IMG_1104

För någon dag sedan kom min beställa almanacka. Först tyckte jag den var lite stor (A5) men nu när jag vant mig blir den nog bra. Hos personligalmanacka kan du själv bygga upp din almanacka precis som du vill ha den. Jag har valt plats för dagens träning, jobb och förskola. Toppen! 

Nej, nu blir det en dusch och göra sig ordning så vi kan åka i väg direkt på T vaknar :-)





Håret!


Kl. 20:31 |


20130522-202959.jpg
Bjuder på en instagram bild på håret! @sarasdiary heter jag där :-)




Biff Wellington


Kl. 12:23 |
Till fredagsmiddag bjöd J på biff wellington, hemmagjord madeirasås och sallad. Mums mums mums! Jag tror det var första gången jag åt både biff wellington och madeira sås och båda föll mig i smaken. Men jag kan inte sticka under stolen med att jag föredrar en Oxfilé helstekt med bara salt och peppar. I glaset blev det Zinfandel, Turning leaf som är ett av våra favorit viner. Vi invigde även våran inglasade balkong, dock är den inte så mysig än då det inte finns några blommor. Tänkte försöka fixa det till veckan. Men frågan är om blommorna får vara i fred ? ;-) IMG_0904  

IMG_0916

Tallrikarna är MATEUS

 




Just nu..


Kl. 10:27 |


20130520-102600.jpg
Vad tror ni? :-) hihi Ska jag klippa en lugg kanske? Känner just nu för en total omvandling!




Monday diary


Kl. 07:07 |
  Denna måndag började på bästa sätt, Tilde sov i sin säng i sitt rum hela natten, utan ett knyst. Jag kommer inte i håg sist det hände. Jag antar att hon var så himla trött efter allt bus och lek i Hudiksvall :-) Måndag i dag och en ny vecka är här. I dag har jag tid hos frisör för klipp och färg och jag är så himla sugen på att bli ljusare i håret. Jag vet inte hur länge jag har varit brunett och nu är det dags för en förändring! Vi får väl se vad frisören kan åstadkomma men åt det ljusare håller blir det i alla fall. I kväll blir det jobb och det känns faktiskt bra efter två dagars ledighet. När jag kollar på schemat mitt så har jag bara kvar sju pass kvar till något vi har sett fram emot väldigt länge.  

large

Denna blonda nyans tycker jag är så fin. Nu är det ju helt omöjligt att åstakomma efter bara en färgning, men kanske ett slutresultat att satsa på ? För er som inte vet så hade jag en blond period för ca 7-8 år sedan och oj vad jag trivdes :-)

Nu blir det frukost och sedan är det dags att göra mig ordning!

 




Bikini


Kl. 14:28 |

Jag är i behov av en ny bikini, och det ganska så snabbt! Alla trosor är för stora och alla mina bikinis har några år på nacken. Måste in på kappahl i veckan och se om denna finns kvar. Jag hoppas! Annars får det bli ett klick här vid datorn :-)bikini2bikini

Nu ska ska vi göra oss färdig och åka ner mot hudik och hämta hem Tilde som sovit över från i går. Vi ska tydligen bli bjuden på grillat också och det tackar vi inte nej till :-)





Men titta, hon går!


Kl. 16:11 |

17 maj 2013 kommer alltid vara en speciell dag,  Tilde började nämligen gå på riktigt i går! Hon har tagit några steg förut men nu går hon runt vardagsrummet, hallen och köket :-) Hon ser så söt ut när hon kommer gåendes, hon är ju så liten. Gissa om jag är glad över att jag fick vara med :-)

1 år och 22 dagar gammal ♥

Senast överförda48

(Nu behöver ni inte granska bilderna, jag vet att de är suddiga. Men det får ni ta ;-) hihi Detta är ingen fotoblogg!)





Lördag!


Kl. 09:15 |

IMG_0939-001

Rågfras, fil och kaffe fick bli den första frukosten för dagen...

Nu ska vi byta en blöja här och sen krypa ner i sängen. Därefter blir det frukost nr 2, är det helg så är det ;-)





Spetslinne


Kl. 15:40 |

Tjooohoooo!

Äntligen helg och en ledig sådan, underbart :-) Jag kikar in lite snabbt för att tipsa om ett linne som fick följa med mig hem från H&M i veckan. Det är ett vitt med spets på hela framsidan och fina små knappar. Finns även i gult. Kommer bli väl använt i sommar har jag på känn.

Senast överförda47




Godmorgon


Kl. 06:18 |


20130517-061418.jpg
I dag lockade sängen lite mer därav en liten försovning och jag hann inte tvätta håret. Ett i-landsproblem men det värsta jag vet är just att inte känna mig fräsch i håret.




Snart semester


Kl. 09:00 |
Godmorgon bloggisar! Onsdag i dag, mitt i veckan och bara två dagar kvar till helgen. Jag har ett kvällspass i dag att beta av och ett dagpass i morgon innan jag gör helg och det ska bli så skönt med en ledig helg. Tänk att det snart är semester också. Vi har tre semesterperioder på mitt jobb och första gänget går om ca två veckor. Jag har min semester i juli och jag hoppas verkligen på bättre väder denna sommar. Lite otur med förra sommaren då jag var ledig hela sommaren för första gången sedan jag var 15 år. Men det är inget man kan styra över så klart ;-) Har ni några planer inför semestern ? Det kanske jag har frågat förresten ? Vi har inga stora planer under själva semestern men strax innan åker vi ner några dagar söderut för att hälsa på nära vänner. Men några dagar i hudiksvall kommer det ju bli och en hel del häng på himlabadet...

IMG_0841

Visst är det härligt att blommorna har börjat blomma ? När Tilde fick se en vitsippa för första gången så åkte den så klart nästan in i munnen direkt, hihi. Tänk första gången hon kommer hem med en plockad bukett :-) Kanske nästa sommar ?





Nytt till T!


Kl. 17:30 |

IMG_0803

Den senaste Tilde-shoppingen blev denna tunna långärmade tröja från Polarn och pyret. Älskar knappdetaljen. Finns i två andra färger :-)

Nu ska jag åka i väg igen till jobbet. Det är dags för stormöte i tre timmar. Helt galet att jag är i gång igen. Jag tyckte nyss jag hade den stora magen och gick hem på hanvandeskapspenning. Galet galet :-)





Hem!


Kl. 14:35 |


20130515-143420.jpg
Hemåt för lek och bus innan möte kl 18-21!




Like old school


Kl. 06:22 |

IMG_0659

Har ni testat LOKA´s nya smaker som kommit ? Jag är kanske den sista att smaka, eller ;-) ? Jag har testat den ovan med choklad smak och den med jordgubb och den sistnämnda är helt klart favoriten hittills.

Mmmmmm :-)

GODMORGON! Nu är det dags att fara mot jobbet igen. Önskar er en fin dag!

 




Gardinkappa Delena


Kl. 19:00 |

Som ni vet har Tilde fått in en mörkläggningsgardin in till hennes rum. Tanken var att bara ha den som gardin, men jag tycker nog det känns lite stelt. Förstår ni hur jag menar ? Nu har jag kikat runt lite hos Ellos och där finns så många gardiner. Jag är ute efter en hissgardin i storlek 160 men de som jag har fastnat för är 140 och det blir för smalt. Men då hittade jag denna gardinkappa. Vit med gråa stjärnor men den finns även med vita stjärnor. Gissa priset ? 59 :- Snacka om fynd!

grå stjärna




Slappar!


Kl. 15:29 |
Hemma efter en dag på jobbet. Maten är förberedd och T ligger och sover sin eftermiddagslur. Då passar jag också på :-) När hon vaknar ska hon tydligen visa mig något hon lärt sig idag, spännande! Vad tror ni det är ? hihi Fy vilket trist väder det är, regn regn och regn. Så jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på i eftermiddag.

IMG_0752

Här ser ni vad som fick följa med mig hem i går. Leobyxor med smala ben från Lindex. Dessa kommer nog vara favoritbyxan nr 1 i sommar, de är så svala! 

 




I går eftermiddag


Kl. 06:00 |
God morgon bloggisar! Har ni sovit gott ? Jag sitter nu och kastar i mig lite frukost och ska snart åka i väg till jobbet. Jag har inte vant mig än med dessa tidiga mornar och är alltid lika galet trött då telefonen larmar strax efter klockan fem. I går eftermiddag sprack solen igenom de tjocka molnen som hade hängt över sundsvall hela dagen, så vi passade på att kila ut till en av alla tusen lekparker som finns här runt om. Det gillades av Tilde så klart. Vi gungade, kröp runt i sanden och smakade på den så klart. Allt ska in i munnen. Precis allt. Här nedan ser ni hur glad hon är i att få gunga och ser ni vad hon gör med händerna ? Killikillikill säger hon och killar sig själv i händerna :-D

Desktop2

Tilde ha på sig skalbyxor från KAXS, skor från adidas, fleecejacka från Nova star och mössa från Geggamoja! Visst syns det att favorit färgen är lila ;-)





En bra ledig dag


Kl. 21:35 |
I morse nämnde jag för er att jag skulle i väg på en behandling och äntligen var det dags att utnyttja presentkortet för en lyxig fotvårds behandling hos Mariellés. Nu har ju inte jag några problemfötter utan mina är väldigt mjuka och inte besväras jag av några förhårdnader. Men det var så skönt ändå. Jag fick lite extra massage och hon överöste mina fötter med något som heter Nagelgodis. Jag valde ett lack i färgen korall och den fick jag så klart med mig hem. Därefter mötte jag upp J & T för en lunch på 1891 och vi avsluta med lite shopping. Ska visa er, kanske i morgon!

IMG_0736

Nu ska jag slå igen här och försöka sova lite. Veckan som kommer innehåller fyra arbetsdagar och två möten. Har jag nämnt att jag börjat räkna ner till semestern ? ;-)





Tildes presenter


Kl. 09:48 |
Godmorgon! Jag lever, har bara jobbat så mycket de senaste dagarna att jag inte har haft tid att öppna min mac. Men nu hinner jag en snabbis kika in här innan jag ska iväg för en behandling inne i stan. När jag är färdig så ska Tilde och J möta upp och jag tror det blir en lunch tillsammans. Det gäller att ta vara på dessa lediga dagar :-) De känns så mycket mer värdefull nu när man har fått barn. Inte sant ? Jag tänkte visa er några saker som Tilde fick när hon fyllde 1 år! Här nedan ser ni en ljusslinga, bord och stolar + sittdyna och en fjällräven minikånken. Hon fick även fina kläder från M&I, bidrag till en ny bilbarnstol (Helt galet att hon fortfarande kan åka i sitt babyskydd!! Jag kan verkligen rekommendera Maxi coosi!), massa leksaker och ett par skor. Jag tror Tilde blev riktigt nöjd över presenterna :-) TUSEN TACK alla som kom och firade våran lilla tjej! Senast överförda46




En shoppingkväll!


Kl. 10:00 |
Nu ser jag fram emot en shoppingkväll ensam, utan barnvagn eller sambo som står och väntar utanför butiken. Att få prova i lugn och ro utan stress. Ta en en paus med en varm kopp kaffe och kanske något gott till. Hoppas det blir snart för jag behöver verkligen uppdatera min sommargarderob innan månaden är slut! :-) 20130510-153635  

Jag älskar linnet med den fina spetsen, måste prova i butik! Tänk till ett par ljusa jeansshorts :-)





1års-kalas


Kl. 15:45 |

I dag har jag och Tilde varit och firat våran vän Charles som har fyllt år. Vi passade även på att gratta Wilma som också fyllt 1 år. En riktigt mysig eftermiddag med massa bus, kaffe och tårta!

bild-68

Tildes klänning/tunika är från me&i och är en födelsedagspresent av hennes mormor. Jag vet att ni är några som är nyfiken på vad Tilde fick då hon fyllde år och ett inlägg om det kommer :-)

Nu ligger Tilde och sover men borde vakna vilken minut som helst.Vad kvällen har att erbjuda vet jag inte riktigt, kanske åker vi iväg och köper den där kameran som jag så länge velat ha ? En sak som är säker är att det blir en tidig kväll för mig eftersom jag ska befinna mig på jobbet i morgon bitti 06.45!





Finns i fler färger!


Kl. 08:30 |
Jag tänkte bjuda på lite bättre bilder på  mina nya skor från Nike som jag fick hem i går. Jag är så nöjd och funderar på att köpa ett till par att ha på jobbet. Det vore ju verkligen tillfälle eftersom de finns för halva priset hos Sportamore! De är tunna i material så fötterna blir inte varma i skorna och det är ett måste på jobbet :-) Såg precis att Sportamore har fått in modellen i flera fina färger, men de är inte nedsatt i pris. CSC_0548CSC_0550CSC_0553    




Nike free run


Kl. 17:52 |
20130509-174748.jpg
Ett perfekt ställe att gå in nya skor är på jobbet. Jag är supernöjd med mina nya Nike free run och de är så lätta att det känns som om jag är utan skor. Det är vit/grå sko, lila sula och blå detaljer. Jag tog min normala storlek :-)




Snart i butik


Kl. 17:00 |
S0000006966120_F_W40_20130502094037

Men har ni sett ? Vilken U.n.d.e.r.b.a.r klänning. Givetvis är det Lindex kollektion Holly & Whyte som leverar :-D Finns i butik från v.21

Kikar in en liten snabbis från jobbet. Jobbar till kl 21.30 i dag. På förmiddagen så njöt jag värmen och solen ute med en promenad tillsammans med T till Bergsåker där vi grillade korv till lunch. Underbar vår, äntligen är du här!





Monday diary


Kl. 08:44 |

Godmorgon finisar!

Det är måndag och jag börjar inte jobba förrän klockan fyra. I dag ska vi verkligen ta vara på det underbara väder som Sundsvall har att erbjuda, men först blir det ett gympass med Malin för min del på ego. Har dock en gräslig träningsvärk i benen efter gårdagens pass, så jag håller tummarna att hon vill köra något annat än just ben i dag ;-) hihi

Ska ni träna i dag ?

Senast överförda45  

Äntligen har två underbara Mårbackor fått plats i köksfönstret. De är så fina!

Nej, dags att göra sig ordning :-)





Min dag


Kl. 23:08 |


20130505-225119.jpg
Phuuuu! Hemma för någon timme sedan efter ett Kvällspass på jobbet. Nu är jag verkligen i gång och det känns som om jag aldrig varit borta.

20130505-225208.jpg
Innan jag började jobbet följde jag med J och träna. Besökte den nya crossfit boxen i stan, Raw fitness! Jag körde benböj och frivändningar men mest bara teknik. Mycket nyttigt för mig och äntligen har jag kommit över min rädsla för ordentligt djupa benböj med stång på axlarna. Förut tränade vi jämt tillsammans så det var riktigt kul faktiskt :-)
Nu ska jag krypa ner bredvid det allra käraste jag har och sova några timmar. Nästan så jag jublade när hon vaknade nu och ville komma in ;-) Natti natt!




Pumpkin klossar


Kl. 10:09 |
20130505-100644.jpg
Jag älskar klossarna från pumpkin, så fina färger. Pasteller! Jag tror det är Tildes favoriter också då hon älskar att bygga med dem. I dag avancerade vi med sex klossar på höjden. Noga och försiktig är hon och rasar det, då blir hon lite arg ;-) hihi




En lördag i min smak!


Kl. 19:39 |
God kväll bloggisar! Hoppas ni har haft en mysig lördag, det har vi! I dag har vi farit runt på loppisar, varit en sväng på birsta, hälsat på vänner och fixat lite hemma. Tilde har busat med farmor sin i några timmar och vi har fikat. En underbar ledig lördag precis i min smak med min lilla familj ♥ Nu är Tilde nattad, vi har tänt upp lite ljus, hällt upp glaset med lite vin och ska nu komma överens om vilken film vi ska se ;-) Har ni någon ni kan rekommendera ? Hur som helst blir det en tidig kväll eftersom det är min tur att stiga upp med Tilde i morgon bitti och sedan ska vi åka och träna tillsammans innan jag börjar jobba.

CSC_0534

Jag vet inte hur många ljusstakar av Iittala Festivo jag har, men jag älskar dem! Ett blocketfynd för något år sedan :-D 





New in


Kl. 09:18 |

Efter att Tilde fick en stämpel i rumpan av doktorn på hennes 1 års kontroll var hon värd en liten present. Jag visste redan vad hon skulle få och här nedan ser ni.

CSC_0529  

Finaste dressen från Newbie ♥ 





Äntligen ett par nya joggingskor!


Kl. 10:37 |

Mina joggingskor har länge sjungit på sista versen och nu äntligen är ett par nya på väg hem till mig. Dock beställde jag hem ett par andra men de får åka tillbaka då de inte alls satt bra på min fot. Till min glädje är skorna nedan på kampanjpris hos sportamore och det blir dina för halva priset, de flesta storlekar finns kvar. Jag har ett par liknande och har aldrig haft ett par skönare skor. Och eftersom jag snart kommer promenera en h.e.l del behöver jag ett par nya! ;-)

886915304606_sportamore_001

Sportamore firar 3 år och med koden B-DAY får du 20 % på HELA sortimentet (förutom redan nedsatta varor).





Så konstigt..


Kl. 09:12 |
Godmorgon fina ni! Här sitter jag i soffan och äter frukost i lugn och ro. Det är så tyst. Ingen liten Tilde som tycker jag ska komma ner på golvet och leka eller vill äta upp mina ägg. Hon och J har åkt till hans jobb för att fika. Det är så konstigt det här, att han fixar och donar om vardagarna. Jag börjar kl 16 i dag och jobbar till 24. Så det var skönt med en liten sovmorgon då vi haft en lite tokig natt. När de kommer hem ska vi åka till J's föräldrar och låna grillen. En mysig ute eftermiddag tillsammans alltså innan jag börjar jobba :-) Lyser solen hos er?

20130503-090504.jpg
Skulle kunna tro jag har utslag/exem, men det är hallon! Hihi

20130503-090457.jpg
Jag saknar våran kaffemaskin som nu har sjungit på sista versen och hamnat i soporna. Trodde att tassimon skulle göra oss sällskap i många år.




Espadrillos


Kl. 15:46 |

Hej på er!

I sommar vill jag gå runt i låga Espadrillos, de ser ju så himla sköna ut och så sommrig. Eller hur ? Hittade dessa hos Ellos som finns i massa olika färger och kostar endast 99 :- styck. Vore inte de oranga snygga ? :-D

60-1213Just nu pågår det middagsfix här hemma. Kycklingsallad står på menyn med ägg. Mums! I dag är det torsdag och det innebär träning för J och nattning av Tilde för min del. När hon har somnat ska jag gosa ner mig i soffan och försöka se i kapp något avsnitt av Greys. Jag har helt missat den senaste säsongen!





Godkväll!


Kl. 18:37 |
Men hej på er! Blir ett väldigt sent hej från mig i dag. Har verkligen haft fullt upp här hemma med massa mys, lek och bad med Tilde efter jobbet :-) Nu ska jag alldeles strax klä på mig och bege mig ut för en kvällspromenad med Malin! Snacka om onsdagslyx :-) Sedan blir det nog stup i sängen direkt efteråt eftersom klockan ska ställas på fem i morgon bitti. Det har i alla gått bra i dag. Jag har två dagar (sista dagen i morgon) som jag går dubbelt. Skönt med lite mjukstart. Oj, nu har tiden sprungit i väg här, som vanligt när man sätter sig vid datorn alltså!

Senast överförda44

Hoppas ni har haft en härlig onsdag och att ni får en mysig kväll !