Kravlösa vänskaper


Kl. 22:54 |


Oj vad jag laddar energi just nu! Vilket kan behövas för de kommande två veckorna (ska berätta mer för er senare). William stortrivs här nere i allafall,  precis som sin syster. I bland skulle jag vilja flytta hem igen, närmare till mina. Tänk att jag har bott i Sundsvall i 9 år nu! Svårt att förstå :-)

I dag har jag och William träffat en vän jag inte träffat på över ett år! Men när vi ses är det som vi sågs i går. Inget konstigt med det. Och i morgon innan vi åker hem ska vi träffa en annan vän som jag inte träffat på väldigt länge och där är vänskapen lika kravlös. Att inte behöva höras varje dag utan man vet ändå vart man har varandra. Förstår ni vad jag menar? Det är riktig vänskap för mig.

Godnatt :-)





Matchigt!


Kl. 22:18 |
 
 Detta är en favorit ur Williams garderob och allt är från Polarn och Pyret. Såg att de har fått in en supersöt byxdress som jag bara måste köpa till William. Hur söt kommer han inte vara i den i sommar ? :-)
 
Åååhhh vilken härlig dag vi har haft tillsamman jag och min familj. Vi har bara tagit det lugnt här hemma med att fixa lite i trädgården, solat, pussats och kramats, spelat fotboll och lite lekparkshäng. Som jag ser fram emot våran ledighet i sommar tillsammans! Nu är det dags att krypa ner i sängen  och ladda inför morgondagen. När J kommer hem från jobbet packar jag och William in oss i bilen och åker ner till Hudik där vi ska spendera helgen. Mys!
 
Godnatt!




Kristi himmelsfärdsdag


Kl. 09:39 |
Godmorgon !
 
Eftersom jag hade en riktigt bra natt i går (ammade bara en gång) så fick jag givetvis igen i natt. Gisses så trött jag är nu. Efter att Tilde steg upp strax före sju så kunde jag somna om och när jag vaknade för en halvtimme sedan var det tomt här hemma. Jag måste verkligen ha somnat väldigt djupt! Välbehövligt.
 

I dag är vi ledig allihopa tillsammans och vi kommer nog spendera dagen ute. Jag ska byta blommor i lådorna och förhoppnignsvis njuta lite sol i en stol. Gärna med en kaffe i handen. Om William tillåter med andra ord ;-) Var och köpte nya brassestolar i går och tyvärr fick jag inte med mig två baden baden stolar. Någon av er som har de stolarna ? Är de bra ? 
 
 
 
 




Vi myser


Kl. 12:29 |
 
Instagram = @sarasdiary
 
I dag är vi inne och myser jag och William.  Så skönt med en sån dag med inga måsten (jag städade i går kväll). Snart ska vi hämta hem storasyster och göra helg! :-)  Här ovanför ser ni några bilder från instagram. 
 
Bild 1. Smarrig mjölfri äppelpaj. Bild 2. Min nya "skötväska". Bild 3. Kaffe ute i solen. Bild 4. Lekparkshäng.
Bild 5. En skymp av våran trädgård. Bild 6. Underbara rosor. Bild 7. Amningsrummet på birsta. Bild 8. Nya frillan. Bild 9. Lite nya kläder till Tilde.
 
 
 




Sommarsandal


Kl. 21:14 |
 
Är på jakt efter sandaler till Tilde och måste väl erkänna att jag känner mig lite stressad. Sommaren ÄR ju redan här! Denna sandal kommer från DINSKO och jag ska be J spana in den närmare i morgon. Är den rejäl för den lilla foten ? Hoppas storleken finns inne annars får det nog bli dessa ändå! Känns som ett säkert kort :-)
 
Nu ett avsnitt av House of Cards innan sängdags :-)
 
 




Just nu..


Kl. 10:51 |

Som jag har längtat efter detta. Äntligen ska håret fräschas till :-)




En bra Måndag


Kl. 15:43 |

Efter vilan i dag tog vi en tur till affären för att köpa oss en varsin glass. Påvägen hem stannade vi till vid en lekpark. Och OJ så många skratt det blev :-) Ni skulle höra Tildes skratt när jag åkte linbana ;-)

Ja, en måndag som jag inte kommer glömma på väldigt länge. Tack världens bästa dotter för en härlig dag <3 och William lågt hyffsad nöjd i vagnen och funderade säkert vad vi höll på med...





Godnatt!


Kl. 22:38 |

Alltså dessa fossingar, jag snosar ihjäl mig på dem hela dagarna. Ja, Tildes med även om de är lite större ;-)

Godnatt bloggisar!

Vi har haft en bra eftermiddag och kväll. Jag lagade i hop något jag såg på halvåtta hos  mig förra veckan,  sukiyaki och det var SÅ gott. Tilde tyckte också det var gott :-) Det blev hur mycket som helst kvar så jag längtar redan till lunchen i morgon ;-)

Sov gott så hörs vi i morgon! Då ska jag och W i väg på shoppingtur eftersom det vankas middag ute på stan och jag har verkligen ingenting att ha på mig! 




It´s FRIDAY!


Kl. 11:24 |
 
Har ni sett så mycket fint som kommit in hos Jotex ? Jag älskar hissgardinerna. Synd att jag redan bytt gardiner i köket, annars hade jag klickat hem dem på studs. Och ser ni priset ? Galet billiga!
 

Woohooo! Det är fredag, igen! 
 
Hemmadag med båda kidsen idag. Nu sitter Tilde och äter lunch så jag passar på att kika in här. Jag kastade i mig min egen lunch medan jag stod och laga mat till henne. Gäller att passa på då hon leker och han sover ;-) 
 
I  eftermiddag får vi lekbesök och det ser vi fram emot. Tror det får bli lek och bus ute eftersom det är så fint väder. Hoppas ni har en härlig dag bloggisar!
 
Pssst! Min instagram bloppis är uppdaterad med kläder storlek 50-56, @sarasdiarybloppis heter den.




Ingolf


Kl. 09:33 |

 
Det börjar bli dags att byta ut Tildes matstol (hon har nu Antilop från IKEA) och just nu är jag förtjust i denna INGOLF som finns på IKEA. Är det någon som har den ? Eller kan ni rekomendera en annan i liknande modell. Alltså det ska inte vara någon bygel.
 
God morgon!
 
 
 




Till salu


Kl. 21:14 |


Shorts i storlek 98 från H&M säljes! Aldrig använd, bara provade. Lapparna kvar. 
 
140:- och jag betalar frakten.
 
Tänkte att jag hör med er först innan jag lägger ut på Tradera. De finns även ute på min instagrambloppis, @sarasdiarybloppis heter den!
 
Mejla [email protected] om du vill köpa.





En knorrande bebis


Kl. 08:07 |
God morgon bloggisar!
 
I morse steg jag och William upp innan Tilde och J vaknat. Han gillar att ligga och "knorra" och det blir ju liksom ingen ide att försöka sova och för att inte väcka Tilde är det lika bra att stiga upp. Snart är det dags att börja med projekt klä på sig och göra sig ordning för dagis. Det är alltid lika stressigt på morgonen och jag har väl inte riktigt kommit på ett bra sätt. 
 

Som hon älskar sin lillebror redan <3
 
 
Alltså dessa fossingar skulle jag kunna äta upp! Ja Tildes med fast hennes är lite större :-)
 
När vi lämnat Tilde på dagis ska jag och William åka och handla lite jord och blommor som jag och Tilde sedan ska pyssla med när hon kommer hem. Hon älskar att vara ute och få hjälpa till. Hoppas ni får en bra dag så hörs vi senare.




Efterlyser Espadrillos


Kl. 15:07 |
Efterlyser dessa Espadrillos från H&M i storlek 36 om någon vill sälja ? :-) Eller har du kanske vägarna förbi en HM butik i din stad och kan tänka sig köpa om jag betalar frakten ?
 
Nu ska jag och Tilde börja förbereda dagens middag, Flygande Jakob :-) Det är en av mina favorirätter. 




William 1 månad


Kl. 13:05 |
I fredags var det en månad sedan William kom till oss, 12 dagar tidigare än beräknat. Tilde är en stolt storasyster och han blir verkligen överröst med pussar och kramar. Så fort hon kommer hem måste hon först kolla till W innan hon gör något annat. Ja, allt rullar på här hemma. Han sover och äter för det mesta. Väger 4040 gram och är 53 cm lång och har 56 - 62 i klädstorlek.
 
 
 
En son,
 

Från livets första steg
han testar vad han får
Han skrapar sina knän
och torkar bort en tår

 

Men barkbåten han gjort
förs ut på öppet hav
när sonen ska bli man
och möta nya krav

 

Hans pojkrum blir nu tomt
för söner är ett lån
och ständig närkontakt
byts ut mot telefon

 

Men trots att åren går
och han blir stora karln
förblir han alltid son
och älskad som ett barn

Dikt av Siv Andersson

 

 

 
 




Måndag


Kl. 22:30 |

Fotboll, bandy, vattnat blommor, gjort kakor i sandlådan och skogspromenad. Ja det sammanfattar min och Tildes dag. William har sovit. 

Nu har vi kickat i gång denna vecka. Jag och William åkte och handlade efter middagen ( nästa vecka får vi äntligen matkasse!!) och sedan har vi sett GoT och House of Cards säsong 2. Nu ska vi sova. I morgon är det dagis för T som gäller, om hon är pigg. Såg lite tecken på eventuellt att en förkylning är på G igen. Det går bara runt runt! Annars blir hon hemma med oss, det går ju lika bra det med :-)

Hoppas ni haft en fin måndag! Här har solen lyst och det har faktiskt varit riktigt härligt. 







Rabatt på randigt och en kanin på köpet!


Kl. 09:56 |
 
Nu får du 20 % rabatt på allt randigt hos polarn och pyret och köper du mer än tre plagg får du dessutom en söt kanin :-)
 
Fredag i dag och det ska bli så skönt att vara alla fyra i två dagar. I helgen ska vi grilla, se Sanna dra hem vinsten i Eurovision och gå på 2 års kalas. Tror det blir en bra helg med min familj.
 
Vad ska ni göra i helgen ?




Till salu!


Kl. 12:00 |
Är det någon av er som är intresserad att köpa denna slutsålda baddräkt i storlek 92 ? Givetvis är den inte använd och lapparna finns kvar.  
 
100 :- inklusive frakt!

SÅLD!
 
Mejla: [email protected] vid intresse.
 

Lunch är intagen och mejlen är skickade. William sover och jag ska passa på att svänga i hop en kladdkaka inför morgondagens besök. Sen är det dags att hämta hem T från dagis. Tänkte överaska henne att hämta med bil i dag och en tur på stan innan vi åker hem :-) Premiär att ta med båda barnen själv...




Pip studio


Kl. 09:41 |

Inviger de nya skålarna till frukost, avocado kräm/yoghurt! Jag är beroende ;-) Mixa en avocado, banan och en klick kokosolja. Strö över det du gillar,t.ex hallon, frön, kokosflingor. 

I går kom ett paket med påfyllning till våra köksskåp. Nu har vi skålar, muggar och assietter i denna serie från Pip studio. Visst är den fin? Tallrikar har vi vita från mateus. Nu ska jag hänga första körda maskinen tvätt!





Rosor


Kl. 12:21 |
I dag fick en bukett rosor följa med hem från handlingen. Vasen kommer från Lagerhause!

Nu ska William ut och sova i vagnen och jag ska dricka en kopp kaffe och vila lite innan Tilde ska hämtas från dagis. Innan vi handlade hade vi vägning på BVC och nu är han uppe på 4442 gram och är 53 cm lång. Tänk att han redan blir en månad om fyra dagar? 





En blå klänning och lekparkshäng!


Kl. 12:25 |
 
Snart kommer denna klänning in hos Lindex (vecka 20) och den ska få hamna i min garderob.
 
Hej bloggisar! 
 
Helgen är slut och halva måndagen har gått. Vi har spenderat förmiddagen i några lekparker här runtomkring tillsammans med en av Tildes dagiskompisar. Det blev även grillad korv till lunch innan vi begav oss hem för sovning. Ja, en mysig förmiddag har vi haft med andra ord och Tilde somnade på två sekunder.
 
Nu väntar jag på att W ska vakna så han ska få lite mat. Snart har han sovit i fyra timmar, minns aldrig att Tilde sov så längen i sträck när hon var liten. Han kommer nog vara vrålhungrig när han vaknar ;-) 
 
Hoppas ni haft en härlig helg!




Kockarnas chipskamp


Kl. 19:00 |
 
I kväll ska vi testa kockarnas chips. Har ni testat ? Vilken är eran favorit ? Jag tror starkt på Myllymäkis.
 
na




Moccamaster


Kl. 09:09 |
God morgon!
 
Tilde och J har åkt till hennes farmor och ätit frukost, lilleman ligger i babysittern som "durrar" och jag har precis fått i mig dagens första kaffe. Jag ska passa på att göra mig ordning nu och sen när de kommer tillbaka ska jag och William åka iväg på en shoppingtur. Han behöver fylla på sin garderob med bodysar och pyjamaser. Han växer så det knakar :-) När han föddes hade han storlek 50 i bodysar och nu börjar 56 bli på gränsen till för litet. Så det kändes lite i hjärtat att redan efter tre veckor behöva lägga bort hans första bodysar och pyjamaser i storlek 50.
 
 
Nespresso maskinen i all ära, men vi kände att vi behövde en kaffemaskin vid större sällskap. Så en Moccamaster fick följa med hem lagomt till Tildes 2 års dag och vi är SÅ nöjda. Kaffet blir riktigt gott och dessutom är den ju så snygg, eller hur ?
 
Hoppas ni får en härlig lördag!




En biltröja


Kl. 09:34 |
Tilde älskar bilar och att åka bil är det bästa bästa bästa hon vet. Vissa dagar kan hon verkligen tjata till sig att få ut och åka en sväng. Våran lilla busfia! En av hennes favorittröjor är en rosa med en katt på magen. Frågar jag henne vilken tröja hon vill ha är det "kissen" som gäller, om den är ren vill säga. När jag frågade henne om hon vill ha en tröja med en bil på sken hon upp som en sol. Så denna får jag nog ta och köpa till henne, älskar att den är gul också. Den är från Newbie Kappahl och hänger säkert på killavdelningen.
 
Välkommen MAJ!