20% off!


Kl. 08:20 |
Ett litet shoppingtips till er denna 3:e advent! Just nu får du 20 % på hela köpet + fri frakt hos MQ webbshop. Använd koden JUL2012 i kassan :-D Mitt favoritmärke hos MQ är bondelid och vet ni att det är samma grundare till Odd Molly ? Det tycker jag man kan se i kläderna! Här är tre favoriter som finns i webbshopen:

Den i mitten skulle jag vilja ha i min garderob. Så fin med spetsdetalj på bröstet men tyvärr finns inte min storlek i webbshopen. Men kanske i butik ? Måste kolla upp :-)





Kommentarer

vilket toppenerbjudande! håller med om att den i mitten är helt underbar ♥

Nena: Foto - DIY - Inredning

Åh den i mitten <3 Måste genast koll om den finns i min storlek :)

Maria

Är det inte Cleas Bondelid som grundat Bondelid och Per Holknekt som är en av grundarna bakom Odd Molly? Men visst finns det likheter i plaggen personligen gillar jag Bondelid lite mer på grund av lite enklare mönster och design. Vissa Odd Molly är fina medan vissa blir lite för mycket men smaken är ju olika.

Svar: Mycket riktigt! Men Holknekt skapade Oddmolly tillsammans med Karin Jimfelt - Ghatan som arbetat med Bondelid. Karin designar och Holknekt sköter marknadsföringen :-)
Sarasdiary

Nikita

gillar dem två första, synd de var så urplockat bland strl ...

Svar: Ja det var riktigt synd! Får kika i butik och hoppas det finns i fler storlekar och kanske kommer till mellandags rean :-)
Sarasdiary

Pauline

Ja vet ju att man ska skita i vågen men jag kan liksom inte låta bli att bry mig om den mest. Min sambo har hjälpt mig att sätta ihop ett träningsprogram med olika övningar där jag använder hantlar och skivstång. Sen kör jag olika muskelgrupper per tillfälle.

Va roligt att få hjälp utav Olga =) Vad har du valt och vad kostar det?

Kram Kram

Carolina

Jag gillar också Bondelid! Toppen i mitten har jag spanat på flera ggr, men jag vill ha någon annan färg än vit.. Har två snarlika, en svart och en rosa. Gillar modellen!!




Kom ihåg mig?