En hälsning&en första gång!


Kl. 18:41 |

Kikar in och önskar ett riktigt GOTT NYTT ÅR underbara bloggisar!

Här hemma pågår tillfixning för fullt. Och Tilde gör nog natten om ca 15 minuter, ja inte här hemma utan hemma hos sin farmor, farfar och faster. Jajjamensan, lilltjejen våran ska sova borta för första gången i sitt liv.

På instagram @sarasdiaryblogg har jag under dagen påbörjat en liten resumé för 2012. I morgon hoppas jag bli färdig med resumén som ska hamna här på bloggen!





Frukost!


Kl. 10:07 |


20121230-100332.jpg
Frukost pågår här hemma medan T sover. Just nu befinner jag mig i en period då jag får tvinga i mig frukosten, är inte alls sugen. Så idag blev det äggknäcke med kaviar och två koppar kaffe.
20121230-100340.jpg

20121230-100347.jpg




Ashy Star och rabattkod!


Kl. 08:00 |

Godmorgon bloggisar!

Jag tänkte börja denna dag med att dela med mig av en rabattkod som gäller hos Heppo just nu. Med koden aDtY6PAt85 får du 10 % rabatt på hela sortimentet förutom rean!

Ashy star - Friis & Company

Jag är verkligen behov av en ny plånbok och denna från Friis & Company vore inte fel! Tycker inte den är så dyr heller, 349 :- och med rabattkoden blir den ju några kronor billigare.





Dagens


Kl. 21:39 |


20121229-213000.jpg
Shopping på birsta på förmiddagen. Nyårsoutfit - check?
20121229-213119.jpg
Eftermiddagsmys och T provade mina skor :-)
20121229-213130.jpg
Playdate i Hov till det var dags att sova!
Nu sagan om ringen med lite godis och starka ostbågar. J är på herrmiddag (!) och Tilde snarkar sedan två och en halv timme tillbaka. Egentligen borde jag också sova, men ni vet ju hur det är ;-)




Ny kategori!


Kl. 14:59 |

Foto: Klara Leo

PT online med Olga Rönnberg!

:-)

Jajjamensan! För någon månad sedan tog jag tag i saken och anmälde mig för att testa på PT online! Jag tror det kommer passa mig som handen i handsken och jag vill börja nu! Ni som följer mig på instagram @sarasdiaryblogg har sett lite diagram på kost ;-) Jag har inte bestämt hur mycket jag kommer dela med mig men det kommer ju bli svårt att inte blogga om det då detta kommer ta upp väldigt mycket av mina dagar.

Vad vill ni ?





CUSTOMMADE!


Kl. 12:00 |
Tycker ni liksom mig att det är roligare att spana in alla nyheter som kommer in än rean ? Hur roligt är det egentligen att fylla garderoben med förra säsongens måsten ? Att fynda baskläder kan jag göra, eller andra kläder som alltid fungerar t.ex Odd Molly Lovely Knit :-) I går kväll spanade jag in lite nyheter hos en av mina favoriter, Creative Lounge och blev förtjust i dessa T-shirts.

"Modemärket Custommade har formgett tre olika t-shirts, med trycken Live, Love och Hope. Intäkterna för dessa går till Rädda Barnens arbete för att hjälpa de barn som tidigt tvingas börja jobba för att överleva, istället för att gå i skolan. Finns i tre olika färger".

Alla tre är välkommen hem till min garderob men skulle jag behöva välja en så blir det den längst ner, LOVE!





Matvägrar


Kl. 17:12 |
Som ni vet var vo på BVC i går och allt har ju bara varit bra med Tilde. Hon har verkligen varit ett A barn från dag 1. Men i går vände det helt och hon har nu börjat sluta äta. Så fort hon ser skeden komma emot henne börjar hon grina. Flaskan har hon också vägrat. Idag åt hon ersättning kl 06.00, ingen lunch men petade i hon lite päronpure + smörgåsrån sittandes (!!) på golvet bland leksakerna runt 13.30. Vad gör man inte ? Men nu äntligen kl 17.00 drack hon 90 ml ersättning. Huvudsaken är att hon dricker vatten och kissar och det gör hon. Har ingen feber men är lite krasslig i magen. Undra vad detta kan vara ? Tänder kanske ? Ja, det lär ju visa sig :-)

Jag ville bara skriva av mig lite och jag vet att det inte är någon fara. Men det är ju svårt att inte bli orolig då detta inte är likt henne. Hoppas detta är snabbt övergående. Lilltokan våran!

Nu ska vi göra lite fredagsmys här jag och Tilde. J har åkt på bio så vi är solokvist :-)





Tilde 8 månader


Kl. 12:04 |

Tilde har hunnit bli åtta månader så här kommer lite snabb fakta om våran lilla tjej. Visst har det blivit lite skillnad på fyra månader ?

♥ Tilde väger 8350 gram är 69 centimeter lång och har ett huvudomgång på 44.8 cm. ♥ Har storlek 68-74 i kläder. ♥ Somnar (alltid!!) klockan 19.00 inför natten och gör morgon ca kl 07.00 ♥ Sover oftast hela nätter utan att äta. Om hon vaknar tidigare än kl 07.00 får hon mat och somnar sedan om, även om det i bland kan ta upp till en timme. Det är inte ok att stiga upp före kl 07.00 här hemma. ♥ Tycker det är roligt att vinka ♥ Pratar för fullt. Kssssss, itta och utte är favorit orden. I morse hördes också det första dada! ♥ Är fortfarande rädd för män och börjar grina så fort hon ser en. ♥ Har inta börjat krypa än och det njuter jag av så läääänge det bara går. Ingen brådska här inte ;-) ♥ Kan sätta sig upp från liggandes på rygg om jag stödjer liiiiite på benen.

Egentligen finns det hur mycket som helst att skriva men vi nöjer oss såhär :-)

 




Pirum parum!


Kl. 09:03 |

Såg på facebook att Pirum parum har nu öppnat upp mellandagsrean i sin webbshop! Jag hittade denna söta pandadress från mini rodini som jag har spanat in länge. Kanske ska slå till nu ? :-)

GODMORGON!

Tilde gav mig sovmorgon till kl 8.30 och jag känner mig redan mer som människa än vad jag gjorde i går :-) Nu blir det lite frukost här och sen ska vi prova lite kläder som kom hem hit i går. En liten pulk-promenad ska vi också göra nu på förmiddagen är det tänkt :-) Hoppas solen kikar fram!

Vi hörs lite finare fina ni, förresten det är ju fredag! Har ni  några roliga planer ? :-)

 




Torsdag kväll hos en vän!


Kl. 22:50 |
Godkväll finisar! Trots att jag har varit så oerhört trött idag så åkte jag och hälsade på min vän Malin och hennes underbara dotter Jolie när  J kom hem från jobbet. Det var längesedan jag träffade Jolie så jag blev så glad att hon var vaken när jag kom. Hur söt får man vara egentligen ? :-) För er som inte vet så har vi träffats via bloggen och jag är SÅ glad att jag började läsa Malins blogg och att vi bestämde oss för en dejt på Tant Anki , den där onsdagen den 24 august 2011 !

Nej, nu ska jag stänga ner här och försöka få några timmar med sömn. Förhoppningsvis sover Tilde hela natten som hon gjort nu i någon vecka, men man vet aldrig, plötsligt förändras allt..





PEACE!


Kl. 07:11 |
 

Örngott med peacemärke! 29 :-/styck finns hos Ellos :-)

GODMORGON BLOGGISAR!

Idag ska jag och Tilde till BVC för  8 månaders-kontrollen (Tilde blev 8 månader igår och ett inlägg om det kommer nog under dagen)  Vilken tur jag kikade på lappen i går annars hade vi gått dit på fredag! Sist vi skulle dit tog jag också fel dag ;-)

Jaja, vi hörs lite senare...





Hemma!


Kl. 17:19 |


20121226-171405.jpg
Nu har vi kommit hem och packat upp! Får jag säga att ÄNTLIGEN är julen över.... jag ska erkänna att jag inte gillar julen så mycket. Men förhoppningsvis får den en annan betydelse nu när jag själv har barn :-)




Tildes första julafton!


Kl. 21:14 |

Nu har vi kommit hem och packat upp alla julklappar vi har fått i dag! Tusen tack för alla välbehövliga och fina julklappar ♥  (ska visa er senare) Nu har vi krupit ner i soffan och ska se på tomten är far till alla barn :-)  I morgon förmiddag packar vi in oss i bilen och beger oss några mil söderut och fortsätter fira jul!

Älskade lilla tjej i tunika från Kappahl och strumpbyxor från H&M

Min tröja kommer från Lindex, helt klart en favorit! Finns nu på rea för halva priset.

När vi kom hem så bytte J om och agerade som Tomte :-D

Ha en mysig kväll nu ! 





En suddig julhälsning!


Kl. 13:14 |

Blev väckt i morse av tomtenissan Tilde som hade kokat hemmagjord tomtegröt och tänt ljus :-) Bättre start på julafton kunde jag nog inte få! Nu ligger lilltjejen och vilar lite så hon ska orka med hela eftermiddagen. I dag firar vi med Johans familj och i morgon förmiddag beger vi oss ner till Hudiksvall till min familj.

Vi försökte oss på att ta ett fint foto men det gick inte så bra! Vad vi än gjorde så blev det suddigt, även då Tilde var still. Tror det är något fel på kameran, kan det vara sviter efter att jag tappat den i ett stengolv ? Eller är det vi ? ;-)

GOD JUL PÅ ER FINISAR! 





@work!


Kl. 17:17 |


20121223-171525.jpg
Vadå blekast? Vill åka till solen nu! :-)
Fyra timmar kvar och ska snart försöka äta lite middag! Hoppas allt är fint med er och att ni får en mysig kväll, kvällen före julafton :-)
Tjingeling!




Dan före dopparedagen!


Kl. 09:14 |


20121223-090827.jpg
Jag som inte är en "smyckes tjej" fullkomligt älskar dessa diskreta armband! :-) Jag köpte på mig ett av varje så fem stycken för en billig peng eftersom ur och penn hade 50 procent!
Dan före dopparedagen och Tilde har sovit hela natten och gav mig sovmorgon till 8.45! Jag tror hon kände på sig att vi kom hem sent och att hon vet att jag ska jobba idag. Eller vad tror ni? Nu ska hon och jag äta frukost och tända det fjärde ljuset, J har sovmorgon! Sen när han stiger upp ska jag i väg och handla lite inför våran hudiktripp på tisdag :-)
Kram!




Hjälmmössa med stjärnor!


Kl. 13:05 |

Har ni sett vilken fin stjärnmössa ? Med stjärnor och allt :-D Den är av märktet sätila och kan köpas hos bl.a babyshop som idag skänker 5 % av alla köp till GIVE HOPE!

Mössan finns från storlek 38/40 till 46/48

Kanske en mössa till en liten bebis som föds i början på 2013 ? 

HEJ BLOGGISAR!

Har ni också jullov nu tillsammans med familjen ? Det har vi här hemma! Riktigt skönt måste jag säga :-) Hela två veckor kommer vi få ha Johan hemma hos oss förutom två dagar och det ska bli så skönt att få sova varannan natt !

Snart kommer Tildes faster hit som ska umgås med oss hela eftermiddagen för att i kväll  sitta barnvakt då vi ska på Glögg kväll. Som vi har sett fram emot denna kväll och få träffa vännerna! Glöggmys  och spel tror jag står på kvällens meny. Dock blir det ingen sen kväll eftersom jag ska jobba i morgon!

Vi kanske hörs lite senare...





Soffbord


Kl. 16:50 |
Vi har ett avlångt vardagsrumsbord med vassa vassa kanter, så gissa om jag är sugen på att byta till ett runt eller ovalt ? Dessutom är det svart och jag vill ju såklart ha ett vitt ;-) Detta bord här nedan har jag spanat på länge hos Ellos och nu ser jag att det är på deras REA, nedsatt med 40 % ! Det kanske är meningen att det ska komma hem till oss ?

Bild : Ellos!

Nu passar jag även på att önska er en trevlig fredag kväll! Jag har precis svängt ihop kvällens dessert som blev en vaniljpannacotta smaksatt med kanel. Tror ni det blir gott ? Jag tänkte att det skulle passa nu när det snart är julafton ;-) Nu ska jag sätta i gång med middagen!

KRAM!

 




Dagens Sara


Kl. 13:38 |
Tilde sover ute på ballisen och jag fixar lite här hemma och passar på att blogga lite. När hon vaknar ska vi bege oss ut och handla till ikväll. Jag tror det blir hemmagjordpizza alá Per Morberg. Våran favorit! Kanske svänger i hop en efterrätt också ? :-) Jaja, här kommer dagens Sara som rubriken lyder! Tröjan är en ny favorit och finns även i vitt och en annan färg som jag inte minns. Den är inte bara enkel svart utan det är mönster på den, lagom diskret sådär. En enkel svart tröja men ändå att det händer något med andra ord! :-) Det bästa av allt är att den är lite längre bak!  

Tröja - Veromoda // Jeans- Please // Sjal- cubus





VIP-REA!


Kl. 10:14 |
Hej finisar!  Äntligen har vi jullov här hemma och kommer få ha Johan hemma i nästan två veckor! Helt underbart tycker jag och Tilde :-) Sitter och funderar på vad vi ska äta i kväll, det är ju ändå fredag! Något smarrigt måste det ju bli ;-) Jag tänkte  inleda denna helg med ett shoppingtips till små och det är att babyshop har VIPREA just nu med 30 % rabatt på mängder av varor! Ange rabattkoden VIPXMAS i kassan :-) Här kommer mina favoriter som just nu finns på rean:    

Jag har hört mycket gott om detta norska märke, Lilleba! Ska tydligen vara GRYM kvalité!

 

Du  kommer direkt till babyshop här----> VIPREA!

Oj, nu vaknar visst Tilde. Vi hörs lite senare :-)





Årets julkort


Kl. 10:22 |

Hej finisar! Jag tänkte visa er vårat julkort som vi har skickat till nära och kära. Det var inte det lättaste och jag har säkert över 1000 bilder och inte ett enda där Tilde kikar in i kameran och ler + att det skulle vara rätt ljus! Så till slut gav jag upp och det fick bli detta. Tycker det blev helt okej även om det inte blev som jag hade tänkt :-)

Nu ska vi göra oss ordning och bege oss ut och fixa lite saker innan vi får besök! Är ni färdig med allt inför julen ? Det är inte vi. Men förhoppningsvis hinner jag och Tilde fixa det mesta nu idag. Eftersom jag ska jobba i helgen och Johan åker bort i morgon så försvinner ju den tiden...




Dagens Sara&Tilde


Kl. 13:47 |

Blus - Veromoda // Jeans - Please

Klänning - Kappahl





Sovrums inspiration


Kl. 11:30 |

Jag är så sugen på att göra om vårat sovrum. Byta tapet, gardiner, garderober och säng. Men just nu är det inte prio ett om jag säger så. Men att inspireras är ju aldrig fel, även om suget blir ännu större ;-) Alla bilder är från hemnet.se

 

Gardinerna...





25 % på POP!


Kl. 09:34 |
Godförmiddag! Här har ni en trött bloggerska som väntar på att få krypa ner i sängen tillsammans med Tilde. Dagens planer nu på förmiddagen har jag fått ställa in och hoppas på att känna mig lite piggare efter lunch. Har ni fått sovit gott ? :-) Måste dela med mig av ett shoppingtips till liten, just nu får du 25 % på allt i Polarn och Pyrets online butik! Klänningen här under är så mycket finare i verkligheten och hade jag inte varit klar med Tildes juloutfit hade det blivit den! Tillsammans med ett par gråa strumpbyxor :-)   Önskar er en härlig onsdag så hörs vi lite senare...




Boozt!


Kl. 21:14 |
Godkväll bloggisar! Hur har eran dag varit ? Just nu ligger jag i sängen och kikar igenom BOOZT!  Åååå vilka fina kläder och till mycket bra priser. Det blev tre klick för mig. Visar er när de kommer. Det bästa av allt är att de hinner komma före jul och fri frakt! Det blev inte denna snygga tröja från VILA med stjärna, men den grå skulle passa fint till mina please jeans!   Nej, nu ska jag släcka ner här och göra en tidig kväll. Är så fruktansvärt trött så kommer säkert somna bums!





Uppdaterad bloppis!


Kl. 12:13 |

Ja, det är med en liten klump i magen som jag bloppar ut några av Tildes kläder. Men jag kan ju inte spara allt...

Du kommer till bloppisen  H Ä R!





Tuesday diary


Kl. 10:25 |
God förmiddag fina ni! Här hemma är det action! Tilde har hittat gardinerna i vardagsrummet så nu har jag verkligen en anledning att byta ;-) Vad gör ni ? Jag laddar med en kaffe nu och ska sen göra några plankor, om Tilde tillåter ;-) Jo, det är ju en hel del mammor som läser här inne så jag tänkte tipsa om ett blogginlägg jag ramlade över i morse, "misstag många mammor gör". Känner du igen dig ? Vi hörs lite senare...




En endorfinkick!


Kl. 20:10 |


20121217-200303.jpg
I dag blev det ett intervallpass som jag hittade hos Olga! Jag höjde bandet till 1 % och började gå med 5,5 km/ h. Efter 10 min höjde jag hastigheten till 8 km/h och jogga i 2 minuter och därefter sänkte till 5,5 km/h. Upprepade detta i 20 minuter! Sen blev det plankan :-) Jisses vilken Endorfinkick, längesedan jag gick därifrån med denna underbara känsla! Nu längtar jag redan till nästa pass :-)
Har du tränat idag?




Dagens Sara


Kl. 10:35 |

Collegetröja - Cubus // Jeans leggings - Vila

Snart ska Tilde ha lite lunch och sen ska vi åka iväg och fixa lite. Tidiga julklappar ska bytas och vi ska handla på Maxi.

Önskar er en fin måndag och en härlig start på sista veckan innan julafton :-)





Separationsfas&Peplumtopp


Kl. 09:04 |
Godmorgon bloggisar! Har ni sovit gott i natt ? Såg ni på odjuret liksom jag ? Jag ångrar nästan att jag såg den och det var verkligen en hemsk berättelse. Med andra ord har det blivit väldigt få sömntimmar men med kaffe så fixar jag dagen! Om jag hade varit smart skulle jag ha lagt mig samtidigt som Johan, Tilde befinner sig nämligen i separationsfasen så hon vill bara ligga nära nära. Tydligen kan detta pågå ända fram till hon fyller ett år, vilket jag hoppas det inte gör! Men jag ska väl erkänna också att det är lite mysigt :-)

Förresten, har ni sett vilken stilren och snygg topp som finns hos Lindex ? Perfekt till julafton eller nyår om man inte vill ha klänning! 

Nej, nu är det en liten tjej här som ska gå och lägga sig för sin förmiddagslur!





Odjuret


Kl. 21:42 |


20121216-213958.jpg
Både Tilde och J har gjort natten och jag har krupit ner i soffan och ser på Odjuret. Jag har redan fått en stor klump i magen och vill kräkas. Detta måste vara den värsta mardrömmen ?




Premiär!


Kl. 20:02 |
20121216-200057.jpg
I dag blev det premiär för Tilde med pulkan! Hon såg mest fundersam ut och bjöd inte på en enda min ;-) Toktjejen våran! 




Kartell FL/Y


Kl. 19:03 |

Jag vet inte hur många år jag har suktat efter en Kartell FL/Y lampa och jag förstår inte riktigt varför jag inte har köpt den ? Här i sundsvall finns den på rummet och annars finns den bl.a hos RUM21 där den just nu finns till kampanjpris! Denna lila färg tror jag skulle göra sig fin hos oss i vardagsrummet :-) Först har jag tänkt ha den i köket men jag tror nog den skulle göra sig bättre i vardagsrummet... Ja vi får väl se vad tomten kommer mer i år ;-)





20% off!


Kl. 08:20 |
Ett litet shoppingtips till er denna 3:e advent! Just nu får du 20 % på hela köpet + fri frakt hos MQ webbshop. Använd koden JUL2012 i kassan :-D Mitt favoritmärke hos MQ är bondelid och vet ni att det är samma grundare till Odd Molly ? Det tycker jag man kan se i kläderna! Här är tre favoriter som finns i webbshopen:

Den i mitten skulle jag vilja ha i min garderob. Så fin med spetsdetalj på bröstet men tyvärr finns inte min storlek i webbshopen. Men kanske i butik ? Måste kolla upp :-)





Tre rätter..


Kl. 19:39 |

Här kommer gårdagens meny! Att laga mat så här är verkligen hur mysigt som helst och det ger ju verkligen en chans till att prova laga och äta mat som man annars inte gör så ofta. Nästa gång är det min tur men det blir efter jul och nyår. Tro det eller ej men varmrätten är redan spikad ;-) hihi

Halstrad tonfisk med asiatisk gurksallad

Den asiatiska gurksalladen var riktigt god och den kommer jag nog göra igen. Det var ordentligt med sting i och det gillar jag. Tonfisken gjorde mig proppmätt, vilket var lite synd då vi hade två rätter kvar att äta. Jag tror inte vi kommer att tillaga tonfisk hemma igen på detta vis, men nu har vi i alla fall provat. Jag tror det är svårt att få den perfekt!

Ankbröst med körsbärswasabi, sparris och potatistoppar

Ankbröst! Mmmmmm :-) Riktigt gott och det bara smälte i munnen. Men jag är en Oxfilé - tjej. Potatistopparna var också riktigt goda och jag har nog aldrig smakat på en godare potatismos! Men såsen, ojojoj! Den kommer vi göra igen :-D

Körsbärsclafouti med vaniljglass

Nu ska jag krypa ner i soffan med favoritfilten och NJUTA denna lördag kväll. Tilde nattades för ca en timme sedan av J och hon somnade direkt. Vi hade en väldigt trött tjej här i kväll ;-) Kvällens meny blir nog säsongsfinalen av så mycket bättre och om vi orkar blir det en film! En skräckfilm har vi tydligen på lager och det var längesedan vi såg just en skräckis...

Trevlig lördagkväll!





Pull-ups för musikhjälpen


Kl. 14:19 |
Nu har vi kommit hem från snöstormen! Vi har varit iväg till CrossFit-boxen för att göra pull-ups för musikhjälpen. För varje godkänd pull-ups man gjorde gick 6 kr direkt till musikhjälpen. Vi (johan) bidrog med 162 :- Det var både tjejer och killar som deltog och även några barn! De bjöds även på glögg, kaffe, lussebullar och annat gott :-) En trevlig aktivitet för ett gott syfte! Har du bidragit till musikhjälpen ?

Jättedåliga bilder från iphonen. Är det bara jag som tycker kameran har försämrats efter den senaste uppdateringen ?





Är du klar ?


Kl. 10:10 |
Har ni hittat outfit till glögg-kvällen, julafton och nyårsafton ? Jag är inte färdig med en enda och känner lite små panik. Till veckan måste jag verkligen bege mig ut på jakt och hitta något fint. Egentligen vore det lättast att klicka hem från nätet men jag känner att jag vill prova så jag vet direkt om det är något som jag kan ha. Hade jag varit ute i god tid hade jag klickat hem istället, det är ju så enkelt och smidigt :-)  

Denna klänning som finns hos smartgirl är riktigt fin och passar till vilken tillställning som helst. Älskar spetsdetaljerna :-) (men jag vet inte om jag skulle ha ett halsband över spetsen ?)

199:-

Nu ska jag börja göra mig ordning här, vi ska nämligen ut på lite skoj hela familjen. Vi ska iväg och stödja musikhjälpen (tack för tips Malin!!) och kanske blir det en sväng på stan efteråt ? Hoppas ni får en fin lördag vad ni än gör ♥





Proppmätt!


Kl. 22:31 |


20121214-222821.jpg
Med en bild på kvällens dessert säger jag godnatt! Jag är så mätt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. I morgon ska jag berätta för er vad Johan lagat :-)
Nej, nu ska jag passa på att samla på mig några timmar sömn. I morgon blir jag väckt kl 10.00 och tänker inte stiga upp innan det :-) Får du sovmorgon?




25 % på ChillNorway!


Kl. 12:32 |

Här kommer ett till adventskalender tips ;-) CreativeLounge har idag 25 % rabatt på det underbara klädesmärke ChillNorway!





THAITI!


Kl. 11:01 |
Här får ni några suddiga photo booth bilder på mitt nya hår! Jag älskar hårfärgen och till Johans förtjusning så skimrar det lite rött i visa ljus ;-) hihi Färgen heter THAITI och är från märket Loreal. Nu behövs det bara en klipptid sen så är det fräscht! Önskar er en fin fredag! Nu vaknade liten här och om jag känner hon rätt så vill hon smaska på lite smörgåsrån nu och jag passar på att ta en kopp kaffe...




Rislampa från Moln


Kl. 09:43 |

Godmorgon vänner!

Har ni spanat in julkalenderns hos Jollyroom ? Idag har de dessa fina rislampor för endast 99 :- styck! Jag tror jag ska slå till på den rosa till Tildes rum!

Snart ska Tilde lägga sig och sova i 45 minuter och då ska jag passa på att göra mig ordning och sen städa lite här hemma. Dagens planer har blivit inställda  men det är sånt som händer. Så efter lunch tror jag vi beger oss ut på en promenad. Vi hörs lite senare :-)




En julhälsning


Kl. 17:50 |

Bild: Kungahuset.se

Har ni sett vilken fin vinterhälsning från Hagaparken!

:-)





Savon de marseille


Kl. 15:24 |

Nu kan du fynda min favorittvål nr 1 hos campadre! De har inte bara tvål utan även dushcreme, handcreme och bodylotion :-)





Ser du min header?


Kl. 13:49 |
Är det fler av er som ser min header under översta inlägget? Eller är den där den ska vara? :-)




Fika!


Kl. 13:32 |


20121213-132906.jpg
Nu unnar jag mig en fika medan Tilde sover. Johans bullar verkligen supergoda! Tänk att han lyckades så bra första gången och allt..
Annars så springer vi ner och upp från tvättstugan idag. När T vaknar ska vi bege oss ut på en promenad.




Bumper


Kl. 21:53 |
Godkväll på er finisar! I dag fick jag hem en bumper som jag har beställt av duktigaste Ulrica. Jag har inte satt på den än men hittills är jag väldigt nöjd och den är ju så fin. Kommer passa perfekt till våran röd/svarta vagn och åkpåsen med stjärna :-) Ulrica har ingen webshop men hon har en facebook sida där hon tar emot beställningar. Nej, vet ni vad ? nu ska jag släcka ner här och försöka somna. I morgon hoppas jag på att vakna upp lite piggare och med mer energi. Vissa dagar är musten helt slut och man gruvar sig för hur man ska klara dagen..




Eftermiddagsfika


Kl. 14:55 |
Hej på er! Här hemma pågår eftermiddagsfika. Jag surplar kaffe och Tilde smaskar på smörgåsrån och snart ska vi sätta igång att fixa med middagen. Idag har vi fixat lite inne i Tildes rum och sprungit upp och ner till förrådet med saker. En riktig hemma-fixar dag! Vad har ni gjort idag ? Kanske någon av er bloggisar som har gift er ? Förlovat er ?  Det har väl inte undgått någon att det är ett magiskt datum idag ;-)





Julkalender


Kl. 20:42 |
Har ni koll på julkalendern hos Babyshop ? Idag fram till kl 24.00 har de 25 % rabatt på allt från Lundmyr of sweden! Denna mössa är ju så himla fin :-) Godkväll förresten! Hur har eran dag varit ? Efter att vi hade varit på kyrkis åkte jag och Tilde ut till birsta för att fixa lite. Det gäller att passa på då jag har bilen vilket inte är varje dag! Med mig hem fick b.la två paket hårfärg följa med. Ska bli spännande att se resultatet i morgon i dagsljus :-) Det var ju verkligen på tiden att mitt hår fick i sig lite färg, har nog aldrig sett så gräslig ut i håret som jag gjort den senaste tiden... nu behöver det förhoppningsvis bara klippas! Nu väntar vi på att Veckans brott ska börja. Kvällens program är om Klissmordet från Sundsvall...




Tjohej!


Kl. 14:09 |


20121211-140652.jpg
Dagens lunch! Måste tipsa om kesella och dijonsenap :-) Riktigt mumsigt att blanda ihop!

20121211-140701.jpg
Dagens från wc på kyrkis som vi precis åkt ifrån. Nu ska vi uträtta lite ärenden innan vi åker hem.




Träningslinne


Kl. 15:50 |
  Minns ni att jag tipsat om dessa linnen tidigare från Röhnisch ? Just nu finns de H Ä R nedsatta med 30 % i pris och finns kvar i alla storlekar :-) Enligt beskrivning ska de vara lite loose i modellen och det gillar jag! Något annat som står på "måste köpa listan" är ny tränings Bh. Har du tips på någon bra som sitter och håller på plats ? Jag har läst att den från Gina Tricot ska vara bra,men kan det verkligen stämma ?




Beställa online ?


Kl. 12:14 |
Måste fråga om det är någon av er som har beställt spegel online någon gång ? Jag är lite fundersam och risken finns ju att spegeln är trasig när den kommer ? I alla fall så har spegeln vi hade i sovrummet fått tagit plats på väggen i hallen så nu behöver vi såklart en ny till sovrummet. Gärna en smal som tar lite plats.

Denna spegel vore perfekt. Men frågan är om jag vågar ?

Finns H Ä R!





Kaspar


Kl. 10:43 |
Godförmiddag på er! Här har vi haft en liten konstig morgon då jag och Tilde gick och la oss igen direkt efter att hon ätit sin grötfrukost. Jisses så trött hon var ;-) Men jag klagar inte, det var så skönt att få gå och lägga sig i sängen igen ;-) hihi Har nu under min frukost suttit och spanat runt på lite tapeter, det finns ju så många. Jag har alltid gillat Kaspar tapet och den finns i flera färger. Jag skulle inte kunna bestämma mig om det skulle bli den rosa/vita eller svarta/vita! Finns hos designonline! Nu ska vi klä på oss och sen gå ut en stund efter Tilde ätit sin lunch! En långpromenad får bli dagens motion...




Det gick bra!


Kl. 11:43 |
Hej på er! Kikar in en liten snabbis och tackar så mycket för alla lyckönskningar igår. Ni är för go! Men det gick jätte bra att jobba och tanken är att hoppa in lite extra när det fattas personal. Framförallt om helgerna då J är ledig och kan vara med Tilde, vardagarna blir ju lite svårare :-) Men tro inte att jag planerar att redan gå tillbaka och jobba på heltid, jag ska njuta föräldraledigheten i många månader till ;-) Nu ska vi snart åka iväg och handla lite mer julpynt och några julklappar. Men först ska Tilde vakna och äta lite lunch.

Vad gör ni idag ?

   




Just nu..


Kl. 17:41 |


20121208-173958.jpg
Jobbar jag mitt första pass på 9 månader :-)




TGIF!


Kl. 09:23 |
Godmorgon vänner! Idag säger jag verkligen TGIF med de största bokstäverna som finns. Det har varit en "tuff" vecka då J har jobbat 24/7 så ja, helgen är mycket välkommen :-) Ska ni göra något skoj i helgen ? Jag ska på jobbfest i kväll och i morgon ska jag faktiskt jobba ett kvällspass :-) Lite nervöst men det kommer nog vara som om jag inte har varit borta. Tänk att jag har varit borta sedan i mars, 9 månader. Lika länge jag var gravid... galet !

Liten glimt att vårat julpynt som inte är så himla mycket...jag har varken haft ork eller lust att pynta i år. Nästa år kommer jag lägga ner mera tid på det, då kommer Tilde att förstå mer :-)

T.R.E.V.L.I.G   H.E.L.G !!!





Rea och avbokat!


Kl. 16:36 |
God eftermiddag bloggisar! Tänkte tipsa er om att Country-dreams.se  har rea just nu och b.la har de 30 % på många kläder från Odd Molly! Här är två stycken favoriter som är nedsatt i pris och som gärna får komma hem till mig :-) Det kliar ordentligt i shoppingfingrarna kan jag lova ;-) hihi   I morgon är det fredag och i almanackan står det klippning och färg klockan 12 och jobbfest kl 18.00 Tyvärr har jag fått ringa och avboka frisörtiden då jag inte  har någon barnvakt. Suck! Jag som har sett fram emot denna tid i över en månad. Men men, sånt som händer och jag har ingen vidare lust att ta med Tilde dit heller. Nej, nu ska liten ha middag här och sen hoppas jag hon vill mysa resten av kvällen till hon ska gå och lägga sig.  




Julklappstips till liten!


Kl. 08:36 |

En pulka önskar sig Tilde i julklapp! Perfekt med bältet så hon inte får för sig att sticka iväg ;-)

Finns HÄR!

Godmorgon förresten :-D





Aj aj aj!


Kl. 21:30 |
Aj aj aj! Här ligger jag i sängen och vrider och vänder efter att ha klämt ett finger i morse! Det gör så förbaskat ont och det bara dunkar som kommer i intervaller. Denna natt kommer bli jobbig :-( Jag har läst lite och det står att man kan "borra" hål i nageln för att lätta på trycket med en nål. Men det är jag alldeles för feg för ;-) Men antar att det bara är det som hjälper ? Den mysiga lugna kvällen som jag skulle ha ( Tilde gjorde natten kl 1830 och J är iväg med jobbet) blev det inget med. Det har verkligen varit en pina att legat i soffan i kväll.. Godnatt!  




Budget vs lyx ?


Kl. 14:22 |

Vas DAGG från svenskt Tenn 2 400 :-

Vas från H&M 99:-

Ja, de är väl inte precis lika till utseendet men visst påminner de om varandra ? :-)





Update!


Kl. 13:08 |

Jag har gjort en update med Tildes längd och vikt på inlägget om 7 månader. Klicka H Ä R så kommer du direkt till inlägget :-)





Äntligen hemma!


Kl. 13:00 |

Hej finisar!

Hur har ni det ? Antar att det är lika kallt hos er som det är här i sundsvall! Brrrrrrrr :-) Direkt efter frukost och påklädning i dag tog jag och Tilde bussen till mitt jobb för att fixa med lite saker som kan vara bra om jag ska jobba lite extra. Men det var verkligen inte bara att ta sig dit. Bussen var 30 minuter sen och den var överfull som vanligt. Det är säkrare att gå dit man ska än att ta bussen! På vägen hem var det samma lika, försenad 30 minuter, ännu mer överfull och en gammal dam höll på att klämmas ihjäl då hon skulle ut. Stackarn! Hur många människor får tas ombord på bussen egentligen ?

Invigde min skönaste och varmaste vinterjacka idag, fjällräven! Den kommer hålla mig varm och go för tredje vintern i år :-)

Men nu är vi hemma och Tilde sover ute på balkongen. Jag har fått i mig lunch och ska nu göra en STOR kopp kaffe och tina upp. Fy så jag är frusen! Eftermiddagen kommer vi spendera här hemma med tända ljus och kanske en film ? Ja, massa mys i alla fall! :-)





Velour


Kl. 17:42 |

Godkväll finisar!

Åååå vilken mysig dag vi har haft jag och Tilde. Hon har dessutom fått sova ute på balkongen idag då vagnen har varit inne och hon har fått sovit så gott! Nu håller jag på att fixa middag här och sen ska Tilde få krypa ner i ett bad :-) Men först, ett litet shoppingtips på skönaste Velour! Dessa tre nedan finns hos Ellos (som jag glömmer att besöka emellanåt). Ibland har de grymma rabattkoder och just nu får du hela 40 % rabatt på hela din beställning :-)

Dessa finns i flera andra färger. Men jag gillar denna creme vita färgen!

Du kommer till Ellos HÄR!





Ett gott mellanmål!


Kl. 13:01 |

100 g Keso 4 % och en stor apelsin fick bli mellanmål idag! 

Äter du mellanmål ?





Orolig natt och fin scarf !


Kl. 09:05 |
Godmorgon fina ni! Men vilken natt. Tilde vaknade strax efter tolv och verkligen vrål skrek, hon måste ha hemska drömmar. Kanske någon som tog av henne nappen eller att hon ramlade bakåt och slog huvudet ? Ja i alla fall så bädda vi ner oss i gästsängen och hon sov lika oroligt även då. Sparkades, vred och vände på sig konstant hela natten. MEN, vi fick sovmorgon fram till kl 8.30 så det tackar jag för. Någon som känner igen sig ? Nu frukost för stor och liten här och sen ska vi placera oss inne i vardagsrummet på golvet och se på Malou efter Tio. Olga Rönnberg ska vara med där i dag och det är en kvinna som blir större och större i mina ögon. Respekt!

Hur ljuvlig är inte denna scarf från Odd Molly ? Finns hos tintinstyle.se





Godkväll!


Kl. 19:48 |

Kikar in och önskar er en mysig måndag kväll! Jag kom hem från gymmet för en stund sedan. Passet blev inte som jag hade tänkt! Jisses vad jag längtar till jag får mitt träningsschema i handen!

(bild från förra veckan)

Nu bad, kvällsfika och bokläsning!





Lite fix!


Kl. 10:24 |

Idag kommer jag att fixa lite här med bloggen så det kan se lite tokigt ut emellanåt ;-)

Just so you know...





Nordljus


Kl. 10:07 |

Godförmiddag bloggisar!

Måste tipsa er om att Nordljus har grym rea. De har hur mycket fint som helst till hemmet och många fina julklappar! Passa på :-)

Jag älskar dessa lyktor i antiksilver och de finns just nu på rea! Kransen som passar att ha framme året runt säljs just nu för halva priset, 49 :- Den skulle passa perfekt att hänga på spegeln i hallen. Jag tror det får bli ett litet *klick*

 




Tips på mellanmål/kvällsfika!


Kl. 20:38 |


20121202-203746.jpg
Lättkesella, apelsin och pepparkakskrydda! Mmmmm :-)
20121202-203755.jpg




Godkväll och ett litet shoppingtips!


Kl. 19:42 |

Godkväll bloggisar!

Ursäkta min frånvaro under helgen men nu är vi hemma igen och allt kommer bli som vanligt ;-) Tilde har lagt sig för natten och vi ska strax mysa ner oss i soffan framför Solsidan och sen kanske det får bli en film ? Förresten, har ni hunnit pyntat klart ? Det har inte jag! Vi ska fortsätta fixa med det i morgon. Inte för att jag har tänkt pynta jättemycket men har en stjärna som ska upp i vardagsrummet och sen ska fina elflugan få pryda ett fönster, sovrumsfönstret tror jag!

Här kommer ett litet shoppingtips denna kväll. Älskar de små pärlorna som pryder framsidan och den är mycket finare i verklighet. Den finns hos Lindex.





Glad 1:a advent


Kl. 09:57 |


20121202-095532.jpg
Kikar in för att önska er en fin 1:a advent :-)




Hej!


Kl. 16:35 |
I går direkt efter utbildning packade vi oss in i bilen och begav oss ner till Hudik. I dag har vi gjort stan och nu ska jag passa på att vila medan Tilde får all uppmärksamhet.

20121201-163154.jpg

20121201-163203.jpg

20121201-163211.jpg
I morgon åker vi hem igen och som tur är ska det ha slutar snöa då! Hoppas allt är fint med er! :-)