Blus med knytband


Kl. 08:02 |
Godmorgon!
 
Morgonbestyren pågår här hemma. Tilde klär på sig själv (vilket tar hundra år) och William har tagit på sig skorna och springer runt i hela huset, haha! (Typ ingen ide stt städa här hemma)

Vet ni vad jag skulle vilja göra ? Jo, göra mig av med alla kläder och köpa nya! En rejäl rensning med andra ord. Just nu tillåter inte ekonomin men snart, snart så kommer jag kunna göra det. Jisses vad jag längtar efter att börja jobba igen och få en riktigt lön. Jag ska ju inte klaga nu heller men ja, ni förstår =)
 
 
 
Såg att den här blusen ska komma in till Lindex snart. Den måste jag spana på i butik, gillar blusar! Passar både till vardag och till fest =)
 
 




Kommentarer
Cissi

Jättefin

Sofia

Hur tycker du att det fungerar att studera till sjuksköterska när du har två små hemma? Är så sugen på det yrket men funderar på om jag kommer att klara av det. Är det mycket matematik? Och vad tycker du har varit svårast?

Svar: Hej! Jag pluggar inte till sjuksköterska utan till barnmorska! :) enda matematiken du har i sjuksköterskeprogrammet är läkemedelsräkning vilket är väldigt enkelt. Jag pluggade till sjuksköterska för 8 år sedan så kommer inte ihåg vad som var svårast. Men det fixar du!!
Sara´s Dagbok

erikasblogg.se

Men jaa vilken fin blus! Den måste jag med hålla utkik efter :) Krya på dig från magsjukan! Kram.

Svar: Tack Erika <3
Sara´s Dagbok




Kom ihåg mig?