Följer ni några serier?


Kl. 20:54 |
Godkväll bloggisar!
 
Vi har precis sett ett avsnitt av The walking dead och nu väntar jag på att Modus ska börja. Ser ni den serien ? Jag brukar inte följa serie på tv´n men nu inser jag att det gör jag ju visst; Modus, Homeland, Bron och Paradise hotel ;-) Har jag missat att följa någon serie som går just nu ? Hit me!
 
I dag kom J hem och berätta vad som hade hänt en arbetskamrat. Ett mejl som öppnades gjorde att hela datorn blev krypterad. För att han skulle få tillgång till sin dator igen var han tvungen att betala en summa med pengar. Detta betyder alltså att alla bilder kan försvinna. Jag fick PANIK! Måste göra något åt alla bilder på datorn. FRAMKALLA.NU Vad gör ni med era bilder ? För ni över till en hårdisk ? 
 
 
Har suttit och tittat på bilder och har ni sett  ? William bara några dagar gammal. Nästan så man blir sugen på en till ? Nä, skoja bara! hahaha Men man glömmer ju så fort att de varit så små. 




Kommentarer
Sara E

Jag följer också alla dom serierna +bönderna och Ängelby😊, blivit tv-nörd. Usch vad läskigt med datorn!! Vi har lagt över nästan alla bilderna på en extern hårddisk(tror jag det heter) ha det fint😊

Emelie

Extern hårddisk, jag har bombarderat den med bilder och vettetusan om den ens kan bli full... Så mkt jag lägger över har den ännu inte blivit full! 😃 Vi har haft vår i kanske 3-4 år! Ett av våra bättre köp! 👍




Kom ihåg mig?