En natt vi inte glömmer...


Kl. 10:25 |
God förmiddag bloggisar! När jag steg upp når en timme sedan var det alldeles tyst här och jag var helt ensam. Väldigt konstig känsla måste jag säga. Natten som har gått ska vi skriva in i kalendern, Tilde somnade 19.00 i går kväll och sov utan ett ljud och själv inne hos sig till 07.30. Det har inte hänt sedan, ja jag vet faktiskt inte. Många månader nu som det har slutat med att vi fått lagt oss med henne. Givetvis kommer vi att få komma in till henne i många månader till om nätterna men jisses så skönt att hon gav oss en hel natt med sömn i våran egen säng ♥ Nu ska jag börja göra mig ordning för att sedan sticka i väg med Tilde en sväng. Jag måste hitta något att ha på mig på onsdag. Sedan behöver Tilde ett par gummistövlar också. Några ni kan rekommendera ? Hon skulle även behöva nya sneakers då de hon har börjar bli lite försmå. Hur tänker ni när ni köper skor? Köper ni den exakta storleken eller 1-2 storlekar för stora? Senast överförda102  

Senast överförda103

Fin tunika med spetsdetaljer fick följa med Tilde hem för någon vecka sedan. Jag har bara glömt att visa er. Vet ju att många av er uppskattar mina shoppingtips både till stora och små :-) Den kommer från Kappahl.





Sport-Bh


Kl. 10:42 |

H&M har fått in massa fina nyheter i varje kategori. Bland träningskläderna fastnade jag för denna sport-Bh som skulle passa fint i gymmet. Jag gillar färgkombinationen + de smala banden. Gillar du ? Senast överförda100





Måndag och regn


Kl. 08:32 |

God morgon bloggisar!

Det känns lite konstigt att skriva det men det känns faktiskt lite skönt med regn i dag. Det har verkligen öst på riktigt mycket och blåst ordentligt. Ja, riktigt busväder med andra ord. Tror ni värmen kommer tillbaka ? :-)

Nu ska vi göra oss ordning innan vi väcker mannen här hemma. Förhoppningsvis kommer vi i väg innan lunch, det vore ju smidigast i alla fall!

Senast överförda101




Den sista semerster-veckan


Kl. 19:56 |
Hej bloggvänner. Hur har ni det ? I morgon börjar min sista semestervecka och det är med blandade känslor. Det känns lite konstigt efter att ha varit föräldraledig över ett år + fyra veckor semester. Med två månader jobb där i mellan. Nu är det på riktigt jag går tillbaka till jobbet. Men hösten kommer inte bara innebära jobb utan massa andra roliga saker också. Vissa stora (!) och vissa små, men det var vi allt eftersom.  Hur som helst tror jag det blir en bra höst!

bildSenaste från instagram;

Bild 1: Ett kvällsbesök till sidsjön Bild 2: Bästa frukosten Bild 3: Typiskt svenskt sommarväder Bild 4: Kvällspromenad runt sidsjön Bild 5 & 5: Bad, bad och bad Bild 7: Tilde stortrivs i sin Maxi Cosi. Bild 8: Prommis Bild 9: Tildes vinteroverall





Svensk sommar


Kl. 22:32 |


20130726-222838.jpg
Kikar in lite snabbt innan jag ska sova för natten. I dag har vi hängt på himlabadet igen och jisses så varmt det varit. Det är verkligen en perfekt plats med småbarn, ja för oss passar det väldigt bra i alla fall. Som ni ser på bilden så blev vi omringad av mörka moln, blixtrar och åska på eftermiddagen. Är det inte typisk svensk sommar så säg :-) Nu hoppas vi på sol i morgon också så vi kan göra en repris.
Sova var det, min tur att stiga upp med lilla nyckelpigan. I morgon startar vi dagen med en cykeltur tror jag, innan frukost!




Molo - Siff Long Pant Star Indigo


Kl. 17:54 |
  MOLO  

Ja tack till dessa byxor från Molo till Tildes garderob till hösten :-) Gillar att byxbenen blir smala nedtill. Dess finns från storlek 56 och upptill storlek 86. Någon som vet hur MOLO är i storlekarna ?

Nu ska vi snart hoppa in i duschen. Det är inte länge kvar till den lilla damen ska få hoppa ner i säng. Jisses vad det tar på krafterna på de små när det är så varmt ute! I morgon gör vi nog en repris av dagen :-)





Sol&bad


Kl. 09:35 |

Nu håller vi på att packa väskorna här för att sen bege oss mot lite sol och bad. Så härligt det ska bli! Äntligen är värmen tillbaka och ska vi lita på metrologerna ska det hålla i sig ända till på söndag :-)

Senast överförda99  





Mot Hudiksvall


Kl. 12:21 |
Hej bloggisar! Nu ska jag bara sätta på mig skorna och sedan bege min ner mot Hudiksvall där jag ska vara till i morgon. Planerna är att gå på Sigge Hill i kväll som har 10 års jubileum med 10 stycken gästartister. Det ska bli riktigt riktigt kul! Det var ju inte precis i går jag var ute i hudiksvallsvimlet om jag säger så! ;-) Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag börja gäspa redan kl 21.00!

Nej, nu är det dags att fara! Det kommer nog bli en hel del uppdatering på instagram skulle jag tro, följ mig där @sarasdiary!

Senast överförda98

En liten tjuvkik på kvällens outfit.. nytt från VILA!





Bloglovin!


Kl. 13:29 |

Har ni missat Bloglovin ?

Det är verkligen ett perfekt verktyg där du samlar alla dina favoritbloggar så du ser när de uppdateras och kan läsa. Det finns även en app till din telefon nu så du enkelt kan läsa från den. Jag har ganska nyligen laddat hem den appen och den är verkligen perfekt. Där har jag samlat de bloggar jag följer och kan på så vis hänga med snabbt i farten.

Här till höger ser ni en rosa liten ruta (där det står 85 följare). Klicka på den så följer du min blogg. Har du inget bloglovin-konto fixar du det enkelt här :-) Jag lovar, du kommer inte bli besviken!

bloglovin5





Bourbon Vaniljpulver


Kl. 09:49 |

I går när jag var på ICA fick detta vaniljpulver följa med hem. Jag har läst på lite bloggar och sett på instagram att detta vaniljpulver är perfekt att blanda i sin yoghurt för att få lite smaksättning. I går testade jag att blanda i lite vaniljpulver i min hallonsmoothie och MUMS så gott det blev. Och i morse blandade jag i lite i yoghurten. Perfekt om man vill undvika onödigt med socker som det är i smaksatt yoghurt.

Ett måndagstips från mig! :-)

  Senast överförda96Senast överförda95




TVILLING


Kl. 20:17 |

Sitte roch försöker finna lite inspiration och kom in hos IKEA. Har ni sett dessa tavlor, tvilling ? De har måtten 40 x 50 och kostar endast 79 :- för båda. Jag älskar färgerna och båda två skulle gärna få flytta in i vårat sovrum. Jag har två ramar där inne med motiv som jag vill byta ut. Ja, det får nog bli ett besök dit inom kort. tvilling-bild-set-om-__0164729_PE319888_S4Nu ska jag passa på att se en film. Tilde sover i sin nya säng (mer om det en annan gång) i sitt (!!) rum och J är hos en vän. Så vad passar inte bättre att se en film :-)

Ha en fin kväll!





Thaifestivalen


Kl. 13:29 |
Vi har precis kommit hem från Thaifestivalen, eller vi, jag rättare sagt. Tilde och J tog en promenad hem från Norraberget men de kommer nog snart de också. Det var inte precis som jag hade förställt mig men det var trevligt i alla fall och mycket (!!) mat. Vi köpte lite vårrullar, friterad sötpotatis och Pad Thai som vi åt medan Tilde låg och sov bredvid. Synd på vädret bara, det var riktigt kallt! Brrrrrrrr. Ja det var dagens utflykt det. Nu ska vi sätta i gång med ett projekt här hemma, återkommer om det! Senast överförda92

Friterad sötpotatis och vårrullar

Senast överförda93

En låda med Pad Thai

Senast överförda94




Movie night


Kl. 19:41 |
Kikar in en snabbis för att säga hej. Tilde håller på att somna nu och vi ska sen se på film. Vi såg att det hade kommit in nya filmer på våran box (telia) och jag tror vi ska se denna. Har du sett den ? Sen tror jag det faktiskt blir en tidig kväll för oss båda då vi är rätt så trött. Och det är lika bra för i morgon ska vi ut på en liten utflykt som jag tror hela familjen kommer gilla :-) Ja men sådär, nu har mitt te vatten kokat färdigt så dags att göra ordning kvällsfika. Te och äggmackor får det bli, på hårdbröd så klart! ;-)

large

Önskar dig en trevlig kväll!

K.R.A.M!





Lekparkshäng ute i stormen


Kl. 17:13 |

Vi har precis kommit in efter en promenad till affären och lite lekparks-häng. Nu ska vi äta lite middag och sen bege oss ut igen, för en en cykeltur. Kanske gör vi en favorit i repris och hälsar på fåglarna vid sticksjön ? Ja vi får se. Trist på vädret bara att det blåser så mycket och det är massa mörka moln runt omkring. Kanske blir det regn och åska till natten ? tilde

Tilde har på sig leggings från Kapahl, kofta från H&M , skor från kavat och solhatt från H&M.





Lindex levererar och sova på dagen


Kl. 13:21 |

Har ni sett vilka söta nyheter Lindex har kommit med på barnavdelningen ? Tilde önskar sig alla tre att ha i sin dagisgarderob. Tänker matcha med leggings i olika färger (vita, svarta och grå). Visst är de söta ? :-)dagiskläderlindex1lindex3Nu ska jag fortsätta njuta min kaffe medan Tilde sover middag. Jag tycker det är SÅ himla skönt att hon sover en gång om dagen nu eftersom det blir oftast lite längre. Hon började sova en gång om dagen strax efter hennes ett-årsdag. Övergången minns jag var rätt så smidig. Hon somnar mellan 11.30-12.00 och sover ofta i ca två timmar.

Hur sover era ett-åringar om dagen ?





Lagerhause


Kl. 10:26 |
God förmiddag! Jaha, fredag igen och helgen är här. Vad dagarna går snabbt. Snart är semestern slut, nåja inte riktigt men halva tiden har gått. I dag har vi inga planer alls. Jag och T blir ensamma till i morgon. Vet inte alls vad vi ska hitta på, ja någon promenad och bus i lekpark blir det ju kanske en cykeltur också. Vi får se :-) Jag tänkte tipsa er om att Lagerhause har mycket fint till present-inslagningar. Men det har ni säkert redan koll på ? :-)

Senast överförda91

Jag gillar det enkla..

 




Nelly kampanj


Kl. 09:56 |
Jag måste tipsa er om att Nelly kör en kampanj i dag på bad- och underkläder från wonderland och issue 1.3 intimates. ALLA set kostar 98 kr styck. Det är väl en bra kampanj ? Du kommer direkt till kampanjen HÄR. Jag borde passa på att handla lite nytt, både bikinis och underkläder. Det är en garderob som verkligen behöver uppdateras här hemma. Bikinin här nere gillar jag. Just trekantsmodellen är jag lite svag för. Vilken är din favorit modell ?      

nelly

H.a.p.p.y  s.h.o.p.p.i.n.g





Pulvergröt


Kl. 08:59 |
God morgon bloggisar! Frukostarna är i magen och nu är det lek som gäller varvat med tvättstugan. Jag måste fråga, vad äter era ett-åringar till frukost ? Vi har helt snöat in på denna pulvergröt till Tilde. Den är ju så enkel och smidig. Jag vet ju att hon kan äta samma frukost som vi; fil, vanlig gröt, smörgåsar etc men tycker på något vis att denna gröt är ett säkert kort ;-) Dock brukar hon få smaka våran frukost och dessutom brukar hon alltid få en smörgås och eller ett ägg till gröten också. Här om dagen var det helt slut på hennes gröt så J gjorde lite fil. Men tror ni det gick att äta fil just då ? Så klart inte. Men får hon smaka av oss går det ner flera skedar. Konstigt det där... Min tanke är att dagis kommer ordna med maten, både frukost och lunch. Där serveras det ingen pulvergröt eller barnmats-burkar. Eller hur ? ;-) Senast överförda89

Senast överförda90

Nej, nu är det dags att kila ner till tvättstugan igen. Vi hörs lite senare :-)

PS. Just nu får jag många många spamkommentarer så det kan hända att just din hamnar i papperskorgen. Så får du inget svar på din kommentar så skriv gärna igen.





PT-Challenge


Kl. 14:59 |
Hej finisar! Här har ni en helt slut bloggerska! I dag provade jag på ett lunchpass, PT-Challenge på Sportsgym där Malin jobbar! Det var hon som hade passet och jisses vad jobbigt det var. Med tanke på en två veckors förkylning och träningsvärk från måndagens-pass känner jag mig nöjd. Det var riktigt kul och galet jobbigt. Har du gått på ett sånt pass någon gång ? I alla fall så var det åtta stationer där vi var aktiv 30 sek och vila 15 sek sammanlagt 3 gånger på varje station. Hänger ni med ? Vi körde ett varv och avslutade med statisk situps alá tabata, my god vad det kändes! Jag längtar redan till nästa gång ;-) hihi

bild (30)

Ja, här ser ni hur svettig och slut jag var efter passet. Håret gick verkligen att vrida ur ;-) Träningskläder från Röhnisch, nike och Karitraa!

Förresten, ni har väl inte missat att Malin är personlig tränare? Happyfitness där du kan köpa bl.a PT-Online. För er som bor i sundsvall kan ni träna med henne på Sportgsym, hemma eller utomhus. Vad som passar dig bäst helt enkelt!

:-)





Zara.com


Kl. 09:00 |

Det börjar bli hög tid att handla inför dagisstarten. Jag tror jag har bloggat om det förut men jag tycker det fortfarande är svårt, trots alla tips jag har fått. Känner mig lika förvirrad ändå. Typiskt mig. Men jag antar att när vi väl börjar så faller allt på plats och vi vet vad Tilde kommer behöva. Gick in på Zara för att kika utbudet där på leggings och baströjor och fall pladask för denna här nere, visst är den fin ? En riktig Sara tunika :-) Det finns en liknande modell fast kortärmad och lite tunnare bomull på rea. Men minsta storlek är 98.

Dock är väl Zara relativt små i storlekarna ?  Zara





Åhlens levererar och träningstankar


Kl. 20:11 |

Har ni sett vilken snygg träningströja från Åhlens ? Älskar kedjan som är placerad längst till höger. Jag tror att denna kan vara snygg till vardags också, eller vad tror ni ?  Senast överförda87

  Jag håller på att suga in massa inspiration till träning just nu. Spanar in träningsbloggar, träningskläder, instagram osv. Allt för att peppa mig själv till att komma i gång igen. Jag har haft många käppar i hjulet men nu känns det som jag kan komma i gång. Hur går det för er ? Tränar ni för fullt eller har ni vila under semestern ? Denna vecka har jag kört ett överkropps-pass och i morgon är det dags för ett PTchallenge-pass (med den här tjejen som instruktör och med erfarenhet vet jag att passet kommer bli skitjobbigt!!) och senare i veckan blir det ett benpass. Det känns som en bra början med tre pass i veckan + ökad vardagsmotion och plankor hemma. Ja, någonstans måste man ju börja och det känns bra att inte börja för högt, då falerar det bara.




Kaffestund


Kl. 11:54 |
Jag skrotar fortfarande runt i morgonkläderna och ska nu passa på att dricka en kopp kaffe innan jag gör något mer. Tilde har precis somnat och oj så trött hon var. Nu på förmiddagen har vi putsat fönstret som var kvar sedan i går (tilde låg och sov i det rummet). När vi ändå var på städhumör har vi fixat och donat lite här hemma, och det har faktiskt tagit hela förmiddagen. Snart ska jag börja på med dagens middag, köttfärsbiffar och färskpotatis får det bli. Tror det finns lite fetaost och soltorkadetomater i kylen som jag tänkte piffa till biffarna med. Ja, en riktig hemmafixardag för mig alltså!

Senast överförda86

Vad gör in idag ?





Kärscher fönsterputs


Kl. 08:31 |
Hej bloggisar! Går kvällens träningspass gav mig så mycket energi att jag satte igång och putsade våra fönster + den inglasade balkongen när jag kom hem. Jag är lite förvånad över mig själv men givetvis SÅ himla nöjd. Jag har fått låna en fönsterputsmaskin av min moster och jag måste faktiskt  investera i en själv. Den var grym. Vilket resultat det blev! Jag brukar inte putsa mina fönster själv utan brukar alltid betala en fönsterputsare, men efter att ha testat denna maskin så kan jag nog kunna tänka mig att göra det själv :-) IMG_2871

 Så här fungerar den! Det bästa av allt är att du kan använda den till så mycket mer än bara till fönster. Speglar, kakelväggar, duschdörrar osv. Det är nog bara fantasin som sätter gränserna..

IMG_2876




Duplo


Kl. 09:33 |

Tilde fick en låda med duplo i går och det är hennes nya favorit :-) Allt vi bygger i hop river hon i sär. Det är även skoj att plocka ur och i lådan. Ja, duplo blev verkligen en hit! Sen att jag älskar färgerna på detta duplo är ju inte helt fel. Hihi

Senast överförda84

Senast överförda85

Nu ska vi åka och lämna Tilde hos sin farmor och farfar och vi ska sedan fara vidare mot birsta. Vi har ärenden att göra som inte T kommer tycka är så himla kul så då är det bättre att hon här hos dem under tiden.

Ha en fin dag alla ni!





Renbäddat


Kl. 20:27 |

Vi har fått nya underbara sängkläder som vi har tvättat upp i dag och bäddat med. Det är gammeldags med spets och knytband, vet ni vilka jag menar ? Ni hittar de här. Min plan är att rensa ur alla sängkläder och bara försöka ha liknande. Älskar den gamla känslan och spetsen :-)

Senast överförda82Senast överförda83

Nästan så jag kan studsa ner i sängen redan nu ;-) Åååhhh så skönt det ska bli!





Sunday


Kl. 10:57 |

God förmiddag!

I dag står tvättning på schemat och ännu lite firande av oss här hemma. Det sista för detta året och jag måste erkänna att man blir lite låst med fyra besök på raken. Men det är väl så när man har familj från annan stad och vi bor så litet. Tänk när vi skaffar ett hus eller ett radhus och förhoppningsvis bor lite större, då kan vi nog fira alla tillsammans :-) Senast överförda81  Min lilla blomma i går som är så svår att fånga på bild nu för tiden ;-)

Nej, nu ska jag gå ner till tvättstugan!





En härlig eftermiddag


Kl. 20:37 |
Nu har middagsgästerna åkt hem, Tilde är nattad, det är hyffsat undanplockad här hemma och jag har satt mig här för att blogga och smutta på ett glas vin. Ganska så skön känsla faktiskt. I kväll är det första gången på väldigt länge vi har varit tvungen att tända lite ljus och lampor då det är lite mörkt. Ett åsk-oväder har precis dragit över stan och det är fortfarande riktigt mörkt mot inlandet. Nu ska jag ta och byta plats här hemma och sjunka ner i soffan för att slappa lite. Tror det får bli en film, har ni någon ni kan rekommendera ? Senast överförda78

Här har ni en bild på melonsalladen jag svängde i hop dag. Det är även fetaost och citronmellis. Egentligen ska det vara basilika tror jag, men det var slut i affären så jag tog vad jag hade hemma. Fungerade fint det med.

Senast överförda79

Älskar mitt mateusporslin. Näst på tur står att köpa assietterna och använda de som vardagstallrikar. De är ganska så stor i storlek så de passar fint som det. Extra toppen är ju att de även tål maskindisk.





Linne med volang


Kl. 09:50 |

Hej bloggisar!

Vi är på väg ut genom dörren här hemma. I dag har vi lite att fixa med eftersom vi får middagsgäster. Grillat står på menyn av diverse gott, färskpotatis i ugn och en sallad av melon och feta ost tänkte jag försöka mig på. Det låter väl somrigt och gott ? Förhoppningsvis kommer vi komma hem med en ny kaffemaskin också. Jag vet inte hur länge vi har druckit snabbkaffe nu och det är ingen favorit här direkt.

PicMonkey Collage

Har ni sett vilka söta linnen ? Älskar volangen längst ner! Den piffar verkligen upp, det annars så kanske tråkiga linnet, eller hur ? :-) Finns H Ä R.

 





En dag på Norraberget


Kl. 16:07 |
Hej bloggisar! I dag bestämde vi en dejt med Malin och Jolie uppe på Norraberget. Lunch, kaffe och bus stod på schemat. Vi hade tur som fick en stor bänk i skuggan för i dag har det verkligen varit jätte varmt. Flera av dessa dagar har jag gärna inbokade och hoppas det inte dröjer allt för länge till nästa gång. Norraberget är verkligen ett perfekt utflyktsmål med småbarn. Det finns många djur att titta på och flera lekparker, toaletter, flera mysiga fik och många stora ytor att springa av sig på. Nu ska jag förbereda lite middag och städa undan lite innan vi får besök från Hudiksvall. Hoppas ni har en underbar dag och att solen skiner även på er :-) Senast överförda75 Senast överförda76

Senast överförda77Tack för i dag älskade vänner ♥





Födelsedagslunch @vindhem


Kl. 14:28 |


20130711-142440.jpg
Randigt och kofta från Holly & whyte. Svart kjol från H&M
Vi har haft en riktig kaos förmiddag då T har testat vårat humör ;-) Nu har vi landat hemma efter en lunch på vindhem och lite klädesbyte på birsta. I kväll får vi middagsgäster så nu ska vi faktiskt ta en vila.
V ä L b e h ö v L i G T!




Trött onsdag


Kl. 19:59 |

God kväll bloggisar!

Tilde är nattad och jag ska ta en treo och sen slänga mig ner i soffan. Är så galet trött. Hoppas J kommer hem snart så vi kan börja se den där filmen som vi tänkt se. Men jag vet inte, kanske bättre att gå och lägga sig? Jaja, vi får väl se. Hoppas allt är fint med er :-)

Senast överförda74

Det vankas mycket firande nu i dagarna fyra så i eftermiddags svängde jag i hop kärleksmums eller snoddas eller vad man nu väljer att kalla dem för!





Basic


Kl. 09:18 |

Jag behöver göra en garderobsrensning och strukturering, det är verkligen kaos just nu. Det är inte alls kul att öppna upp garderoben och försöka komma på vad man ska ha när det är en enda röra där inne. Tror det är dags för en bloppis kanske ? Både Sara och Tilde kläder. Vad säger ni ?

Har spanat in lite hos Ellos och hittade dessa söta toppar! Jättefin till ett par enkla jeans i höst, eller hur ? När det blir lite kyligare en kofta över bara. Synd att den inte fanns som svart. För 149 kr blir en din. Bra pris!PicMonkey CollageNu ska jag och Tilde i väg på lite ärende. Vi ligger lite efter i saker vi har att ordna. Typiskt mig att vara ute i sista minuten och jag gillar det inte!

Ha en fin dag, så hörs vi lite senare!





Ny header


Kl. 15:00 |

Jag har beslutsångest, egentligen ett riktigt i-landsproblem, men ändå. Vi testar den nya headern i några dagar så får vi se :-)  Vad tycker ni ? Lite roligt med stövlarna är det ju, men kanske inte så snyggt ;-) hihi

Senasteheader11

header ny




Norra berget


Kl. 10:06 |
Födelsedagen i går var verkligen perfekt. Blev ordentligt uppvaktad av min lilla familj med frukost på säng och paket. Vi tog det lugnt hela förmiddagen och efter att Tilde sovit sin lilla lur packa vi in oss i bilen och åkte mot Norra berget. Där tittade vi på djuren, fikade och avslutade med att titta ut över Sundsvall, vilken utsikt. Sedan på kvällen fick vi barnvakt till Tilde och vi åkte in till stan för att äta middag på tu man hand följt av en promenad runt på stan. Så fort jag har blivit helt kry kommer min familj upp från sundsvall för att fira mig och J (som fyller år på torsdag), men det blir som sagt när jag blivit helt kry. Inte så kul att baka tårta att bjuda på när jag hostar och snorar ;-) Tänkte bjuda på några bilder från Norra berget i går; Senast överförda71 Senast överförda72 Senast överförda73 IMG_2513 IMG_2520 IMG_2524

Ni kanske undrar varför jag har stövlar på mig. Men det kryllar av huggormar på Norra berget och jag är l.i.v rädd för dem! Tyvärr har inte Tilde några stövlar men ska skaffa det pronto!





Dagens Sara


Kl. 13:14 |

Senast överförda70

Klännig från Lindex & tunnstickad kofta från H&M

Visst har jag inte nämnt något om min nya kamera för er ? För någon månad sedan så köpte jag mig en ny. Jag har varit less på min Nikon väldigt länge och till sist fick jag nog en dag och köpte mig en Canon 650d. Jag köpte inte kitobjektivet som annars följer med utan jag köpte bara "huset" och ett 50 mm/1.8 II -Objektiv.

Jag är galet nöjd! :-)





BIRTHDAY!


Kl. 09:26 |

Senast överförda69

I morse blev jag ordentligt uppvaktad med sång, tända ljus och en frukost som jag vanligtvis inte brukar äta. Men fyller man år så gör man ;-)





Bästa lördagskvällen på länge!


Kl. 08:34 |
20130707-082201.jpg
Middag på invtito. Både rosé och rödvin i glasen. Klackade vidare till Oscar´s för lite mer Rosé och en kaffe (!). Sedan slog vi klackarna i dansgolvet innan vi begav oss hemåt i lagom tid.  Vilken kväll, Ååååå!




Lazy days!


Kl. 20:35 |

!S E M E S T E R!

Åååhhhh så härligt det kändes att gå från jobbet i dag och veta att det kommer dröja innan jag ska in genom dörrarna igen. Jag har verkligen världens bästa arbetskamrater och utan dem hade inte jobbet varit vad det är.

Jag och Tilde är ensam och hon har redan somnat och jag har slängt mig ner i soffan. Tänkte passa på att se en film nu när jag får välja precis vilken jag vill :-)

Senast överförda68

Lagom till semestern dimper detta iphone skal ner i brevlådan. Hur passande ? :-)

Vi får väl se hur aktiv jag kommer vara här inne nu i semestertider. Men jag hoppas kunna kika in här lite då och då.





En härlig färgklick i garderoben...


Kl. 09:57 |

Senast överförda67

Hittade en riktigt härlig färg på ett par please jeans i går! De finns HÄR!





En bra eftermiddag


Kl. 20:14 |
God kväll fina ni! Men nu är det bara i morgon kvar innan jag går på semester och det kommer jag fira på lördag. Mer om det lite längre fram ;-) hihi Vilken Cliff hanger va ? I dag efter jobbet så kände jag inte för att komma hem och bara äta middag och vänta på att klockan ska bli sju. Direkt efter middagen så tog jag och T bussen in till stan och spana in gatufesten lite. Vi passade även på att smita in på sportsgym där världens bästa PT jobbar! Vi surrade lite och planerade lördagen ;-) Ååå vad jag längtar! Nu har Tilde precis somnat, inte världens lättaste nattning i kväll. Hon skulle upp, upp och upp ur sin säng. Till sist fick jag nog och gick ut därifrån. Ghhaaaa! Det hela slutade med att hon somnade i våran säng men ska snart lyfta över henne. Jag tror hon var övertrött eftersom hon bara sovit 1.5 timmar på hela dagen.

IMG_2425

En liten sneak peak på vad som fick följa med hem från stan...jag kunde helt enkelt inte låta bli ;-)

NU: Äta kvällsfika (smoothie på kvarg, mjölk och jordgubbar) och se på Ernst. Sen blir det sängen!





Höstnyheter


Kl. 08:11 |
God morgon fina ni!  Hur har ni det ? Har ni semester ? Ni kanske jobbar sista veckan som jag gör ? Har bara två dagar kvar nu och sen är jag ledig hela fyra veckor. Så underbart och behövligt. Hörde av någon att det ska vara fint väder hela juli så det känns ju verkligen bra att ha fått "rätt" semesterperiod. Förra sommaren var jag "ledig" men har minne av bara regn och dåligt väder. I går innan jobbet hann jag med en snabbis på stan, så mycket fina höstkläder det har kommit in. Ja, nu kanske det känns lite tokigt att redan börja tänka på höstgarderoben, men jag gillar nog mest att uppdatera den :-)

S0000007024940_F_W40_20130523123548Fin lång cardigan som jag kommer använda ofta i höst... Om du köper två klädesplagg från Holly & Whyte hos Lindex får du ett iphone skal på köpet!

Ha en fin torsdag!





Skrapsår på knä


Kl. 16:57 |

Senast överförda66

Världens gosigaste ben och fötter. Vi får verkligen hejda oss så vi inte äter upp dem ;-) På knäna har Tilde redan dragit på sig skrapsår, det hör ju sommaren till. Inte sant ?





Färskpotatissallad med sparris och Jordgubbar


Kl. 12:12 |
I dag har vi verkligen varit steget för när det gäller maten. Johan grillar kyckling för fullt ute redan före lunch och jag har svängt i hop en färskpotatissallad efter ett recept av Monica Ahlberg. Du hittar receptet HÄR! Jag älskar dessa potatissallader då de är så enkla att svänga ihop. Dessutom brukar det räcka i någon dag framöver och det är ju ett stort plus. Senast överförda65-001 Nu hoppas jag kycklingen är färdig snart så vi kan äta en lunch tillsammans här hemma, jag vet inte när det hände sist. Sen är det dags att åka iväg och göra ett kvällspass på jobbet. Jag är inne på sista veckan nu innan semestern, bara fyra dagar kvar! Sen har jag hela fyra veckor semester framför mig. Lovely! 




Instagram


Kl. 20:19 |


20130701-201456.jpg
@sarasdiary
Tilde är nattad och jag somnar snart i soffan. Vi har haft en hyffsad dag, förutom cykelturen runt selångerssjön som bestod av skrik halva turen. Det visade sig att hon hade fått något i ögat så det var ju inte så konstigt att hon inte var så glad.
Nu blir det tydligen en film här, en komedi, 21&over. Har ni sett?
Update: Filmen var riktigt dålig!




Just nu..


Kl. 11:50 |

Tilde har somnat i sin egen säng för sin sovning, vilket aldrig har hänt någonsin i hennes liv. Jag NJUTER ute på balkongen med jordgubbar med mjölk och kaffe. Lyssnar på Kristian Gidlund och funderar på livet...

Senast överförda63 Senast överförda64

VÄLKOMMEN JULI!