Second Female


Kl. 09:30 |
G o d m o r g o n! Idag står det VILA på träningschemat och det är mycket välbehövligt om jag säger så ;-) Eller vila och vila, plankan blir det ju såklart men den kan jag göra hemma :-) Nu på förmiddagen ska jag och Tilde iväg och träffa några vänner och busa på drakborgen. Känns som en perfekt dag för det. Så nu måste jag fortsätta förbereda, lunch till oss båda och mellanmål som kan intas i farten. Vad ska ni hitta på ?

Senast överförda9

Tischa - Second female / Jeans - Please Båda finns hos bästa CreativeLounge som just nu får in massa HÄRLIGA nyheter!! Förresten, har ni sett deras vårfräscha banner här till höger ? LOVE IT!

Jag älskar min nya tischa och färgkombinationen likaså! Tänk till sommaren och till ett par shorts :-)





Kommentarer
Nena: Foto - DIY - Inredning

Vardagssnyggt :) Här blir det lite halvledigt idag då jag jobbar 15h på lördag :p

Svar: Tack <3
Men det lät som ett långt pass, huua!
Sarasdiary

Malin ☆

Hoppas ni får en bra dag vännen! Tischan är så snygg på dig :)

Kram!

Svar: Tack vännen <3 Ja visst är den snygg ? hihi
Sarasdiary

Elin

Gillar din blogg och läser varje dag men har tyvärr aldrig kommenterat :/ men nu.. Var lite nyfiken på hur Pt online ber dig göra plankor hemma? Tid och utförande? Ibland gör jag enligt tabata och ibland 1*3 min. Men hur rekommenderar hon? Mysig blogg och lycka till med pt online! :)

Svar: Kul att du gillar bloggen Elin.
Just nu kör jag 1 minut x 3. Men tränings-uppläggen ändras eftersom. Tror det är bra att variera och tabata är ju grymt!
Tack så mycket! :-D
Sarasdiary

Nathalie 19 år och mamma till Neo

Jag har en tabata räknare på min iphone som visar att man ska göra plankan i 20 sekunder, vila 10 sekunder och sedan upprepa 8 gånger. Än så länge är jag väldigt otränad just vid magen så orkar inte göra mer än 4 gånger men tycker du det är lite att bara vara aktiv 20 sekunder per gång? :)

Måste verkligen berömma dig för både tröjan och byxan, så himla snygga, speciellt tillsammans och de passade på dig perfekt! :)

Svar: Tabata är sjuuuuuukt jobbigt om man verkligen ger allt man under de 20 sekunderna :-) jag brukar variera och köra tabata och en minuts plankor. Det tar tid att bygga upp musklerna men du ska se att du snart fixar fler och fler. Någonstans måste man ju börja :-) Heja heja dig!!

Tack så mycket :-) Älskar verkligen tröjan och ja, byxorna bor jag ju i som du säkert märkt ;-) hihi

Kram och godnatt
Sarasdiary




Kom ihåg mig?