Mer blogg!


Kl. 08:00 |

Älskade unge! Våran virvelvind med det stora hjärtat.
 
Godmorgon bloggisar!
 
Kanske ni märker att jag försöker väcka bloggen till liv? Jag saknar att logga in och dela med mig lite till er. Bloggen har ändå varit en del av mitt liv så länge, ja ända från 2006 faktiskt! Galet, 10 år!  

 Så tänkte fråga er vad ni vill läsa mer om här inne? Gillar ni fortfarande shoppingtips till stora och små? Smarriga recept? Eller är det små glimtar från dagen ni vill ta del av? Annars fortsätter jag med lite av varje. Ser att ni är några trogna läsare som kikar in här varje dag, även de dagar och veckor jag inte uppdaterat något! 
Sen är det väldigt många som har försvunnit och det är ju helt förståligt. Hur kul är det att gå in på en blogg som inte uppdateras?

Nu: kaffe, mer kaffe och ännu mer kaffe!

Stor kram!
 
Kram!




Kommentarer
Sara T

Kul att du är tillbaka lite mer på riktigt 😀. Jag gillar blandningen med lite av allt. Har själv barn i ungefär samma åldrar så lite shoppingtips till de små är kul. Inredning, recept, lite vardagsglimtar och sånt!

Svar: Men vad glad jag blir Sara! Vad kul :) Hoppas du har en fin helg <3
Sara´s Dagbok

Malin

Jag vill läsa om allt möjligt, som du alltid skrivit. Sen tycker jag det är väldigt spännande att få följa dig i din utbildning och praktik, mer sånt 😊 Kram

Svar: Vad kul Malin! Tack :) <3
Sara´s Dagbok

Vardagsglimtar vill jag gärna läsa om :)

Svar: Ska bli :) <3
Sara´s Dagbok

Karro

Jag har också barn i samma åldrar som du och även en liten William! Kul att läsa om både middagstips, barn och inredning. Kram

Svar: Vad roligt :) hoppas du haft en härlig helg <3
Sara´s Dagbok

trollet

Vilket litet bustroll=)) Jag är ny men ser fram emot lite blandat!

Svar: Vad kul! Hoppas du kommer trivas =)
Sara´s Dagbok




Kom ihåg mig?