Det gick bra!


Kl. 11:43 |
Hej på er! Kikar in en liten snabbis och tackar så mycket för alla lyckönskningar igår. Ni är för go! Men det gick jätte bra att jobba och tanken är att hoppa in lite extra när det fattas personal. Framförallt om helgerna då J är ledig och kan vara med Tilde, vardagarna blir ju lite svårare :-) Men tro inte att jag planerar att redan gå tillbaka och jobba på heltid, jag ska njuta föräldraledigheten i många månader till ;-) Nu ska vi snart åka iväg och handla lite mer julpynt och några julklappar. Men först ska Tilde vakna och äta lite lunch.

Vad gör ni idag ?

   




Kommentarer
Sandra

Här har det varit en riktigt lugn dag, bakat lussebullar och julpyntat lite. älskar julen men är inte så mycket för julpynt, men lite grann har fått kommit upp iaf :) hoppar ni haft/har en bra dag med julfixande :) kram

Emelie

Förstod att de skulle gå toppen! :-) Härligt att kunna hoppa in på egna villkor och inte behöva känna det där "måstet" att jobba. Dessutom perfekt att hoppa in och tjäna en lite slant extra. Förstår att du vill vara hemma och njuuta länge till! :-)

Kram

Hanna

Vad kul att jobba lite.

Svar: Ja det var riktigt kul! Mest att träffa arbetskamraterna såklart ;-) hihi
Sarasdiary

underbart att kunna hoppa in och jobba på sina egna villkor. så skulle det alltid vara ;)

Svar: Ja det vore ju perfekt :-) hihi
Sarasdiary




Kom ihåg mig?