ART BY CL


Kl. 11:47 |

Min favoritbutik nr 1 har fått in massa nyheter. Har ni spanat in ? Denna mysiga polotröja skulle jag vilja mysa i hela hösten. Tror nästan det får bli ett klick!Senast överförda114Snygga prints har CreativeLounge också fått in! Jag skulle gärna hänga upp de någonstans i huset :-)





Jacka


Kl. 16:52 |

Efter mellis (sen lunch för mig) blev det en liten tur i affärerna. Minns inte sist jag spenderade pengar på kläder. Som vanligt blev det till Tilde och denna gång en höst och vinterjacka. Gillar den gröna färgen som hon kommer matcha till en fin rosa mössa i vinter. Rosa och grönt är så fint i hop!

Tack Maria och Ella för i dag!

Desktop1

Jackan hittar du hos Lindex! 

Som ni märker är det låg aktivitet här inne från mig. Lite up and downs just nu, hoppas energin kommer tillbaka. Eller är det meningen att det börjar gå åt sitt slut. Ja, vi får se.





En ledig helg


Kl. 19:54 |
Hej bloggisar! En vecka med mycket jobb och vakna nätter har satt sina spår. Efter att ha skjutsat Tilde till sin mormor i morse så har jag i stort sett sovit från klockan 12-18. Helt galet, men välbehövligt skulle jag tro. Nu ska jag krypa ner i soffan och mumsa på lite godis och sippa på ett glas Cola Zero. Roligare än så blir det inte denna lördag kväll. Egentligen var vi bjuden på inflyttnings-fest i kväll men kroppen säger i från. Typiskt :-( Senast överförda113




Nuär det verkligen höst!!


Kl. 06:15 |


20130815-061421.jpg
Alltså Brrrrrrrr! Vad kallt det är. Står och väntar på bussen för att åka till jobbet. Skinnjackan åkte på men fjällräven hade varit skönare ;-)




The haircut


Kl. 12:33 |

Vid senaste frisörbesöket så klippte vi av ca en decimeter och gjorde en ljusare bottenfärg och la kalla blonda slingor. Vid tvätten la hon en nyansering så slingorna skulle bli ännu kallare. Det blev ingen lugg och jag är nöjd med resultatet. Dock känner jag mig väldigt ljus i hårbotten men det bör ju lägga sig. Annars kanske jag skulle prova lägga i en färgbomb ?

IMG_3317

Visar er trots o-fixat hår. Jag ordnar sällan till mitt hår när jag ska i väg och jobba eftersom jag ändå måste ha det i svans!

PS! TUSEN TACK för alla grattis om huset <3





Viär med HUS!


Kl. 19:20 |

Minns ni att jag nämnt i ett inlägg om att våran höst kommer innebära lite förändringar ? ÄNTLIGEN kan jag berätta för er att vi har blivit med hus :-) Vi flyttar in om exakt en månad. Hoppas ni vill hänga med på denna resa :-) Hela hösten kommer innebära renovering för oss...

Senast överförda112




En ledig tisdag


Kl. 09:40 |
God morgon bloggisar! Jag dricker kaffe och Tilde äter mellis. Eller, hon dissekerar ett äpple skulle jag nog mer vilja säga ;-) Äntligen har jag en ledig dag, det var varit en lång arbetshelg. Har inte funnits tid till annat. Jag tänkte visa er håret nu men kameran hade så klart laddat ur :-( Typiskt! Men nu sitter den på laddning i alla fall. Sundsvall bjuder även på regn i dag så jag vet inte vad vi hittar på. Vore ju mysigt med något skoj i alla fall. Får se vad J har tänkt då han kommer hem. Vad gör ni idag ? Jobbar ? går i skolan ? Eller är ni också lediga som jag ?

IMG_2897

Jag har inte köpt en ny kaffemaskin än. Har varit och kikat på den jag vill men affären har inte fått in färgen som jag önskar. Dessutom var de så h.i.m.l.a otrevlig, någon som köpt en kaffemaskin på nätet ?





Godmorgon!


Kl. 08:44 |


20130809-083952.jpg
Nu har Tildes hår blivit jämnt på längden så det kan sättas upp utan spännen :-)
Kikar in från telefonen och säger GODMORGON! I dag är det fredag och jag jobbar helg. Jobb hela helgen och jag går inte av förrän på måndag kl 24.00. Men jag ska ändå försöka fylla helgen med massa roligheter. Bl.a blir det middag ute i morgon och det ser jag fram emot :-)
Ska försöka få tid att visa er resultatet efter frisörbesöket också under dagen :-)




ÄNTLIGEN!


Kl. 11:34 |

Senast överförda111

Leobyxor -Lindex/ T-shirt H&M

Om några minuter ska jag hoppa på cykeln och bege mig mot Äntligen Emma där jag ska få håret färgat och klippt av Elin! Utväxten har varit länge varit i behov av en tillfixning men tillfälle har tyvärr inte funnits. Semester, jobb och massa andra saker har kommit i vägen. Men idag, äntligen!

Vad tror ni det blir ? Blondare eller mörkare ? Bara fixa topparna eller klippa kort ? En Jennifer Aniston page kanske ? Jag kanske smäller till med en lugg också? Ska jag vara ärlig så har jag riktigt beslutsångest.

Ett I-landsproblem jag vet ;-)





Den bästa känslan..


Kl. 21:35 |

Att få komma hem och mötas av denna tjej som blir så glad att hon skriker rakt ut. Börjar springa allt hon kan mot mig, ramlar men reser sig upp och låtsas som ingenting  och fortsätter springa. Ska upp i famnen och kramas och pussas. Ja ni, den känslan är den bästa jag vet.

Senast överförda97

Helt helt helt galet hur mycket man kan ä.l.s.k.a en människa!

Snart börjar Tilde på dagis och det är med blandande känslor så klart. Jag tror hon kommer tycka det ÄR så roligt. Vi ska dela på inskolningen, J ska ta de tre första dagarna och jag tar de resterande som behövs. Dock ska jag försöka byta arbetspass så jag också får vara med första dagen :-)





Kavat - Sportsko


Kl. 17:35 |

Här om dagen kikade jag runt på nätet för att hitta skor till Tilde innan hon börjar på dagis. Hamnade tillslut hos footway och vilken tur! Där fyndade jag dessa fina kavat-skorna för under halva priset, ett riktigt fynd med andra ord :-) Är ni nyfikna på vilken overall vi har köpt till Tilde ? Jajamensan, ni läste rätt. Den är redan inköpt! hihi

Senast överförda110

Tilde gav även skorna bra betyg, hon ville nämligen inte ta av sig dem :-)





En galen dag


Kl. 20:52 |
Men god kväll på er! Phuuu vilken start jag har fått det på jobbet. Dagen i dag vill jag helst bara glömma. Bara massa tok. Givetvis kan jag inte gå in mer på det utan säger i stället att i morgon är en ny dag och då tar jag nya tag :-) Nu ser jag fram emot torsdag då jag är ledig och har något roligt inplanerat. Ni som följer mig på instagram kan nog lista ut vad det är :-) @sarasdiary heter jag där! Nej, sängen var det. Tidig kväll i dag, bäst att lyssna på kroppen! large




Tildes första gummistövlar


Kl. 10:20 |

För någon dag sedan var jag in på XXL för första gången och därifrån fick ett par gummistövlar följa med hem till Tilde. Dock är Tilde inte glad i dem som jag är, så fort de åker på så ska hon sparka av dem och blir jättesur. Ja, vi får väl se hur det går. Kanske slutar med att vi får köpa andra ? ;-)

Senast överförda108

Nej, nu är det dags att göra mig ordning för ett arbetspass. Phhuuu, jag hade gärna haft semester lite till!





Offline men nu online


Kl. 19:50 |
Hej bloggisar! I fredags packade vi in oss i bilen och åkte ner till min familjs stuga/hus nere i hudik. Det ligger alldeles vid havet och vi har haft det helt u.n.d.e.r.b.a.r.t! Som vi har njutit. Det har verkligen varit ett perfekt avslut på semester 2013. Där har det inte funnits något nät så vi har varit helt offline i tre dagar och vilken konstig känsla det är. Men välbehövligt. Vi har badat i havet, Tilde med så klart. Hon blev så sur när vi badat färdigt för dagen. Massor med god mat har vi också hunnit stoppa i oss. Jisses! Ja, denna helg kommer vi leva länge på.

bildBild 1. Utsikten från altan. Läge direkt på stranden. Bild 2. Tilde Bild 3. Ett glas Rosé är aldrig fel Bild 4. Redo för stranden!

I morgon är det dags för jobb och jag börjar med en riktigt grisvecka. Bara en ledig dag och går inte av förrän på måndag strax efter midnatt. Det känns som om denna semester bara har svichat förbi. Nu längtar jag till sommar 2014, och då ser vårat liv lite annorlunda ut. Mer update om det inom en snar framtid :-)





En onsdagskväll att stoppa in i hjärtat


Kl. 12:50 |
Hej bloggisar ! I går kväll hade jag en dejt med Malin. Vi hade tänkt äta tapas på den nyöppnade restaurangen Udda tapas men där var det fullt så det blev Saffran istället. Vi hade verkligen tur med vädret och vi satt ute till de stängde. God mat och väldigt gott vin som jag bara måste leta upp på systembolaget :-) Vi köpte in 10 olika tapasrätter som vi delade på. Allt från spanska korvar och ostar till Chili- och vitlöks-frästa räkor. Potatissallad med chevré och mumsiga musslor. När saffran stängde kilade vi vidare till Udda tapas för fortsatt skvaller och sippa på något gått. Verkligen en perfekt kväll som jag snart hoppas vi gör igen.

Senast överförda106Senast överförda104

Hur trött jag än var så blev jag fulltankad med energi och känner mig som ny. Malin är en glädjespridare och ger bara massa positiv energi! En vän för livet som jag är rädd om.

Senast överförda107

Kvällens slappa outfit, T-shirt från Veromoda och kjol från Indiska. Väskan har något år på nacken från Ellos.

Senast överförda105

Vi avslutade kvällen där den egentligen skulle ha börjat, på udda tapas! Denna drink var FAB! Chili och mango, helt klart en favorit.

Kika in hos Malin, hon har fler bilder från kvällen :-)