Fint sopset


Kl. 20:39 |

En sop från Iris hantverk får gärna flytta hem till oss. Finns bland annat hos webbutiken hemtrevnad.se

Hej vänner!

Hur mår ni? Här är det väl sådär. Halsen är inte riktigt kry och jag ringde till VC i dag men det fanns inga återuppringningstider, då blev jag så himla less. Nytt försök i morgon!

Vet ni vad, om några veckor ska vi ha en sluttenta, på ALLT vi har läst under detta 1 1/2 år. Crazy! Men det måste ju gå ;-) och den tentan måste jag börja plugga till nu. Jag brukar inte plugga på kvällstid (har inte gjort det under hela utbildningen, konstigt nog) men nu finns inget alternativ. Tänk, sista tentan! Det finns ett slut...


Hoppas ni mår bra! 
Kram <3





Pure Deco


Kl. 14:30 |
 
 
 Bild: Ellos.se
 
Ellos har fått in så mycke fint till hemmet! Älskar färgkombinationerna. Just nu får du 100 kr rabatt vid köp över 500 kr. Gäller ÄVEN varumärken! 
 





Girls night out


Kl. 13:10 |
 
Minns inte sist jag hade naglar. Med tanke på det jobb jag har så är det inte aktuellt. Perfekt att kunna klistra på ett par lite snabbt för att känna sig lite finare...
 
Frisk! Och jag behöver inte ställa in kvällens girl night out! Vi är några "grannfruar" som brukar ses och göra lite skoj. I kväll har vi bord bokat på Delicerano och sedan stannar vi nog kvar ute på stan. Kanske blir det ett besök på ett dansgolv? :) Det var ju inte i går om jag säger så ;-) Hahahaha! Men känner jag mig själv rätt så börjar jag väl gäspa kl 21.00.....
 
Nu: Mysa med T och se Sofias änglar...
 




Soffläge


Kl. 10:25 |
Hej vänner!
 
Fredag i dag och jag inleder den krasslig och eländig. Men jag tycker nog det känns lite bättre redan, det brukar ju kännas som värst direkt på morgonen. Eftersom jag är ensam hemma med barnen och snön bara vräkte ner igår fick jag lite panik, hur ska jag orka skotta gården ? Gissa om jag blev glad när jag såg svärfar i morse gåendes med snöslungan ute på gården. 
 
 
 
 
 
Tackar svägerskan för den fina Mateus muggen som inte ritkigt var hennes smak, passar som handen i handsken är hemma! Och verkligen god att dricka just te ur.
 
 
 
Nu: Ta två alvedon och slå på en film, kanske jag lycka somna en stund. Jag tror nämligen det är det som är felet, att tid för återhämtning inte har funnits. Så idag passar jag på!
 
Stor helgkram till er!




Tisdag fast det känns som måndag!


Kl. 09:53 |

Kom på att jag bara har fem dagar kvar på placeringen jag är på nu...

Tisdag fast det känns som måndag! Tungt att stiga upp efter en vaken natt med.T. Hon har ALDRIG sovit en hel natt sedan hon kom... Vad ska en göra? Jag antar att det är ärftligt, jag sov också dåligt som barn och har pratat mycket i sömn. Tänk, snart 30 år led dålig sömn ;-) hahaha!

Ha en fin dag!





En dag hemma


Kl. 21:26 |
 
Dagis har varit stängt i dag så barnen fick en dag extra helg.
 
Medan William sov passade jag och Tilde på att fixa med hans rum! Vi tog ut skötbordet och han fick som ett helt nytt rum. Nu fattas det lite mer saker på väggarna och helst en tapet eller färg. Har två rullar med tapet som ligger i garderoben som vi tänkt men nu vet jag inte. Ska fundera :) William har det minsta rummet i huset och jag tycker det är svårt att få det bra där inne. 
 
 
Kram!
 




Leos lekland!


Kl. 12:00 |

I går hade vi inte några planer på eftermiddagen så vi bestämde oss tillslut för att släppa barnen fria på Leos! 


Måste säga att det var
väldigt rent och fräscht! Helt ok mat att välja mellan. Sallad, hamburgare, Nuggets typ. Sen fanns det hur många "slush" som helst. Vad är det i dom egentligen? Våra barn har aldrig fått sån dricka, känns lite scary! Tacka vet vi vatten eller mjölk.


Det fanns något skoj för alla! Efter att ha åkt allt och klättrat överallt gick vi till området för de mindre barnen. Där fick vi lite återhämtning ;-) Det fanns gröna och blå bollar, Wille skulle bara ha de gröna, haha!


En roligt besök för hela familjen!

Leo's lekland får SSSSS av oss! 

Helt klart värt ett besök :)









Middagsbesök


Kl. 07:30 |

I går kväll bjöd vi hem svägerskan och hennes karl på lite middag!  Jag fick recept av grannfrun på en supergod biffsallad, som en inte kan misslyckas med. Lövbiff strimlades och stektes med chili och vitlök. Sedan fick en hel flaska ostronsås göra köttet sällskap en stund innan servering. Salladen gjorde vi på silverlök, ruccola, avocado, tomat, gurka och mango. Sedan en sås på fisksås, pressad citron och socker. Till salladen serverade vi stekt tortillabröd fylld med en chevrekräm med ringlad honung över. SÅ gott och enkelt :)

Godmorgon! 
Vi har vaknat upp till massa snö så om en liten stund ska barnen få gå ut och börja skotta ;-) 

Söndag redan, helgerna svischar bara förbi!




Hårinspo!


Kl. 15:07 |

Det börjar bli dags för
håret att fräschas upp! Nu har jag en ombree som är så skön lättskött, min vanliga färg upptill och sen lite ljusare nertill. 


Kanske klippa av en bit, det börjar bli riktigt långt nu.


Gillar dessa kalla toner!


Det här skulle vara perfektion! 

(alla bilder från Pinterest)

Men tyvärr så säger min frisör att det är svårt att få det grå att hålla längen. Att färgen släpper. Suck!

Ja vi får väl se vad det blir! Men det vore skönt att ljusa upp det lite nu när vi går mot ljusare tider :)

Ni Sundsvallsbor: vart går ni och klipper och färgar? Jag funderar på stt prova ett annat ställe, har liksom inte hittat hem! :) 

Kram!










Mer blogg!


Kl. 08:00 |

Älskade unge! Våran virvelvind med det stora hjärtat.
 
Godmorgon bloggisar!
 
Kanske ni märker att jag försöker väcka bloggen till liv? Jag saknar att logga in och dela med mig lite till er. Bloggen har ändå varit en del av mitt liv så länge, ja ända från 2006 faktiskt! Galet, 10 år!  

 Så tänkte fråga er vad ni vill läsa mer om här inne? Gillar ni fortfarande shoppingtips till stora och små? Smarriga recept? Eller är det små glimtar från dagen ni vill ta del av? Annars fortsätter jag med lite av varje. Ser att ni är några trogna läsare som kikar in här varje dag, även de dagar och veckor jag inte uppdaterat något! 
Sen är det väldigt många som har försvunnit och det är ju helt förståligt. Hur kul är det att gå in på en blogg som inte uppdateras?

Nu: kaffe, mer kaffe och ännu mer kaffe!

Stor kram!
 
Kram!




Didriksons 1913


Kl. 14:23 |
 
Jag älskar gult! Riktigt snygg jacka som skulle klä William nu till våren. Didriksons har vi använt oss myket av. Bland annat har barnen fodrad galon från det märket som vi älskar och Williams vinteroverall likaså! Den har verkligen hållit honom varm och go i vinter. 
 
Finns hos babyshop!
 
NU gör vi helg bloggisar! 
 
 




Godmorgon


Kl. 08:43 |

Soffhäng med lilla sjuklingen


Myspys


En kaffe och läsa senaste Mer smak från Coop. 


Det finns massa smarriga recept som jag måste prova. Bland annat sötpotatisaioli, ananassalsa och fishtaco


Har ni testat fish taco? 

Nu ska vi se filmen med biet Maja innan vi tar tag i den här onsdagen. Dock tror jag inte det blir så mycket gjort i dag, men W är feberfri i alla fall. Hoppas det fortsätter så och att han är på bättringsvägen!

Ha en fin dag bloggisar! :)











Två av fyra


Kl. 17:39 |

VABruari is here! 

Ja, precis en månad sist för W. Men såhär sjuk har han nog aldrig varit? Funderar om han har en släng av falsk krupp också ? Jaja, vi fortsätter kurera här hemma. Men jag är på bättringsvägen i alla fall, har ju varit på "jobbet" idag. Skönt.

Inte har jag fått tillbaka min Mac heller. Fast egentligen är det ingen brådska, huvudsaken den blir frisk. Haha, många "sjukdomar" här inne nu, jag, W och macen ;-) 

Började se på film i kväll (försökte iaf, har så svårt att koncentrera mig).  The Revenent med Leonardo Dicaprio, men orkade inte se klart hela (2.36) så får göra det i morgon! Men ett litet filmtips :)

Natta!!





Blåbär


Kl. 20:03 |

Hade skafferirensning för någon dag sedan och hittade en burk med proteinpulver från Herbalife. Perfekt att byta ut en lunch eller frukost. I dag blev det dagens lunch. Jag blandade med mellanmjölk och hade i några matskedar blåbär och mixade.


Nu blir det husdrömmar och sedan 30 grader i februari, älskar måndagkvällar!

Host Host, trevlig kväll!!







Monday


Kl. 12:43 |

Har fått sällskap i dag i sjukstugan. Är det inte liiite typiskt? När ska en annan få chans att återhämta? ;-)

Måndag! Börjar veckan med vabb och fortsatt kurering av mig själv. För en timme sedan gick W till vagnen och la sig, ja då är han trött :) så nu ska jag också passa på att blunda en stund. Hoppas han tar en låååång sovning. På förmiddagen har vi tagit det lugnt med bad och pärlar ett armband som han är så himla stolt över. Det gäller att passa på när katten inte är hemma ;-) 

Är ni frisk och kry?
Kram!





Happy Valentines day!


Kl. 19:42 |

Hoppas ni haft en fin dag!

Äntligen är allt återställt här hemma, Phuu! Så skönt när hela familjen är samlad.

Kram!





Lite grönt


Kl. 15:29 |

Planterat om min monstera, så nu har jag två krukor med den maffiga gröna växten.


Eftersom inte J är hemma så fick liljor följa med hem i dag. De är ju så fina!


Tulpaner.


Jag har aldrig haft gröna fingrar men när jag såg sticklingarna så kunde jag inte låta bli. Trädgårdslandet har 3 st för 60kr.



Trevlig helg på er!

Nu ska jag hämta hem mina små troll. Hoppas de har hunnit busa av sig så vi får en lugn eftermiddag. Inte kul att vara förkyld när en är ensam med båda barnen, heeeeela helgen. Hade jag varit kry hade vi besökt Leo's lekland i morgon. Nyöppnat lekland ute i birsta :) Tilde tjatar varje dag om det. Men det får bli en annan helg.

Kram!





Period vid två år?


Kl. 21:22 |

Renees brygga på tv'n här i kväll.

Hej bloggisar!
Några dagar sedan sist så dags att kika in här och skriva några rader. Min Mac är hos "doktorn" men hoppas den är frisk snart. Har lite bilder som jag tänkte dela med mig av :)

Hoppas ni mår bra! Blev det någon semla igår? Jag bytte ut min middag mot en vanlig semla i går. Kunde inte motstå när de mumsade vid klockan tre kaffet ;-)

Kram så länge!

Ps. Visst är det någon period vid två års åldern barnen går igenom? Tror jag glömt hur det var med T. Vi har det lite tufft med W, eller det är nog jobbigast för honom!






Proteinpudding med vaniljsmak


Kl. 14:02 |

Har ni testat? Jag sprang på den nya smaken, vanilj i dag så ett gäng fick följa med. Tycker de verkligen har lyckas med smaken, ungefär som marsansås. Yummie!

Den här burken samt två skivor kornell fick bli min lunch i dag!

Nu: snart hämta hem två busungar!




Närmare våren


Kl. 07:37 |

Min standardfrukost! Drickkvarg och ett ägg. I bland byter jag ut äggen mot två surdegsknäcke med skinka. 

Måndag och februari! Det går mot ljusare tider hörni, härligt!

Ha en fin måndag :)