Odjuret


Kl. 21:42 |


20121216-213958.jpg
Både Tilde och J har gjort natten och jag har krupit ner i soffan och ser på Odjuret. Jag har redan fått en stor klump i magen och vill kräkas. Detta måste vara den värsta mardrömmen ?




Kommentarer
Hanna

Indeed, blev för mkt mig tillsammans med de döda barnen i USA. Drömde att mina barn blev mördade & vaknade upp kallsvettig & var tvungen att surfa in på harmlösa sidor mitt i natten. Usch!

Svar: Ja fy! Det som hände i USA finns det inga ord för :-( Usch usch usch!
Hoppas du har fått sova någon timme i natt i alla fall!
Sarasdiary

Pauline

God morgon. Är du trött idag? fy jag hade jätte svårt att somna igår. Många tankar som snurrade i huvudet.

Låter ju toppen bra med PT online =) jag är så sugen på att testa på det där magprogrammet som hon har. Har du testat det någon gång eller är det första gången som du testar på det där?

Kram Kram

Svar: Godmorgon godmorgon :-D Ja men jisses vilken natt. Varför stängde jag inte bara av tv´n och gick och sov ? Usch och fy vilken film.

KRAM!
Sarasdiary

Lisa

Den missade jag igår.

Hoppas allt är bra med er :)

Kram

Svar: Tack detsamma finis! Var glad att du missade den igår, du hade legat sömnlös :-(

KRAM!
Sarasdiary

Lisa

Ja vi hade vita plank golv i vårt förra och det var hemskt. Vi höll på att bli tokiga med att såpa golvet varje dag. Allt syntes och det drog till sig bara en liten vatten droppe och ble fläckar överallt, så det är svårt det där med golv :) Jag får helt enkelt tvinga sambon att städa oftare, hahha :)

Svar: Vi har också haft vitt golv så jag vet ;-) därför vi valde mörkt denna gång för vi trodde det skulle vara bättre, hihi. Hoppas ni blir nöjda nederst val och mörkt är så galet fint till det ljusa :-) :-)

Kramis
Sarasdiary

Lisa

Fast det vita plankgolvet var inte oljat utan det var målat med vitsåpa som är snyggast enligt mig men det jobbigaste golet som finns, så det orkar vi inte ha igen :)

Carolina

Läskiga filmer är inget för mig..Ff! Drömmer bara mardrömmar och blir så rädd på riktigt sen.. Är kansle lite känslig av mig. :-)

Svar: Ja då är det lika bra att inte titta :-)
Sarasdiary




Kom ihåg mig?