Kari Traa hos Campadre


Kl. 08:40 |
G o d m o r g o n! Tänkte bjuda på ett shoppingtips denna tisdag som inte är vilken dag som helst, utan fettisdagen :-) Ska ni äta en eller två semlor ? Jag ÄLSKAR Semlor, men i år hoppar jag över! Ska jag vara ärlig så har jag redan hunnit njuta en semla redan och den får räcka ;-) hihi Jo, shoppingtips var det ju! Som vanligt varje morgon kollar jag mejlen och då såg jag att Kari Traa finns just nu som kampanj hos CAMPADRE! Jag har själv inget plagg från det märket men jag har hört så mycket gott om det. Och hur sött är det inte med fjärilsdetaljer ? Det svarta är på väg hem till mig. Det är inte bara träningslinnen untan även supersnygga underställ!

Senast överförda4

Är du inte medlem hos campadre tycker jag du ska bli det och det kostar ingenting. Vill du bli medlem och få tillgång till alla dess superbra-kampanjer blir du det enkelt HÄR via mig.

Den 13 februari har Röhnisch kampanj hos Campadre och det tänker jag inte missa!

 




Kommentarer
Malin ☆

Hihi, skrev också nyss ett inlägg om Kari Traa! Så grymma kläder :D Dock beslutsångest på vad jag ska beställa, alldeles för mycket fint!

Puss & kram gumman <3

Svar: hihi :-D

KRAM!
Sarasdiary

Hej! Såg att du kommentareat hos Nikita på hennes barnkalas, och såg att din dotter hette Tilde och snart blir 1 och att du hette Sara. Tyckte de va så komiskt då jag oxå heter Sara och min dotter heter Tilde och blir 1 den 14maj :) Tittat igenom din blogg lite snabbt och de verkar vara i min smak! Kram!

Svar: Men vilket sammanträffande :-) hihi Två fina namn ;-)
Vad kul att du gillar bloggen, VÄLKOMMEN åter!
Sarasdiary

Här blev de långa fjärilstajtsen! Köpte mycket KariTraa när jag bodde i Norge. Det är alltid så fina mönster och detaljer :-)




Kom ihåg mig?